Zeynep ciğim sen ne durumdasın ? regl oldun mu ?
Sağol canım ne sıkıntı yapmıştı çarpınt halsizlik sinir şükür geçti hepsi. Sen henüz olmadınmı?
Bir kere oldum gibi ama tam emin değilim oda 1 ay öcneydi bu aralar olsam ne güzel olur...Canım partiyi beraber kutlarız pasta falan keseriz :roflol:
vallah ben kararsızım yarın test yaptırmayı düşünüyorum ama dr aslında cumartesi yap demişti ama bir gün önce yapsam da sonucu alabilirim diye düşünüyorum ..vallah bilmiyorum ..ayyy patlayacağım vallah meraktan ama bir o kadar da korkuyorum kötü bir sonuç çıkar diye
Edamecrin inşallah senin de daha sonra güzel haberlerini alırız ...Allah sabır versin tekrar ; pes etme canım ; benim annem 7 çocuk düşürmüş onda ki sorun farklıymış önce çift rahimli olduğu için ameliyat olmuş sonra da bütün hamileliği süresince hep yatmış; rahim ağzına dikiş atılmıştı. annem 7 çocuk kaybetmiş hatta biri galiba 6 aylık mış ama hiç pes etmemiş hatta erkek kardeşime hamile kalınca beni ve ablamı 3 ay boyunca yatılı bir kreşe bırakmışlar çünkü babam çalışıyordu ve annem yerinden kalkamadığı için bize bakamıyordu ...
bana gelince , ben ve eşim testi yarın yapmaya karar verdik bugün yapmış olsaydım tek başıma olacaktım bu haberi mutlaka eşimle paylaşmam daha doğru olacak, eğer hamile değilsem beni teseli edecek biri olur en azında yanımda ..işte böyle . kendinize iyi bakın kızlar , yarın size yazarım
hadi inşallah arkadaşım
senin için herşeyin en güzeli olsun inşallah
pes etmeyi düşünmüyorum
ancak ağrıları düşününce içim bi ürperiyo
bence hiç bir kadın pes edemez bence
kendimce hesaplar yapıyorum
kızlarım toplam 1 kiloydu
220 gr.dan bir kiloya kadar vbir gelişme var diyorum
bir dahakine inşallah bir sorun olmaz
bir tek sancımın neden geldiğini bilsem
rahatlıycam
bride seninde hamileliğinde kasılmaların oluyodu dimi arkadaşım
sen neler yaşadın kasılmalarla ilgili ilaç falan kullandın mı
Slm arkaaşlar benim gbi aranızda yarım rahimli olanı varmış zannederim bana bu konuda bilgi verirmisiniz tedavisi ne
selaaaaaaaaaaaaaaammm herkese :) size güzel bir haberim var ..testin sonucu pozitif :) şu an hamileyim ; çok mutluyum ama yinede içimde bir tedirginlik var...korkuyorum işte çünkü sonuçta hiç birşey garanti değil...salı günü yeniden test yaptırmam gerekiyor değerler ikiye katlanırsa o zaman iyi gidiyor demektir ..rahatladım en azından :)))
fatoş81 unicornus teşhisi mi koyuldu sana ? ne zaman öğrendin ? daha önce hiç gebe kaldın mı ? aslında tam bir tedavisi yok, sonuçta hamile kalmanı engellemiyor, eğer hamile kalırsan düşük yapma şansın diğer hamilelere göre biraz daha yüksek oluyor ama histeroskopi ameliyatı ve daha sonra balon işlemi ile rahim büyütülüyor ve düşük riski biraz düşüyor ... sormak istediğin başka birşey varsa çekinme ..bayyy
kızlar merhaba ay77 çok sevindim bu habere ben demiştim sana dimi içimde güzel hisler var diyee...
Bu arada kızlar kötü bi haberim var size cumartesi günü bebeğin kalp atışlarını görmek için doktora gittik ama bebeği göremedik.şok oldum üzüldüm.eşimde öyle.son adet tarihine göre doktor6+3 günlük dedi.bayramdan sonra tekrar gideceğiz hala görünmezse kürtaj olucam.moralim çok bozukk.boş gebelik olabilir dedi doktor.beklemedeyiz şu anda ama günler geçmiyorr
Zeyhatçım ilk kontrolde keseyi görmüştük.Cumartesi gittiğimizde kese büyümüş ve yolk kesesi oluşmuş ama bebek yoktu.8 haftalık olunca tekrar bakacak ve hala bebek oluşmamışsa gebeliği sonlandıracak.Çok moralim bozuk şu anda.
Zeyhatçım ilk kontrolde keseyi görmüştük.Cumartesi gittiğimizde kese büyümüş ve yolk kesesi oluşmuş ama bebek yoktu.8 haftalık olunca tekrar bakacak ve hala bebek oluşmamışsa gebeliği sonlandıracak.Çok moralim bozuk şu anda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?