selam Edamecrin, senin de geçmiş bayramın kutlu olsun. nasıl oldun... ya aslında sana birşey soracaktım sana serkalj yapıldıktan sonra, çalışmaya devam etmiş miydin...çünkü birkaç gündür bu serklaj olayını internette araştırıyorum ve bazı kadınlarda ayakta iken sürekli doğum sancıları geldiği için serklaj dan sonra bile dr kendilerine 24/24 yatak istirahati vermiş ...bir sonraki hamileliğinde aceba sende işi bırakıp sürekli yatsan iyi olur mu ? annem biliyorsun bize hamile kaldığında 9 ay yatakta kalmış onda da serkalj yapılmıştı.
ilgine teşekkürler arkadaşım
ben zaten dikişten sonra çalışmadım
17.haftadan sonra da yattım
kıpırdamadım desem yeridir
ben tuvaletten sonra ve banyodan sonra kasılma hissediyodum
hatta bir gece koştur koştur doktora gittim
bebek hareketi demişlerdi
ama kasılmaydı
benim sancımı başlatan bir şey var ama ne
bakalım biraz zaman geçsinde
ben toparlıyorum
pek kendimi bırakamak istemiyorum
umarım sağlıklı atlatıyorumdur
sana da çok seviniyorum
seni şimdi çok ii anlıyorum
nasıl bir mutluluktur o ya
dünyanın rengi değişiyo sanki
anlam kazanıyo
her şey güzelleşiyo
tadını çıkar arkadaşım
evet cumartesi ültrasona girdim ve ikiz bekliyor muşum. kalp atışlarını da duyduk ...6 haftalık hamileymişim , 2 hafta sonrası için tekrar randevu verdiler..şimdilik herşey iyi gidiyor. bende bulantı yok ama yemek kokuları beni çok rahatsız ediyor.
tabi yinede bir tedirginlik hala var, eşimle ve yakınlarımla gebeliğimden hiç konuşmuyorum, korkuyorum galiba.. bakalım hayırlısı.
Ay77, çok sevindimm hayırlısıyla sağlıkla Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah..Bende 9 haftalık oldum aramızda 3 hafta var hemen hemen aynı zamanlarda doğum yapacağız..
Aman kendine dikkat ett
Zeyhatçımm bu süper bir haber demek eşin artık ikna olduu.Hadi canım senin mutlu haberlerinide en kısa zamanda bekliyoruz artıkk..
zeyhatçım sen aslında en önemli aşamayı atlattın
tebrikler arkadaşım
çok sevindim yaaa
ne inatçıymış eşin
seni tanıdığımdan beri inat ediyodu
bir b ilse ne kadar mutlu olucak
tüh diycek valla
sen de o zaman o muhteşem cümleyi söylersin
ben demiştim dersin
Mrb kızlar..
Ayy77 hamilelik nasıl gidiyor rahim ağzı uznluğu idi sanırım ölçüyorlarmı onu sende?
Seher senin nasıl hamilelik miden iyi durumda iştedede hiç çekilmez bulantı :))
Edamecrin sen gerçekten çok güçlü bir insansın inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın? Bu düşüğün nedeni belli değil sanırım ama bir araştırma yapıldımı neden olabileceği hakkında?
zeyhat merhaba, sana özelden mesaj atmaya çalıştım ama beceremedim. Sanırım Fatih Durmuşoğlu' na gidiyorsun, memnun musun, memur olarak marmara üni hastanesinden yararlanabiliyor musun? Cevap verebilrisen sevinirim...
S.A kızlar hepinizi çok özlemişim ya okuduğum kadarıyla hem güzel hemde üzücü haberler var önclikle edamecrin çok geçmiş olsun canım allah sabır versin umarım tez zamanda tekrar hamiş kalırdsın ve sağlıklıca doğurursuın tam olarak düşük sebebi neymiş canım ayy77 canım arkadaşım iki kere hayırlı olsun gözün aydın tabi teyzelerininde gözü aydın :) zeyhatcam hadi bismillah demek ika oldu seninki ay çok şükür ne ayrılığı kuzum anlayamadım ama bir yeremi gittin sen kızlar bendede bir değiğiklik yok şimdilik hala eşim tahlil yaptıramadı bu perşembe sabahına randöviyi aldık bakalım onunda bu 3ç. tahlili olacak hayırlısı artık hepinizi çok öptümmmm dualarınızda benide unutmayın
Zeyhat cığım, bu cumartesi yeniden dr'da randevum var, rahim ağzı uzunluğu ne zaman ölçülür bilmiyorum ama unutmasam sorarım... onunda dışında bende şu sıralar iştahsızlık var ama yemek için kendimi zorluyorum, onun dışında herşey normal gidiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?