- 6 Mayıs 2017
- 6.444
- 7.744
- 198
- Konu Sahibi Benbirdost
-
- #1.101
Hayırlı olsun canım benim.. inşallah güzel haberlerini alırız.. 2 tane mi kondu?kızlar dün tam 16.09 da embriyolarım kondu. 11 araık test günüm. hala inanamıyorum şu anda benimle olduklarına. inşallah bundan sonra bi ömür bizimle olurlar. Darısı isteyen herkesin başına...
Merhaba hayırlısı olsun. Kaç embriyo ve kaçıncı gün koyuldu?sıkıntı neydi sizin?kızlar dün tam 16.09 da embriyolarım kondu. 11 araık test günüm. hala inanamıyorum şu anda benimle olduklarına. inşallah bundan sonra bi ömür bizimle olurlar. Darısı isteyen herkesin başına...
benim ilk kontrolde tup bebek tedavisi bırakıldı aşılamaya karar verildi. çünku asi bir yumurtam önden buyumus ve catlamaya hazir hale gelmis. doktorum da digerleri ona yetisemeyecek diye benim vitaminli yumurtaya aşılama kararı aldi. 22 kasimda yapildi test tarihim 7 aralik.Sağol canım inşallah güzel haberlee verebilirim.. test günüm 5 aralık. Ballı süt, kuru incir, çiğ kabak çekirdeği, çiğ badem, fındık, ananas, elma ve havuç (meyvelerin suyunu sıkıp kokteyl yapıyorum) kuru fasulye, ilikli kemik suyu, balık, hergün yumurta, avokado bu şekilde besleniyorum canım.. senin ne zaman transferin?
Merhaba hayırlısı olsun. Kaç embriyo ve kaçıncı gün koyuldu?sıkıntı neydi sizin?
canım 7-8. günde ciddi üşümem vardı 9. gününde adet olacak gibi karın ağrımla bel ağrım vardı 3-4. günlerde göğüslerde hassasiyet vardı başka belirtim olmadıMelusina22 belirtilerin kaçıncı gün başladı?
Senin 5.gün embriyosu ve 1 tane transfer olmuştun değil mi? Canım inşallah benimde tutarda midem bulanır razıyım hepsine yeter ki sağlıklı ve hayırlı bir şekilde tutunsun.. sende inşallah sağlıklı bir şekilde kollarına alırsın bebişini..canım 7-8. günde ciddi üşümem vardı 9. gününde adet olacak gibi karın ağrımla bel ağrım vardı 3-4. günlerde göğüslerde hassasiyet vardı başka belirtim olmadı
3-4 gündür ciddi mide bulantılarım başladı
Neden ertelendi transferin cnmBiz transferi erteledik. Sizi takipteyim..transfer olanlar güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah.
evet canım 5. gün embriyosu 1 taneSenin 5.gün embriyosu ve 1 tane transfer olmuştun değil mi? Canım inşallah benimde tutarda midem bulanır razıyım hepsine yeter ki sağlıklı ve hayırlı bir şekilde tutunsun.. sende inşallah sağlıklı bir şekilde kollarına alırsın bebişini..
Amin inşallah canım.. benim 4.günüm hiç belirti yok ya.evet canım 5. gün embriyosu 1 tane
amin inşallah canım hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize
Kendimiz daha ileri bir tarihte olmasını istedik.Neden ertelendi transferin cnm
öyle çok belirgin belirtiler bekleme tatlım gebelik ilerlemeden belirti olmuyor içini ferah tutAmin inşallah canım.. benim 4.günüm hiç belirti yok ya.
Yaa inşallah dediğin gibi olur canım.. Zaten benim dışımda herkes beni hamile hissediyor bi ben hissedemedimöyle çok belirgin belirtiler bekleme tatlım gebelik ilerlemeden belirti olmuyor içini ferah tut
bence sende hamile kalacaksın içime öyle doğuyo
Rabbim sifa versin canim...doktorun ne diycek bakalim hemen endiseye kapilmaKızlar perşembeden buyana gece 12 dedimi bende şiddetli yumurtalık ve rahimde ağrı oluyo sabaha kadar yatamıyorum yumurtalıklarım aşırı uyarılmaya bağlı ohss sendromu geçirmiştim ama 1,5 ay rahim dinlendirildi tam kendimi toparlamışken şimdi transfer için rahim hazırlamaya başladık ama bu ağrılar olduğu müddetçe ne olacak bilemiyorum pazartesi kontrolüm var doktorumla konuşucam ama benim moral sıfır
bende bi aydır bekliyordum transfer için benimde ağrılarım vardı kullandığım hormon ilaçları küçük yumurtaları büyüttüğü için ağrılarım ondan oluyormuş ve doktorumla konuştum bugün. transeferim yine gelecek aya ertelendi hayırlısı tabiki ama benim dayanacak durumum kalmadı artıkKızlar perşembeden buyana gece 12 dedimi bende şiddetli yumurtalık ve rahimde ağrı oluyo sabaha kadar yatamıyorum yumurtalıklarım aşırı uyarılmaya bağlı ohss sendromu geçirmiştim ama 1,5 ay rahim dinlendirildi tam kendimi toparlamışken şimdi transfer için rahim hazırlamaya başladık ama bu ağrılar olduğu müddetçe ne olacak bilemiyorum pazartesi kontrolüm var doktorumla konuşucam ama benim moral sıfır
Offf nekadar zor süreçler yaaa rabbim sabrımızı versin dayanma gücü versin kardeşim olsunda tek bidahaki aya olsun napalım yapacak bişey yok bende şuan hastanedeyim bekliyorum bakalım ne dicekbende bi aydır bekliyordum transfer için benimde ağrılarım vardı kullandığım hormon ilaçları küçük yumurtaları büyüttüğü için ağrılarım ondan oluyormuş ve doktorumla konuştum bugün. transeferim yine gelecek aya ertelendi hayırlısı tabiki ama benim dayanacak durumum kalmadı artık
gerçektende çok zor canım beklemek şu 20 gün zor dayandım zaten biran önce gelsin o gün diye dua ettim durdum.şimdi 1 ay daha ertelendi elden bişey gelmiyor bekliycez artık napalım. haber vermeyi unutma olur muOfff nekadar zor süreçler yaaa rabbim sabrımızı versin dayanma gücü versin kardeşim olsunda tek bidahaki aya olsun napalım yapacak bişey yok bende şuan hastanedeyim bekliyorum bakalım ne dicek
Offf nekadar zor süreçler yaaa rabbim sabrımızı versin dayanma gücü versin kardeşim olsunda tek bidahaki aya olsun napalım yapacak bişey yok bende şuan hastanedeyim bekliyorum bakalım ne dicek[/QUOTE
Ne dedi doktorun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?