• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahim filmi çektirenler

Tşk ederim gülelif cesaretimi toplamaktayım şu sıralar muhtemelen anestesisiz çektiricem çünkü adet sancısı gibi deniyo genelde ben bunu en ağrılı şekilde yaşadığımı biliyorum ondan sıcak bakıyorum yani tamamen uyumakta istemiyorum bölgesel uyuştursalar keşke ya lokal yaparlar belki ama bi atlatsaydım artık şunu :KK43: kendimi kasmıcam 5 dakikada biticek inşşşşş dua edin sizede geçmişolsun
şimdiden geçmiş olsun, inşallah hiç bir problemin yoktur. Bunun Bebişin için olduğunu düşün o anlarda :)

meraba arkadaslar benm bu rahim filmi işi bu ay yine yattı yaa:( yine çektiremiycem şunu.3 aydır bişi çıkıyo yaptıramadım bi türlü şunu.adet olmadım hala.adet bitimim falan bayram gününe denk geliyo (tabi yarın falan olursam adetimi) bu hesaptan. 3gün gecikti.hamileym desm hiçbi belrti yok bende.test falanda yapmak istemiyom morelim bozlucak die.çünkü her defasında negatifle sonuçlanıyo.amaannnnnnnn neyse yaa geç olucam galbaa.yani film bayramdan sonraya kaldı uuffffffffffffffffffffffffffff:(((:KK43::KK43::KK61::KK61::KK61:

meraba arkadaslar benm bu rahim filmi işi bu ay yine yattı yaa:KK43: yine çektiremiycem şunu.3 aydır bişi çıkıyo yaptıramadım bi türlü şunu.adet olmadım hala.adet bitimim falan bayram gününe denk geliyo (tabi yarın falan olursam adetimi) bu hesaptan. 3gün gecikti.hamileym desm hiçbi belrti yok bende.test falanda yapmak istemiyom morelim bozlucak die.çünkü her defasında negatifle sonuçlanıyo.amaannnnnnnn neyse yaa geç olucam galbaa.yani film bayramdan sonraya kaldı uuffffffffffffffffffffffffffff:KK43:(:-)KK43::KK43::KK61::KK61::KK61:
canım kısmet belki yaptırmana gerek kalmaz belki hamilesindir:)

Aynen gerek kalmayabillir sıkma canını
Bende adet olsaydm tarlusaal bitti bekliyorum 3çgünü gidicem soonra hsg isticek

meraba arkadaslar benm bu rahim filmi işi bu ay yine yattı yaa:KK43: yine çektiremiycem şunu.3 aydır bişi çıkıyo yaptıramadım bi türlü şunu.adet olmadım hala.adet bitimim falan bayram gününe denk geliyo (tabi yarın falan olursam adetimi) bu hesaptan. 3gün gecikti.hamileym desm hiçbi belrti yok bende.test falanda yapmak istemiyom morelim bozlucak die.çünkü her defasında negatifle sonuçlanıyo.amaannnnnnnn neyse yaa geç olucam galbaa.yani film bayramdan sonraya kaldı uuffffffffffffffffffffffffffff:KK43:(:-)KK43::KK43::KK61::KK61::KK61:
inşallah hamilesindir ama olursa hemen hastaneyi ara, zaten başladıktan sonraki 10 günde çekiyorlar. haftaya pazartesi falan çekerler belki. Bi arayıp sor istersen, mutlaka bir programı vardır hastanenin sonuçta aşılama falan da yapıyorlar o bölümler sürekli çalışıyo.

inşallah hamilesindir ama olursa hemen hastaneyi ara, zaten başladıktan sonraki 10 günde çekiyorlar. haftaya pazartesi falan çekerler belki. Bi arayıp sor istersen, mutlaka bir programı vardır hastanenin sonuçta aşılama falan da yapıyorlar o bölümler sürekli çalışıyo.
aynen dediğin gibi yapmalıyım canm ama. hast. no falan vermemişlerdi banada yaa gidip görüşmem lazımmış adetin 1.günü gidip yani.zaten günde 2 kişinin çekebiliyorlarmış,onagöre randevu ve saat veriliyomuş.ama olucam bugün yada yarın adet.acayip bel agrım bugün daha fazla.aksama kadar olucam galiba.yarın bi sabah ugrarım artık hast.neye insallahh.korkumda var ya şu filmdenn:((

canım kısmet belki yaptırmana gerek kalmaz belki hamilesindir:)
ama nerrdeee :( dayanamadım test yaptım ngatif..uff yaa .adetim 3 gün gecikti die test olurmu bende tuhaflık işte:110::110: yine yok yine yok,,aman yaa.hamilelik testi yptıktan sonra bel ve karın ağrımda fazlalaştı.adet olcam.resmen psikolojim bozuldu..sinr oldum yine canm be.:mad::KK61:

aynen dediğin gibi yapmalıyım canm ama. hast. no falan vermemişlerdi banada yaa gidip görüşmem lazımmış adetin 1.günü gidip yani.zaten günde 2 kişinin çekebiliyorlarmış,onagöre randevu ve saat veriliyomuş.ama olucam bugün yada yarın adet.acayip bel agrım bugün daha fazla.aksama kadar olucam galiba.yarın bi sabah ugrarım artık hast.neye insallahh.korkumda var ya şu filmdenn:KK43:(
ben orada çektirmedim ama zekai tahir Burak'ta direk bir telefon numarası veriyorlardı, adet olunca ara randevunu verelim demişlerdi. O nedenle ara demiştim. Neyse yarın git bari. İnş bir problem yoktur.

y
ben orada çektirmedim ama zekai tahir Burak'ta direk bir telefon numarası veriyorlardı, adet olunca ara randevunu verelim demişlerdi. O nedenle ara demiştim. Neyse yarın git bari. İnş bir problem yoktur.
yarın cumartesi ama, kapalıysa :( bi ara istersen, normal hastane numarasından infertiliteyi bağlat. oradan numara verirler sana.

ama nerrdeee :KK43: dayanamadım test yaptım ngatif..uff yaa .adetim 3 gün gecikti die test olurmu bende tuhaflık işte:110::110: yine yok yine yok,,aman yaa.hamilelik testi yptıktan sonra bel ve karın ağrımda fazlalaştı.adet olcam.resmen psikolojim bozuldu..sinr oldum yine canm be.:mad::KK61:
üzülme canımm ya bizimkisi bi umut tuhaf değilsin emin ol hepimiz aynıyız ben 21 inde olacam ama şimdiden alıp her gün 1 test yapasım var :)) hayırlısı olsun her zaman için bu kadar canını sıkma ben artık rahat olmaya çalışıyorum sende biraz kafanı dağıt düşünme ama şu an adet döneminde olduğun için şu anki psikolojini o kdar iyi anlıyorum ki ..ama dediğim gibi düşünememeye kafanı dağıtmaya çalış

sağol canm anladım seni bilgin için çok tesekkür ediyorum.ben geçen ay dev.hast.le görüşmüştüm.geçen ay adet bittikten sonra gitmiştim.ama böylece kebul etmediler.bidahaki ay gelip radyoloji böl.dü sanırım orayla görüşüp adet bitiminden sonraya randevu alınıyomus.neyseki ağrılı bi biçimde adetim geldi.geldi ama her ay hamileli die beklerken sinirimi bozdu şu ya.morel sıfırrr. yarın gidicem insallah bi gün almaya hayırlısıyla.

üzülme canımm ya bizimkisi bi umut tuhaf değilsin emin ol hepimiz aynıyız ben 21 inde olacam ama şimdiden alıp her gün 1 test yapasım var :)) hayırlısı olsun her zaman için bu kadar canını sıkma ben artık rahat olmaya çalışıyorum sende biraz kafanı dağıt düşünme ama şu an adet döneminde olduğun için şu anki psikolojini o kdar iyi anlıyorum ki ..ama dediğim gibi düşünememeye kafanı dağıtmaya çalış
amaaan canm işte napcagımı bilemiyorum yani.kafama göre bi iş hayatım olsa hiç takmıycam işime bakıcam öylelikle.olacağına bırakıcam olrsa olur die yani.evde işte kendimle uğraşıyorum ya.şu rahim filmi çekilebilsem olacağına bırakcam herseyi bune yaa,insan kafayı yicek düşün düşün.gene çalıssam kafamı yormam bukadarr:KK43::KK43:

y

yarın cumartesi ama, kapalıysa :KK43: bi ara istersen, normal hastane numarasından infertiliteyi bağlat. oradan numara verirler sana.
evet canm aradım dediğn gibi haftasonu olduğu için pazartesi arayın dediler.ama ben neolur neolmaz deyip pazartesi görüşmeye kendim gidicem.çünkü devlet hast.si sonuçta başta sağma yapıyolar ya,3 aydır çektircek oluyorum şu filmi hep önüme bi engel çıkıyo.pazartesi gidip konuşup randevumu alıcam insallahhh..yetti artık haaaa:110:

evet canm aradım dediğn gibi haftasonu olduğu için pazartesi arayın dediler.ama ben neolur neolmaz deyip pazartesi görüşmeye kendim gidicem.çünkü devlet hast.si sonuçta başta sağma yapıyolar ya,3 aydır çektircek oluyorum şu filmi hep önüme bi engel çıkıyo.pazartesi gidip konuşup randevumu alıcam insallahhh..yetti artık haaaa:110:
randevu aldın mı?

randevu aldın mı?
yok canm ya nekadar sinir bozucu bi dev.hast.si yaa..yine alamadım randevu falan..tüm terslikler benle beraber sanki.eve gelince agladım sinirden:KK61::KK61:yok neymiş bayramdan önce randevu vermiyolarmış mış, yok makinelerde arıza varmış mış..:KK34::KK42::KK42: bu ay da boşa gitti yinee. napcam bilmiyorum yaa

yok canm ya nekadar sinir bozucu bi dev.hast.si yaa..yine alamadım randevu falan..tüm terslikler benle beraber sanki.eve gelince agladım sinirden:KK61::KK61:yok neymiş bayramdan önce randevu vermiyolarmış mış, yok makinelerde arıza varmış mış..:KK34::KK42::KK42: bu ay da boşa gitti yinee. napcam bilmiyorum yaa

Hangi hastane burası?

Back
X