okadar karamsar düşünürken bu olasılığı hiç düşünemiyorum canmmNeyse hayırlısı, sıkma canını. Gelecek ay çetirirsin belki de hiç gerekmez :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
okadar karamsar düşünürken bu olasılığı hiç düşünemiyorum canmmNeyse hayırlısı, sıkma canını. Gelecek ay çetirirsin belki de hiç gerekmez :)
hayır alt kısmını soyuyorsun üzerine çarşaf örtüyorlar ben gerisini hatırlamıyorum anestezili olmuştum anestesizde bacakları dirseklere çekıosun heralde..arkadaşlar ya bu filmi çekerken birkaç kişi olup da tamamen soyunuk mu olunuyo???![]()
teşekkür ederim canım ,acısını falan hiç düşünmüyorum da en çok kafaya taktığım bu,sadce doktor olsa iyi çekenler falan da olunca ,inşallah heryerde öyledir. sıvıyı alttan veriyolar bide değil mi?hayır alt kısmını soyuyorsun üzerine çarşaf örtüyorlar ben gerisini hatırlamıyorum anestezili olmuştum anestesizde bacakları dirseklere çekıosun heralde..
bu arada bu forumu okudum baştan beri hamile kalmışsın tebrik ederim,Allah kucağına almayı nasip etsin.tüplerin kapalı mıydı ben mi yanlış hatırlıyorum,,çatlatma iğnesiyle mi hamile kaldın?ben de çat.iğnesi olmuştum ama sanıım adet olcamhayır alt kısmını soyuyorsun üzerine çarşaf örtüyorlar ben gerisini hatırlamıyorum anestezili olmuştum anestesizde bacakları dirseklere çekıosun heralde..
çok teşekkür ederim..evet ikisi tıkalıydı sol açılabildi sadece..solda yumurta yoktu.. iğne ile solda yumurta oluştu çatlatma iğnesiyle çatlattık ve tuttu çok şükür..daha kseyi görmedim yarın gideceğim inşallah ama şimdilik var gibi..rabbim yardımcınız olsun size de en kısa sürede nasip etsin inşallah..ben bu süreçte şunu gördüm doğru teşhis ve doğru tedavi kesinlikle.. gözü kapalı yapıyor bazı dr lar şunu da deneyelim bunu da deneyelim yok öyle bir şey.. dr tercihi çok önemlibu arada bu forumu okudum baştan beri hamile kalmışsın tebrik ederim,Allah kucağına almayı nasip etsin.tüplerin kapalı mıydı ben mi yanlış hatırlıyorum,,çatlatma iğnesiyle mi hamile kaldın?ben de çat.iğnesi olmuştum ama sanıım adet olcam![]()
bende anestezist, bayan yardımcı ve dr vardı ben uyudum ne oldu hatırlamıyorum ama sıvı alttan tüplere enjekte ediyorlarteşekkür ederim canım ,acısını falan hiç düşünmüyorum da en çok kafaya taktığım bu,sadce doktor olsa iyi çekenler falan da olunca ,inşallah heryerde öyledir. sıvıyı alttan veriyolar bide değil mi?
kesinlikle dr tercihi çok önemli ,inşallah bebeğini kucağına alırsın sağlıkla :)çok teşekkür ederim..evet ikisi tıkalıydı sol açılabildi sadece..solda yumurta yoktu.. iğne ile solda yumurta oluştu çatlatma iğnesiyle çatlattık ve tuttu çok şükür..daha kseyi görmedim yarın gideceğim inşallah ama şimdilik var gibi..rabbim yardımcınız olsun size de en kısa sürede nasip etsin inşallah..ben bu süreçte şunu gördüm doğru teşhis ve doğru tedavi kesinlikle.. gözü kapalı yapıyor bazı dr lar şunu da deneyelim bunu da deneyelim yok öyle bir şey.. dr tercihi çok önemli
aminnnn aminnnn inşallah çok teşekkür ederimkesinlikle dr tercihi çok önemli ,inşallah bebeğini kucağına alırsın sağlıkla :)
Çooook sevindim adınıza Alllah inş tamamına erdirsin bende 5 yıllık evliyim hsg çekindim geçen ay tüplerimm açık ve dşükle dış gebe yaşamıştım geçen yıl şuan bizde de bi sorun yok diolar ama adetim düzensiz pkoda yok gibi inşş ben gibi isteyen herkese versin rabbimçok teşekkür ederim..evet ikisi tıkalıydı sol açılabildi sadece..solda yumurta yoktu.. iğne ile solda yumurta oluştu çatlatma iğnesiyle çatlattık ve tuttu çok şükür..daha kseyi görmedim yarın gideceğim inşallah ama şimdilik var gibi..rabbim yardımcınız olsun size de en kısa sürede nasip etsin inşallah..ben bu süreçte şunu gördüm doğru teşhis ve doğru tedavi kesinlikle.. gözü kapalı yapıyor bazı dr lar şunu da deneyelim bunu da deneyelim yok öyle bir şey.. dr tercihi çok önemli
Ben anestesisiz oldum acı verio ama saadece anlık bir dayanılmıcak gibi hissediosun geçio şükür kibende anestezist, bayan yardımcı ve dr vardı ben uyudum ne oldu hatırlamıyorum ama sıvı alttan tüplere enjekte ediyorlar
Çooook sevindim adınıza Alllah inş tamamına erdirsin bende 5 yıllık evliyim hsg çekindim geçen ay tüplerimm açık ve dşükle dış gebe yaşamıştım geçen yıl şuan bizde de bi sorun yok diolar ama adetim düzensiz pkoda yok gibi inşş ben gibi isteyen herkese versin rabbim
Ben anestesisiz oldum acı verio ama saadece anlık bir dayanılmıcak gibi hissediosun geçio şükür ki
Valla aynı bende hiç acı olmadıSmear hiççççbirsey yaaa alakası yok hsg ile hsg zorr bi operasyon
Valla aynı bende hiç acı olmadı
Banada tüplerin açık herşey güzel dediğinde acım macım kalmadı ztn bacım
Ağrısız olan sistemler var artık ağrısız hsg olarak geçiyor eski tip cihazla yaptırab kişilerde çok acı oluyor genelde ben hiç bişey hissetmedim hatta ilk burda yapılan yorumları okuduğumda o kadar çok korktum ki canım acıyacak die stres yapmışım boş yerebenim öyle olmadı çekimim çok kötüydü psikolojim alt üst oldu,sizin nasıl öyle rahat geçti anlamıyorum 2 gün önce çektirdim hala karnımda ağrı hissi var.Allah bir daha yaşatmasın.Bu devirde böyle çağ dışı bir sisteme inanamıyorum.