- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
Sordum oraya 500 tl dediler yaBen çektirdim cnm 4 ay önce. Şişli echomarda. Son sistem C kollu bir makine var. Hiçbirşekilde ağrı sızı yok. Anesteziye gerek yok zaten. Oradaki doktor ve hemşireler müthiş rahatlatıyorlar. Çokta temiz biryer. Bana tüp bebek için gittiğim hastane önermişti. Yatıp kalkıp dua ettim iyikide oraya gitmişim. Fiyat 450 tl. Benim hastanemin anlaşması olduğu için 380 ödemiştim. Bilgin olsun. C kollu makinayı araştır derim başka hangi hastenelerde var. Ona göre de tercih yapabilirsin fiyat yüksek geliyorsa.
Tek tüpünüzün kapalı olduğu için çok acımıştır açılmış mıydı peki hsg den sonra ?Ben de İzmir de rahim filmi çekileceğim bu ay ama anestezili istiyorum,tavsiyeye ihtiyacım var,3 yıl önce anestezisiz çekilmiştim tek tüpüm kapalı çıkmıştı ama o acıyı hiç unutamam,bu durum kişiden kişiye değişiyor sanki
Evet ya istanbulda olsam kesin oraya giderdim ben izmirde c kollu dedim ama bişey çıkmıyor bilen varsa c kollu röntgen Allah rızası için yazsınBen çektirdim cnm 4 ay önce. Şişli echomarda. Son sistem C kollu bir makine var. Hiçbirşekilde ağrı sızı yok. Anesteziye gerek yok zaten. Oradaki doktor ve hemşireler müthiş rahatlatıyorlar. Çokta temiz biryer. Bana tüp bebek için gittiğim hastane önermişti. Yatıp kalkıp dua ettim iyikide oraya gitmişim. Fiyat 450 tl. Benim hastanemin anlaşması olduğu için 380 ödemiştim. Bilgin olsun. C kollu makinayı araştır derim başka hangi hastenelerde var. Ona göre de tercih yapabilirsin fiyat yüksek geliyorsa.
Maalesef o zaman aşılama da yapılamamıştı Ohss sebebiyle o yüzden şimdi çok tedirginim,bir de ağrılı durumda spazm nedeniyle açık tüp kapalı görünebiliyomuş yine aynısını yaşamak istemiyorumTek tüpünüzün kapalı olduğu için çok acımıştır açılmış mıydı peki hsg den sonra ?
Sono nükleer diye bir görüntüleme merkezi var ben anestezisiz çekiyorlar diye elemiştim ama konuştuğum bayan son sistem cihazları olduğunu söylemişti belki bahsettiğiniz gibidirEvet ya istanbulda olsam kesin oraya giderdim ben izmirde c kollu dedim ama bişey çıkmıyor bilen varsa c kollu röntgen Allah rızası için yazsın
Izmir mi peki canım?Sono nükleer diye bir görüntüleme merkezi var ben anestezisiz çekiyorlar diye elemiştim ama konuştuğum bayan son sistem cihazları olduğunu söylemişti belki bahsettiğiniz gibidir
Alsancaktaymış aradım mesaileri bitmiş açan yok eğer c kolluyla çeken bi yerse Ayy Allah razı olsun çok sevindim ya ücreti ne kadar bilgin var mı canım?Sono nükleer diye bir görüntüleme merkezi var ben anestezisiz çekiyorlar diye elemiştim ama konuştuğum bayan son sistem cihazları olduğunu söylemişti belki bahsettiğiniz gibidir
Anestezili çekmediklerini söyleyince fiyat sormamıştım ama bahsedilen gibi ağrısız oluyorsa ben de düşünebilirimAlsancaktaymış aradım mesaileri bitmiş açan yok eğer c kolluyla çeken bi yerse Ayy Allah razı olsun çok sevindim ya ücreti ne kadar bilgin var mı canım?
Pazartesi arıcam canım yazarım inşallah yeni teknoloji makinaları vardır boşuna sevinmiş olmam.Anestezili çekmediklerini söyleyince fiyat sormamıştım ama bahsedilen gibi ağrısız oluyorsa ben de düşünebilirim
hiracım regle 7 günüm var beklemedeyim inşallah bu ay süpriz olur
sende nasıl durumlar
amin canım :) rabbim sevincini daim etsin inşallah çok seviniyorum senin adına
bende bu ay garip ama hiç umutsuzluk yok içimde hasta olsam bile eskisi kadar üzülmeyeceğime inanıyorum:)
bu arada sen kaç ayın sonunda hamile kaldın
Ayni hisleri paylasiyoruzamin canım :) rabbim sevincini daim etsin inşallah çok seviniyorum senin adına
bende bu ay garip ama hiç umutsuzluk yok içimde hasta olsam bile eskisi kadar üzülmeyeceğime inanıyorum:)
bu arada sen kaç ayın sonunda hamile kaldın
canım rahim filmini eylülde çektirdim sağ kanal açıldı ama sol kanal açılmadı malesef
doktor büyük ihtimalle 3 ay içinde hamile kalırsın demişti dolu dolu 3 ayı geçirdim
bu arada klomen kilo aldırıyor mu ben eğer hasta olursam klomene başlayacağım bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?