Rahim filmi çektirip tedavi sürecine başlıcaklar burayaaa....

Rabbimin gücüne gitmesin ama benim hic olmayacakmıs gibi geliyor

Korkma canım her şey bebek için öyle düşünnn:))
Ayy inşallah bizde o şanslılardan oluruz canım ne güzel bi mutluluk ya cinsiyet i beklemek Ayy çok özendim gerçekten, öğrenince bizede yaz olur mu arkadaşım 15.haftada öğrendi erkekler önceden belli oluyor.

Rabbimin gücüne gitmesin ama benim hic olmayacakmıs gibi geliyor

Öyle söyleme canım..vardır bir vakti..benim anneminde 9 yıl sonra cocugu oldu...herkes benimde annem gibi olabileceğimi düşündü ama rabbim 1.5 yıl sonra verdi..oda üstelik tedavisiz..inanın bana eşinizde cok büyük bir sorun yoksa inançla vede doğru tedaviyle rabbim veriyor.

benim açık çıkmıştı ama hamile kalamamadım eşimde problem var ,bende de kilo gerçi benden şişmanlar hamile kalıyor ,ama herkese takmıyorum kafaya diyorum ama çok üzülüyorum çokkkk
Canım benim eşiminde spermi düşük kafama takıldı sizin sayı kaçtı?

Saol canım benimmm darısı sizlere olsun..Ben inanıyorum bu topikte cogu kişi 2016 da hamile kalacak Allahın izniyle....2hafta sonra bizde öğreneceğiz cinsiyetini bakalım..İçimden erkek gibi geçiyor ama kısmet tabi..:) tabiki sizlere haber vereceğim..:)

Hadi bakalım önce sağlıklı olsun sonra gönlünden nasıl geçiyorsa öyle olsun canım benim

benim açık çıkmıştı ama hamile kalamamadım eşimde problem var ,bende de kilo gerçi benden şişmanlar hamile kalıyor ,ama herkese takmıyorum kafaya diyorum ama çok üzülüyorum çokkkk
Bu arada 5 ayda 15 kilo verdim sorun kilo olsun canım verirsin

Esimde sayı düsüklügü var canım benim de sol tüpüm cok darmıs sanırım salı günü gitcez bakalım doktora ne diyecek baska sorunlar var mı bilmiyorum

Rabbim hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin insallah rabbim gönlünüze göre versin ..

Canım sizin kaç sayı? Bizde hareketde de düşüklük var havuç suyu içiriyorum eşime sende dene.
Bilmiyorum ki doktor düsük demis kac oldugunu anlayamadık su an hic birsey yapmiyoruz havuc suyu vs.sali gunu inferlite bölümüne gidicez bütün testlerimiz yapildi doktor söyleyecek bakalm ne var ne yok hayirlisi

Bilmiyorum ki doktor düsük demis kac oldugunu anlayamadık su an hic birsey yapmiyoruz havuc suyu vs.sali gunu inferlite bölümüne gidicez bütün testlerimiz yapildi doktor söyleyecek bakalm ne var ne yok hayirlisi
Anladım canım iyi yapmışsınız bizde hsgden sonra kendiliğinden gebe kalma duru olur diye 2 ay beklicez sonra tüp bebek merkezi ne gitcez orada daha güzel bakıyorlar en azından aşılama yaptırırız ,herşeyin hayırlısını versin Yaradan..

Bizde baslayamadil bir turlu. Eylulde cektrdm hsg. Hersey sornsz ckinca 1 yila tamamlayim dogal deneyip dedim ara verdm. Bu arada progesteron tahlili verdm dusuk clti oldukca. Ama ben beynen hazir olmadgm icin 5 ay kadar hastaneye ara verdim. Tam baslayacagm dun, ultrasonda basit kist var bidahaki adete gel dedi boyle boyle zamani geciyor sanki. Acaba arastrma hastanesi oldgu icin mi boyle oluor? Ozele gtsem sak diye baslayacaklar mi? Tabi direk baslamalari iyi mi olacak? Kafam da deli sorular

Amin canım amin siz ne kadar süredir istiyorsunuz?

Ben bir yıl olmadan gitmistim doktor bir yıl dolsun hic birsey yapamam dedi sonra gittim tekrar infertilite bölümüne orada yapacaklarimizin listesini verdiler bütün testlerimiz tamam su an salı gunu randevu var o gun belli olacak bakalm ne olup olmadigi özele giderseniz siz bilirsiniz tabi ama dünyanin parasi gider nerede oturuyorsunuz hangi has.gidiyorsunuz?

Valla bizim canım 1.5 yıldır olmuyor aslında eşimin işi dolayısı ile 6 ayı çöpe atıyorum yumurtlama zamanları 5_6 ayı öyle kaçırdık, hayırlısı diyorum
Sizin?
Bizim de hemen hemen öyle bir kac ay korunduk benim de esimin akrabaları falan cok geldi o yuzden herseye gec kaldik vardır bir hayır herseyin vakti zamanı var sizin yas kac?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…