- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Bizim yaş geldi eşimin geçiyor bile ben 30 eşim 37 nasip den öteye gidilmez 3.5 yıllık evliyim 2 yılı korunduk daha doğrusu eşim hep istedi ben korundum iyi halt etmişim diyorum:) çalışıyordum şimdi istiyorum olmuyor kısmetBizim de hemen hemen öyle bir kac ay korunduk benim de esimin akrabaları falan cok geldi o yuzden herseye gec kaldik vardır bir hayır herseyin vakti zamanı var sizin yas kac?
Ben 25 esim 34 bizim de haziranda 2 yıl olacak evneli aynen keske diyorum hic korunmasaydik zaten olmuyormusBizim yaş geldi eşimin geçiyor bile ben 30 eşim 37 nasip den öteye gidilmez 3.5 yıllık evliyim 2 yılı korunduk daha doğrusu eşim hep istedi ben korundum iyi halt etmişim diyorum:) çalışıyordum şimdi istiyorum olmuyor kısmet
Sizin kaç yaşlar?
Olsun canım herşey de bi Hayır vardır boşver senin yaş da genç ben 30 oldum gerçi çevreden tam ideal anne yaşı diyorlar kısmet geçen zamana üzülmüyorum hayırlısı değilmiş diyorum artık hsgden sonra içimde umut olucak diyor sağlısıyla olsun..Ben 25 esim 34 bizim de haziranda 2 yıl olacak evneli aynen keske diyorum hic korunmasaydik zaten olmuyormus
İnsallah abla tabi ki rabbim bilir ne zaman olacagını diyorum belki de hic olmayacak simdiye kadar millete istemiyorum dedim hep bir de millete cevap verme insani yoruyor cok anlayasızsız insanlarımın hele ki akrabalar hemen acık arama pesindelerOlsun canım herşey de bi Hayır vardır boşver senin yaş da genç ben 30 oldum gerçi çevreden tam ideal anne yaşı diyorlar kısmet geçen zamana üzülmüyorum hayırlısı değilmiş diyorum artık hsgden sonra içimde umut olucak diyor sağlısıyla olsun..
Boşver insanları canım kulağını tıka ben aldırmıyorum artık sadece şu filmimin sonucu iyi çıksın da hayırlısı ile tedaviyi düşünüyorum , eşimden başkası umrumda değil , içinde yaşadığımız durumu biz biliriz kimse değil..İnsallah abla tabi ki rabbim bilir ne zaman olacagını diyorum belki de hic olmayacak simdiye kadar millete istemiyorum dedim hep bir de millete cevap verme insani yoruyor cok anlayasızsız insanlarımın hele ki akrabalar hemen acık arama pesindeler
Öyle de iste bazen takıyor insan inanc eksikligi oldugu icin toplumumuzda sanki bizim elimiz de sanki biz ol diyince oluyor kimse anlamıyor bunu rabbim vermeyince yapacak birseyimiz yok insallah sonucunuz iyi cikarBoşver insanları canım kulağını tıka ben aldırmıyorum artık sadece şu filmimin sonucu iyi çıksın da hayırlısı ile tedaviyi düşünüyorum , eşimden başkası umrumda değil , içinde yaşadığımız durumu biz biliriz kimse değil..
Ankaradayim, zekai tahir burak a gidiyorum. Arastirmalarim ve tavsiye dogrultusunda basladim. Aslina bakarsaniz memnunum. Infertilite klinigi olarak ayri bir kat sadece buna ayrilmis olmasi rahat enazindan. Kan ultrason asilama tup tum islemler elinizin altinda.Hastanenin duzeni anladktan snra isleriniz hizli ilerleyebiliyor. Ekip halinde calisiyorlar, arastirma hastanesi oldgu icin didiklenmeden baslanmiyor sdc tek sorun bu. Ozele guvenemiyorum su asamadayken. Daha hic bir seye baslanmadi bende cunku. Ilaca baslayacagz kan ultrason boyle boyle devam edecegiz dedi doktor. Tabi bdahaki adet donemine kaldi...Ben bir yıl olmadan gitmistim doktor bir yıl dolsun hic birsey yapamam dedi sonra gittim tekrar infertilite bölümüne orada yapacaklarimizin listesini verdiler bütün testlerimiz tamam su an salı gunu randevu var o gun belli olacak bakalm ne olup olmadigi özele giderseniz siz bilirsiniz tabi ama dünyanin parasi gider nerede oturuyorsunuz hangi has.gidiyorsunuz?
Ankaradayim, zekai tahir burak a gidiyorum. Arastirmalarim ve tavsiye dogrultusunda basladim. Aslina bakarsaniz memnunum. Infertilite klinigi olarak ayri bir kat sadece buna ayrilmis olmasi rahat enazindan. Kan ultrason asilama tup tum islemler elinizin altinda.Hastanenin duzeni anladktan snra isleriniz hizli ilerleyebiliyor. Ekip halinde calisiyorlar, arastirma hastanesi oldgu icin didiklenmeden baslanmiyor sdc tek sorun bu. Ozele guvenemiyorum su asamadayken. Daha hic bir seye baslanmadi bende cunku. Ilaca baslayacagz kan ultrason boyle boyle devam edecegiz dedi doktor. Tabi bdahaki adet donemine kaldi...[/QUOT
Gec olsun güc olmasın rabbim hayırlısını versin hepimize siz arastırma hastanesine devam edin bence bende arastırma hastanesine gidiyorum İstanbul da salı günü randevumuz var iste herseyimiz tamam bakalım doktor ne diyecek hayırlısı hakkımızda
Bence cocuk dogurmanin yasla alakasi yok canim ben 21 esim 22 yasinda ama 1.5 senedir hala cocugumuz olmadi nasip isiBizim yaş geldi eşimin geçiyor bile ben 30 eşim 37 nasip den öteye gidilmez 3.5 yıllık evliyim 2 yılı korunduk daha doğrusu eşim hep istedi ben korundum iyi halt etmişim diyorum:) çalışıyordum şimdi istiyorum olmuyor kısmet
Sizin kaç yaşlar?
ben yaşla ilgili olduğunu söylememiştim zaten ama 35 den sonrası belki zor olabilir tabi ,nasp kısmet işi bu işler geç olsun güç olmasın..Bence cocuk dogurmanin yasla alakasi yok canim ben 21 esim 22 yasinda ama 1.5 senedir hala cocugumuz olmadi nasip isi
evet sen sonucuna odaklan güzel düşün güzel olsunÖyle de iste bazen takıyor insan inanc eksikligi oldugu icin toplumumuzda sanki bizim elimiz de sanki biz ol diyince oluyor kimse anlamıyor bunu rabbim vermeyince yapacak birseyimiz yok insallah sonucunuz iyi cikar
Nerede cekilceksiniz ? Benim cok rahat gecti hic birsey anlamadım 10 dk falan sürdü sanırım ya da bana öyle geldi bende sıkıntı olmadı agrı falanKizlarr pazartesi nasipse rahim filmi cekilcem cektiren kizlar nasil bisey ne kadar suruyo
5 milyon çıktı ama hareketli ve %75 canlı dendi bizde direkt tüp bebek merkezine gidicez ama onun öncesi kilo vericem ramazana kadar gideriz yada ramazandan sonraCanım benim eşiminde spermi düşük kafama takıldı sizin sayı kaçtı?
Tatlim istanbul ozel meltem hastanesinde insallah iyi gecer benmde yaNerede cekilceksiniz ? Benim cok rahat gecti hic birsey anlamadım 10 dk falan sürdü sanırım ya da bana öyle geldi bende sıkıntı olmadı agrı falan
Hmm pardon o zamanben yaşla ilgili olduğunu söylememiştim zaten ama 35 den sonrası belki zor olabilir tabi ,nasp kısmet işi bu işler geç olsun güç olmasın..
Hımm biliyorum hastaneyi gecmis olsun simdiden insallah sorunsuz gecer ve sonucunuz iyi cikarTatlim istanbul ozel meltem hastanesinde insallah iyi gecer benmde ya
Gecen ay cekildim bende salı günü doktora gidicez insallah tedaviye gerek kalmadan hamile kalırım hayırlı olsun bu arada bebisinizKızlar size moral olsun diye yazmak istedim. 2.5 yıl korunmasiz olarak çocuk istedik ama olmadi. Testler tahliller yapıldi tabi bu süreçte klomen vs kullandım uzun anlatmasi. Hep okurdum buralari. Rahim filmini temmuz basında cekildim ve ağustos sonu hamile kalmısım. Insaallah darısı basınıza. Ben umudum bitip tüp bebek yapacağim ay hamile kaldım. Dua edin ve korksanızda filmi geciktirmeyin bence kesinlikle faydası var daha kolay hamile kaliniyor.
Kızlar size moral olsun diye yazmak istedim. 2.5 yıl korunmasiz olarak çocuk istedik ama olmadi. Testler tahliller yapıldi tabi bu süreçte klomen vs kullandım uzun anlatmasi. Hep okurdum buralari. Rahim filmini temmuz basında cekildim ve ağustos sonu hamile kalmısım. Insaallah darısı basınıza. Ben umudum bitip tüp bebek yapacağim ay hamile kaldım. Dua edin ve korksanızda filmi geciktirmeyin bence kesinlikle faydası var daha kolay hamile kaliniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?