- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
Evet tüp bebek aslında ama donasyonla. Yani ya kadın için başka birinden yumurta almak yahut erkek için başka sperm kullanmak gerekebiliyor. Çünkü tedavisi yok. Hiç bir sebep yokken tüp bebekle bile başarılı olamayan bir sürü hasta var.Ilk defa duydum yani caresi tüp bebek mi
Günaydın kızlar adetim biteli bir hafta oldu ara ara affedersiniz sümük gibi seffaf akintim oluyor neden olabilir acaba
Bizim yaş geldi eşimin geçiyor bile ben 30 eşim 37 nasip den öteye gidilmez 3.5 yıllık evliyim 2 yılı korunduk daha doğrusu eşim hep istedi ben korundum iyi halt etmişim diyorum:) çalışıyordum şimdi istiyorum olmuyor kısmet
Sizin kaç yaşlar?
ohh ne güzel en güzeli canım bende Allah biliyor ya kalbimi ikizim olsun istiyorum çok özeniyorum ikizlere hem bi çırpıda dem:)) bakalım bu perşembe sabah randevum çok heyecanlıyım tüplerim inşallah açık çıkar bi aksilik olur diye endişe ediyorumBizde sizin yaşlardayız..1,5 yıldır evliyiz..1 yıl bekledim olmadı...sonra rahim filmi çekildim..Allah kısmet ederse ilk cocugum dogsun ara vermeden ikincisini düşünüyorum..Yaş daha fazla geçmeden:)
Bilmiyorum canım ya bugune kadar olmamıştım böyle sabah randevumuz var bütün testlerimiz falan yapildi infertilite gidicez bakalım ne diyecekyumurtlama dönemine girmiş olabilirsin canım..yumurtlama takibi yaptır..doktor en doğrusunu söyler..
ohh ne güzel en güzeli canım bende Allah biliyor ya kalbimi ikizim olsun istiyorum çok özeniyorum ikizlere hem bi çırpıda dem:)) bakalım bu perşembe sabah randevum çok heyecanlıyım tüplerim inşallah açık çıkar bi aksilik olur diye endişe ediyorum
Bilmiyorum canım ya bugune kadar olmamıştım böyle sabah randevumuz var bütün testlerimiz falan yapildi infertilite gidicez bakalım ne diyecek
Gittim canım adetin 20 . günü p4 testi yaptircam troid cok yüksek cıktı kan vermeye gidince ilac tedavisne baslancak sanirimHadi hayırlısı canım..Güzel haberlerle dönersin inşallah..
Gittim canım adetin 20 . günü p4 testi yaptircam troid cok yüksek cıktı kan vermeye gidince ilac tedavisne baslancak sanirim
Olsun canım bebeğin sağlıkla dünyaya gelsin inşallah , herşey nasip kısmet..İnşallah bir sorun cıkmıcak. Zaten yapışıklık tıkanıklık varsa ve filmi sayesindede açılmış olur..Allah gönlüne göre versin.Bende ikiz cok istemiştim ama olmadı..Tedavi görseydim belki olabilirdi..Çünkü klomen kullandığım zamanlarda çift yumurtluyordum ama maalesef boşa gitti tüplerimin tıkalı olduğunu bilmiyorduk
Yok artikk Allah esirgesinEvet tüp bebek aslında ama donasyonla. Yani ya kadın için başka birinden yumurta almak yahut erkek için başka sperm kullanmak gerekebiliyor. Çünkü tedavisi yok. Hiç bir sebep yokken tüp bebekle bile başarılı olamayan bir sürü hasta var.
Olsun canım bebeğin sağlıkla dünyaya gelsin inşallah , herşey nasip kısmet..
evet ya stres yaptım nedense :)Aynen canım benim..Sağlıklı olsun yeter:) Sende perşembe çekileceksin degilmi?? sonucu yaz muhakkak:)
Allah hayirli sonuclarla donmeni nasip etsin canim hic heyecan yapma hersey olacagina varirevet ya stres yaptım nedense :)
evet canım,inşallah bi sorun çıkmaz açıktır, zaten gün yaklaştıkça heyecan yapıyorum,veririm canım çok sağol
Sağol canım benim aminAllah hayirli sonuclarla donmeni nasip etsin canim hic heyecan yapma hersey olacagina varir
Caninizi sıkmayin kizlar bende sizin gibiyim ama size ornekler verim esimin kuzeninin esinin 4 sene olmamis 3 dusugu vardi ikizlere hamis kaldi kizlari var kizlar bir yasini doldurdu iki uc ay sonra anneleri ucuncuye hamis oda kiz masallah ve bunun eltisi 20 yasinda 1.5 yillik evli olmuyodu film cekildikten sonra kaldi bizde kalcaz insallah :)Bizde sizin yaşlardayız..1,5 yıldır evliyiz..1 yıl bekledim olmadı...sonra rahim filmi çekildim..Allah kısmet ederse ilk cocugum dogsun ara vermeden ikincisini düşünüyorum..Yaş daha fazla geçmeden:)
inşallahh canım vesile olsun bu hsg bebişlerimize kavuşmada önümüzü açsın tez..Caninizi sıkmayin kizlar bende sizin gibiyim ama size ornekler verim esimin kuzeninin esinin 4 sene olmamis 3 dusugu vardi ikizlere hamis kaldi kizlari var kizlar bir yasini doldurdu iki uc ay sonra anneleri ucuncuye hamis oda kiz masallah ve bunun eltisi 20 yasinda 1.5 yillik evli olmuyodu film cekildikten sonra kaldi bizde kalcaz insallah :)
Aminnn bugunden itibaren gunasiri baslamak lazm ve stres yapmadn umarim nisanda hamis kaliriz ya hele bana dgmgunu hediyesi olur valla hadi insallah hepimizinşallahh canım vesile olsun bu hsg bebişlerimize kavuşmada önümüzü açsın tez..
Inşallah canım kalbine göre versin ama 2 gün ilişki yasak bana yeni çekildi ya enfeksiyon kapmaması açısından hem doğurgan döneme 4 gün sonra giriyorum bakalım hayırlısı:)Aminnn bugunden itibaren gunasiri baslamak lazm ve stres yapmadn umarim nisanda hamis kaliriz ya hele bana dgmgunu hediyesi olur valla hadi insallah hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?