Rahim filmi çektirip tedavi sürecine başlıcaklar burayaaa....

Günaydın kızlar adetim biteli bir hafta oldu ara ara affedersiniz sümük gibi seffaf akintim oluyor neden olabilir acaba

Bizde sizin yaşlardayız..1,5 yıldır evliyiz..1 yıl bekledim olmadı...sonra rahim filmi çekildim..Allah kısmet ederse ilk cocugum dogsun ara vermeden ikincisini düşünüyorum..Yaş daha fazla geçmeden:)

Bizde sizin yaşlardayız..1,5 yıldır evliyiz..1 yıl bekledim olmadı...sonra rahim filmi çekildim..Allah kısmet ederse ilk cocugum dogsun ara vermeden ikincisini düşünüyorum..Yaş daha fazla geçmeden:)
ohh ne güzel en güzeli canım bende Allah biliyor ya kalbimi ikizim olsun istiyorum çok özeniyorum ikizlere hem bi çırpıda dem:)) bakalım bu perşembe sabah randevum çok heyecanlıyım tüplerim inşallah açık çıkar bi aksilik olur diye endişe ediyorum

İnşallah bir sorun cıkmıcak. Zaten yapışıklık tıkanıklık varsa ve filmi sayesindede açılmış olur..Allah gönlüne göre versin.Bende ikiz cok istemiştim ama olmadı..Tedavi görseydim belki olabilirdi..Çünkü klomen kullandığım zamanlarda çift yumurtluyordum ama maalesef boşa gitti tüplerimin tıkalı olduğunu bilmiyorduk

Olsun canım bebeğin sağlıkla dünyaya gelsin inşallah , herşey nasip kısmet..

Yok artikk Allah esirgesin

Aynen canım benim..Sağlıklı olsun yeter:) Sende perşembe çekileceksin degilmi?? sonucu yaz muhakkak:)
evet ya stres yaptım nedense :)
evet canım,inşallah bi sorun çıkmaz açıktır, zaten gün yaklaştıkça heyecan yapıyorum,veririm canım çok sağol

Caninizi sıkmayin kizlar bende sizin gibiyim ama size ornekler verim esimin kuzeninin esinin 4 sene olmamis 3 dusugu vardi ikizlere hamis kaldi kizlari var kizlar bir yasini doldurdu iki uc ay sonra anneleri ucuncuye hamis oda kiz masallah ve bunun eltisi 20 yasinda 1.5 yillik evli olmuyodu film cekildikten sonra kaldi bizde kalcaz insallah :)

inşallahh canım vesile olsun bu hsg bebişlerimize kavuşmada önümüzü açsın tez..

Aminnn bugunden itibaren gunasiri baslamak lazm ve stres yapmadn umarim nisanda hamis kaliriz ya hele bana dgmgunu hediyesi olur valla hadi insallah hepimiz
Inşallah canım kalbine göre versin ama 2 gün ilişki yasak bana yeni çekildi ya enfeksiyon kapmaması açısından hem doğurgan döneme 4 gün sonra giriyorum bakalım hayırlısı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…