Bitkisel kür falan kullandın mi peki canımBen 2 yıldır evliyim ilk yıl çocuk istemedik başka sağlık sorunum vardı onu düzelttik ameliyat falan oldum tam düzeldim dedim artık çocuk yapalım dedik olmadı 1 senedir uğraşıp duruyoruz. Gecen ay klomen ve ovitrellee kullandım olmadı doktor Hsg çek dedi çektik şimdi beklemedeyiz 4 gün sonra regl günüm bakalım nasip artık elimizden geleni yaptık tevekkülden başka yapacak birşey yok maalesef
Suan tedavi görmüyorum adetimle gorucem insAllah 3-4 aydır inofolic kullanıyorum sadeceEvet incir + havuç kürü yaptım yumurtam iyi gelişti 20 ml di yani ama benim yumurtam zaten gelişiyordu önceden de. İçim rahatlasın elimden geleni yaptım demek için yaptım. Siz tedavi görüyor Muş'unuz ?
Hakkı'nızda hayırlısı olsun ama pozitif düşünüp stres yapmamakta fayda var cnm bol bol dua et inş tez Zaman'da olur taktiri İlahi ol deyince olur yani içini ferah tut Zaman'ı var demek ki sabret. Buda bizim sınavımız elbetteki zor olacakSuan tedavi görmüyorum adetimle gorucem insAllah 3-4 aydır inofolic kullanıyorum sadece
Bilmiyorum faydası oluyor mu.
Doktorum 21.gün testi istedi progesteron testi yNi onu yaptıracam ben bide.. Elimizden geleni yapıyoruz dediğin gibi.. Aşılama yaptirdim bi kere özelde bebeğim gelismedi sonlandırıldı geçen sene. Bi senedir bekliyorum olmadı daha bisey
Mrb adet tarihin ne Zaman canımSuan tedavi görmüyorum adetimle gorucem insAllah 3-4 aydır inofolic kullanıyorum sadece
Bilmiyorum faydası oluyor mu.
Doktorum 21.gün testi istedi progesteron testi yNi onu yaptıracam ben bide.. Elimizden geleni yapıyoruz dediğin gibi.. Aşılama yaptirdim bi kere özelde bebeğim gelismedi sonlandırıldı geçen sene. Bi senedir bekliyorum olmadı daha bisey
19una canim.. Senin ki ne zamanMrb adet tarihin ne Zaman canım
17 benimki bişey hissediyor musun peki ?19una canim.. Senin ki ne zaman
Mrb senin adet günün yakınmış haberlerini bekliyoruz :)Amin inş zaten doğuştan oluşan birşey negatif düşünme Can'ım aslındaçokta düşünme strese girme başka şeylerle uğraş ki Zaman geçsin benim 8 mayısta regl günüm inş hayırlısı olur dua edelim birbirimize inş
Aaa evet yakinmis yok canım bisey hissetmiyom.Sen hissediyor musun biseyler17 benimki bişey hissediyor musun peki ?
bi rahatsızlık var ama niye bilmiyorum psikolojik de olabilir karın bölgemde ağrı var sanki hep şişkinlik bideAaa evet yakinmis yok canım bisey hissetmiyom.Sen hissediyor musun biseyler
Ay hadi insaAllah hamis belirtisidir canım benimB
bi rahatsızlık var ama niye bilmiyorum psikolojik de olabilir karın bölgemde ağrı var sanki hep şişkinlik bide
İnşallah başka bişey olmasından korkuyorum enfeksiyon falanAy hadi insaAllah hamis belirtisidir canım benim
Kötü düşünme canım benim bakalım Rabbim güzel haberler vermeyi nasip etsin insaAllahİnşallah başka bişey olmasından korkuyorum enfeksiyon falan
Durumun Nasıl canımAy hadi insaAllah hamis belirtisidir canım benim
Valla canim beklemediyim ama sanmiyorum progesteron testi yaptırdım 2.16 çıktı yumurtlama olmamış sanırım adetimle beraber tedaviye baslicaz sende nasıl durumlar...Durumun Nasıl canım
Benim kasık ağrılarım devam ediyor özellikle gece Ateşim var yarın kan testi yaptıracam bişey yoksa enfeksiyon kaptım kesinValla canim beklemediyim ama sanmiyorum progesteron testi yaptırdım 2.16 çıktı yumurtlama olmamış sanırım adetimle beraber tedaviye baslicaz sende nasıl durumlar...
İnsaAllah hamissindir canım benim yaa bana haber et merak ederim erken değil mi hem 17sinde olacaktın adetBenim kasık ağrılarım devam ediyor özellikle gece Ateşim var yarın kan testi yaptıracam bişey yoksa enfeksiyon kaptım kesin
Bisey çıkmadı canımİnsaAllah hamissindir canım benim yaa bana haber et merak ederim erken değil mi hem 17sinde olacaktın adet
Hayırlısı canım bende bekliyorum ve heyecanla... İnsaAllah tedaviye baslicam bakalım herşey yolunda giderBisey çıkmadı canım((adeti bekleyelim bakalım
Adet oldumHayırlısı canım bende bekliyorum ve heyecanla... İnsaAllah tedaviye baslicam bakalım herşey yolunda gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?