Rahim filmi çektirip tedavi sürecine başlıcaklar burayaaa....

Bitkisel kür falan kullandın mi peki canım

Evet incir + havuç kürü yaptım yumurtam iyi gelişti 20 ml di yani ama benim yumurtam zaten gelişiyordu önceden de. İçim rahatlasın elimden geleni yaptım demek için yaptım. Siz tedavi görüyor Muş'unuz ?

Evet incir + havuç kürü yaptım yumurtam iyi gelişti 20 ml di yani ama benim yumurtam zaten gelişiyordu önceden de. İçim rahatlasın elimden geleni yaptım demek için yaptım. Siz tedavi görüyor Muş'unuz ?
Suan tedavi görmüyorum adetimle gorucem insAllah 3-4 aydır inofolic kullanıyorum sadece
Bilmiyorum faydası oluyor mu.
Doktorum 21.gün testi istedi progesteron testi yNi onu yaptıracam ben bide.. Elimizden geleni yapıyoruz dediğin gibi.. Aşılama yaptirdim bi kere özelde bebeğim gelismedi sonlandırıldı geçen sene. Bi senedir bekliyorum olmadı daha bisey

Hakkı'nızda hayırlısı olsun ama pozitif düşünüp stres yapmamakta fayda var cnm bol bol dua et inş tez Zaman'da olur taktiri İlahi ol deyince olur yani içini ferah tut Zaman'ı var demek ki sabret. Buda bizim sınavımız elbetteki zor olacak

Mrb adet tarihin ne Zaman canım

Mrb senin adet günün yakınmış haberlerini bekliyoruz :)

Valla canim beklemediyim ama sanmiyorum progesteron testi yaptırdım 2.16 çıktı yumurtlama olmamış sanırım adetimle beraber tedaviye baslicaz sende nasıl durumlar...
Benim kasık ağrılarım devam ediyor özellikle gece Ateşim var yarın kan testi yaptıracam bişey yoksa enfeksiyon kaptım kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…