- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Evet Canım çekildiğim ay hamile kaldım:)elma şekeri hamilemisin canımmmmm:))))
Evet Canım çekildiğim ay hamile kaldım:)
Canımmm çok sağol Rabbim hepimizin kucağına aldığı günü göstersin inşallahHarika gözün aydınn:) Allah kucagına almayı nasip etsin..Tedavi gördünmü peki benim gibi tedavisizmi kaldın:)
Canım yarın git bakalım bende olmadı inşallah önemli bişey yokturKızlar 26 nisanda rahim filmi çekilmiştim ogunden beri kanamalarım lekelenmelrim devam ediyor
Sizde öyle birşey oldu mu ?
Yarına randevu aldım çok endiseliniyorum
İnsaAllah canım bu ikinci çektirisim 3yil önce çektirmistm onda böyle birşey olmamistiCanım yarın git bakalım bende olmadı inşallah önemli bişey yoktur
İnşallah tez güzel haberlerle dönersin sende canım Rabbim herkese nasip etsinİnsaAllah canım bu ikinci çektirisim 3yil önce çektirmistm onda böyle birşey olmamisti
Amin amin canım. Sen rahim filmi çekildiğin ay tedavi falan gordun mu kendiliğindeni kaldin hamissİnşallah tez güzel haberlerle dönersin sende canım Rabbim herkese nasip etsin
Amin canım inşallahhAmin amin canım. Sen rahim filmi çekildiğin ay tedavi falan gordun mu kendiliğindeni kaldin hamiss
Rabbim sağlıklı bir gebelik yaşatsin hayırlısiyla kucağına alırsın insaAllah canim
Çok sukur canım darısı bizlere insaAllahAmin canım inşallahh
Evet tedavisiz oldu süpriz oldu banada gerçekten.
Bende de sorun çıkmadı canım çok sukur bende salı günü cektirdim kanama lekelenmem var daha geçmedi yarın gidecemHerkese merhaba. Ben de geçen salı çektirdim filmi hiç sorun çıkmadı.çok acılı geçtiği için doktora gitmedim sonrasında moral bozukluğundan.daha öncesinde herşeyim normal çıkmıştı zaten bakalım bundan sonra ne olacak ???
Bende de sorun çıkmadı canım çok sukur bende salı günü cektirdim kanama lekelenmem var daha geçmedi yarın gidecem
Sende öyle bir sorun oldu mi acaba
Doktor ne dedi sana canımBende de sorun çıkmadı canım çok sukur bende salı günü cektirdim kanama lekelenmem var daha geçmedi yarın gidecem
Sende öyle bir sorun oldu mi acaba
Bir sorun yok canım normal olabilir dedi doktor..Doktor ne dedi sana canım
Tedaviyle ilgili bişey demedi mi?Hayır filmi çektikten 3 4 saat sonra kanama falan olmadı artık diğer gün de şişkik dışında bi sorun olmadı
Şimdi progesteron testim düşük çıkmıştı ilk yaptirdigimda 21.gün testi yani.. Onu bi daha yaptıracam sonra adetle baslicam insaAllah.. Nasıl bir yol izleyecek bilmiyorum..Tedaviyle ilgili bişey demedi mi?
Slm ben de cuma günü konuşacam doktorumla daha önce klomen falan kullanmadım muhtemelen onu yaptıracak ilk ama yaşım 31 ve daha önce hiç gebe kalmadım uzun süre ilaç kullanmak istemiyorum boş yere aşılama oluyorsa direk onu istiyorum amin canımŞimdi progesteron testim düşük çıkmıştı ilk yaptirdigimda 21.gün testi yani.. Onu bi daha yaptıracam sonra adetle baslicam insaAllah.. Nasıl bir yol izleyecek bilmiyorum..
Devlete tedaviye başladım bisey sorulmuyor ki.. Doktoru bulamiyorsun.
Bende merak ediyorum..
Çünkü ben hep özele gittim klomen tedavisi falan çok gordum herhangibir hamilelik oluşmadı.
Geçen sene aşılama oldum ilk defa hamilelik olustu gelismedi maalesef... 3yil oldu..
Sen nasıl bir yol izlicen canım..
Rabbim su güzel günde dualarımizi kabul etsin insaAllah
Özele gideceksen direk aşılama yaptir derim devlet prosedür geregi ve herhangi bir sorun falan yoksa çok uğraştıriyor testler falan... Uç kez klomen tedavisi,sonra iki kez iğneyle aşılama,ve en son tüp bebek tedavisine geçiyor..Slm ben de cuma günü konuşacam doktorumla daha önce klomen falan kullanmadım muhtemelen onu yaptıracak ilk ama yaşım 31 ve daha önce hiç gebe kalmadım uzun süre ilaç kullanmak istemiyorum boş yere aşılama oluyorsa direk onu istiyorum amin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?