- 1 Mayıs 2016
- 173
- 78
- 48
- 40
4 yıllık evliyim 2 yıldır istiyoruz nerdeyse fakülte hastanesinde tanıdık bi hoca var o ilgileniyor benimle ama daha önce özeldeki doktorda aşılama için böyle bi prosedürden bahsetti sanırım mecburiÖzele gideceksen direk aşılama yaptir derim devlet prosedür geregi ve herhangi bir sorun falan yoksa çok uğraştıriyor testler falan... Uç kez klomen tedavisi,sonra iki kez iğneyle aşılama,ve en son tüp bebek tedavisine geçiyor..
Ne kadar zamandan beri istiyorsun canim
Evet canım aynen devlette böyle 6aydır testlerle ugrasiyorum doktor değişiyor habire o başka bisey istiyor falan filan.. Daha tedaviye baslayamadik anlayacagin.. İnsaAllah bu ay zaten sonra ramazan geliyor..4 yıllık evliyim 2 yıldır istiyoruz nerdeyse fakülte hastanesinde tanıdık bi hoca var o ilgileniyor benimle ama daha önce özeldeki doktorda aşılama için böyle bi prosedürden bahsetti sanırım mecburi
Hayır bana öyle bişey demedi hatta bu ay ihtimal yüksek dedilerKızlar ben cektirdim hsG doktor bu ay korunmami söyledi ne yapmalıyım sizce ? Siz korundunuz mu lütfen cevap çok kararsizim
Anestezili mi çektirdin canım sen acaba narkozdan dolayı mı benimki böyle diyor anlamadimHayır bana öyle bişey demedi hatta bu ay ihtimal yüksek dediler
Kızlar ben cektirdim hsG doktor bu ay korunmami söyledi ne yapmalıyım sizce ? Siz korundunuz mu lütfen cevap çok kararsizim
Anestezisiz çektirdim belki de ondandırAnestezili mi çektirdin canım sen acaba narkozdan dolayı mı benimki böyle diyor anlamadim
MasaAllah Rabbim hayirlisiyla kucağına almayı da nasip etsin insaAllah canım..Arkadaşlarr Lütfen gebe kalamayanlarrr rahim filmi çektirmeden tedaviye başlamayın..bende pko vardı 6 ay tedavi gördüm hiç bişe olmadı..sadece rahim filmi cekildigim ay TEDAVİSİZ HAMİLE KALDIM...Rahim filmi sonrası hamile kalanlar liste oluşturalım..
MasaAllah Rabbim hayirlisiyla kucağına almayı da nasip etsin insaAllah canım..
Bitkisel kur falan yaptin mi peki
Ya bizim de olur mu aceba bu ay çok da umutlanmayayım diyorum üzücü oluyor sonraSaol canım teşekkür ederim.Allahım tüm isteyenlere nasip etsin..Öncesinde cok şey denedim ama fayda etmedi..rahim filmi cekildigim ay hiç bişe yapmadım..sadece kuru incir yedim oda yumurtam kaliteli olsun diye..
Bende anestezili Hsg çektirdim doktor 3/5 gün antibiyotik kullan sonra da bırak dedi. Korun falan demedi bana hatta bu ay gebe şansın çok yüksek dedi ufak tefek tıkanıklıklar da varsa açılmıştır dedi. Kanallar açıktı zaten sadece "arcuate uterus" var dedi oda sorun olmaz dedi o kadarKızlar ben cektirdim hsG doktor bu ay korunmami söyledi ne yapmalıyım sizce ? Siz korundunuz mu lütfen cevap çok kararsizim
O ne demek canımBende anestezili Hsg çektirdim doktor 3/5 gün antibiyotik kullan sonra da bırak dedi. Korun falan demedi bana hatta bu ay gebe şansın çok yüksek dedi ufak tefek tıkanıklıklar da varsa açılmıştır dedi. Kanallar açıktı zaten sadece "arcuate uterus" var dedi oda sorun olmaz dedi o kadar
Arcuate uterus rahim boşluğunda oluşan 1 cm'lik eğrilik Can'ım. Genellikle gebeliği önlüyor yada gebelik oluşsana düşük erken doguma sebebiyet veriyor çok şükür benim ki o kadar vahim bi durumda değil elhamdulillah ama tedavisi de var ameliyatla düzeltiyorlar .O ne demek canım
Canım ben ilk rahim filmimi 3sene önce çektirdiğim zaman rahmim için kalp şeklinde denmişti.oda düşüğe sebep falan oluyormusArcuate uterus rahim boşluğunda oluşan 1 cm'lik eğrilik Can'ım. Genellikle gebeliği önlüyor yada gebelik oluşsana düşük erken doguma sebebiyet veriyor çok şükür benim ki o kadar vahim bi durumda değil elhamdulillah ama tedavisi de var ameliyatla düzeltiyorlar .
Bana da kalp şeklinde dedi. Allah allah kendi kendine mi düzeldi tuhafCanım ben ilk rahim filmimi 3sene önce çektirdiğim zaman rahmim için kalp şeklinde denmişti.oda düşüğe sebep falan oluyormus
Şimdi yine cektirdim bu seferde normal rahim şeklinde kalp falan değil dedi doktor.. Çok sinir bozucu hiç anlam veremiyorum..niue farkli cikiyorsa. Herşey açık net gerek yok ben şuan goruyorum tertemiz dedi..bakalım bu ay adetimle tedaviye baslicam insaAllah
Yokk doktorum o an doğuştan gelen bisey bi demişti bana..ya ilk doktor tecrübesiz yada ikinci..Bana da kalp şeklinde dedi. Allah allah kendi kendine mi düzeldi tuhaf
Amin inş zaten doğuştan oluşan birşey negatif düşünme Can'ım aslındaçokta düşünme strese girme başka şeylerle uğraş ki Zaman geçsin benim 8 mayısta regl günüm inş hayırlısı olur dua edelim birbirimize inşYokk doktorum o an doğuştan gelen bisey bi demişti bana..ya ilk doktor tecrübesiz yada ikinci..
Devletteki doktor normal rahim dedi..
Nysee kafam agriyor düşün düşün..
Rabbim insaAllah yüzümüzü guldurecek canım..
İnsaAllah canım Allah razı olsun.Amin inş zaten doğuştan oluşan birşey negatif düşünme Can'ım aslındaçokta düşünme strese girme başka şeylerle uğraş ki Zaman geçsin benim 8 mayısta regl günüm inş hayırlısı olur dua edelim birbirimize inş
Ben 2 yıldır evliyim ilk yıl çocuk istemedik başka sağlık sorunum vardı onu düzelttik ameliyat falan oldum tam düzeldim dedim artık çocuk yapalım dedik olmadı 1 senedir uğraşıp duruyoruz. Gecen ay klomen ve ovitrellee kullandım olmadı doktor Hsg çek dedi çektik şimdi beklemedeyiz 4 gün sonra regl günüm bakalım nasip artık elimizden geleni yaptık tevekkülden başka yapacak birşey yok maalesefİnsaAllah canım Allah razı olsun.
Sen kaç senedir istiyorsun. Ben uç yıl oldu.. Hsg ile birlikte tedavi falan görüyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?