Rahim filmi çektirip tedavi sürecine başlıcaklar burayaaa....

Yok canim senin tedavi suresine vucudunun tedaviye verdigi cevaba gore bakiliyo bir yil gibi bi kriter yok
ben iltihap nedeniyle hamile kalamıyorum doktor bir yıl dolmadan bişey yapamayız dedi rahim filmi çekilsem iltihhap gecer mı acaba

Arkadaşlar nasıl gidiyor çalışmalar:) Ben regl bekliyorum iğmeye geçmek için..İnşallah gerek kalmadan bu ay sürpriz yapıp gelir bebişimmm...:)

ben iltihap nedeniyle hamile kalamıyorum doktor bir yıl dolmadan bişey yapamayız dedi rahim filmi çekilsem iltihhap gecer mı acaba

Canım iltihap varsa ilk önce doktorun film çekilmeden önce antibiyotik vermeli..daha sonra film çekmeli yoksa cok ağrır kurutması lazım biraz.. vede iltihap fazlaysa açılmayabilir..kesinlikle anestezili ol derim..

kızlar hsg çekileli 1 hafta oldu ilk gün agrı oldu sonra geçti ama bu cumartesi pazar karnımın içi acıyor sanki öksürürken oturup kalkarken hatta wc de bile sanki karnımda yara var gibi tüm göbeğim ama mideden başlayıp kasıkta bitiyor gaz varmış gibide şiş ama yok
klomenden sonra salı günde çatlatma iğnesi oldum şuan sadece miyositol folik asit içiyorum
buna benzer yan etki falan yaşayan var mı

Canım klomeni ilk defamı kullanıyosun ..bende klomen kullandığımda bu yan etkileri olmuştu...

yok ikinci
geçen ay bi kullandım sonra çatlatma iğnesi ama sorun yoktu
bu ay hsg + klomen + çatlatma iğnesi

o zaman canım hsg den olabilir..doktoruna sor istersen?? filmden hemen sonra tedaviyemi başladınız??? 1 hafta felan ara verseydiniz??

o zaman canım hsg den olabilir..doktoruna sor istersen?? filmden hemen sonra tedaviyemi başladınız??? 1 hafta felan ara verseydiniz??
hsg çekildiği gün ağrı oldu bi daha olmadı sonra ağrı bir hafta sonra başladı

2 aralık adetin 5. günü klomen başladım
5 aralık hsg
8 aralık çatlatma iğnesi

ara falan vermedi verilmesi mi gerekiyor

Merhabalar,
uzun süredir üyeyim ama hiç yazmadım.3 senelik evliyim. Bende tedaviye yeni başlıyorum haftaya hsg çekilcek sonrada aşılama dedi doktorum. Allah hayırlısını versin hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…