hsg çekildiği gün ağrı oldu bi daha olmadı sonra ağrı bir hafta sonra başladı
2 aralık adetin 5. günü klomen başladım
5 aralık hsg
8 aralık çatlatma iğnesi
ara falan vermedi verilmesi mi gerekiyor
Merhabalar,
uzun süredir üyeyim ama hiç yazmadım.3 senelik evliyim. Bende tedaviye yeni başlıyorum haftaya hsg çekilcek sonrada aşılama dedi doktorum. Allah hayırlısını versin hepimize.
hiç korun falan demedi yaa c.tesi hsg salı çatlatma iğnesi o aradada klomen içtim zatenCanım normalde hsg çekildikten sonra tedaviye başlanır..senin doktorun tedavi sürecinde hsg çekmiş..farklı bir yol izlemiş gibi..hsg filmi çekildikten sonra doktorlar en az 1 hafta korunun der..benim doktorum doc.dr aynen bu şekilde söyledi.. cogu doktorda o ay gebelik oluşmasın diyor..
hiç korun falan demedi yaa c.tesi hsg salı çatlatma iğnesi o aradada klomen içtim zaten
evet kontrole gittim yumurta büyümüş dedi sonra iğneCanım doktorun tabiki daha iyi bilir..Ama istersen ara konuş yada kontrole gittiğinde durumu izah et...klomenden sonra yumurta gelişimi için kontrole cagırdımı?? çatlatma iğnesini kontrolden sonramı yaptırdın??
Merhaba,Bende cok tedirginim..Klomenle yumurta oluşuyordu hatta 2 tane ama döllenme olmuyordu..sonrası hsg filmi çekildi doktor tek tüpün tıkalıymış açıldı dedi..şimdi bir yandan tekrar ümidim oluştu bir yandan da iğneyle de hadi olmazsa korkusu sardı...Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Ben sedasyonlu ankarada 85 tl odedimsağol arkadaşim, ama bi yanlislike var ya , benden 1750 istendi şaşırdım o an aklima durdu
Benim ssk karsiladi, sizin nasil karsilamadi?Ovitrelle igne 70 tl ssk karsilamiyo ozel aliyosun
Merhaba,
Film çekildiğiniz ay gebelik olma şansınız artıyormuş. Bende 4 ay klomen kullandım. Yumurta oluştu, çatladı ama gebelik olmadı hiç. Şimdide ikinci ayım puregon iğne kullanıyorum.Dün çatlatma iğnesi vuruldum bakalım bu ay sonuç alacakmıyım. bundan sonrada 1 ay aşılama sonra tüp bebek olarak tedavi uygulayacaklar.
bende ıkı ay klomen kullandıkdan sonra bu ay 6 gün önce hsg cekıldım uc ay bekleyecegız
cnm bnm fsh takılmacam vardı sınırdaydı 9,75 gecen ay baktrdım tekrar 8,57 olmus baska doktora gttm eskı doktorm ılgısızdı bu doktor hsg fılmıs ıstedı sag tup tamamen acık sol tarafta kasılma oldu yarıdan fazlaya ılac gtmedı ıkı kere vermıslerdı yarı acık yarı kapalı gözukuo ama acık olduugnu düşünüolar hsg den hemen bır gun sonraya ılıskı takvımı verdı 3 ay beklemeyı ise hamılelık şansı ılk 3 ay cokk yuksekmıss ondan bekleyelım dedıGeçmiş olsun canımm...Neden 3 ay bekliceksin..benim doktorum sadece 1 hafta korun dedi ..sonra ilişki yaşayabilirsin dedi..eger bu ay gebelik oluşmazsa iğneye geçip devam edeceğiz..
cnm bnm fsh takılmacam vardı sınırdaydı 9,75 gecen ay baktrdım tekrar 8,57 olmus baska doktora gttm eskı doktorm ılgısızdı bu doktor hsg fılmıs ıstedı sag tup tamamen acık sol tarafta kasılma oldu yarıdan fazlaya ılac gtmedı ıkı kere vermıslerdı yarı acık yarı kapalı gözukuo ama acık olduugnu düşünüolar hsg den hemen bır gun sonraya ılıskı takvımı verdı 3 ay beklemeyı ise hamılelık şansı ılk 3 ay cokk yuksekmıss ondan bekleyelım dedı
en iyisi ben beşiktaş ta fulya emar merkezınde cekıldım hsg ilaçsız cok iyi gecti agrım falanda olmadı kanamada olmadı lekelenmemm oldu o kadar hsg gunu kendı doktoruma gttım ilşki takvımını hemn verdı bu ay için inşallah bakalım neler olcak senın ne sorunun vardıHım anladım canım bende 3 ay hiç ilişki takvimi vermedi diye düşündüm..Allah yar ve yardımcımız olsun..Bende doktorumu değiştirdim.Benim hsg den sonra 2 gün kanamam oldu o yüzden doktorum 1 hafta bekleyin dedi..sonrasında ilişki takvimi verdi..
en iyisi ben beşiktaş ta fulya emar merkezınde cekıldım hsg ilaçsız cok iyi gecti agrım falanda olmadı kanamada olmadı lekelenmemm oldu o kadar hsg gunu kendı doktoruma gttım ilşki takvımını hemn verdı bu ay için inşallah bakalım neler olcak senın ne sorunun vardı
bana emar merkezınden verılen antıbıyoıgı doktorum kullandrmadı kendı antıbıyotık yazdı onu kullanırken ilşki verdi bana en cokda ona şaşırdım ben bnm de klomenle gecte olsa yumurta m gelıstı kendılıgınden catladı ama döllenme olmadıCanım bende pko var..Ama klomenle yumurtlamam sağlanıyordu çatlıyordu ama döllenme olmuyordu..Sonrasında hsg çekildi sağ tüpüm kapalıymış ilacı biraz fazla verince doktorum açmış cok şükür..o yüzden 2 gün kanamam oldu..ayrıca akıntım vardı bir anibiyotik birde mantar için ilaç yazdı onları kullandım..ilaçlar bitti 1 hafta sonra ilişki yaşayabilirsiniz dedi..şimdi bende beklemedeyim..12 gün sonra regl olursam gidip iğneye başlıcagız..inşallah gerek kalmaz:)
bana emar merkezınden verılen antıbıyoıgı doktorum kullandrmadı kendı antıbıyotık yazdı onu kullanırken ilşki verdi bana en cokda ona şaşırdım ben bnm de klomenle gecte olsa yumurta m gelıstı kendılıgınden catladı ama döllenme olmadı
inşallah öncekı doktorum yumurta nerden olusuyo kac mm kac tane var demıodu bılee nerden geldıgını bılmıorm bende hsg bıle ıstememıstı o tüplerin acık oluup olmadgnı bılmeden ilaç yükledi devamlı bana inşşallh sonuc alırızz ikimzde ama bn umutluyum yaa hep aklıma hsg takılıoduBizde yumurta oluşuyor fakat kaliteli yumurta oluşmuyor sanırım..Birde ben genelde sağ dan yumurtluyordum o tüpümde kapalı olduğu için gebelik oluşmadı ..şimdi iğneye geçtiğimizde inşallah daha iyi sonuçlar alırız..
inşallah öncekı doktorum yumurta nerden olusuyo kac mm kac tane var demıodu bılee nerden geldıgını bılmıorm bende hsg bıle ıstememıstı o tüplerin acık oluup olmadgnı bılmeden ilaç yükledi devamlı bana inşşallh sonuc alırızz ikimzde ama bn umutluyum yaa hep aklıma hsg takılıodu
bnm lh degermd bırz yuksek ama pko yok 3 puan yuksek bnm lhBende aynı şekilde ilaç alıp duruyordum..Hep aklımda hsg vardı onuda hallettik şükür..Peki sende pko varmı canım..?? benim pkodan dolayı lh değerim biraz yüksek diğer değerleri normal...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?