bnm lh degermd bırz yuksek ama pko yok 3 puan yuksek bnm lh
evet fsh senın cok ıyı cok şükür bnm fshde yuksek yasıma göre ama o kadarda aman aman bır yukseklık degıl allah nasıp ettıkden sonraa rakamların pek bır anlamı yok bnm için fsh dısındada bısey yok bakalım allaha kaldı gerisi kist varmı sende genelde pkolrda oluoBenim fsh 5..lh ise 15 ..nerdeyse 3 katı ama değer olarak üst değer 12 olması gerekirmiş benim 15..doktor pkodan dolayı dedi..Fsh 5 olması iyi sanırım
evet fsh senın cok ıyı cok şükür bnm fshde yuksek yasıma göre ama o kadarda aman aman bır yukseklık degıl allah nasıp ettıkden sonraa rakamların pek bır anlamı yok bnm için fsh dısındada bısey yok bakalım allaha kaldı gerisi kist varmı sende genelde pkolrda oluo
aynenn öle cnm bnm adet döngümde cok uzun 30-31 gunde bır oluorm bende kist yok ne zmn gtsem rahım temız dıyor adet dönemlernde sogan kürü uygulayabılırsın bırebır kistler içinEvet canım küçük küçük kistcikler varmışş..Buda adet dönemimi etkiliyor..30-35 gün arası regl oluyorum..Ama dediğin gibi her şey Allahtan..Hiç cocugun olmaz deniler kişiler bir anda gebe kalıyor..Hiç sorunu olmayanlar yıllarca uğraşıyor ama sonuç elde edemiyor..Canı veren Allah..Yeterki ol desin..Biz sadece keşke dememek için elimizden geleni yapmak istiyoruz..
aynenn öle cnm bnm adet döngümde cok uzun 30-31 gunde bır oluorm bende kist yok ne zmn gtsem rahım temız dıyor adet dönemlernde sogan kürü uygulayabılırsın bırebır kistler için
bnmde bu ılaclardan 3 kılo aldım sıgarayıda bıraktm tabı sımdılık sorun yok ama versem ıyı olur 60 a yakın oldum 55 denBir iki defa soğan kürünü yaptım canım..Adetim düzenli geldi..Sonra ilaç kullanıyorum diye bıraktım..2 gündür lahana suyuna başladım..1.65 civarında boyum..kilom 60..Şöyle 5-6 kilo vermek istiyorum.Kilo verdiğim zaman adetimde düzene giriyor..
bnmde bu ılaclardan 3 kılo aldım sıgarayıda bıraktm tabı sımdılık sorun yok ama versem ıyı olur 60 a yakın oldum 55 den
boyum 1,68 canm kilomda 55 idi zayıfım normalde ama klomen ve progestan kullandım o ilaç şişirio ve göbek yapıo yanlarını kkalınlastırıo bnmde yüzüm yuvarlaktr toplandı bıraz verrm ınss ama sıgara yı yenı bıraktm bırazda o tetıkledıBoyun kaç bilmiyorum ama ne kadar kilo verirsen o kadar iyi canım..kullandığımız ilaçlar hormon olduğu için direk kilo aldırıyor..bide gebe kalınca zaten alacağız..sigarayı bırakman cok iyi olmuşş tebrik ederim.. :)
Benim de sag tupumde tikaniklik vardi. Igne tedavisine basladigimda hep sol tarafta olmasi icin dua ettim ve ignelerimi hep sol taraftan yaptim. Ilgisi var mi bilmiyorum ama iki yumurtam da solda olusmus benim. Dun de asilama yaptik bekliyorum bakalim. Ama sanki tutmadi gibi de geliyo bana, icim bi tuhafBizde yumurta oluşuyor fakat kaliteli yumurta oluşmuyor sanırım..Birde ben genelde sağ dan yumurtluyordum o tüpümde kapalı olduğu için gebelik oluşmadı ..şimdi iğneye geçtiğimizde inşallah daha iyi sonuçlar alırız..
Benim de sag tupumde tikaniklik vardi. Igne tedavisine basladigimda hep sol tarafta olmasi icin dua ettim ve ignelerimi hep sol taraftan yaptim. Ilgisi var mi bilmiyorum ama iki yumurtam da solda olusmus benim. Dun de asilama yaptik bekliyorum bakalim. Ama sanki tutmadi gibi de geliyo bana, icim bi tuhaf
Amin canim ins:)) benim acilmadi da iste, ameliyat dedi doktor gun verdi ameliyattan bi gun once vazgectim asilama denemek istiyorum dedim. Ins tutar tutmazsa olcam ameliyat istemeye istemeye, cunku tup bebekte tutma sansini artiriyomusNe güzel canım maşallah...İnşallah döllenir vede hamilelik gerçekleşir:) Benimde sol tüpüm acıktı sağ tüpüm kapalıydı hsg ile açıldı..Bende iğneleri soldan yapayımm:))
Canim anladigim kadariyla ankaradasin. Benim zekai tahir burakta cok yakin arkadasimin kardesi asistan. Ben hsg fiyatlarini yuksek bulup devlette yaptirmak istedigimde burda cektirme dedi. Ben de zaten baskente basladim tedaviye. Orda sedasyonla cok uyguna cektirdim hsg, ve hsg benim korkulu ruyamdi hicbi sey hissetmeden cok rahat gecti. Ama sag tupum rahme yapisik cikti ne yazik kiMerhaba herkese. Ben de 3 yıldır evliyim. Son 1 yıldır çocuk istiyoruz. "Çocuk yapalım" dediğimiz gün hastaneye gidip doktordan görüş almak istedim. Sağlıklı olup olmadığıma dair. Her şey yolundaydı. Sonra aklıma takıldı, çocukluğumdan beri böbrek üstü bezlerim fazla çalışır, bu hamileliğe engel midir diye tekrar bir doktora gittim. Gittiğimde doktor beni muayene etti, her şeyin yolunda olduğunu söyledi ve "eğer hamile kalırsanız engel olmadığını anlarız" dedi! Biraz teklifsiz bir kadındı zaten. Neyse 1 yıl boyunca çocuk deneyip de olmayınca arkadaşımın tavsiye ettiği (ve kendisinin de önceden gidip, o doktorun doğru müdahaleleri sonucu hamile kalabildiği) bir doktora gittim. Özel hastanede. Doktor beni muayene etti, kan tahlillerimi istedi ve hepsinin neticesinde tiroidin biraz yüksek olduğunu ama bunun dışında bir problem olmadığını belirtti. Bir sonraki ay yumurta takibi yapıp yumurtlama günümü tahmin etti ve ilişkiye gireceğim günleri söyledi. O ay da hamile kalamadım. Sonraki ay görüşmeye gittiğimde yolumuza hsg, aşılama veya tüp bebekle devam edebileceğimizi söyledi. Burada güvenim kırıldı bir nebze çünkü benim hamile kalmakta zorlanan diğer arkadaşlarım bir kaç ay ilaç kullanmıştı. Hiç böyle bir tedaviye girişmeden bu seçenekleri sunması beni düşündürdü. Bir sonraki adetimin ilk günü başka bir doktora gittim (görüştüğüm doktorlar 4 etti bu arada) ve o doktora bir önceki muayenelerimden bahsettim, doktorların söylediklerinden bahsettim, test sonuçlarını da gösterdim. O da muayene etti ve yumurtalıkların pırıl pırıl, her şey çok güzel, bu ay klomen kullanalım ve çatlatma iğnesi, bir de rahim yıkama yapalım dedi (rahim yıkama hsg'den farklı bir işlem ama mantık hemen hemen aynı.) O ay klomeni kullandım, bana söylediği tarihte doktora gittim ve ultrasonda yumurtaların 20 mm'ye ulaştığını, hemen çatlatma iğnesi yapmamız gerektiğini, rahim yıkamayı bu durumda yapamayacağımızı söyledi ve bana çatlatma iğnesini aceleyle yaptı! İlişki günlerini söyledi. O ay hamile kalamadım ama nur topu gibi bir kistim oldu. Çok endişelendim, korktum. Arkadaşlarım benim o halime üzülüp zekai tahir burak hastanesine gitmemi, kist konusunda onların çok ilerlemiş olduğunu söyledi ve ben hayatımda 2. kez kendimi bir devlet hastanesinde buldum. Doktor muayene ettiiiii =) kan testlerimi istedi, o testler için bir kaç kez doktorun belirttiği tarihlerde hastaneye gidip kan verdim. Derken, ultrasonda polikistik over teşhisi koydu, kan testlerinin de bu hastalığı işaret ettiğini söyledi. Başta kabullenemedim, ben ilk adet gördüğüm tarihten bu güne hiç adet düzensizliği yaşamadım. Öyle aman aman bir tüylenmem de yok, kilom da gayet normal. O sonuçlar Cihangir Çakıcı görsün diye bir kenarda duruyor. Ayın 25'inde randevum var ki kendisi 14 yaşımdan beri beni belli aralıklarla gören bir doktordur (ailede kanser geçmişi olduğundan ailem küçüklüğümden beri düzenli olarak her yıl muayeneye kendisine götürürlerdi). Diğer yandan Zekai Tahir Burakdaki doktor hsg için adetimin ilk günü arayıp randevu almamı istedi. Normalde bu gün adet olmam gerekiyordu ama beklenen misafir hala gelmedi. Kadın olmaktan hayatımda ilk defa yoruldum. Bu testler, doktorlar, konulan teşhis okadar yordu ki... Hormonlarım borsa gibi dalgalandı. Hayırlısı diyorum. Ne diyeyim...
Canım ben de hiç memnun değilim hastane personelinden. İnsanları nasıl azarlıyorlar görmelisin. Evet mutlaka ki çok zor bir iş yaşantıları vardır, her gün binlerce insanla uğraşıyorlar ama karşılarındaki de çok zor durumlarla savaşan, psikolojik olarak zorlanan insanlar. Ultrason mevzusu ayrı bir muamma zaten. Hemşire doktora tavırlı! Hırsını hastadan alıyor. Eşim de bu hastanede devam etmememi istiyor ama en iyi burası dediler. Ben de okadar çok doktor gezdim ki, cidden yoruldum. Zaten halen adet de göremedim. Güya adet olduğum gün hastaneyi arayıp randevu alacaktım. Hiç düzensizliğim olmazdı, bu kadar olay psikolojik olarak yıprattı beni sanırım. Başkentte ne kadara çektirdin?Canim anladigim kadariyla ankaradasin. Benim zekai tahir burakta cok yakin arkadasimin kardesi asistan. Ben hsg fiyatlarini yuksek bulup devlette yaptirmak istedigimde burda cektirme dedi. Ben de zaten baskente basladim tedaviye. Orda sedasyonla cok uyguna cektirdim hsg, ve hsg benim korkulu ruyamdi hicbi sey hissetmeden cok rahat gecti. Ama sag tupum rahme yapisik cikti ne yazik kionda da ameliyati icin zekeriya tahir burakta husetin yesilyurtu onerdiler ama ben doktorumu birakmadim guvendigim icin ama ameliyat da olmadim. Asilama yaptirdim bekliyorum, tutmazsa olcam ameliyat. Oyle cok adi duyulmus doktorlara hic guvenmedim tedaviye baslamadan o kadar cok arastirdim ki, ilk ben de testlerimi zekai tahirde yaptirmistim uygun olsun diye, ama bi ultrasona almak icin bile bir saat oyaladi beni hemaire, oturdu telefonla oynadi falan , gittim doktora durumu soyledim de adam kendi aldi. Doktorlari cok iyi ama ben geriliyorum orda. Hsg icin de benim fikrim zaten sikintili surec yasamissin ugrasma orayla
Canım ben de hiç memnun değilim hastane personelinden. İnsanları nasıl azarlıyorlar görmelisin. Evet mutlaka ki çok zor bir iş yaşantıları vardır, her gün binlerce insanla uğraşıyorlar ama karşılarındaki de çok zor durumlarla savaşan, psikolojik olarak zorlanan insanlar. Ultrason mevzusu ayrı bir muamma zaten. Hemşire doktora tavırlı! Hırsını hastadan alıyor. Eşim de bu hastanede devam etmememi istiyor ama en iyi burası dediler. Ben de okadar çok doktor gezdim ki, cidden yoruldum. Zaten halen adet de göremedim. Güya adet olduğum gün hastaneyi arayıp randevu alacaktım. Hiç düzensizliğim olmazdı, bu kadar olay psikolojik olarak yıprattı beni sanırım. Başkentte ne kadara çektirdin?
merhaba herkese bende flim çektirdim ama flim temiz çıktı hamile kalamamın sebebi psikolojik dedi doktorum ve flim öncesi 3 ay klomen kullandım gene olmadı geçtiğimiz ay klomen kullandım ve yumurta takibi yaptı doktor daha sonra yumurtalarım 21,5 olunca çatlatma iğnesi oldum 4 aralıkta ne zaman tahlil yaptırmalıyım (rabbim hiç kimseyi bu yolda eğlendirmesin inşallah sağlıklı bebişler versin)
Yok canım test yapmadım ama hamile değilimdir. Bu ay neredeyse hiç ilişkimiz olmadı. Ben kendimi çok kötü hissettiğim için eşim de benim moralimi düzeltmeye odaklandı tamamen. Çocuk düşündürcek her durumdan uzak tuttu beni çünkü artık yaşamımı çocuğa dayalı ayarlamaya çalışmaktan çok yorulmuştum. Çocuk için daha büyük ev, çocuk için daha büyük araba, çocuk için düzenli bir iş, çocuk için çok sağlıklı beslenme programları vs derken kendimi kaybettim. polikistik deyince de her şey boşmuş deyip çöküntü yaşadım. Canım kocam en büyük şansım, tek tesellim. Sen hsg'yi çok iyi bir ücretle çektirmişsin, memnun kaldığına da çok sevindim. İnşallah en kısa sürede mutlu haberlerini alırız. Ben özelde hep 500 Tl fiyat aldım hsg için. Çektirecektim de üstelik özeldeki doktorumda ama sonradan bu hastaneye gelince araştırmanın bir adımı olarak burda bakacaklarını söylediler. Senin tanıdığın neden burda çektirme dedi acaba? Hijyen açısından mı yoksa detaylı bakılmıyor mu? Aklıma takıldı bak şimdi. Hsg için gidip hijyenik müdahale edilmemesi sebebiyle başka sorunlarla çıkmak istemem o hastaneden.Hastaneyi ben de cok iyi diye duydum doktorlarla ilgili ama bi sikinti da muayene oldugun doktor bolum degistirinde surekli baska doktorlara muayene olman gerekiyo ayni doktorla devam edemiyosunBen muayeneye 122 veriyorum baskentte, hsg icin de 85 tl verdim ve sedasyonlu cekildi. Inanilmaz uygun diger hastanelerin beste birinden aza yaptilar ve ben cok korkardim hicbi sey hissetmeden bitti. Sen test yaptin mi adetin gecikince?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?