- 20 Mayıs 2008
- 558
- 540
- 303
çok haklısın...tekirdağda yaşıyorum ben ilk fırsatta dediklerini yapmalıyım sanırım...
çok sağol
günaydın arkadaşım yazdıklarını okudum dr konusunda biraz tecrübe sahibi biri olarak yazmak istedim. hiç korkmana gerek yok. bunlar herkesin yaşayabileceği normal şeyler. fakat melek arkadaşın da dediği gibi iyi bir hekim bul. dr na güven. ve ümidini kaybetme. ben de 3 yıllık evliyim. bebek olmuyor. eşimin testleri temiz benim de ciddi bir sorunum yok yani yumurtlama oluyor çatlıyor ama bebek olmuyor. sanırım her şeyin bir zamanı var. rahim filmi çekindim gecen hafta o da temiz çıktı. önceki sayfada da yazdığım gibi tek isteğim kendiliğinden hamile kalmak
rabbim isteyen herkesi hayırlısıyla bir evlat sahibi yapar inşallah. umarım biraz yardımcı olabilmişimdir.
günaydın arkadaşım yazdıklarını okudum dr konusunda biraz tecrübe sahibi biri olarak yazmak istedim. hiç korkmana gerek yok. bunlar herkesin yaşayabileceği normal şeyler. fakat melek arkadaşın da dediği gibi iyi bir hekim bul. dr na güven. ve ümidini kaybetme. ben de 3 yıllık evliyim. bebek olmuyor. eşimin testleri temiz benim de ciddi bir sorunum yok yani yumurtlama oluyor çatlıyor ama bebek olmuyor. sanırım her şeyin bir zamanı var. rahim filmi çekindim gecen hafta o da temiz çıktı. önceki sayfada da yazdığım gibi tek isteğim kendiliğinden hamile kalmak
rabbim isteyen herkesi hayırlısıyla bir evlat sahibi yapar inşallah. umarım biraz yardımcı olabilmişimdir.
çok teşekkür ederim desteğinize... ben sorunun ne olduğunu yada kimde olduğunu veya olmadığını bile bilmiyorum..tek bildiğim kulaktan dolma şeyler...benim yıllardır adetlerim çok düzensiz 3-4 ayda bir oluyorum genelde..yada en azı 2 ayı geçiyor..
bu arada normal bir devlet hastanesindeki kadın doğum uzmanına da gitsem ilk olarak olurmu..cesaret açısından..hem şu anda özel bişi kalmadı hastanelerdede doktorlar tek tek ayrı muayene ediyor ve çok ilgililer benim buradaki devlet hastanesinin doktorları..
yoksa gitme özel hastaneyemi git diyorsunuz.?
AAA yakınız oldukça..hayıt tohumu demişsiniz ne işe yarıyor bilmiyorum hemen araştırayım ben:))
kizlar bende 20 gun icinde hsg cektiricem , cok korkuyorum,, polikistik overim olmus gecen ay,bu gune kadar olmamisti 6 ay da bir kontrollerim oluyorum,, bende eve geldim sogan kurune basladim, kullanmamin 8.gunu kahve peltesi gibi kanamam basladi halen devam ediyor, hatta agrili oluyor, evde olan agrilardan degil de, hastanede cektigim en ufak agri bile beni mahvediyo,,, :18:
kizlar bende 20 gun icinde HSG cektiricem , cok korkuyorum,, polikistik overim olmus gecen ay,bu gune kadar olmamisti 6 ay da bir kontrollerim oluyorum,, bende eve geldim sogan kurune basladim, kullanmamin 8.gunu kahve peltesi gibi kanamam basladi halen devam ediyor, hatta agrili oluyor, evde olan agrilardan degil de, hastanede cektigim en ufak agri bile beni mahvediyo,,, :18:
merhaba dün giremedim nete ancak yazabiliyorum. ben özel hastaneyi tercih ettim. bu senin karar verebileceğin bişey. hekimine güvendikten sonra özel ya da devlet farketmez sanırımçok teşekkür ederim desteğinize... ben sorunun ne olduğunu yada kimde olduğunu veya olmadığını bile bilmiyorum..tek bildiğim kulaktan dolma şeyler...benim yıllardır adetlerim çok düzensiz 3-4 ayda bir oluyorum genelde..yada en azı 2 ayı geçiyor..
bu arada normal bir devlet hastanesindeki kadın doğum uzmanına da gitsem ilk olarak olurmu..cesaret açısından..hem şu anda özel bişi kalmadı hastanelerdede doktorlar tek tek ayrı muayene ediyor ve çok ilgililer benim buradaki devlet hastanesinin doktorları..
yoksa gitme özel hastaneyemi git diyorsunuz.?
yarın12de hgs çekilcek çolk korkuyorum anestezili olucam ama ondan da korkuyorum oof
çok gergiiinnmimimimiim:26:
2 ay önce çekıldım ağlayarak gittim raryomarda çekım yaptırdım fındıkzade de araştırın burda da gıdenler var.330tl kesınlıkle acı yok yarım saat sonra işe gıttım akşama kadar işteydım.mutlaka araştırın çok rahattı hiç acımadı. bır kere daha düşünün.ve korkmayınnn
arkadaşlar aranıza yeni katıldım sayılır daha doğrusu yorum yazmaya yeni başladım :97:
hsg filmini doktorlarınızmı önerdi yada sizin tercihinizmiydi.
kafam çok karışık bu konuda. 5 ay klomen ve pregnly tedavisi gördüm ara verdik şimdi. bu süre içinde doktorum böle bişi önermedi. eşimle ilgili hiç bir sorun yok bende pko var. ve 1 sene olmadan hemen tedaviye başladık. ağustos gibi iğnelere başlıcaz. iğnelere başlamadan önce hsg çektirmelimiyim sizce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?