selam arkadaşlar bugün hsg mi çektirdim aneztesili olldum.ama giderken ağlayarak gittim.
masaya yattığımda titriyordum ama hiç bişey hissetmedim. uyudum uyandım işlem bitmiş.
regli olcakmış gibi1-2 saat karnım ağrıdı fakat şimdi hamdolsun ki iyiyim. bence hiç korkmayın.
geçmiş olsun cnm anestezi almasaydında o agrıdan başka bişe hissetmeyecektinki zaten eee nasıl çıktı sonuçların doktor ne dedi bekleyecekmisin bikaç ay yoksa tedaviye yada aşılamayamı geçilecek
sağol canım. ben çok korkak olduğum için canım böylesi daha iyi oldu olsun.hem aneztesi tecrübesi yaşamış oldum:))
sonuçlar iyi çıktı hamdolsun.morfolojiyle başımız dertte sadece bu hafta tekrar spermiyogram yaptırıcaz yıkama sonuçlarına
bakıp aşılama yada eşime ilaç tedavisi yapılacak.önümüzdeki hafta belli olur inşallah
sağol canım. ben çok korkak olduğum için canım böylesi daha iyi oldu olsun.hem aneztesi tecrübesi yaşamış oldum:))
sonuçlar iyi çıktı hamdolsun.morfolojiyle başımız dertte sadece bu hafta tekrar spermiyogram yaptırıcaz yıkama sonuçlarına
bakıp aşılama yada eşime ilaç tedavisi yapılacak.önümüzdeki hafta belli olur inşallah
iyi sonuçların iyi çıkmasına sevindim inş. en kısa sürede bebğine kavuşursun bende bekliyorum işte 6 aydaha denicez olmadı aşılama dedi doktor ama ben hiç ilaç kullanmadım yumurtlama ilacı yada çatlatma iğnesi vs. neden bunları uygulamıyo anlamadım bi türlü?
arkadaşlar merhaba bende yakın zamanda rahim filmi çektireceğim
izmirde yaşayan arkadaşlar acısız dijital çeken bir merkez tavsiye edebilirmisiniz bana
ben çok araştırdım çınarlı hastanesi dışında bir yer duymadım
yardımlarınızı bekliyorummm
bende çınarlıda çektirdim fakat dr um smyrna dan geldi.aneztesili oldum çok rahattı.
dijital cihazlı yer hiç bilmiyorum.:26:
valla doğru diyorsun dünya para gitti ama sonuç temiz çıktığında çok da umursamıyorsun.
biz smyrna da tedaviye başladığımz için kendi doktorum çekti o yüzden tercih ettik canım.
burada okuduklarımdan sonra ağlayarak gittim ve dr ugörüncede ağladım çok iyi sakinleştirdi.
ilgi alaka çok iyiydi.sonrasında kanamam bile olmadı.
çesavdaki bülent bey de orayı tavsiye ediyor.sonuçta karar senin tabi
eftel ya dr sana morfoloji bu durumda iken normal yollarla olamaz mı dedi ?
yüzde 15 yani ,10 kişide 1-2 kişinin bu problemi var bilimsel verilere göre ama ben çevremde bile 7-8 kişi ilk etapta sayabilirim anlamadım nasıl iş.
Bence daha çok bu rakam.1 seneyi doldurduktan sonra gidip bir hsg çektirdiğimde tüplerin kapalı olduğunu görürsem 5 ay daha boşa beklemiş olucam ve eşim 40 ına gelmiş olucak neredeyse. o yüzden maddi olankalar çok sınırlıda olsa elimden geldiği kadar bir sorun var mı diye baktırmak istiyorum. bi şley bulamazlarsa beklerim aşılama falan yaptırmam diye düşündüm. 2-3 kez korkumdan ertesi günü hapı kullanmıştım sanıyodum ki ilk seferde tık bebek gelicek. hey allahım yaaa her işim böle sancılı. allah yardım etsin hepimize ne diyim
Eftelya çok saol canım bilgilendirmen için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?