gyaman senin için heycanlandım inşallah bebek vardır. benim bi arkadaşım irenbe de kaç kez aşılama oldu 13 yıldaan sonra hsg çektirdi ve ardından hamile kaldı kendiliğinden. umarım seninkide öyledir.
ben de en azından içim rahat olsun diye çektirmeyi düşünüyorum eşim bu duruma pek sevinmiycek maddi olarak ama beklemekten iyidir. birde histereskopi var ondada rahim bi aletle kamerayla inceleniyomuş neden onu değil de bu hsg yi çekiyolar onu da anlamadım o daha kolay ve daha net sonuçlar veriyo daha mantıklı mantıklı sanki

hitereskopi daha pahalı bir yöntem diye biliyorum. birde sorun olduğunda yapıyorlar onu canım

eftalya haftaya regl olursam symrna da funda hanım a gidicem bunu da sorarım ben göz göre göre kamerayla incelenmesini istiyorum dipsiz kuyularımın diyicem.siz neden sıvı falan uğraşıyosunuz atın kamerayı içeriye bakın ne var ne yok demeyi düşünüyorum . eşim de sperm örneği varicek tekrar galiba aslında kentte baktırmıştık biz normaldi.

ayrıca kızlar anestezili olmak en güzeli bence uyanıyosun herşey bitmiş kendini kasmadığın için ilaç rahat yol alıyomuş uyanıkken kasıldığın için doğru sonuç alınabiliyomuş doktorun bunu anlamayabilir. endoskopi olmuştum müdemden çok kolaydı bu da öyledir eminim hiç takmıyorum da korkmuyorum da önemli olan sonuç .bir işe yarasın ...daha doğurucaz normal doğumla bundan korkarsanız yandınız..

olmazsın inşallah bebiş vardır. tüplerin içini göremiyorlar canım sadece sıvıyla anlaşılıyor açık olup olmadığı
zaten reglinin 3. günü gittiğinde vajinal ultrasona giriyosun kameralı kameralı :))

o zaman korkunun ecele faydası yok gidip yatıcam kalkıcam o masya. İyi dileklerin için çok teşekkürler eftalya inşallah beybi vardır bünyede.

hepimiz bebek yolunda birer savaşcıyız.
ALLAH SABIR, GÜÇ VE SONUNDA HAYIRLI EVLAT VERSİİİN.

çok teşekkür ederim tavsiyen için... karar verdim çektirmeye. allah bir an önce bizi çok üzüp bekletmeden sağlıklı hayırlı evletler versin. Ben hep şöyle düşünüyorum o sürekli bebekler yaratıyor ve onlara bakıp hangisi bize uygunsa onu gönderiyor ve belkide bize en uygununu bi türlü seçemedi yenilerini yapıp daha göndericek:))))

kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama zaman kaybetmeden doktora tekrar git iyi bir doktor seni doğru yönlendirir.sanırım doktor artık aşılamayı önerecek çünkü klomen en fazla 5-6 kez kullandırılıyor tabii eşinin bir sorunu yoksa.ben iki ay kullandım üçüncü ay kendiliğinden yumurtladım ama eşimde de sorun olduğundan dolayı doktorum rahim filmi istedi , sonra da aşılama olacak ama bi türlü çektirmeye cesaret edemiyorum. hadi kolay gelsin...

valla bugün 4 gün gecikmem yarın test yaptırmayı gidicem kan testi çok heyecanlıyım inşallah Rabbim bu sefer meleğimi göndermiştir :) hsg yi neden çekiyorlar biliomusun ben en azından neden çektirdim oraya verilen basınçlı ilaçlı su ordaki yapışıklıkları ve tıkanıklıkları açtığı için o yüzden hamile kalma oranın yükseliyor birde oraya ilaç sıkıldığı zaman oradaki kanallar daha genişliyormuş o yüzden hamile kalma oranı yükseliyor o yüzden bunu kesinlikle tavsiye ederim arkadaşım sana inşallahta şifa olur

:))) çok güldürdün beni. İnşallah derdine deva olur hsg. Tez zamanda kucağına almayı nasip etsin bebişini Rabbim

Sana birşey diyim mi film çektirdiğinde diyceksin ki bunun içinmi korktum ve erteledim. Burdan neler okudum ben tırsa tırsa gittim sonra hayretler içinde kalktım masadan. Korkacak hiçbir şey yok eğer istanbuldaysan radyotomu tavsiye ederim ağrısız çekiyorlar

yarın sonucu bildir inşallah hayırlı haber alırsın kaç aydır denemeniz olmuştu? zamanı gelmiştir umarım...

yarın sonucu bildir inşallah hayırlı haber alırsın kaç aydır denemeniz olmuştu? zamanı gelmiştir umarım...

valla cnm ben 1 yıllık evliyim 9 aydır falan deniyoruz ama ben regli düzensizliği için yaklaşık 1 sene doğumkontrol hapı kullanmıştım evlendikten sonrada bir kaç ay kullandım sonra bıraktım onunda etkisi olabilir bilemiyorum yarın bakalım belli olcak aslında yarın kan vercem öbür gün alırım ve sonucunu yazarım hemen buraya iki ay doktor kontrolünde klomen kullandım ama bişi olmadı sonra bıraktım bir kaç sonrada kendi kendime hsg çektirdim eğer bu ayda kalmazsam hormon testlerimi yaptırıp tekrar doktora gidcem sorunumun ne olduğnu bulana kadar durmak yok yola devam :)

Ben çocuk için tedaviye başladığımda doktorum rutin bir işlem olarak istedi HSG yi. Bende çok korktum çektirmeden, biraz zorlandım da ama iyiki çektirmişim diyorum.
Rahim filmi sadece tüpleri açmak için değil, aynı zamanda rahimde herhangi bir sorun var mı onu da anlamak için yapılıyor. Doktorum iyiki aşılamaya başlamadan önce istemiş. Çünkü benim rahmimde perde varmış ve doktor hamile kalsan bile düşük yapma ihtimalin çok yüksekmiş dedi. Ameliyat oldum. Kestiler perdeyi. 15 gün önce aşılama yapıldı banada. Bugün test yaptırdım çok şükür pozitif çıktı. Rabbim herkesle birlikte benim de kucağımıza almak nasip etsin

Çok sevindim adına Allah kucağına almayı nasip etsin cnm. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…