selam.bende hsg çektiricem çokmu zor oluyor.
eftalya haftaya regl olursam symrna da funda hanım a gidicem bunu da sorarım ben göz göre göre kamerayla incelenmesini istiyorum dipsiz kuyularımın diyicem.siz neden sıvı falan uğraşıyosunuz atın kamerayı içeriye bakın ne var ne yok demeyi düşünüyorum . eşim de sperm örneği varicek tekrar galiba aslında kentte baktırmıştık biz normaldi.
hepimiz bebek yolunda birer savaşcıyız.
ALLAH SABIR, GÜÇ VE SONUNDA HAYIRLI EVLAT VERSİİİN.
Bence imkanın varsa kesinlikle hsg çektir bence tedaviye başlamadan bunun çektirilmesi lazım ki boşuna başka tedaviler uygulanmasın yapışıklık yada tıkanıklık varsa onlar açılsın. Eğer yoksa için rahat olur benim hep içimi kemiriyordu bu hsg çektirdim rahatladım bu ay ve şu anda üç gün geciktim filmden mi geciktim yoksa hamilemiyim bilmiyorum biraz daha bekleyip kan testi yaptırcam bu hsg den sonra kalan o kadar çok varki bence denemeye değer
arkadaşlar aranıza yeni katıldım sayılır daha doğrusu yorum yazmaya yeni başladım :97:
hsg filmini doktorlarınızmı önerdi yada sizin tercihinizmiydi.
kafam çok karışık bu konuda. 5 ay klomen ve pregnly tedavisi gördüm ara verdik şimdi. bu süre içinde doktorum böle bişi önermedi. eşimle ilgili hiç bir sorun yok bende pko var. ve 1 sene olmadan hemen tedaviye başladık. ağustos gibi iğnelere başlıcaz. iğnelere başlamadan önce hsg çektirmelimiyim sizce.
gyaman senin için heycanlandım inşallah bebek vardır. benim bi arkadaşım irenbe de kaç kez aşılama oldu 13 yıldaan sonra hsg çektirdi ve ardından hamile kaldı kendiliğinden. umarım seninkide öyledir.
ben de en azından içim rahat olsun diye çektirmeyi düşünüyorum eşim bu duruma pek sevinmiycek maddi olarak ama beklemekten iyidir. birde histereskopi var ondada rahim bi aletle kamerayla inceleniyomuş neden onu değil de bu hsg yi çekiyolar onu da anlamadım o daha kolay ve daha net sonuçlar veriyo daha mantıklı mantıklı sanki
çok teşekkür ederim tavsiyen için... karar verdim çektirmeye. allah bir an önce bizi çok üzüp bekletmeden sağlıklı hayırlı evletler versin. Ben hep şöyle düşünüyorum o sürekli bebekler yaratıyor ve onlara bakıp hangisi bize uygunsa onu gönderiyor ve belkide bize en uygununu bi türlü seçemedi yenilerini yapıp daha göndericek:))))
kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama zaman kaybetmeden doktora tekrar git iyi bir doktor seni doğru yönlendirir.sanırım doktor artık aşılamayı önerecek çünkü klomen en fazla 5-6 kez kullandırılıyor tabii eşinin bir sorunu yoksa.ben iki ay kullandım üçüncü ay kendiliğinden yumurtladım ama eşimde de sorun olduğundan dolayı doktorum rahim filmi istedi , sonra da aşılama olacak ama bi türlü çektirmeye cesaret edemiyorum. hadi kolay gelsin...
valla bugün 4 gün gecikmem yarın test yaptırmayı gidicem kan testi çok heyecanlıyım inşallah Rabbim bu sefer meleğimi göndermiştir :) hsg yi neden çekiyorlar biliomusun ben en azından neden çektirdim oraya verilen basınçlı ilaçlı su ordaki yapışıklıkları ve tıkanıklıkları açtığı için o yüzden hamile kalma oranın yükseliyor birde oraya ilaç sıkıldığı zaman oradaki kanallar daha genişliyormuş o yüzden hamile kalma oranı yükseliyor o yüzden bunu kesinlikle tavsiye ederim arkadaşım sana inşallahta şifa olur
yarın sonucu bildir inşallah hayırlı haber alırsın kaç aydır denemeniz olmuştu? zamanı gelmiştir umarım...
Ben çocuk için tedaviye başladığımda doktorum rutin bir işlem olarak istedi HSG yi. Bende çok korktum çektirmeden, biraz zorlandım da ama iyiki çektirmişim diyorum.
Rahim filmi sadece tüpleri açmak için değil, aynı zamanda rahimde herhangi bir sorun var mı onu da anlamak için yapılıyor. Doktorum iyiki aşılamaya başlamadan önce istemiş. Çünkü benim rahmimde perde varmış ve doktor hamile kalsan bile düşük yapma ihtimalin çok yüksekmiş dedi. Ameliyat oldum. Kestiler perdeyi. 15 gün önce aşılama yapıldı banada. Bugün test yaptırdım çok şükür pozitif çıktı. Rabbim herkesle birlikte benim de kucağımıza almak nasip etsin
Çok sevindim adına Allah kucağına almayı nasip etsin cnm. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?