bende 2 ay önce rahim filmi çektirdim. genel anestesi altında yapıldı operasyonum. kendime geldikten sonra biraz lekelenmelerim ve kasık ağrım oldu sonuçlarımız pek iç açıçı olmasa da dayanılamaycak bi ağrı değildi.
sol tüpüm tıkalı sağ tüpümde yapışıklık saptandı.
sol tüp için yapılabilecek birşey yok malesef =(
sağ tüpüm geçirdğim apandist ameliyatı yüzünden yapışmış ve hsg sırasındaaçılmış yollar =))
şimdi klomen kullanıyorum dün bitti pazartesi ve çarşamba kontrole gidicem doktoruma yumurta takibi yapacak bakalım inşallah bir gelişme vardır heyecan ve sabırsızlıkla bekliyorum. oyyy dua edin lütfen ..
ben de bugun çektirdim rahim filmini. anestesi ile yapıyorlarmş ama ben anestezisiz yaptırdım yarım dk bile sürmedi. adet sancısı gibi bir sancı oldu o kadar ilacın etkisi o da. korkmadan cesurca girin. eşim bile niye anestezili olmadın diye hastanede sorup durdu. ne gerek var azıcık cesur olun ya ne acılar yaşadık bu da bişey mi.. sonra foruma gittik alışveriş yaptık eşimle. çarşı pazar dolaştım bütün gün. az kanamam oldu yanınıza bir pet alın öyle gidin. herkese geçmiş olsun
ne guzel sen sanslı olanlardansın bıde ben paylasayım bundan 5 ay once gıttım yenı acılmıs bır ozel hastaneye ama cekemedıler rahım agzım dar oldugu için vee oo iğrençç acıyı cektıgımle kaldım canım cook yandı masada bayılıp kalıyordum az kalsın. bugun de hastane ısmını rahatlıkla verebılırım ozel bursa jımer hastanesı 500 tlye cekıyorlar anestezılı cektırdım ama mukemmel hıc bırsey anlamadım cok mmemnun kaldım ben bıdaha cektırcem anestezılı cektırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?