slm kızlar haftaya hsg çektircem bende ama verdikleri tarih adetimin 11.gününe denk geliyo doktor normalde yarın dedi ama hemşire salıya kadar dolu dedi salı gününe yazdı dedim sorun olmazmı yok dedi çekiliyo 11.gün normalmidir fikri olan söylerse sevinirim...[mrb benimde 11. güne denk geliyor bu pazatesi çekilecek nasipse ondan sonra aşılama. senelerdir ugraşıyorum 3 defa ameliyat oldum 2 defa rahim filmi çektirdim sonuç boş nasip degil demekki bu son denemem birdaha bebek için ugraşmayacagım yüce rabbiminde bir bildiği vardır muhakkak.allahım bebek yolu bekleyenlerin umutlarını ve emeklerini boşa çıkarmasın insallah.bu son denemeden sonra pes diyorum artık.
canım umudunu yitirme mutlaka bir zamanı vardır tmm hepimiz bir an önce olsun die sabırsızlanıyoruz ama zamanı geldiğinde olacağı umudunu yitirmemek lazım senin tüpler tıkalı falanm ı neden ameliyat oldun...
merhaba arkadaşlar,
ben de cuma günü İzmir de doktorumun anlaşmalı olduğu özel bir merkezde hsg filmi çektireceğim ve korkuyorum hele burada yazılanları okudukça daha da çok korktum.geçen sene sırf rahim filminden korktuğum için tüp bebek tedavisine başlamıştım kendi isteğimle.ama hormon değerlerim çok yükselince tedavi yarıda kesildi.o zamanda çok ağrılarım ve şişliklerim olmuştu.bu sene doktorumu değiştirdim İzmir de özel bir prof. doktora gidiyorum.işinde uzman güler yüzlü ve nazik olması beni rahatlatıyor ama yine de rahim filminden çok korkuyorum.anestezili olmasını istemiştim ama doktorum o kadarlık bir işlem için anestezi almana gerek yok boşuna narkoz almış olacaksın vücuduna dedi.sadece hafif adet sancısı gibi bir ağrı oluyormuş.yanında ağrı kesici hap getir dedi.aslında benimle aynı doktora gidip rahim filmi çektiren var mı diye merak ediyorum ama burada doktor ismi yazmak doğru olur mu bilmiyorum.
slm kızlar haftaya hsg çektircem bende ama verdikleri tarih adetimin 11.gününe denk geliyo doktor normalde yarın dedi ama hemşire salıya kadar dolu dedi salı gününe yazdı dedim sorun olmazmı yok dedi çekiliyo 11.gün normalmidir fikri olan söylerse sevinirim...[mrb benimde 11. güne denk geliyor bu pazatesi çekilecek nasipse ondan sonra aşılama. senelerdir ugraşıyorum 3 defa ameliyat oldum 2 defa rahim filmi çektirdim sonuç boş nasip degil demekki bu son denemem birdaha bebek için ugraşmayacagım yüce rabbiminde bir bildiği vardır muhakkak.allahım bebek yolu bekleyenlerin umutlarını ve emeklerini boşa çıkarmasın insallah.bu son denemeden sonra pes diyorum artık.
evet 11 gunde uygun sorun olmuyor sanırım
bende özellıkle sormustum sorun olmuyor ama bır gun önce jınekolojık muayene
yaptırmayı unutmayın gebelık varmı yokmu rahımın temız olması enfeksıyon dahı
olmaması gerekıyormus ılac alerjık bır duruma sebeb verebılıyormus
merhaba arkadaşlar,
ben de cuma günü İzmir de doktorumun anlaşmalı olduğu özel bir merkezde hsg filmi çektireceğim ve korkuyorum hele burada yazılanları okudukça daha da çok korktum.geçen sene sırf rahim filminden korktuğum için tüp bebek tedavisine başlamıştım kendi isteğimle.ama hormon değerlerim çok yükselince tedavi yarıda kesildi.o zamanda çok ağrılarım ve şişliklerim olmuştu.bu sene doktorumu değiştirdim İzmir de özel bir prof. doktora gidiyorum.işinde uzman güler yüzlü ve nazik olması beni rahatlatıyor ama yine de rahim filminden çok korkuyorum.anestezili olmasını istemiştim ama doktorum o kadarlık bir işlem için anestezi almana gerek yok boşuna narkoz almış olacaksın vücuduna dedi.sadece hafif adet sancısı gibi bir ağrı oluyormuş.yanında ağrı kesici hap getir dedi.aslında benimle aynı doktora gidip rahim filmi çektiren var mı diye merak ediyorum ama burada doktor ismi yazmak doğru olur mu bilmiyorum.
merhabalar..ben de çarşamba günü çektirdim filmi..ağrı eşiğim yüksektir. yani öyle sanıyordum. her ay reglim çok ağrılı olur. o yüzden rahat gitmiştim.
ve acıdı benim( ama asla dayanılmaz degil.. acabalarla yaşamaktansa çektirin kurtulun...hayatta ne acılar çekiyor insan...
allah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin...
aynen buna mecbursak nereye kadar kacıcaz ben adet dönemlerımde bayılan bır ınsanım agrılara dayanamayıp
dusunun artık ve ben gulerek kalktım ben o adet agrılarına dayanmıs ınsanım böbrek tası düşürmus ınsanım 12 saat onun agrısını cektım
bu fılm onun yanında sıvrısınek ısırıgı:))benım anlamdıgım benım agrım olmadı dıyecek kadar rahat atlattım benden sonra gıren kadın resmen
kılınıgı ayaga kaldırdı cıglık cıglıga bende ondan önce cektırdım bılmesem ne oluyor derım neden bukadar kadınların arasında fark oluyor anlamadım
rahım fılmıne dayanamayan dogum bıle yapamaz okadar hafıf bır agrıkı 5 dak ben anlam veremıyorum kımısı cok acıdı kımısı hıc bırsey hıssetmedım dıyor acaba bunun sebeblerı nedır rahım yapısımı kullanılan teknıkmı tuplerın tıkalı acık olmasımı rahat yada cok kasmaklamı alakalı
Arkadaşlar bende 14 aylık evliyim ve o kadar çok çocuk istiyorum ki yoruluyorum bazen ve olmayacak diye umutsuzlaşıyorum.. geçen ay hsg çektirdim çok şükür iki tüpümde açık çıktı, yumurtlama takibi yapıldı yumurtlama bozukluğu var dedi doktor yumurtam erken çatlamış, klomen verdi, çarşamba günü başlayacam klomene ondan sonraki adımlar neler, ve klomenle hamile kalan var mı, bana yardımcı olursanız bu süreci anlatırsanız çok sevinirim.
slm arkadaşlar bende pazertesi çektirdim ve sonuç tüplerin ikiside kapalı çıktı.tüp bebekten başka alternatif yok.filmi çektirirken agrısı olanlar hiç üzülmesin çünkü eger agrı oluyorsa tüpler açık demekmiş ben hiç agrı hissetmedim.doktor dedi zaten eğer tüplerin açıksa agrın olur dedi ve olmadı.allahım herkesin yadımcısı olsun.
Canım o kadar sıkılıyor ki anlatamam 2 yıllık evliyim 6 aydır korunmayı bıraktık ve sabırla her ay umutla bekliyoruz adet günüm her ay düzenli oluyor geçen ay 2 gün erken oldu sadece simdi bu ay adetim 4 gün geçti ve okadar ümitlendim ki anlatamam Cumartesi günü idrar testi yaptım negatif çıktı belki erkendir daha diye düşündüm ve 2 gün daha bekledim bugün akşam kan testi verdim sonuç 0.100 ml çıktı yani negatif bu sefer çok ama çok ümitlenmiştim yine kırıldı hayellerim geceden beri ağlamamdan bı hal oldum allahîm ne olur benide kimseyide evlatsızlıkla imtihan etme... Geçen ay ultrason ve hormon testlerim yapıldı hiç bir sorun yok dedi doktor acaba rahim filmi mı çektirmeliyim Yada eşim mı bakılmalı arkadaşlar ne diyosunuz kafam çok karışık şimdiden teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?