Canım o kadar sıkılıyor ki anlatamam 2 yıllık evliyim 6 aydır korunmayı bıraktık ve sabırla her ay umutla bekliyoruz adet günüm her ay düzenli oluyor geçen ay 2 gün erken oldu sadece simdi bu ay adetim 4 gün geçti ve okadar ümitlendim ki anlatamam Cumartesi günü idrar testi yaptım negatif çıktı belki erkendir daha diye düşündüm ve 2 gün daha bekledim bugün akşam kan testi verdim sonuç 0.100 ml çıktı yani negatif bu sefer çok ama çok ümitlenmiştim yine kırıldı hayellerim geceden beri ağlamamdan bı hal oldum allahîm ne olur benide kimseyide evlatsızlıkla imtihan etme... Geçen ay ultrason ve hormon testlerim yapıldı hiç bir sorun yok dedi doktor acaba rahim filmi mı çektirmeliyim Yada eşim mı bakılmalı arkadaşlar ne diyosunuz kafam çok karışık şimdiden teşekkür ederim
merhaba arkadaşlar bugün rahim filmi çektirdim istanbul radyomarda çooook memnun kaldım önce çok korkuyordum ama inanınki değmezmiş ağrısız sızısız geçti çok şükür sonuçlarda iyi size tavsiyem radyomara gidin çok da ilgilendiler bende düne kadar çok araştırdım okudum yorumları korktum ama hiç strese girmeye gerek yokmuş her yer için aynı şey geçerli olmayabilir ama imkanınız varsa kesinlikle radyomar derim Allah hepinizin yardımcısı olsun.
Günlerdir okuyup duruyorum sayfaları. Kimisi çok acıdı demiş kimisi ne olduğunu bile anlamadım hiç acımadı diye yazmışlar. Ben acıya dayanıklıyımdır. En azından öyle olduğumu zannediyordum. Hiç de öyle değilmiş gerçekten çok canım yandı. Ama en fazla 5 dakika sürüyor. Öyle bir an geldiki tamam dedim bırakın istemiyorum. 10 dan geriye say bitecek dedi ve bitti ama bende bittim
Özel bir hastanede çektirdim. Önce rahime bişey yerleştiriyorlar bunun alttan muayeneden bir farkı yok sadece rahimde bir basınç hissediyorsunuz. Daha sonra ilaçlı sıvıyı vermeye başlıyorlar ki ağrıda işte ozaman başlıyor. Ben hiç adet sancısı çekmediğim için benzetme yapamıyorum. Ağrımı size şöyle tarif edeyim hani bazen ishal olursunuzda kötü bir sancı girer karnınıza benimki işte aynen öyleydi. Sadece 5 dakika sürüyor. Masadan kalktıktan sonra bütün herşey bitiyor. Devam eden bir ağrı falan olmuyor yani. Ben zaten yanıma ped almıştım ama hemşirede kullanmam için ped verdi. İhtiyacınız olacak yanınızda mutlaka bulundurun. Rahime enjekte edilen sıvı ayağa kaltığınızda akmaya başlıyor o yüzden ped kullanmanız gerekiyor. Şuan ne ağrım ne de kanamam var. Ama çektirdim ve kurtuldum. Bu arada sağ tüpten sıvı geçisi diğerine göre daha azdı. Doktor bunun önemli olmadığını sonuç olarak ikisininde açık yani durumun pozitif olduğunu söyledi.
İlişki için ise bu ay çok önemli sadece 3 günlük bir dinlenme verdi sonrasında da gün aşırı ilişki önerdi. Rahim filmi sonrası gebelik oluşma şansı daha yüksekmiş. Bakalım bekleyip göreceğiz. Yüce Rabbim çabalarımızın karşılığını verir de hepimiz hayırlısı ile evlatlarımıza kavuşuruz inşallah. AMİN
Canım o kadar sıkılıyor ki anlatamam 2 yıllık evliyim 6 aydır korunmayı bıraktık ve sabırla her ay umutla bekliyoruz adet günüm her ay düzenli oluyor geçen ay 2 gün erken oldu sadece simdi bu ay adetim 4 gün geçti ve okadar ümitlendim ki anlatamam Cumartesi günü idrar testi yaptım negatif çıktı belki erkendir daha diye düşündüm ve 2 gün daha bekledim bugün akşam kan testi verdim sonuç 0.100 ml çıktı yani negatif bu sefer çok ama çok ümitlenmiştim yine kırıldı hayellerim geceden beri ağlamamdan bı hal oldum allahîm ne olur benide kimseyide evlatsızlıkla imtihan etme... Geçen ay ultrason ve hormon testlerim yapıldı hiç bir sorun yok dedi doktor acaba rahim filmi mı çektirmeliyim Yada eşim mı bakılmalı arkadaşlar ne diyosunuz kafam çok karışık şimdiden teşekkür ederim
kızlar 31 aralık yani geçen c.tesi çektirdim ben filmi dün bir ilişkimiz oldu ama korka korka benim 4.güne kadar kanamam hafif hafifteolsa leke şeklinde geldi birazda ağrı tabi bu beni korkuttu doktorumla hep iletişimde oldum o korkulacak bişey yok dedi bu gece itibariyle çalışmalara başlıycaz inş. Allahım nasip etsin artık 23 aralık adetimin 1,günü ateş ölçüyorum ama ovulasyom testi alsaydım keşke diyorum ama ona nezaman başlamak gerekiyor ki? ben bu gece itibariyle hergece düşünüyorum buay8 haziran 8 temmuz 8 ağustos 10 eylül 16ekim 16 kasım 23 aralık adetlerim önceden okadar düzenliydiki biz bebek ddüşüneli sapıttı böyle doktorum 7ocak-12 ocak dikkat et dedi neye dayanarak dediyse artık bilmiyorum siz nedersiniz???
Arkadaşlar bu filmin masrafı ne kadar benim de çektirmem lazım...Radyotom da çektiren var mı???
valla ben 1.5 ay önce radyatomda cektırdım cok memnun kaldım kesınlıkle tavsıye ederım ben 330 a cektırdım
Arkadaşlar bugün çektirdim ben de hsg...Radyotom da çektirdim gerçekten de muhteşem...hiç ağrı sızı bişi yok...sonuçlar da iyi...bunu da atlattık sağ salim...370 lira ödedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?