yok canım keşke öyle olsa ben 2 çocuk annesiyim 2. evliliğimi yaptım yeniden anne olmak istiyorum fakat olmuyo hsg çektirdim tüpüm tam olarak açık değilyaniii hamile kalabilen biri de rahim filmi çektirmek zorunda kalabiliyor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
kızlaaarr dün testlerimi eklemiştim buraya.. bugün kan testi ile 69 değeri aldım ve hamileyiimm :) darısı herkese inşallahh
Canım cok sevindim senin adına rabbim saglıcakla kucagına almayıda nasip etsin.....darısı bizlere insallahhhhh
Ayyy kızlaaar çok korkuyorum inan. Tıp fakültesinde çektiricem yalvardım yakardım uyutun öyle yapın diye yok biz öyle yapmıyoz dediler. Bi hap verdi yut gel dedi
o ilacı da kaybettim zaten. Kızlar çektirenler rahatlatsın beni ne olur salı gidicem ama canım da pek tatlı
slm seni korkutmak istemem ama bende dün çektirdim hemde özel hastanede anestezi falan yapmıyolar 2 saat öncesinden daha önce verdikleri ağrı kesiciyi içmemi söylediler ben içtim öyle gittim ama yinede çok ağrım oldu ama herkeste bir olmuyomuş çok az bi ağrıyla atlatabiliyolarmış bugün hala kanamam var ve rahat bir şekilde oturamıyorum ağrıdan ama dayanılmicak bişey değil neticesi iyi olsunda acılara alışıyosunuz zaten. Allah yardımcın olsun inş hiç acı çekmezsin 10 veya 15 dk sürüyo korkma dua et inşh. Seninde sonuç iyi çıkar
slm arkadaşlar nihayet dün hsg çektirdim çok zormuş herkeste aynımı olur bilmem ama ben çok acı çektim neyseki geçti rabbim çektirecek olanların yardımcısı olsun.. Sonuç temiz çıktı doktorum korkucak bişey yok filmin tertemiz herşey normal dedi şükür rabbime acaba bilen varmı bundan sonra ne olucağını hangi aşamaya geçilceni doktor adetin 3. Günü gel dedi neden tekrar adetliyken gidiyorum başka açıklama yapmadı zaten pek konuşcak durumda da değildim ondan heralde bilen varmı neden adetliyken gidiyorum o zamanmı iğne vuruluyo acaba aydınlatırsanız sevinirim şimdiden tşk.ler..
slm arkadaşlar nihayet dün hsg çektirdim çok zormuş herkeste aynımı olur bilmem ama ben çok acı çektim neyseki geçti rabbim çektirecek olanların yardımcısı olsun.. sonuç temiz çıktı doktorum korkucak bişey yok filmin tertemiz herşey normal dedi şükür rabbime acaba bilen varmı bundan sonra ne olucağını hangi aşamaya geçilceni doktor adetin 3. günü gel dedi neden tekrar adetliyken gidiyorum başka açıklama yapmadı zaten pek konuşcak durumda da değildim ondan heralde bilen varmı neden adetliyken gidiyorum o zamanmı iğne vuruluyo acaba aydınlatırsanız sevinirim şimdiden tşk.ler..
canım tedavi için hep adetin 2. Yada 3. Günü çağırıyorlar. Yumurtalıkların iyi çalışması için ilaç falan verecektir belki hamile kalman kolaylaşsın diye. Eşin de test yaptırdı mı canım
yumurta takibi yapacaktır belkide
acıyor ama geçiyor diyorsun yani.... sağol canım. Neyse bir şey çıkmamış rahminde hamdolsun allaha. Darısı başımıza artık
merhaba ben 2,5 yıllık evliyim ,evlililiğimin ilk 1 yılı yasmin hapı ile korunduk.1 senedir korunmuyoruz çocuk sahibi olmak istiyoruz fakat olmuyor. hormon değerlerimin sonucunu dun aldım bu değerlere göre bi rahatsızlıgım veya hamıle kalmama engel bi durumum varmıdır sızce.??? tsh 2,86 lh 2,3 fsh 3,7 estradiol 25,7 prolaktin 8,8 . dün doktoruma sonucu gösterdim iyi dedi eşimden spermiogram ve benden de rahim filmimi istedi ,bende anlatılanlardan ötürü biraz çekiniyorum korkuyorum filmden açıkçası.yardımlarınızı bekliyorum bu durumda olan arkadaşlardan ...
merhaba ben 2,5 yıllık evliyim ,evlililiğimin ilk 1 yılı yasmin hapı ile korunduk.1 senedir korunmuyoruz çocuk sahibi olmak istiyoruz fakat olmuyor. hormon değerlerimin sonucunu dun aldım bu değerlere göre bi rahatsızlıgım veya hamıle kalmama engel bi durumum varmıdır sızce.??? tsh 2,86 lh 2,3 fsh 3,7 estradiol 25,7 prolaktin 8,8 . dün doktoruma sonucu gösterdim iyi dedi eşimden spermiogram ve benden de rahim filmimi istedi ,bende anlatılanlardan ötürü biraz çekiniyorum korkuyorum filmden açıkçası.yardımlarınızı bekliyorum bu durumda olan arkadaşlardan ...
tedavim süresince hiç yumurta takibi yapılmadı yada doktorum bana söyleme gereği duymadı bilemiyorum gerçi yumurtalığımın zayıf olduğunu söylemişti belkide ondan takip yapılmadı hiç doktor değiştirmedim ilk gittiğim doktora devam ettim hep o yüzden çokta bilinçli değilm.. dediğin gibi galiba yumurta takibi yapıcak bu takip adetliykenmi yapılıyo bide iğnedemi adetliyken yapılıyo acaba? bilmiyorumda ben
merhaba arkadaşlar ben yeni üye sayılırım. 1 bucuk yıldır hıc korunmadık buna ragmen hamıle kalamıyorum. 21 ocakta rahım fılmı cektırdım ve tuplerım acık bı sorun cıkmadı şükürler olsun. ve adetım 15 gun erken geldı yanı 1 subatta adet oldum. adetımın 13.günü yanı çarşamba gunu şiddetli karın agrısıyla acile gittim sağ yumurtalık ve tüp şişmiş dediler acıldekı kadın dogum. polıklınıge gıt acılıyetı yok dedı. daha sonra adetımın 15. günü yani cuma günü yogun akıntıyla geçti agrılarım. sizce neden şişmiş olabilir.. kafam karıstııı ::((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?