2 çocuktan sonra tüp tam açık değil ha... Yandık valla. İnşallah öyle bişi çıkmaz ( Bazen tüp az açıkda olsa hamilelik normal olabiliyor dedi doktor zaten.. Rabbimden hayırlısı inşallah hepimizin sıkıntısız olur hamilelikleri..

Ayyy kızlaaar çok korkuyorum inan. Tıp fakültesinde çektiricem yalvardım yakardım uyutun öyle yapın diye yok biz öyle yapmıyoz dediler. Bi hap verdi yut gel dedi
o ilacı da kaybettim zaten. Kızlar çektirenler rahatlatsın beni ne olur salı gidicem ama canım da pek tatlı

slm arkadaşlar nihayet dün hsg çektirdim çok zormuş herkeste aynımı olur bilmem ama ben çok acı çektim neyseki geçti rabbim çektirecek olanların yardımcısı olsun.. sonuç temiz çıktı doktorum korkucak bişey yok filmin tertemiz herşey normal dedi şükür rabbime acaba bilen varmı bundan sonra ne olucağını hangi aşamaya geçilceni doktor adetin 3. günü gel dedi neden tekrar adetliyken gidiyorum başka açıklama yapmadı zaten pek konuşcak durumda da değildim ondan heralde bilen varmı neden adetliyken gidiyorum o zamanmı iğne vuruluyo acaba aydınlatırsanız sevinirim şimdiden tşk.ler..

slm seni korkutmak istemem ama bende dün çektirdim hemde özel hastanede anestezi falan yapmıyolar 2 saat öncesinden daha önce verdikleri ağrı kesiciyi içmemi söylediler ben içtim öyle gittim ama yinede çok ağrım oldu ama herkeste bir olmuyomuş çok az bi ağrıyla atlatabiliyolarmış bugün hala kanamam var ve rahat bir şekilde oturamıyorum ağrıdan ama dayanılmicak bişey değil neticesi iyi olsunda acılara alışıyosunuz zaten. allah yardımcın olsun inş hiç acı çekmezsin 10 veya 15 dk sürüyo korkma dua et inşh. seninde sonuç iyi çıkar

acıyor ama geçiyor diyorsun yani.... sağol canım. Neyse bir şey çıkmamış rahminde hamdolsun allaha. Darısı başımıza artık

canım tedavi için hep adetin 2. Yada 3. Günü çağırıyorlar. Yumurtalıkların iyi çalışması için ilaç falan verecektir belki hamile kalman kolaylaşsın diye. Eşin de test yaptırdı mı canım

Ha bu arada arkadaşlar salı hsg çekilecek 4 gün var daha ben soğan kürüne başlayacaktım yarın. Bi sakıncası olur mu acaba

yumurta takibi yapacaktır belkide

slm ben zaten 11 aydır ilaç tedavisi görüyordum geçen hafta da adetimin 3. günü gittim bir hafta sonra hsg için gittim şimdi tekrar adetimin 3. günü gitcem anlayamadımda o yüzden sordum bu arada yumurtalıklarımın zayıf olduğunu söyledi başkada bişey demedi..bi daha hsg falan çekilcekse diye korktum öyle bişey olmasında:) hsg den önceki randevumda iğne tedavisine de başlayabiliriz demişti doktorum galiba öyle olucak, eşimde test yaptırdı çok şükür temiz çıktı oda

yumurta takibi yapacaktır belkide

tedavim süresince hiç yumurta takibi yapılmadı yada doktorum bana söyleme gereği duymadı bilemiyorum gerçi yumurtalığımın zayıf olduğunu söylemişti belkide ondan takip yapılmadı hiç doktor değiştirmedim ilk gittiğim doktora devam ettim hep o yüzden çokta bilinçli değilm.. dediğin gibi galiba yumurta takibi yapıcak bu takip adetliykenmi yapılıyo bide iğnedemi adetliyken yapılıyo acaba? bilmiyorumda ben

acıyor ama geçiyor diyorsun yani.... sağol canım. Neyse bir şey çıkmamış rahminde hamdolsun allaha. Darısı başımıza artık

evet acıyor hemde çok ama geçiyor emin ol korma hiç.. sana diyebileceğim tek şey eğer bu sıkıntıların sonucunda çocuğumuzu sağlıklı kucağımıza almak varsa tüm acılara değer diye düşünüyorum bunu düşünerek git, hsg den sonra 15 dk kalkamamıştım röntgen masasından acıdan düşün o ara bile gücümü toplayıp doktoruma hocam sonucu söyleyin lütfen dedim konuşcak halim bile yoktu inan tertemiz deyince tamam bitti işte bu acıda dedim çok şükür .. bak bu arada söylediklerimden korkma belkide sen hiç acı çekmiceksin rabbim hiç acı duymadan ve tertemiz bir sonuçla çıkmayı nasip etsin inşallah sana Allaha emanet ol sende sağol canım

merhaba ben 2,5 yıllık evliyim ,evlililiğimin ilk 1 yılı yasmin hapı ile korunduk.1 senedir korunmuyoruz çocuk sahibi olmak istiyoruz fakat olmuyor. hormon değerlerimin sonucunu dun aldım bu değerlere göre bi rahatsızlıgım veya hamıle kalmama engel bi durumum varmıdır sızce.??? tsh 2,86 lh 2,3 fsh 3,7 estradiol 25,7 prolaktin 8,8 . dün doktoruma sonucu gösterdim iyi dedi eşimden spermiogram ve benden de rahim filmimi istedi ,bende anlatılanlardan ötürü biraz çekiniyorum korkuyorum filmden açıkçası.yardımlarınızı bekliyorum bu durumda olan arkadaşlardan ...

mrb korkma doktorun çektirmen gerektiğini söylüyosa çek bence çok faydalı bişeymiş çünkü, aylarca ilaç tedavisi görüpte hamile kalamayan ve film çekildikten sonra hemen sonraki ay kendiliğinden gebe kalanlar varmış çok iyi keşke bizde öyle olsak o yüzden hiç vakit kaybetmeden hsg çektir anlatılanlara göre korkman çok normal ben anestezi ile çektirmeni öneririm ama doktor ne diyosa öyle yaptırmak lazım çok acı duyanda var az ağrıyla atlatanda var inşh. sen hiç acı çekmezsin rabbim yardıncın olsun zor bi aşama ama dayanılmicak bişey değil emin ol.. geciktirme bence bende 3,5 yıllık evliyim ilaç değil doğal yoldan 1 yıl sadece korundum çok istiyoruz ama henüz bişey yok allahtan isticez tek çare o bence rabbim bütün isteyenlere versin bizede inşh...

tahlil kağıdında normal değerler yazıyordur ordan karşılaştırabilirsin hsg ye gelince ben çektirdim hiçbişey hissetmedim kişiden kişiye değişiyor sanırım yada insanlar abartıyor rahim ağzına bi aparat takılıyor ve ilaç tüplere enjekte ediliyor karşıda monitör var ve doktor ordan geçişi takip ediyor bu işlem 5 dakika sürüyor devlet hastanesinde yaptırmıştım hemde asistan doktora.inşaallah seninkide acısız ağrısız geçer

canım doktor sana söylemeden yumurta takibi yapamaz yapsaydı mutlaka seninde haberin olurdu yumurtalık rezervin az ise yumurtlama takibi yapacaktır yaşına göre klomenle yumurta takibide yapılabilir yada direkt aşılama tadavisine de geçebilir aşılama süreci adetin 3.günü çıkarılan raporlu iğnelerle ama sana eğer hapla tedavi yapılmamışsa önce hapla olanı ondan netice alamazsa iğneyle, onlada olmazsa tüp bebeğe yönlendiriyorlar yani devletin prosedürü böyle birde aşılama için 3 yıllık evli olma şartı var karışık işler anlıyacağın biz bu yollardan hep geçtik şimdi aşılamadayız aşılamam yapılalı 5gün oldu sonucu bekliyoruz

merhaba arkadaşlar ben yeni üye sayılırım. 1 bucuk yıldır hıc korunmadık buna ragmen hamıle kalamıyorum. 21 ocakta rahım fılmı cektırdım ve tuplerım acık bı sorun cıkmadı şükürler olsun. ve adetım 15 gun erken geldı yanı 1 subatta adet oldum. adetımın 13.günü yanı çarşamba gunu şiddetli karın agrısıyla acile gittim sağ yumurtalık ve tüp şişmiş dediler acıldekı kadın dogum. polıklınıge gıt acılıyetı yok dedı. daha sonra adetımın 15. günü yani cuma günü yogun akıntıyla geçti agrılarım. sizce neden şişmiş olabilir.. kafam karıstııı ::((

cnm geçmiş olsun öncelikle.. benim de ilk film çekindiğim ay ara kanamam olmuştu ama antibiyotiktendi..peki sen antibiyotik kullanmadınmı? sanki enfeksiyondan gibi geliyor umarım ciddi bişi değildir..filmi çeken doktora bir görün bence..

merhaba arkadaşlar ben dün hsg çektirdim 5 dak.anca sürdü ve çok kısa sürende bir ağrı oluyo kişiden kişiye değişebilir belki ama korkulacak hiçbirşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…