Bende aynı şeyi düşündüm tam ki neden bu kadar sert cevap yazdı acaba diye ve bu mesajınızı gördüm..
Aile içinde tartışma olur, takmayın kafanıza)
Bebeğinizi sevgiyle alın kucağınıza ,darısı başımıza : )
Eğer istanbuldaysanız fındıkzadede radyomar'ı tavsiye ederim. Bende çok korkuyordum doktorum orayı tavsiye etti. Çok memnun kaldım. Anestezi falan hiçbirşey almadım ağrı kesici bile içmedim. Hiç birşey hissetmedim..
yazıyı çok geç gördüm.ben yarın ümraniye afiyet hastanesinde anestezili olarak yaptırıcam işlemi. Bi türlü cesaretimi toplayamadım kendimi kesin kasarım ve dolayısıyla bu işlemi ikinci kez yaşamak istemiyorum.
Benim için dua edin kızlar ne olur
bu sonuçlar ne zaman alınıyor bu arada?
Hemen veriyolar mı?
yazıyı çok geç gördüm.ben yarın ümraniye afiyet hastanesinde anestezili olarak yaptırıcam işlemi. bi türlü cesaretimi toplayamadım kendimi kesin kasarım ve dolayısıyla bu işlemi ikinci kez yaşamak istemiyorum.
benim için dua edin kızlar ne olur
bu sonuçlar ne zaman alınıyor bu arada?
hemen veriyolar mı?
Allah yardımcın olsun, inşallah çabucak atlatırsın.. Bende biraz ürküyorum ama yaptırcam gelecek ay inşallah.. Paylaşırsın deneyimlerini. Umarım herşey güzel olur..
arkadaşlar zaten toplamda 4-5 dk kadar süren bir işlem bunun için bence anestezi almaya gerek yok en fazla 3 dk sancı çekiyorsunuz o kadar zaten çekimi yapan kişide sizinle konuşup rahatlatıyor mümkün olduğunca ben geçen ay çekildim.çekilmeden 1 saat önce ağrı kesici iğne oldum rahat oldu sadece işlemden 3 saat sonra fln biraz kasıklardas ağrı oluyo ama dayanılmayacak birşey değil
Arkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.
kızlar tekrar merhaba
hsg yi çektirdim anestezili ve geldim.hiç bişey hissetmemek kadar güzel bişey yok.üstümden koca bi yük attım resmen.sonuçlarda temiz tüpler açıkmış. Rabbim hayırlısıyla bebe sahibi yapar inş. isteyen herkesi :)
meraba kızlar bende pazartesi çektirdim ama hiç öyle abartacak kadar kötü değildi bana uyuşturucu iğnede yaptı doktorum rahattım tüpler açık çıktı rahimim biraz sağa dönükmüş ama o sorun değilmiş bana sağa doğru yat genellikle dedi agustosa kadar şansın var dedi bakalım inşallah hayırlısıyla bebişim olur ...
Arkadaşlar benim prolaktin hormonum yüksek bir de troid bezlerimde problem var.
Doktor bir de rahim filmi çekelim dedi..
Ne yapacağımı bilmiyorum..
Önce hormonu düşürüp bebek olmazsa rahim filmine başvurmayı düşünüyorum..
Ama ya sorun buysa demekten de kendimi alamıyorum.. :26:
Arkadaşlar benim prolaktin hormonum yüksek bir de troid bezlerimde problem var.
Doktor bir de rahim filmi çekelim dedi..
Ne yapacağımı bilmiyorum..
Önce hormonu düşürüp bebek olmazsa rahim filmine başvurmayı düşünüyorum..
Ama ya sorun buysa demekten de kendimi alamıyorum.. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?