kusura bakmayın sanırım hormonlardan ama Rabbim inşallah size de yaşatır canlarım... isteyen herkese versin Rabbim...

yazıyı çok geç gördüm.ben yarın ümraniye afiyet hastanesinde anestezili olarak yaptırıcam işlemi. bi türlü cesaretimi toplayamadım kendimi kesin kasarım ve dolayısıyla bu işlemi ikinci kez yaşamak istemiyorum.
benim için dua edin kızlar ne olur
bu sonuçlar ne zaman alınıyor bu arada?
hemen veriyolar mı?

anestezi de tatlı bir uyku oluyor hissetmiyorsun hiçbirşey hafif bir anestezi uyanabilirsiniz dediklerinde uyanıyorsun zaten ... Ben de anestezili olmuştum ve çok rahattı... Sonucu da anında aldım.. Allah yardımcın olsun

Allah yardımcın olsun, inşallah çabucak atlatırsın.. Bende biraz ürküyorum ama yaptırcam gelecek ay inşallah.. Paylaşırsın deneyimlerini. Umarım herşey güzel olur..

Bende çok korkarak gitmiştim. Hatta masaya yattığımda ağlıyordum neredeyse korkudan. Çok iyi anlıyorum sizi çok zor bi durum. Rabbim hepinizin yardımcısı olsun inş. ağrısız sızısız kurtulursunuz.

arkadaşlar zaten toplamda 4-5 dk kadar süren bir işlem bunun için bence anestezi almaya gerek yok en fazla 3 dk sancı çekiyorsunuz o kadar zaten çekimi yapan kişide sizinle konuşup rahatlatıyor mümkün olduğunca ben geçen ay çekildim.çekilmeden 1 saat önce ağrı kesici iğne oldum rahat oldu sadece işlemden 3 saat sonra fln biraz kasıklardas ağrı oluyo ama dayanılmayacak birşey değil

kızlar tekrar merhaba
hsg yi çektirdim anestezili ve geldim.hiç bişey hissetmemek kadar güzel bişey yok.üstümden koca bi yük attım resmen.sonuçlarda temiz tüpler açıkmış. Rabbim hayırlısıyla bebe sahibi yapar inş. isteyen herkesi :)

merhabalar; rahim filmi için extra anestezi verilmesi yapılabilir ama işlem kısa ve çok aşırı ağrılı olmadığı için anestezisiz yaygın olarak yapılmaktadır. ben hastalarıma genel anestezi olmadan yapmaktayım. genel anestezininde maalesef riskleri mevcuttur. eğer hastanın vajinismus vs gibi problemi varsa tabiki ozaman genel anestezi altınada ( sakinleştirilerek ) yapılması önerilir. selamlar . dr . fazile akyüz

meraba kızlar bende pazartesi çektirdim ama hiç öyle abartacak kadar kötü değildi bana uyuşturucu iğnede yaptı doktorum rahattım tüpler açık çıktı rahimim biraz sağa dönükmüş ama o sorun değilmiş bana sağa doğru yat genellikle dedi agustosa kadar şansın var dedi bakalım inşallah hayırlısıyla bebişim olur ...

Arkadaşlar benim prolaktin hormonum yüksek bir de troid bezlerimde problem var.
Doktor bir de rahim filmi çekelim dedi..
Ne yapacağımı bilmiyorum..
Önce hormonu düşürüp bebek olmazsa rahim filmine başvurmayı düşünüyorum..
Ama ya sorun buysa demekten de kendimi alamıyorum.. :26:

Geçmiş olsun kızlar. Rahim filmi ilgi alanım oldu bende gelecek ay çektireceğim kısmet olursa. Sonuçlarınız iyi çıkmış ne güzel. Önemli olanda bu. Ağrılar geçer ve unutulur önemli olan sonuç iyi olsun inşallah bendede.. Rabbim hepimize nasip etsin.. Sıkınıtlardan kurtarsın inşallah..

Allah yardımcın olsun inşallah sıkıntılarından senide kurtarır tamamen.

Benimde prolaktin hormonum yüksek çıkmıştı geçen ay bu ay düşürmek için ilaç kullandım bugünde tekrara tahlil yaptırdım inş. düşmüştür =( Strese bağlıymış bu hormon sanırım doktor takma demişti.. Bence filmi çektir için rahatlar en azından....

hepinize iyi akşamlar konuyu tesadüfen gördüm tecrübemi paylaşmak istedim

adet bitiminde gittim doktorum öyle istemişti herhangi bi ilaç, iğne, narkoz olmadan yapıldı .

tek ağrısı ilaç içeri verilirken biraz olmuştu bide hemen kalkmamak lazım baş dönmesi yapıyo
doktorum sonradan ağrın olursa sadece minoset iç demişti allaha şüküe ona bile gerek kalmadı rahim filminden sonra eşimle gezdim bile

yani korkulacak bişey yok sakin olmak kendini kasmamak lazım bu arada ben profa yaptırdım

hepnize geçmiş olsun çooook öptüm

Arkadaşlar bnde dün hsg çektirdim girmeden önce korkudan düşüp bayılacaktım ama okadar korktuğuma hiç değmedi.sadece kendimi kastığım için çok az acı duydum.tavsiyem kesinlikle kendinizi sıkmayın ve kasmayın.sonrasında ise çok çok az lekelenme oldu hastaneden çıktıktan sonra ne bir ağrı nede bir acı oldu.Allah herkesin yardımcısı olsun ama korkmayın.

Kızla r ben anestezili çektirmiştim filmi.. filmden 2 ay sonra da hamile kaldım size de moral olsun diye yazıyorum darısı isteyen herkese

Kızlar bende bu filmi dün çektirdim fazla korkulacak bir şey çok en fazla 1 dk bir acı oluo o da çok değil boşuna anestezi olmayınnn

Bende perşembe çektirdim radyomarda. Moralenizi bozmak gibi olmasın ama çok ağrılı oldu benimkisi. Doktor sol tüpümde yapışlıklık var dedi. Çektirdikten sonra kanamam oldu ve daha sonra kahverengi lekenmem. Ama hala kasıklarımda ağrı var. Enfeksiyon için antibiyotik verdi. Birde ben eşimle bri gün sonra ilişkiye girdim. Doktor herhangi bir şey söylemedi. İnşallah bir şey olmaz.

benimde rüyalarıma gidi hsg.anestezili çektireyim diyorum bu sefarda anesteziden korkuyorum.narkozla mı bayıltıyorlar diye(uff bende çok korkağım yahu(napacağımı şaşırdım....

Merhaba arkadaşlar bende bugün çektirdim benim vajinismus geçmişim vardı anestezide almadım ilk defa spekulum taktırdım acıdı biraz o ilaç nasıl birşeymiş adetleri çok ağrılı olan ben böyle bir ağrı hayatımda yaşamadım sonuç sağ tüp acık sol tüpü tam görememiş ama tıkalı olsa mutlaka görürdüm dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…