slm arkadaşlar ben geçen ay hsg filmi çektirdim sonuç temiz çıktı çok şükür bu ay ise adetim gecikti 4 gün oldu hala adet olmadım test yaptım bugün negatif çıktı acaba rahim filminden dolayımı gecikti ve filmden sonra çok sancım vardı kalkamadım ağrı kesici iğne yaptırdım her ikisinden dolayı gecikmiş olabilirmi aynı durumu yaşayan varmı acaba bilgilendiriseniz sevinirim adetimin 3. günü kontrolüm var offf çok stres oldum yaa.. bekleyemiyorum artıkkk allahım burda yazan arkadaşları ve beni evlatlarımıza kavuştur yarabbim aminn

Öncelikle geçmiş olsun :) rahim filmden sonra gebe kalanlar oluyormuş duymuştum...inşllah gebesindir:)kanda bi baktır istersen.benimde sancılarım olmuştu 1-2 gün içinde geçmişti...

mrb bende çok acı çektim rahim filminde gerçekten nasıl bişeymiş hala aklım almıyo o günü hatırlamak istemiyorum acaba doğum sancısı nasıl bişey bunun gibiyse yandım.. neyse kardeş seninde netice temiz çıkmış rabbim gönlüne göre versin

benim kadar korkmamışsındır, ağlayarak gittim ama sonradan hiç gerek olmadığını gördüm, birebir adet sancısnın aynısı, hiç abartmasınlar, yalnız sanırım gideceğiniz yeri iyi seçmeniz gerek..şirinevler alfa görüntüleme merkezi tavsiye ederim çektirecek olanlara..

rahim filmimi çektirdim bugün.anestezisiz.korkarak gittim fakat iyi ki anestezi almamışım.hiç acı çekmedin mi derseniz evet acı çektim fakat bahsi bile edilemeyecek kadar azdı.adetinizin ilk günü yeni yeni adet kanamanız gelirken bir sancı olur ya aynen öyleydi.o da yarım saatten fazla sürmedi.yalnız ben hsg den 30-45 dk kadar önce buscopan içtim belki onunda faydası olmuştur.bu arada tüplerimin biri tıkalı çıktı.ona cnm sıkıldı biraz. p.tesi dr la randevum var sanırım laparoskobi olmamı istiyecek.

kızlar bende anestezili çektirdim 8 martta daha önce konu açmıştım bununla ilgili ama o zaman yazılanlar korkuttu beni ama baktım böyle olmuyo çektirdim filmi ama ben anestezi aldım ağrı eşiğimin düşük olduğunu biliyodum çünkü... korkunun ecele faydası yok bakalım bu aydan sonra nelerr olacak ... çalışmalara başladık batımı bekliyorum Allah herkesin kucaklarını doldursun inşAllahhhhh

Merhabalar,

bende çok korkuyordum hatta anestezi istemiştim doktordan ama doktor kesinlikle gerek yok dedi.İyikide öyle demiş.Biraz adet sansıcısı gibi bir ağrı oldu.Onuda ilaç yapıyormuş zaten.Çünkü rahime verilen ilaç rahmi kastığı için sancı yapıyor.10 dk kadar kısa süren bir işlem.Sonuçlarımı yarın alacağım ama doktor benim gördüğüm kadarıyla temiz görünüyor dedi.Bakalım hayırlısı...

Arkadaşlar bende daha evvel vajinal muayeneyi denemiş fakat çok büyük sorunlar yaşamış ve sonucunda da olamamış biri olarak hsg çekimini nasıl yapabileceğimi kabuslarıma girecek şekilde düşünüyordum.Nitekim doktorumla anestezili olma konusunda hemfikir olduk. Bugün çektirdim nihayet ama siz beni birde o masada görün ellerim vücudum her yerim titriyordu ağlamaya başladım. Şükür ki yanımda anlayışlı bir hemşire vardı benim ağlamam tamamen psikolojikti biliyorum. Çünkü çocuğum olsun diye gece gündüz dua ediyorum ve en korktuğum şeylerden biri başıma gelmeye başlamıştı ve iyice umudumu yitirmeye başladım.bugün hiçbir şey anlamadım tabi anesteziden yine olsa yine aynısını yapardım.Üç kuruş fazla verip zaten düzgün olmayan moralimi dahada bozmak istemem. azıcık bi kanama oluyor sadece, ağrım bile olmadı çok şükür..Allahım herkesin yüzünü hayırlısıyla güldürsün inşallah.

Ankara başkent hastanesinde çektiren varmı arkadaşlar hsg yi. Orada anestezili çekim yapılıyormuş asistanlar çekiyormuş, Deneyimi olan varsa paylaşırsa sevinriim.

Merhaba kızlar bende ptesi günü rahim filmi çektirdim acısından çok fazla bahsetmek istemiyorum sonuçta bebeğimiz olsun istıyorsak katlanmak zorundayız.benim durumum sizinkilerden biraz farklıydı rahmim ters olduğu için rahim filmi çekilirken biraz acı çektim cünkü rahim filmi çekilebilmesi için rahmi düzleştirmesi gerekiyormuş.neticede sonuc sağ tup tamamen açık sol tüpde spazm varmış tam kapalı değilmiş hiç bişey yapmana gerek yok herşey normal dedi doktor.ancak ben devlet hastahanesinde yaptırdım cok ilgilenmedi yani sizce ne yapmalıyım ?devlet hastahanesi aşılama yapıyormu?doktora soramadım resmen başından savdı beni.birde bugun soğan kürüne başladım hamileliği kolaylaştırıyormuş.rahim filmi çekildikten sonra bende kanama olmadı ama hala kahverengi lekelenme oluyor sizce bu normalmi 4 gün oldu çekileli.offff ne çok soru sordum konu hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilirmi ?

Ben bugün HSG ( Rahim Filmi ) çektirdim. İstanbul'da özel bir görüntüleme merkezinde yaptırdım. İsim veremiyoruz sanırım o yüzden şöyle ifade edeyim Echo..r diye bir yer.
Ücreti biraz yüksek olsa da, son teknoloji cihazlarla hiç bir acı hissetmeden yaptırdım işlemi. Narkoz vs. hiç bişi almadım. Doktorlar çok anlayışlı ve hassas davranıyor, her adımda sizi bilgilendiriyorlar, sonuçları da 3-4 dakika içinde alıyorsunuz...
Burada okuduğum bazı yorumlar ve çevrem beni korkutmuştu bu konuda ama hiç de öyle değilmiş. Önemli olan yeni tekniklerle yapılıyor olması. Eski yöntemler biraz can acıtıyormuş. Ücreti de çok dert etmeyin neticede hayatınızda bir sefer yaptıracağınız bir işlem. Bu işin doğum kısmını da düşünün. Doğum daha masraflı ve acılı bi süreç

Sonuç olarak sol tüpüm tertemiz çıktı. ( 3 ay önce dış gebelikten dolayı sağ tüpüm tamamen alınmıştı ). Allah hepimizin yardımcısı olsun, hiç bişey için moral bozmayalım lütfen
, sevgiler...

bende hsg çektiricem aslında beni çektiğindeki acısı değilde sonucunun kötü olması endişelendiriyor inşş..herkesin sonuçları tertemiz çıkar:18:

Ben de mayısta çektirmeyi düşünüyorum hsg..Subatta dış gebelik geçirdimm,bakalım neler çıkıcak sonucunda çokta korkuyorumm

slm,
ben de bugün hsgyi araştırma hastanesinde çektirdim ... bu kadar zorlanacağımı hiç düşünmemiştim. sağ tüpüm açık çıktı sol tüpüm tıkanıkmış, doktor sorun yok dedi,,bende canımın bu kadar yanacağını bilseydim en iyi hastanede ne kadar ücret isteseler verir orda yaptırırdım..ve hala kanamam var,,, benim de size tafsiym en iyi hastanede yaptırın ve ücretini düşünmeyin...

hadi ya okdar zor mu oldu ben özele gitmeyi düşünüyorum ama anestezi olmak istemiyorum ama böyle yorumlar okuyunca napsam bilemiyorum :18:

bende bugün çektirdim, öncesinde kafam çok karışıktı, birsürü yer aradım, ücretler, kullandıkları teknikler herşeyi önemseyerek ve daha önce çektirenlerle görüşerek... elediğim hastane ve görüntüleme merkezlerini de arayarak fiyat konularında da bilgiler aldım, genel anestezi almak istemiyordum, en son radyomarda karar kıldım, hiç hissetmediğimi söyleyebilirim, sonrasında da hiçbir problem yaşamadım. kesinlikle çektirecek arkadaşlara tavsiye ediyorum.

rahim filiminde tubalar açık ,verilen kontrast uteriyi doldurmuştur, uterusta geniş tabanlı minimal septum gözlenmektedir yazıyo doktorum rahimde perde var histeroskopi yapmam gerektiğini söyledi ama ben beklemek istedim benim bir oğlum var 10 yıl ara verdim şimdi de uğraşıyorum .
Bilateral peritona pasaj mevcuttur yazıyo bu ne demek bilen var mı ?

bu arada gerçekten korkulcak bişey değil bende 2 ay ertelemiştim korkumdan filmi gidinceye kadar da stresten öldüm ama gittim ve korkulacak bir şey değilmiş dayanılmıcak kadarda değil çektircek olan varsa ertelemeden çektirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…