slm arkadaşlar ben geçen ay hsg filmi çektirdim sonuç temiz çıktı çok şükür bu ay ise adetim gecikti 4 gün oldu hala adet olmadım test yaptım bugün negatif çıktı acaba rahim filminden dolayımı gecikti ve filmden sonra çok sancım vardı kalkamadım ağrı kesici iğne yaptırdım her ikisinden dolayı gecikmiş olabilirmi aynı durumu yaşayan varmı acaba bilgilendiriseniz sevinirim adetimin 3. günü kontrolüm var offf çok stres oldum yaa.. bekleyemiyorum artıkkk allahım burda yazan arkadaşları ve beni evlatlarımıza kavuştur yarabbim aminn
Merhaba arkadaşlar bende bugün çektirdim benim vajinismus geçmişim vardı anestezide almadım ilk defa spekulum taktırdım acıdı biraz o ilaç nasıl birşeymiş adetleri çok ağrılı olan ben böyle bir ağrı hayatımda yaşamadım sonuç sağ tüp acık sol tüpü tam görememiş ama tıkalı olsa mutlaka görürdüm dedi
Öncelikle geçmiş olsun :) rahim filmden sonra gebe kalanlar oluyormuş duymuştum...inşllah gebesindir:)kanda bi baktır istersen.benimde sancılarım olmuştu 1-2 gün içinde geçmişti...[/QUOTE
Mrb teşekkürler acı çektim ama şükür geçti:) evet rahim filminden sonra gebe kalan oluyomuş bende o yüzden ümitlendim ve test yaptım ama negatif hayırlısı bir kaç gün daha bekleyip kan testi yaptırmayı düşünüyorum benim filmden sonra 5 gün kanamam olmuştu belkide ondan gecikti neyse inşh. dediğiniz gibi gebeyimdir :) hayırlısı olsun rabbim isteyen herkese versin inşhh.
kızlar bende anestezili çektirdim 8 martta daha önce konu açmıştım bununla ilgili ama o zaman yazılanlar korkuttu beni ama baktım böyle olmuyo çektirdim filmi ama ben anestezi aldım ağrı eşiğimin düşük olduğunu biliyodum çünkü... korkunun ecele faydası yok bakalım bu aydan sonra nelerr olacak ... çalışmalara başladıkbatımı bekliyorum Allah herkesin kucaklarını doldursun inşAllahhhhh
slm,
ben de bugün hsgyi araştırma hastanesinde çektirdim ... bu kadar zorlanacağımı hiç düşünmemiştim. sağ tüpüm açık çıktı sol tüpüm tıkanıkmış, doktor sorun yok dedi,,bende canımın bu kadar yanacağını bilseydim en iyi hastanede ne kadar ücret isteseler verir orda yaptırırdım..ve hala kanamam var,,, benim de size tafsiym en iyi hastanede yaptırın ve ücretini düşünmeyin...
hadi ya okdar zor mu oldu ben özele gitmeyi düşünüyorum ama anestezi olmak istemiyorum ama böyle yorumlar okuyunca napsam bilemiyorum :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?