kesinlikle katılıyorum bende dün çektirdim çok korkuyordum ama umduğun gibi olmadı çok kısa ve acısızdı hafif adet ağrısına benziyordu.
öncesinde doktorumla konuştum ağrı oluyormu diye tıkanıklık veya kapalıysa ağrı çok oluyor dedi.çok şükür sonuçlarım temiz çıktı.sonrasında kanamam ve ağrım da olmadı. bence ertelemeyin hemen yaptırın derim
Özel hastane de mi devlet hastanesinde mi çektirdiniz?devlet hastanesinde yaptıran biri inanılmaz acı çektiğini ve 10 dk kadar sürdüğünü söyledi. özelde yaptıranlarda daha yeni teknoloji kullanılıyormuş sanırım ve acısız oluyormuş.
günaydın arkadaşlar bu sabah rahim filmi cektirdim radyotom da fndıkzadede ve hiçbirşey ankamadım cok temiz ve hijyenik bir hastane tavsiye ederim 380 tl verdi...
Evet kızlar pzrtesi çekildim. Ve çok kötüydü . Dijital çekildim radyoloji merkezinde çekildim stresliydim neyse girdm doktor anladı korktuğumu ve neyse sakinleştirmeye çalıştı .snr o aleti yerleştirdi rahim agZini one çıkardı oraya kdr iyiydim snr B'nm bacaklar kendiliğinden öyle bı titriyoki doktor korkma dedi snr şimdi Canin yanacak dedi ne yaptıysa öyle bı fena oldum ki yüzüm uyuştu tansiyonum düştü . Doktor kendime gelmemi bekledi ama böle yaparsan çekemem dedi B'nde cekin bitsin dedim. Neyse ilacı bı verdi öyle bı bağırdımki zor dayandım . Ve tek tüpüm tıkalı çıktı bide B'nde kist ameliyatı olmuştum ondan mı oldu bilmiyorum ve bn çok direncsiz ve zayıfım .bidaha Çekil deseler anestezi alırım abartısız söylüyorum .herkesin bünye aynı değil kastigin zaman tüplere ilaç gitmiyormuş ve kapalı gorunebiliyomus. Baklm yrn sonucları doktora göstercm hyrlisi olsun ins
arkadaşlar 10 gün kadar önce bende HSG çektirdim ve çok şükür hiç bir sorun çıkmadı.bir sorum olacaktı sizlere hsg den sonra 2-3 gün kanama oldu ve sonra durdu şuan adetime 1 hafta kadar olmasına rağmen bugün siyah lekelenme gördüm sizce bu normal midir. benim adetim hep düzenlidir hiç şaşmaz ama bugün niye böyle oldu anlamış değilim.doktorumu aradım ama yerinde yok ancak yarın görüşebileceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?