kesinlikle katılıyorum bende dün çektirdim çok korkuyordum ama umduğun gibi olmadı çok kısa ve acısızdı hafif adet ağrısına benziyordu.
öncesinde doktorumla konuştum ağrı oluyormu diye tıkanıklık veya kapalıysa ağrı çok oluyor dedi.çok şükür sonuçlarım temiz çıktı.sonrasında kanamam ve ağrım da olmadı. bence ertelemeyin hemen yaptırın derim

Özel hastane de mi devlet hastanesinde mi çektirdiniz?devlet hastanesinde yaptıran biri inanılmaz acı çektiğini ve 10 dk kadar sürdüğünü söyledi. özelde yaptıranlarda daha yeni teknoloji kullanılıyormuş sanırım ve acısız oluyormuş.

benim yaptırdığım yer görüntüleme merkeziydi kendi doktorumla birlikte gittik ve filmi o çekti.10 dk sürdü sürmedi.

Son düzenleme:
bnde pazrtesı cekılcem arkadaslar cooooooooooooık korkuyorum yaa rahatlatamıyrm 5 aydr ertelıyorm ama sonunda gıdıcem artk ıns cok acımaz.

günaydın arkadaşlar bu sabah rahim filmi cektirdim radyotom da fndıkzadede ve hiçbirşey ankamadım cok temiz ve hijyenik bir hastane tavsiye ederim 380 tl verdi...

günaydın arkadaşlar bu sabah rahim filmi cektirdim radyotom da fndıkzadede ve hiçbirşey ankamadım cok temiz ve hijyenik bir hastane tavsiye ederim 380 tl verdi...

gecmıs olsun cnm ah keske yakın olsada herkes orayı met edıyo gıdebılsek. ama bnde gemlıkde olcm doktorum oraya yonlendrdı ama cokk korkuyrmm ıns bnde bu sekıl anlamadn gecer gıder.

kızlar merhaba bende salı günü çekincem ama çok korkuyorum

Evet kızlar pzrtesi çekildim. Ve çok kötüydü . Dijital çekildim radyoloji merkezinde çekildim stresliydim neyse girdm doktor anladı korktuğumu ve neyse sakinleştirmeye çalıştı .snr o aleti yerleştirdi rahim agZini one çıkardı oraya kdr iyiydim snr B'nm bacaklar kendiliğinden öyle bı titriyoki doktor korkma dedi snr şimdi Canin yanacak dedi ne yaptıysa öyle bı fena oldum ki yüzüm uyuştu tansiyonum düştü . Doktor kendime gelmemi bekledi ama böle yaparsan çekemem dedi B'nde cekin bitsin dedim. Neyse ilacı bı verdi öyle bı bağırdımki zor dayandım . Ve tek tüpüm tıkalı çıktı bide B'nde kist ameliyatı olmuştum ondan mı oldu bilmiyorum ve bn çok direncsiz ve zayıfım .bidaha Çekil deseler anestezi alırım abartısız söylüyorum .herkesin bünye aynı değil kastigin zaman tüplere ilaç gitmiyormuş ve kapalı gorunebiliyomus. Baklm yrn sonucları doktora göstercm hyrlisi olsun ins

Son düzenleme:

cnm cook gecmıs olsun benden de ıstıyolar fılm ama acısından korkmuyorum rahıme ve yumurtalıklara zararı varmıs dıye bı olasılık varmıs ama artık cektırmek zorundayım cunku baska hıc bı sorun yok.sadece myomlarım var belkı onlar baskı yapıyo olabılırmıs bu ayda cekılemedım

sonunda o çooookk korktuğum kafama taktığım hsg yi çektirmiş bulunmaktayımmm bence çektirmesi gerekenler biran evvel çektirin ben çok korkuyordum ama fazla acımadı sadece dr.aleti yerleştirirken ve ilacı vernce acıdı oda dayanılmaycak gibi değildi adet sancısı gibiydi çok şükür bitti birazdan da sonucumu almaya gidicem en sevindiğim nokta kendi doktorum çekti ...

Arkadaşlar Radyomar'ın Bakırköy şubesinde bu işlemi yaptıran hiç yok mu? Orda durum nasıl bilen var mı? :44:

kızlar sonucum biraz kafamı karıştırdı tüplerde genişleme ve iltihap görünüyor dedi doktor bir sürü ilaç verdi bu ay kullan diğer ay tekrar çekicez dedi offff napcam blmyrm tamda kurtuldum demişken...

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar forumu okuyordum ama bu ilk msjım bende dün rahim filmi çektirdim çok korkarak gittim ağrılı bi işlemmi evet ama anestezilik kadar değildi.spekulum denen aletin yerleşmesi sırasında kendimizi kasmazsak daha rahat oluyo ama bende kendimi kastım canım yandı tabiki bi ara bi kaç sn rahat bırakınca o işlem tamamlandı ve adet sancısı başladı bu da biraz ağrılı ama ben hiç ilacı hissetmedim çok şükür tüplerim açık çıktı perde şüphesi ile yapmıştılar rapor haftaya çıkacak ama dr ben göremedim raporda net belli plur dedi inşallah yoktur kan pıhtılaşmam var inşallah perdede olmaz herkese geçmiş olsun iyi akşamlar.

selam kızlarr..
sonunda rahim filmini çektirdim ve kurtuldum.. Herkesin abarttığı kadar zor bir şey de değil. bir an önce çektirip kurtulun. kendinizi kasmazsanız o kadar da zor değil. 5 dk lık bir işlem sadece. doğumevinde kadınlar beni çok korkutmuşlardı. hiçte öyle olmadı. allaha şükürler olsun tüplerim açık çıktı. bu konuyu sizde kafanızda büyütmeyin. filmi çektirdikten sonra 2 gün hafif kanamam oldu. dr antibiyotik ve ağrı kesici verdi onları kullanmama bile gerek olmadı..

Araniza yeni katildim , Erzurum şifada hsg çektirenler var mı? Benimde çektirmem lazım , lütfen cevap verin , spekulum dan korkuyorum

arkadaşlar 10 gün kadar önce bende HSG çektirdim ve çok şükür hiç bir sorun çıkmadı.bir sorum olacaktı sizlere hsg den sonra 2-3 gün kanama oldu ve sonra durdu şuan adetime 1 hafta kadar olmasına rağmen bugün siyah lekelenme gördüm sizce bu normal midir. benim adetim hep düzenlidir hiç şaşmaz ama bugün niye böyle oldu anlamış değilim.doktorumu aradım ama yerinde yok ancak yarın görüşebileceğim.

benim rahim filminden sonra kanamam olmadı ama o ay adetten 1 hafta önce koyu kahve-siyah akıntım başladı ve adete kadar sürdü. filmin etkisiydi zannediyorum çünkü birşey çıkmadı. bence siz de korkmayın, filmden olabilir. çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…