Evet bende ordan randevu aldım. Perşembe çekilecek inşallah.

Kızlar tüp hsg de ilaçla açılınca mı kanama oluyor

ben de kanamayı bırakın lekelenme bile olmadı... tüplerim açıktı bu arada...

bence bu işlem, kullanılan aletlerin teknolojik oluşu, uygulayan doktorun el becerisi ve hastanın yani bizlerin kendini rahat bırakmasıyla ilgili. kasarsanız ve orayı daraltırsanız, doktor zorlanacağı için de ağrı hissedebilirsiniz. tabi acı eşiğinin de etkisi vardır. kötü tecrübeleri okumayın çok, sıkmayın canınızı. ben de korkarak gittim, üstelik tek başıma gittim, gerildim biraz da. kendi kendime dua edip durdum devamlı. Ama korktuğumun %10u bile değildi hissettiğim. 2 ay kadar önce rahim ağzı yaramı dondurmuştum, onda daha fazla canım yanmıştı sanki, ama mesela o işlem için hiçbirşey hissetmezsin diyorlardı netteki yorumlarda.

Çektirecek arkadaşlara tavsiyem, eğer istanbuldalarsa, ağrısız çekim yaptığıyla ünlenen merkeze gidebilirler , diğer yerlerde ise doktorlarının önerdikleri ve işlemi kendi doktorlarının yapacağı yerlerde çektirsinler. İşlemi doktorumun yapması beni çok rahatlatmıştı mesela. İnşallah herkesin de sonuçları iyi çıkar

ilk kez film çektirecek arkadaşlar lütfen korkmayın ben 2 kez çektirdim ve çok kolay geçti benim tecrübem şunu gösteriyor eğer tıkanıklık yoksa hiç zorlama olmadığndan hiç acı olmuyor ama eğer tıkanıklık varsa ilacı sıkarken tüpler açılıyor ve ağrı yapıyor e tabi buda iyi bişey bu işlemden sonra hamile kalma şansıda artıyor(bende öyle olmadı ama..)sizde olur inş.

evet canım sana katılıyorum...ben anestezi aldığımdan hissetmedim ilk gün bir pedi dolduracak kadar kanama oldu ikinci gün leke şeklini aldı 3. gün bitti... belki de tıkalıydı ondan bilemicem ama film sonunda açık çıkmıştı tüpler...bebek için değer kızlar korkmayın kimisi hiç ağrı bile duymuyor ama son sistem aletlerle çekilenler hissetmiyor.. eski usullerde ağrı oluyor
canım sen ne zaman hsg oldun hamilesin şuan ne kadar zaman sonra oldu

canım ben 27 kasımda çektirdim..aralık ayı adet zamanımdı. o ay ara kanama yaşadım 1 hafta sonra 1 hafta adetim geldi.. açıkçası doktorum kimyasal gebelik olmuş olabilir demişti o ay.. sonraki ay da adet oldum..şubatta da hamile olduğumu öğrendim.. yani 2 kez adet olduktan sonra hamileydim.. bildiğim kadarı ile 1 yıl hamilelik şansı yüksek oluyormuş bu filmle.. inşallah darısı sizlere kızlar..

Aaa çok geçmiş olsun.. Göbeğine bağlıymış ha, çok ilginç ya.. Rabbim dertler vermesin işte, insan neler duyuyor öğreniyor.. İnşallah çektiğimiz bu sıkıntılar son olur ve güzel haberlerimizi veririz inşallah. Benimde film sonram inşallah sıkıntısız çıkarda bir daha sorunsuz bir hamilelik yaşar hayırlısıyla bebişimi severim..

Bende Ankarada çektireceğim bu filmi. Linada ne kadar çektiler rahim filmini. Doktorunuz nasıldı.. iyi bir kadın doğumcuyla gerçekleştirmek istiyorum bende, Bilgi verirseniz çok sevinirim.

Rahim filmi çektiren arkadaşlarım, bunun zamanı nedir? Yani adet bitimi mi,, adetten kaç gün sonra yada öncesimi,,, Size ne zaman önerdi doktorunuz.

Rahim filmi çektiren arkadaşlarım, bunun zamanı nedir? Yani adet bitimi mi,, adetten kaç gün sonra yada öncesimi,,, Size ne zaman önerdi doktorunuz.

canım adetin tamamen bittikten 2 gün sonra daha garanti geçen ay ben çektirdim öyle olunca kanama flnda neredeyse hiç olmuyo

evet ,korkmayın kızlar,ben de çektirdim hsg.korkulacak bir şey yok ,çok kısa süren bir ağrı ama birkaç dakikada son buluyor

canım adetin tamamen bittikten 2 gün sonra daha garanti geçen ay ben çektirdim öyle olunca kanama flnda neredeyse hiç olmuyo

Tamam canım inşallah kolay olur da kanamasız, ağrısız geçiririm. Sonuçta iyi çıksın da kafama takılan hiçbir şey kalmasın inşallah.. Teşekkür ederim..

Canım adetin 7 ila 9. günleri arasında çektirmen gerek demişti bana.. Sonrasında çünkü yumurtlama dönemi yaklaştığı için olası bi gebeliğe zarar vermesin diye yapmıyorlarmış...

Bende Ankarada çektireceğim bu filmi. Linada ne kadar çektiler rahim filmini. Doktorunuz nasıldı.. iyi bir kadın doğumcuyla gerçekleştirmek istiyorum bende, Bilgi verirseniz çok sevinirim.

Sema hanım çok şeker bir doktordur, severim ben... Filmi de 450 çektirdim ama ben eski hastası olduğum için bu fiyat olduğunu, artık 650den çektiklerini söyledi ki o fiyat çok fazla. İstanbulda duyduğum fiyatlara göre 450 bile çok fazla aslında. Ankaradaki özel hastanelerde daha ucuza çekilebiliyordur belki de araştırmak lazım. Sema Hanım iyidir ama 650 çok fazla, işlem kısa ve bana göre acısızdı, daha uyguna başka yerde bulunabilir diye düşünüyorum. Çok geçmiş olsun

Yalnış hatırlamıyorsam yazını anestesiz işlem yapmışlardı dimi sana. Anestezi olmadan bu fiyat gerçekten çok geldi bana. Balgat korudada lokal 500 anestezili 750 dediler ama sincan koru hastanesinde aynı hastanenin sadece yerleri farkıl olmasına rağmen yeni bir hastane olduğu için mi bilmiyorum fiyatları yarı yarıya anestezili 500 lokal 250 dediler. oraya giderim dedim belki ben ama senin linada pahalıymış bu konuda.. Birkaç yere daha sormak lazım ama takip eden doktorun yapmasını istiyorum ben aslında.

merhaba ben de yeni hsg yaptırdım. ilkin aletleri takarken ağrı oldu, ilaç verilince de ağrı oldu ama adet sancısı gibiydi. alet takarken daha zorlandım ben. bitince tansiyonum düştü bayılacaktım ama işlem yapılırken soğukkanlı olmak ve rahat olmak gerek yoksa kasarsın ve açık olan kanallar kapalı görünebiliyor...tamamen psikolojik anlayacağın kendini rahatlatmaya çalış çok dua et..sanırım benim sol tüpümden ilaç geçişi olmadı

Sincan koru için çok iyi şeyler duyuyorum, iş yerinde bir arkadaşın gebelik takibi orada yapılıyor, çok memnun, bence gidebilirsin. ben doktorumla kendimi rahat hissettiğim için direk kabul ettim o fiyatı ödemeyi, ama dediğin gibi ucuz değil

Aslında benim korkumda o kasılırsam tıkalı felan görünürmü düşüncesi. Çünkü vajinal ultrasonla bile bakarken doktorum ilk girişte zorlanıyor kasıyorum kendimi öncesinde hala alışamadım hiçbir şeye. İnşallah sorunsuz hallederimm Rabbim büyük başka sıkıntılar vermesinde atlatırım inşallah.

Bende aynı şeyi düşündüm tam ki neden bu kadar sert cevap yazdı acaba diye ve bu mesajınızı gördüm..

Aile içinde tartışma olur, takmayın kafanıza )
Bebeğinizi sevgiyle alın kucağınıza ,darısı başımıza : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…