benim rahim filminden sonra kanamam olmadı ama o ay adetten 1 hafta önce koyu kahve-siyah akıntım başladı ve adete kadar sürdü. filmin etkisiydi zannediyorum çünkü birşey çıkmadı. bence siz de korkmayın, filmden olabilir. çok geçmiş olsun
Kızlar ben de bugün rahim filmimi çektirdim. Çok şükür herşey normal çıktı. İstanbul'da oturanlara tavsiyem, kesinlikle Fındıkzade'deki Radyomar'a gidin. 5 dakika sürdü sadece ve ilaç verilirken adet sancısı gibi bir sancı olması dışında en ufak bir acı olmadı. O sancı da işlem biter bitmez adeta bıçak gibi kesildi. Gün içinde az miktarda kahverengi akıntım oldu, şimdi o da kesildi. Fiyatı da 380 TL ama bence değer. Kayıt yaptırıp ücreti öder ödemez de sonucumu aldım. Yani oraya girip çıkmam taş çatlasın yarım saat sürdü. Hiç korkulacak birşey yok anlayacağınız
çok teşekkürler ben antalya da oturuyorum doktorumuda çok tavsiye ettiler onun üzerine gittim 200 tl dedilerr inşallah benimde siznki gibi geçerrr bende yaptırdıktan sonra tecrübelerimi paylaşacım :))
çok teşekkürler ben antalya da oturuyorum doktorumuda çok tavsiye ettiler onun üzerine gittim 200 tl dedilerr inşallah benimde siznki gibi geçerrr bende yaptırdıktan sonra tecrübelerimi paylaşacım :))
Arkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.
bende 28 mayısta cektırecegım ınsallah sorunsuz gecer buradan yazarım artık
Hadi bakalım inşallah çok ağrı çekmeden biterde temiz sonuçlarını alırsın.. sonuçlarını burda paylaşırsan eğer deneyim olur bize de merakla bekliyor olcam..
arkadaşlar hsg nin sonucunu nihayet dr. ile görüşebildim.. kanallarım açıkmış hiçbir problem yok dedi fakat rahim şeklimde bi sıkıntı var.. normalden biraz farklı.. rahmim aynen üçgen gibi benimkisi. yani ütteki bölüm biraz daha aşağıya doğru eğimli olması gerekirken benimkisi üçgendeki gibi dümdüz gidiyor.. bunca zaman gebe kalamamamın sebebinin bir ihtimal bu olabileceğini söyledi dr. bebiş tutunması için o bölge yukarda kalıyormuş birazcık.. ama bu şekilde de gebe kalınabiliyormuş.. fakat normal bir rahim olan anne adayının düşük yapma riski %5 iken bende %20-25lere çıkıyormuş.. her an gebe kalabilirsin ama düşük tehliken yüksek buna hazırlıklı ol dedi.. seraphone verdi reglimin 5. günü kullanmaya başlıcam bakalım.. sonra 12. gün gidicem dr.a yumurta durumuna göre ne yapacağımıza karar verelim dedik.. Bilmiyorrumm kızlarr yaa biraz üzüldüm önce sonra da ciddi bir sorun olmadığı için sevindim.. yine de moralim çok yüksek.. en azından düşük yaparsam ilk gebelikte neyden olduğunu bilicem.. Ama inşşalllahhh gebe kalırımda.. bebişimm bana bi tutunur bir daha birakmaz..
cok sukur canım sonucun ıyı cıkmıs benımde myomlar sekıl bozuklugu yapıyormus ama doktorum dedıkı hıc bı sorunu olmayan bı cok hastamda sebebpsiz dusukler yasıyoruz o yuzde sen gebe kalmaya odaklan dedı sımdı bende rahım fılmımı cektıreyımde bakalım hayırlı sonuc alırız ınsallah sende dusugu sakın kafana takma gebe kalmaya odaklan
Bende dün çektirdim . Anestezili çektirdiğimden hiç ağrı hissetmedim.Dağılım normal dedi .Rahimde herhangibir tıkanıklık veya anormallik görünmemiş bu ay kendi haline bırakacak 75 günde 1 adet gören ben kaç gün sonra adet görürüm bilinmez :).2.adet gördüğümde de takibe alacak çatlatma iğnesi fln deneyeceğiz heralde.Benim sorunum bu filimden sonra benden et gibi büyük parçalar dökülüyor top top doktor onlara da normal dedi.Arkadaş 70 küsür günde adet görüyorum testler oluyorum bakıyor, ediyor hep normalim ama ne bebek var ne de regl gördüğüm var.Hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?