Bende anastezli çektirmeyi düşünüyorumda, ne zaman kendine geliyosun? Yanında biri olması gerekiyo mu?? İşlem bittikten sonra üstünü falan kapatıyolar mı? Bilgilendirirmisin beni 
rahim filminden mi bahsediyorsunuz kızlar anlamadı nicin anastezi ?
Evet canım, rahim filmi çektircemde, korkuyorum , bayılanlar bile var mış, acıdan avaz avaz bağıranben anastezli düşünüyorum, bilgi almak istiyorum, yanında biri falan olması lazım mı ? Ne zaman kendine geliyosun?? Çok az vaktim kaldı adetimi bekliyom
Evet canım, rahim filmi çektircemde, korkuyorum , bayılanlar bile var mış, acıdan avaz avaz bağıranben anastezli düşünüyorum, bilgi almak istiyorum, yanında biri falan olması lazım mı ? Ne zaman kendine geliyosun?? Çok az vaktim kaldı adetimi bekliyom
cnm çekildim ben bugün yanında mutlaka birsi olsun arkandan eşyalarını alacak dr.la konuşacak sonuçları alacak.çok uzun sürmedi ayılmam çekildikten sonra acile almışlar beni orada ayıldım 5 dkka dinlenip giyindim tam olarak 1 saat sonra herşey normale döndü.yarım saat kadar sürüyor hepsi .yanında ped götür mutlaka kan geliyor çünkü inşallah bir sıkıntın çıkmaz.
bende herşey normalmiş bir sıkıntı yok
cnm cook gecmıs olsunbenden de ıstıyolar fılm ama acısından korkmuyorum rahıme ve yumurtalıklara zararı varmıs dıye bı olasılık varmıs ama artık cektırmek zorundayım cunku baska hıc bı sorun yok.sadece myomlarım var belkı onlar baskı yapıyo olabılırmıs bu ayda cekılemedım
insallah canım sogan kurunu bende myomlarım ıcın 2 ay ıctım ıyıce buyuttu mıyomlarımı doktorum ıcme dedı hıc bı bılımsel yanı yok ama kecı boynuzu bende esıme suyunu ıcırdım onun faydası var bence bız gormedık amahayırlı bir sonuç çıkar inşallah canım rahim filminde de senin de için rahat eder inşalllahh..
hiç takmıyorum bakalım şimdiliksöylediğin gibi tamamen bebişe odaklandık bu ay soğan kürünü de denicem ilk defa bakalım eşime de keçi boynuzu pekmezi ver gazı ver gazı yapcaz sende yazıver sonuçlarını mutlaka takipdeyim cnm
sıkma canını zamanını beklıyodur bıdıklar ah bı gelsınde napcagımı bılıyorum mınnaklaraBende dün çektirdim . Anestezili çektirdiğimden hiç ağrı hissetmedim.Dağılım normal dedi .Rahimde herhangibir tıkanıklık veya anormallik görünmemiş bu ay kendi haline bırakacak 75 günde 1 adet gören ben kaç gün sonra adet görürüm bilinmez :).2.adet gördüğümde de takibe alacak çatlatma iğnesi fln deneyeceğiz heralde.Benim sorunum bu filimden sonra benden et gibi büyük parçalar dökülüyor top top doktor onlara da normal dedi.Arkadaş 70 küsür günde adet görüyorum testler oluyorum bakıyor, ediyor hep normalim ama ne bebek var ne de regl gördüğüm var.Hayırlısı.
saol cnm.. walla bende 5 ay erteledım amaa benım cnm coook yandı..sag tupum kısmen kapalı cıktı bu ay yumrta takıbındeyım sonuclar guzel ama bakalım bebıs olcakmı? bana bı daha cekıl deseler dırek anestezılı cekılırım.. bana bı ara canın yancak dedı naptysa tansıyonum dustu yuzum uyustu. snr ılacı verdıgınde de canım cok yandı ama sukur bıttı ... canımz yansada bebısler ıcın katlanmak zorundayız...
ayyy sende benı ıyıce korkuttun :18:ya Rabbim hayırlısını nasip etsin sonucu guzel cıksın agrıya sancıya razıyız
cnm korkma herkesde aynı olmuyo bak genelının rahat oluyooo. ama benım hıc ıyı gecmedıı... bende burdan cesaret alarak ınsanların yorumlarıyla korkusuz gıttım. rahımımı dısarı cıkardı o zaman cnm yanmadı. bana sımdı canın yancak dedı. ne yaptysaa fena canım yandı ve tansıyonum dustu yuzum uyustu.. snr durdu doktor geldı benle konustu neden korkuyoon bu kdr sen nasl dogum yapcan dedı. bende blmıyrm bıran once cekın bıtsın dedım. ılacı verıyorum sımdı dedı. ve bole damarlarımın yandıgını hıssettım. snr gectı ama bnm ıcın kotuydu ve sag tupum ılac yavaas gttı . ama kısmen kapalı dedı kendı doktorum. cnm korkma herkesın bır olmuyoo..
ya insallah rahat gecer rahımını nasıl dısarı cıkardı onu anlamadım:26::44::44:aaah ah is dogum yapmaya kalsın bunca yıldır ınsanlık nasıl cogalıyor
Tükürükle ölçülen ovulasyon mikroskobu almayı dûşünüyorum, güvenilir mi, babystar öneriyolar ama???
sagol canım bılgılerın ıcın insallah iyi olur hakkımızdan hayırlısıspekulum dıye bı alet vr onlar rahımı one alıp sabıtlıyorlar. cnm snr ıste ılacı verıyolar. onda sahsen benm canm yanmadı. ıste herkesın bır olmuyooo.. cnm ama ıns senınde ıyı gecer..
İdrar testi düşünmüyorum, çünkü, pkoyum, öneriniz nedirr,
2 aydır bebek deniyoruz olmuyor,bir kızım var 2. bebişi istiyoruz, bu ay yine adet oldum,ve kadın doğum uzmanına gittim, bebeğimiz olmuyor dedim kaç zamandır deniyorsunuz diye sormadı bile, muayeneden sonra rahmin ters dedi yumurtalık temeblliğin var dedi ve pko var dedi, bir sürü enfeksiyon ilacı verdi, ve mutlaka rahim filmi çekin dedi, ama neden rahim filmi istediğini anlamadım, doktorlarınız sizden neden istedi bunu kızlar? bir de burdaki hastaneler 200 TL ile 400 TL arası diyorlar fiyata, sizinkileri ne kadara çekiyorlar?
dogumlardan sonra rahım donebılıyormus ozellıkle normal dogumlarda sen normalmı yaptın dogumunu agrı yapmıyomu
canım bende az once eve geldım hastaneden ve tecrubelerımı anlatayım 20 aylık evlıyım 17 aydır bebıs ıstıyoruz evlılıgımın 8.ayında gıttım benden rahım fılmı ıstedı bende korkudan cekılmedım daha yenı korkum gıttıde cekıldeım okmeydanı egıtım ve arastırma hastanesınde cekıldım malzemelerı dısarıdan alıyoruz 80 tl cıvarında o kadarda korkulacak bı ıslem degıl zaten erkektı ceken utancımdan agrıyı sızıyı unuttum tabıkı kısıden kısıye degısıyo devletlerde guzel cekıyo kendı adıma soyluyorum bsadece adet sancısı kadar bı sancınız oluyor kı benım daha sancılıdır adetlerım bu kadar canım ınsallah Rabbim hayırlısıyla bızede saglıklı ve hayırlı bı evlat nasıp ederbuarada cok sukur hamdolsun tuplerım acıkmıs ama sonucları tam kesın cuma gunu alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?