bende buyuk konusmak ıstemıyorum ama normal dogumdan yanayım ınsallah bı hamıle kalmabılelımde dusunuruz ınsallah hayırlısıyla hamıs kalırızda saglıcakla alırız kucagımıza

gözün aydın canım, ben acısından şimdilik korkmuyorum ama buradaki özel hastaneler resmen uçurmuş fiyatları, sağlık için katlanacağız yapacak bir şey yok

canım sen nerede oturuyosunkı ıstanbuldad ozeller cok pahalı aynı ıslemı yapıyolar devlete o yuzden gıttım ben bosuna nıye para vereyım dye dusundum

canım sen nerede oturuyosunkı ıstanbuldad ozeller cok pahalı aynı ıslemı yapıyolar devlete o yuzden gıttım ben bosuna nıye para vereyım dye dusundum

ben antalyanın bir ilçesindeyim, 2 saat var antalya tıpa, o nedenle gitmek istemiyorum oraya, ama oraya gidip gelmek bana 100 TL ye mal olacak, daha ekonomik

ben antalyanın bir ilçesindeyim, 2 saat var antalya tıpa, o nedenle gitmek istemiyorum oraya, ama oraya gidip gelmek bana 100 TL ye mal olacak, daha ekonomik

anladım canım bızım burdada benım gıttıgım tıp merkezındekı doktorumun anlasmalı oldugu bı hastane vardı orada 100 tlye cekılıyormus ben 80 tl verdım yınede ozele gıtmedım tabıkı sana neresı yakınsa oraya gıt imkanların dahılınde

merabalar ben de haftaya rahim filmi çektireceğim. anestezili mi yoksa normal mi yaptırayım karar veremedim. yardımcı olur musunuz?

merabalar ben de haftaya rahim filmi çektireceğim. anestezili mi yoksa normal mi yaptırayım karar veremedim. yardımcı olur musunuz?

Valla hayatım ben devlet hastanesinde yaptırdım anesteziye hiç gerek yok azıcık bi adet ağrısı gibi oluyorr birazda basınç hissediyosun ama benimki çok agrılı oldu rahim agzım dar mış alet girmedi ozyuzden baska bı aletle denedi doktor oda benı mahvetti tam 6 gun kanamam sürdü.Ama bu benim rahmimden kaynaklanan bişeydi sanırım ben bir daha yaptırırsam ksinlikle anestezi altında yaptırırım bu porblemden dolayı.Gerçi bende orda ögrendım dar olduğunu.Yinede dayanılmayacak bişey değil parana yazık onu tedavin için kullan sadece en fazla3 dk dişini sıkıcaksın bu benım fikrim rabbim ağrısız sızısız tez zamanda kurtarsın inş..

anestezişye gerek yok canım aynı adet sancısı hele benım adet sancım daha fazla hıc korkulacak bısey degılmıs ben oyle bı korkarak gıtmıstımkı benım myomum yuzunden bıraz ugrastı sadece sıkıdım erkek doktor olmasından dolayı agrı onemlı degıl sonucu guzel olsun ınsallah

Konuyla çok alakalı değil ama İstanbul'da nereye ve ne kadara çektirdiniz? Ben de çektireceğim de ama nerede olacağına karar veremedim. Cerrahpaşa'da yaptıracaktım. 5 ay sonrasına randevu veriyorlar. Şimdiden teşekkürler.

Kızlar merhaba aranıza yenı katıldım ve 2 gün önce hsg filmi çekildim burdaki yorumları okuyarak gitmiştim acımıyo adet sancısı kadar oluyo abartamayın olarak yorumları okuyup ona göre aneztesisiz çektirmeye karar verdim ve genellikle bu yorumları yapanların sanırım bi problemi olmayan kişilerdi bi problemınız olmadıgında canınız çok yanmıyo bende kendimde bi problem yok umuduyla gitmiştim ki canım inanılmaz yandı ve böle bi acı şekli yok sonucumda iyi çıkmadı zaten rahmimin yarısı yokmuş benim size tavsıyem aneztezili yaptırın bence sonucun ne olucağını bilemezsiniz ve okadar acıyı çekmeyın derim....

arkadaşlar bende bugün zekai tahir hastanesinde rahim filmi çekindim 3 kez ilaç verdiler çünkü hemen açılmadı ama gerçekten doktorum çok iyiydi acıdı biraz ama normal muayene gibi düşünün zekai tahir hastanesinde hsg çekinmenizi tavsiye ederim

Bende haftaya çarşamba günü çektiricem bakalım sonunda randevu alabildim korkudan
Kendi doktorum anestezisiz çekicek
İnşallah çok canım yanmaz

slm arkadaşlar

dun hgs cektırdım buradaki yorumları okuyarak gıttım çok korktum. bır hasfa bekleme suresı kabus gıbı gectı. ama korkulacak gıbı degılmıs adet sancısı gıbı bısey sadece.. ama agrı olup olmaması tuplerın tıkalı olmasına baglıymıs benım cok tıkalı olmadığı ıcın fazla ağrım olmadı.. anestezı yapılmasını doktorum tavsıye etmedı narkozda vücut gevsedıgı ıcın tüpler acık gorunebılıyormus ve yanlış sonuç verme ıhtımalı yüksek bu durumda.. sadece fılm cektırmeden bır saat once advil adında bır hap için doktorumun tavsıyesıyle.. arkadaşlar herşey çocuk sahıbı olabilmek için bence çekılen acılara değer biraz dayanın ve korkmayın umarım herşey güzel olur ve kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallh...

arkadaşlar bende rahim filmi çektirecegim ama bursa bahar hastanesinde 500 lira daha uygun yer bilen vrsa yardım cı olurmu lütfen.

merhaba kızlar bende rahim filmi çektirmeden önce çok uzun araştırma yaptım fiyatları yüksekti ama torbalıda yeni açılan bir hastane var orada çektirmim Medifema Hastanesi doktao Ayşe İnmez çekti anestezili işlemi hiç hatırlamıyorum uyuyorsunuz çıkınca 10 dk.bi ağrı onun içinde 2 saat sizi dinlenmeye alıyorlar ve ağrı kesici yapıyorlar tekrar doktor gelip ilgileniyor sonra çıkıyorsunuz...

merhaba kızlar bende rahim filmi çektirmeden önce çok uzun araştırma yaptım fiyatları yüksekti ama torbalıda yeni açılan bir hastane var orada çektirmim Medifema Hastanesi doktor Ayşe İnmez çekti anestezili işlemi hiç hatırlamıyorum uyuyorsunuz çıkınca 10 dk.bi ağrı onun içinde 2 saat sizi dinlenmeye alıyorlar ve ağrı kesici yapıyorlar tekrar doktor gelip ilgileniyor sonra çıkıyorsunuz...

merhaba kızlar bende rahim filmi çektirmeden önce çok uzun araştırma yaptım fiyatları yüksekti ama torbalıda yeni açılan bir hastane var orada çektirmim Medifema Hastanesi doktor Ayşe İnmez çekti anestezili işlemi hiç hatırlamıyorum uyuyorsunuz çıkınca 10 dk.bi ağrı onun içinde 2 saat sizi dinlenmeye alıyorlar ve ağrı kesici yapıyorlar tekrar doktor gelip ilgileniyor sonra çıkıyorsunuz...fiyatının yazmayı unutmuşum çok özemli 100.00 tl muayene ücreti te sosyal güvenceniz varsa 22,00 tl

merhaba kızlar bende rahim filmi çektirmeden önce çok uzun araştırma yaptım fiyatları yüksekti ama torbalıda yeni açılan bir hastane var orada çektirmim Medifema Hastanesi doktor Ayşe İnmez çekti anestezili işlemi hiç hatırlamıyorum uyuyorsunuz çıkınca 10 dk.bi ağrı onun içinde 2 saat sizi dinlenmeye alıyorlar ve ağrı kesici yapıyorlar tekrar doktor gelip ilgileniyor sonra çıkıyorsunuz...fiyatının yazmayı unutmuşum çok özemli 100.00 tl muayene ücreti te sosyal güvenceniz varsa 22,00 tl

Arkadaşlar bu filmi bana öyle korkunç hikayelerle anlattılar ki, adeta ortaçağ işkenceleri gibi .... kancalar mancalar rahimi itelemeler çekmeler korkunç ağrılar sızılar off ki ne off, tabi mecbur yaptırmak gerektiği için Adana Acıbadem hastanesinde yaptırdım gelelim durumlara anesteziye karar vermiştim ama bir anda bir cesaret geldi ve vazgeçtim inanın en fazla çekeceğiniz acı bir adet sancısı kıvamında başka bir şey yok lütfen korkmayın anestezi de boşuna almayın ben 500 tl ye yaptırdım ve çok özendiler gelelim sonrasına perşembe yapıldı bugün cumartesi ağrı falan da olmadı, şimdi bir dahaki mensturasyon dönemimde yine Acıbadem de aşılamam olacak hiç kimseye sormayacağım nasıl bir işlem olduğunu boşa strese gerek yok .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…