- 15 Eylül 2012
- 8.422
- 6.893
- 398
ben normalden döndüm, normal yapmayı çok isterdim ama olmadı, normal doğum sancısı çektim ama, ben herşeye rağmen normal doğumu tavsiye ederim kızlar, sezeryanı ben hiç sevmedim sevemedim, ömür boyu vücudunda taşıyacağın bir yara izi var, ben 5 yıl geçmesine rağmen hala dokunmaıyorum o ize, uyuşuk ve his kaybı var
gözün aydın canım, ben acısından şimdilik korkmuyorum ama buradaki özel hastaneler resmen uçurmuş fiyatları, sağlık için katlanacağız yapacak bir şey yok
canım sen nerede oturuyosunkı ıstanbuldad ozeller cok pahalı aynı ıslemı yapıyolar devlete o yuzden gıttım ben bosuna nıye para vereyım dye dusundum
ben antalyanın bir ilçesindeyim, 2 saat var antalya tıpa, o nedenle gitmek istemiyorum oraya, ama oraya gidip gelmek bana 100 TL ye mal olacak, daha ekonomik
merabalar ben de haftaya rahim filmi çektireceğim. anestezili mi yoksa normal mi yaptırayım karar veremedim. yardımcı olur musunuz?
merabalar ben de haftaya rahim filmi çektireceğim. anestezili mi yoksa normal mi yaptırayım karar veremedim. yardımcı olur musunuz?
slm arkadaşlar
dun hgs cektırdım buradaki yorumları okuyarak gıttım çok korktum. bır hasfa bekleme suresı kabus gıbı gectı. ama korkulacak gıbı degılmıs adet sancısı gıbı bısey sadece.. ama agrı olup olmaması tuplerın tıkalı olmasına baglıymıs benım cok tıkalı olmadığı ıcın fazla ağrım olmadı.. anestezı yapılmasını doktorum tavsıye etmedı narkozda vücut gevsedıgı ıcın tüpler acık gorunebılıyormus ve yanlış sonuç verme ıhtımalı yüksek bu durumda.. sadece fılm cektırmeden bır saat once advil adında bır hap için doktorumun tavsıyesıyle.. arkadaşlar herşey çocuk sahıbı olabilmek için bence çekılen acılara değer biraz dayanın ve korkmayın umarım herşey güzel olur ve kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?