Arkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.
Bende cuma gunu zeynep kamilde hsg cektiricem. Tup bebek icin yalniz gidicem insallah sikintili olmaz. Bu arada bunun icin herhangi bir ucret oduyormuyuz.
canım ben özel bi hastanede yaptırdım. hsg'ye 200 tl ödedim dün. anestezili isteseydim 50 tl farkı var. alabiliyosan yine de yanında birileri olsa belki daha bir rahat olursun. bide yanına ped almayı unutma:) işlemden sonra ilaç dışarı akıyor çünkü :)
kızlar merhaba,bende cuma günü rahim filmi çektiricem inşallah..fakat şimdiden stresi başladı bendeadet sancısı gibi olduğunu söylüyorlar.ben sancılı adet dönemi geçirdiğim için dayanabileceğimi düşünüyorum.bu yüzden anestezi istemiyorum..dua edin bana bak stresliyim yine de
kızlar merhaba,bende cuma günü rahim filmi çektiricem inşallah..fakat şimdiden stresi başladı bendeadet sancısı gibi olduğunu söylüyorlar.ben sancılı adet dönemi geçirdiğim için dayanabileceğimi düşünüyorum.bu yüzden anestezi istemiyorum..dua edin bana bak stresliyim yine de
canım madem adetin sancılıymış aynen benim gibi, ben aman aman bi ağrı hissedeceğine inanmıyorum. benim üstte yazdığım yorumları oku stresten kendimi ne hale getirdim. ama bi gittim anladım ki onca korku boşunaymış. doktor aleti ilk geçirdiğinde hafif huylandım ama agrı adına pek bişe yok. ılacı verdiğinde hafif bir şey dışında hissetmedim bile. kendini kasma rahat ol. inşallah sonuçlar iyi çıkar
canım sakin ol kendini kasma yeter. ağrı adına hiçbişey yaşamıyorsun bundan emin ol. bende etraftan duyduğum saçma sapan yorumlar yüzünden korkarak girdim kendimi kastım doktor baya uğraştı benle en sonunda kızdı. ama boşa günlerce stres çekmişim dedim. spekulum taktımı iş bitti ilacı verirken göbeğinde hafif bi yanma hissediyosun o kadar.işlemden 1 saat önce apranax iç sakın unutma.düşün ben özelde değil zeynep kamilde çekildiğim halde doktorlar beni sakinleştirmek için çok uğraştı onların sayesinde o stresten kurtuldum ve çektirdim.boşa yapmışım onca stresi[/QUOTE
evet evet ben kendimi rahatlattım şu an iyiyim.tabi masaya yatınca nasıl olurum bilmiyorum:)sabah kahvaltı yapmamı ve senin dediğin gibi mutlaka ağrı kesici almamı söylüyolar.umarım işe yarar:)
canım sakin ol kendini kasma yeter. ağrı adına hiçbişey yaşamıyorsun bundan emin ol. bende etraftan duyduğum saçma sapan yorumlar yüzünden korkarak girdim kendimi kastım doktor baya uğraştı benle en sonunda kızdı. ama boşa günlerce stres çekmişim dedim. spekulum taktımı iş bitti ilacı verirken göbeğinde hafif bi yanma hissediyosun o kadar.işlemden 1 saat önce apranax iç sakın unutma.düşün ben özelde değil zeynep kamilde çekildiğim halde doktorlar beni sakinleştirmek için çok uğraştı onların sayesinde o stresten kurtuldum ve çektirdim.boşa yapmışım onca stresi[/QUOTE
evet evet ben kendimi rahatlattım şu an iyiyim.tabi masaya yatınca nasıl olurum bilmiyorum:)sabah kahvaltı yapmamı ve senin dediğin gibi mutlaka ağrı kesici almamı söylüyolar.umarım işe yarar:)
Yarıyor merak etme 2 gün sabah akşam aldım ben ağrı kesiciyi ne olur olmaz diye. yanında ped in olsun 2 gün hafif lekelenmen oluyor çünkü
Yarıyor merak etme 2 gün sabah akşam aldım ben ağrı kesiciyi ne olur olmaz diye. yanında ped in olsun 2 gün hafif lekelenmen oluyor çünkü
paylaşımların için teşekkür ederim canım.yarın nasıl geçtiğini yazmaya çalışacağım.
evet çok sancılı geçiriyorum yani ağrıdan kusuyorum o derece.o yüzden kendimi en fazla o kadar ağrı olacağına inandırdım.Rahatım şu an:)senin filminin sonucu nasıldı?
MERHABA bende 5 aydır denememe rağmen hamile kalamıyorum. 3. ayımda kadın hastalıkları uzmanına gittim devlet hastanesine. rahim filmi, kan testi ve doktor kendi bi aletle muayene etti. sonuçlar pozitifti. herhangi bi sıkıntı olmadığını söyledi doktor.
ama dediğiniz gibi benimde adet sancım çok şiddetli oluyo, kusma, halsizlik vb.
doktor herkeste olur önemli değil o dedi pek ilgilenmedi.
yeni evli olduğum için 1 yıla kadar olmaması anormal bi durum değil dedi doktor ama genede ben bi terslik olmasından korkuyorum
içim pek rahat değil 2. bir doktora da gözüksem iyi olur mu ki?
birde hangi bölüme gitsem iyi olur jinekolojimi yoksa kadın doğum mu?
kusura bakmayın biraz hastalık hastası gibi davranıyor olabilirim ama konu bebek sahibi olmak olunca
insan içi rahat etsin istiyo işte
bu acelen ne...bende bile sorn yoktu 2 yıl sonra oldu...rahim filminden sonra..bide incir kürü denemiştim tavsiye ederim ..sperm yumurtayı yakalayamıyor demekki yumurtlama testi kullan çok pratik..ymurtlama gördüğünde ilişki olursa kaçırmamış olursun
ne demek acelen nearkadaşım konu sağlık olunca işin acelesi mi olur?
heleki evlat sahibi olmak isterken TEDBİR almak istiyorum o kadar genede saol.... yorumun içi teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?