rahminde perde olan bir arkadaşım 2. bebeğini kucağına aldı :)) sana da umut olur inş. canım

canım benım bıldıgım jınekolojı ve kadın dogum aynı bolumler

Hsg film çektirdim, tecrübelerimi yazmak istedim, ilk öncelikle, anastezli yaptirin derim, ben doktoruma sordum, sen bilirsin dedi fakat kolay film değil diyince, anasteziye kararvverdim, film den sonra bile acım olmadı, dr 3 gun koruma ... birde antibiyotik verdi hic birsey hissetmedim, uykularinizi kaciracagina anastezli yaptirin bitsin derim, çok sükür kanallarım açık çıktı, bu yüktende kurtuldm😌😌😌

benim sonuçlarım iyi çıktı çok şükür.Peki senin ameliyattan başka bir alternatifin var mı?yani ilaçla tedavi olabiliyor mu?

Arkadaşlar bugün hsg filmi çektirmiş biri olarak söyleyim kesinlikle ama kesinlikle korkulacak birşey değilmiş. Netteki yorumları okuyunca çok zor diyenler var, hiç acımadı diyenler var. Dedimki kesin acıyordurda insanlar korkmasınlar diye rahatlatıyorlar diye düşünmüştüm. Ama inanın hiç zor değilmiş. Korkarak gittim hiç canım acımadı. Canı acıyan arkadaşlar zannedersem eski yöntemle çekilenlermiş. Kesinlikle anesteziye gerek yok. Bugün doktorumada söyledim sizden bahsedeceğim diye. Ben Fındıkzade Radyomarda çekindim. Daha öncesinde nette iyi olduklarını okumuştum. Doktorumuz Cevat bey idi. Hsg filmi çektirmek için sizlere kesinlikle burayı tavsiye ederim. Bu arada ücret 380 TL...(Bu arada tüplerim açık olduğu tespit edildi).

bende bugün rahim filmi çekildim anestezili istemiştim iyi ki öyle istemişim.Uyandığımda herşey bitmişti acaba acıyacak mı diye korkmak,kasmak yok hemen de uyanıyorsun öyle ağır bir anestezi değil.Benden önce çektiren bayanla karşılaştım doktorun odasında acıdan kıvranıyordu keşke bende anestezili çektirseydim dedi.
Tüplerim açık çıktı çok şükür.
ÇEKTİRECEKLERE KESİNLİKLE ANESTEZİLİYİ TAVSİYE EDİYORUM.

canım doktor sana sadece 3 günmü korunma verdi bana ikinci adetini olana kadar korun ikinci adetinde görüşelim dedi ne yapsam bilemedim şimdi?

ya ben uc sene once rahım fılmı cektırdım bakırkoy devlet hastanesınde bugun tup bebebk ıcın semıa sakır hastanesıne basvurdum ve benden tekrar rahım fılmı ıstedı ıkı seneyı gectıgı ıcın kabul etmedı ve ben adetın ıkıncı gunundeyım ıstanbuldakı neredeyse butun arastırma hastanelerını dolastım hıc bırı cekmıyo sadece bı gunum var bu fılmı cektırmem ıcın nerede yaptırabılırım suann sınırden basım catlıyo ve ben daha hıc bı yer bulamadım bana yardım edebılıcek bırı var mı orada !!!!!

Ben dün HSG çektirdim fındıkzade 380-tl ye ve kesinlikle korkulacak birşey yok gitmeden bir hafta önce araştırdım inanılmaz korkmuştum 3 dakikalık bir işlem hiçbir şekilde ağrı hissetmedim bilmek istersiniz diye paylaştım :)

medıcıne hospıtalden salı gunu ıcın randevu aldım ben 250 lira daha once de cektırmıstım uc dakıka bıle surmuyo doktorun elı hızlıysa ve ustelık hıc bısey hıssetmıyosun bende ılk cektırıcegım zaman cok korkmustum nette anlatanlar baya abartmış

Slm aranıza yeni katıldim.ben yeni çektırdim rahim filmini.anesteziyle hic birşey anlamadım.sonrasındada agrim olmadi ve şükür açik çikti tüpler.doktorum aneştezıye gerek yok dedi ama korktgmdan böyle cektirdim.hiç düşünme ve biran önce çektir.

ben de dün çekildim samsun ana klinikte.çok araştırdım okudum ve ağrı eşiğim yüksek olduğu için anestezisiz yaptırdım.filmden önce ağrı kesici iğne yaptırdım.işlem başladığında adet ağrısı gibi bir ağrım oldu.sağ tarafta sorunsuz geçti ilaç.ama sola gelince canım fazlasıyla yandı çünkü tıkanıkmış.doktordan biraz durmasını istedim o da sağolsun bekledi.biraz sakinleşince dişimi sıktım ve ilacı verdi.allaha şükür açıldı yapışıklık.bir an dayanamayacağım masada bayılacağım dedim ama geçti gitti.şimdi kahverengi akıntım var.antibiyotik kullanacağım 5 gün.sonra korunma vermedi

canım ya nerde ve ne kadara çekindin.dr bendende ,istedi.çok ağrın olmadımı senin.

kızlar rahim filmi sonrası doktor bu ay korunma verdi bana fakat merak ettiğim şu rahim filmi adet tarihi üzerinde bir etki yapıyor mu gecikme gibi bir durum olur mu?

Merhaba;

Bende yarın hsg çektireceğim çok endişeliyim. Bende aynı yerde fındıkzadede çektireceğim radyomarda.
Benim asıl ve benim için en önemli olan rahim filminde yeşil bir sıvı veriyorlarmış ve bu sıvı küçük kapalı tüpleri açıyormuş fakat bu balon yönteminde herhangi bir sıvı veriliyor mu? Tüplere yardımcı olmadığı için mi bu kadar kolay acaba. Kuzenim 6 yıl sonra hsg filmi çektirdi eski sistemle ve 2 ay içerisinde çocuğu oldu. Bu balon yönteminin küçük tıkanıklıkları açma olasılığı var mı? doktorunuz bununla ilgili bilgi verdimi?

Hangi doktora gidiyorsunuz. Ben bahçeciye gidiyorum..

Merhaba;

Bende yarın hsg çektireceğim çok endişeliyim. Bende aynı yerde fındıkzadede çektireceğim radyomarda.
Benim asıl ve benim için en önemli olan rahim filminde yeşil bir sıvı veriyorlarmış ve bu sıvı küçük kapalı tüpleri açıyormuş fakat bu balon yönteminde herhangi bir sıvı veriliyor mu? Tüplere yardımcı olmadığı için mi bu kadar kolay acaba. Kuzenim 6 yıl sonra hsg filmi çektirdi eski sistemle ve 2 ay içerisinde çocuğu oldu. Bu balon yönteminin küçük tıkanıklıkları açma olasılığı var mı? doktorunuz bununla ilgili bilgi verdimi?

Hangi doktora gidiyorsunuz. Ben bahçeciye gidiyorum..

doktorumunun bana söylediğine göre bu test hem teşhis hem tedavi görevi görüyormuş ve kanal yollarını verdiği sıvı ile açıyormuş.Ben testi yaptırdıktan sonra 3-4 gün kadar çamaşırımda leke oldu ve biraz acıdı.6 ay sonrada hamile kaldım işallah sendede bir sıkıntı çıkmaz

Aaaaaa çok sevindim hamile olmana umarım bende birgün hamileyim diyebilirim. C.tesi çektirdim balon yöntemiyle yarın doktor yorumlayacak ama çekim yapılan yerde yazılan rapordan anladığım kadarıyla bişey yok sanırım.
Tekrar gözünüz aydın Allah anneli babalı büyütsün..

kızlar bana da yardımcı olun lütfen. benim doktorum zeynep kamilde HSG yaptırmamı istedi. bunun için ne yapmam lazım ? ne zaman gitmeliyim? randevu almam gerekiyormu? adetime 1-2 gün kaldı. adet gunundemi gitmeliyim? önceden teşekkurler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…