canım ben zaten normalde bir süredir çift rahimli olduğumu biliyordum 7 ay önce hamileydim fakat düşükle sonuçlandışuan tekrar hamile kalmak istediğim halde 5 aydır hamile kalamadım. doktor bana rahim filmini çekelim rahminin şeklini iyice bilelim, ardaki perdenin durumu nasıl onu görelim dedi. dolayısıyla rahim filminin sonucu bana sürpriz olmadı. doktorum perdenin kaldırılması için ameliyatta ısrar etti ama ben istemedim. umarım senin sonuçlar iyidir ???
MERHABA bende 5 aydır denememe rağmen hamile kalamıyorum. 3. ayımda kadın hastalıkları uzmanına gittim devlet hastanesine. rahim filmi, kan testi ve doktor kendi bi aletle muayene etti. sonuçlar pozitifti. herhangi bi sıkıntı olmadığını söyledi doktor.
ama dediğiniz gibi benimde adet sancım çok şiddetli oluyo, kusma, halsizlik vb.
doktor herkeste olur önemli değil o dedi pek ilgilenmedi.
yeni evli olduğum için 1 yıla kadar olmaması anormal bi durum değil dedi doktor ama genede ben bi terslik olmasından korkuyorum
içim pek rahat değil 2. bir doktora da gözüksem iyi olur mu ki?
birde hangi bölüme gitsem iyi olur jinekolojimi yoksa kadın doğum mu?
kusura bakmayın biraz hastalık hastası gibi davranıyor olabilirim ama konu bebek sahibi olmak olunca
insan içi rahat etsin istiyo işte
canım ben zaten normalde bir süredir çift rahimli olduğumu biliyordum 7 ay önce hamileydim fakat düşükle sonuçlandışuan tekrar hamile kalmak istediğim halde 5 aydır hamile kalamadım. doktor bana rahim filmini çekelim rahminin şeklini iyice bilelim, ardaki perdenin durumu nasıl onu görelim dedi. dolayısıyla rahim filminin sonucu bana sürpriz olmadı. doktorum perdenin kaldırılması için ameliyatta ısrar etti ama ben istemedim. umarım senin sonuçlar iyidir ???
hsg film çektirdim, tecrübelerimi yazmak istedim, ilk öncelikle, anastezli yaptirin derim, ben doktoruma sordum, sen bilirsin dedi fakat kolay film değil diyince, anasteziye kararvverdim, film den sonra bile acım olmadı, dr 3 gun koruma ... Birde antibiyotik verdi hic birsey hissetmedim, uykularinizi kaciracagina anastezli yaptirin bitsin derim, çok sükür kanallarım açık çıktı, bu yüktende kurtuldm
Ben dün HSG çektirdim fındıkzade 380-tl ye ve kesinlikle korkulacak birşey yok gitmeden bir hafta önce araştırdım inanılmaz korkmuştum 3 dakikalık bir işlem hiçbir şekilde ağrı hissetmedim bilmek istersiniz diye paylaştım :)
Slm aranıza yeni katıldim.ben yeni çektırdim rahim filmini.anesteziyle hic birşey anlamadım.sonrasındada agrim olmadi ve şükür açik çikti tüpler.doktorum aneştezıye gerek yok dedi ama korktgmdan böyle cektirdim.hiç düşünme ve biran önce çektir.
medıcıne hospıtalden salı gunu ıcın randevu aldım ben 250 lira daha once de cektırmıstım uc dakıka bıle surmuyo doktorun elı hızlıysa ve ustelık hıc bısey hıssetmıyosun bende ılk cektırıcegım zaman cok korkmustum nette anlatanlar baya abartmış
medıcıne hospıtalden salı gunu ıcın randevu aldım ben 250 lira daha once de cektırmıstım uc dakıka bıle surmuyo doktorun elı hızlıysa ve ustelık hıc bısey hıssetmıyosun bende ılk cektırıcegım zaman cok korkmustum nette anlatanlar baya abartmış
Merhaba;
Bende yarın hsg çektireceğim çok endişeliyim. Bende aynı yerde fındıkzadede çektireceğim radyomarda.
Benim asıl ve benim için en önemli olan rahim filminde yeşil bir sıvı veriyorlarmış ve bu sıvı küçük kapalı tüpleri açıyormuş fakat bu balon yönteminde herhangi bir sıvı veriliyor mu? Tüplere yardımcı olmadığı için mi bu kadar kolay acaba. Kuzenim 6 yıl sonra hsg filmi çektirdi eski sistemle ve 2 ay içerisinde çocuğu oldu. Bu balon yönteminin küçük tıkanıklıkları açma olasılığı var mı? doktorunuz bununla ilgili bilgi verdimi?
Hangi doktora gidiyorsunuz. Ben bahçeciye gidiyorum..
doktorumunun bana söylediğine göre bu test hem teşhis hem tedavi görevi görüyormuş ve kanal yollarını verdiği sıvı ile açıyormuş.Ben testi yaptırdıktan sonra 3-4 gün kadar çamaşırımda leke oldu ve biraz acıdı.6 ay sonrada hamile kaldım işallah sendede bir sıkıntı çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?