kızlar bana da yardımcı olun lütfen. benim doktorum zeynep kamilde HSG yaptırmamı istedi. bunun için ne yapmam lazım ? ne zaman gitmeliyim? randevu almam gerekiyormu? adetime 1-2 gün kaldı. adet gunundemi gitmeliyim? önceden teşekkurler.
Merhaba,
Ben bu cumartesi oldum hsg adetin bitiminden sonraki 1 hafta içinde olman gerekiyor. Ben radyomar fındıkzadede çekildim hiç korkulacak bişey yok toplam 3 dak. sürüyor fakat balon yöntemi ile çektikleri için ağrısız acısız geçti.Kuzenim başka hastanede çekilmişti onunkisi zor geçmiş baya o nedenle araştır istersen.Zeynep Kamil için ne gerekiyor bilmiyorum.
İyi Akşamlar.
En kısa zamanda umutlarınıza kavuşmanız dileğiyle..
ya ben bu atıp tutan insanları anlayamıyorum ve çokta sinirleniyorum yaaa,cnm hiç korkma banada girmeden bikaç gün öncesine kadar yok dayanılmaz ağrısı var,kanaman çok ağır oluyo gibi saçma sapan şeyler söylediler,düşün o kadar korkmuşumki 29 yaşında annemide yanıma alarak dra gidebildim,bu duyduklarım yüzünden kendimi o kadar sıkmışımki dr bana biraz rahatlarmısın kendini kasmayı bırakta bitirelim dedi,nasıl başladı nasıl bitti hiç anlamadım bile,işlem bittiğinde bumudur dedimannemde garibim odadan çıkarken bana dehşet dolu gözlerle bakıodu nasıl bekliosa beni,bi baktı koşar adım geliyorum o bile şaşırdı,korkulacak bişey yok ultrasonun biraz daha içinde döndürelerek yapılan hali hepsi bu
canım sen nerde yaptırdın? bu zeynep kamıle benı kendı doktorum gonderdı. orda da bana dedılerkı bız dısarıdan gelenlerı almıyoruz rahim filmine ancak burda tedavi alman lazım. ben de tekrar aynı seylerı burda yapmaya basladım. kan tahlıllerı . hormon testlerı. smear kultur bılmem neler. bıktım artık ya. sonunda ozele gıdıcem herhalde. ama bılmıyorum nerde daha uygun fıyata ıyı bır doktor ıstıyorum. bu devlet hastanelerin dekiler benim psikolojimi bozdular resmen.
canım bi süre bende devlet hastanelerine gittim,okmeydanı ssk,taksim ilkyardım gibi ama resmen insanı hayvan yerine koyuyolar,zaten hep asistanlar bakıyodu hiç doktora denk gelemedim,benim doktorum özel haliç hospitalde güren bey,rahim filmimide cerrahpaşada colormedde yaptırdım çok ilgili ve güzel bi görüntüleme merkezi tavsiye ederim
geçmiş olsun , radyomar hsg ücreti nedir acaba?
doktorumunun bana söylediğine göre bu test hem teşhis hem tedavi görevi görüyormuş ve kanal yollarını verdiği sıvı ile açıyormuş.Ben testi yaptırdıktan sonra 3-4 gün kadar çamaşırımda leke oldu ve biraz acıdı.6 ay sonrada hamile kaldım işallah sendede bir sıkıntı çıkmaz
geçmiş olsun , radyomar hsg ücreti nedir acaba?
selam bendede rahım filmı ıstedıler izmirde oturuyrum ozel bı hastanede yaptırıcam anestezı ıle ama korkuyrum bunu nıcın ıstıyolar ben pko ıcın gıttım doktora yumurtlama olmayınca rahım filmı cekıp bakalım yola ole devam edelım dedı cok korkuyorum sadece tuplerın durumumu cıkıyo rahım fılmınde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?