Merhaba,

Ben bu cumartesi oldum hsg adetin bitiminden sonraki 1 hafta içinde olman gerekiyor. Ben radyomar fındıkzadede çekildim hiç korkulacak bişey yok toplam 3 dak. sürüyor fakat balon yöntemi ile çektikleri için ağrısız acısız geçti.Kuzenim başka hastanede çekilmişti onunkisi zor geçmiş baya o nedenle araştır istersen.Zeynep Kamil için ne gerekiyor bilmiyorum.

İyi Akşamlar.

En kısa zamanda umutlarınıza kavuşmanız dileğiyle..

geçmiş olsun , radyomar hsg ücreti nedir acaba?

Bende bugun cektirdim temiz cikti cok sukur biraz bi 20 sny kadar agri duydum hareket bile edemedim sonra cabucak gecti simdide sorun yok cok sukur.. Merak ettigim Hsg den sonra gebe kalaniniz varmi ? Tek sorun bumu yani ?

ya ben bu atıp tutan insanları anlayamıyorum ve çokta sinirleniyorum yaaa,cnm hiç korkma banada girmeden bikaç gün öncesine kadar yok dayanılmaz ağrısı var,kanaman çok ağır oluyo gibi saçma sapan şeyler söylediler,düşün o kadar korkmuşumki 29 yaşında annemide yanıma alarak dra gidebildim,bu duyduklarım yüzünden kendimi o kadar sıkmışımki dr bana biraz rahatlarmısın kendini kasmayı bırakta bitirelim dedi,nasıl başladı nasıl bitti hiç anlamadım bile,işlem bittiğinde bumudur dedim annemde garibim odadan çıkarken bana dehşet dolu gözlerle bakıodu nasıl bekliosa beni,bi baktı koşar adım geliyorum o bile şaşırdı,korkulacak bişey yok ultrasonun biraz daha içinde döndürelerek yapılan hali hepsi bu

canım sen nerde yaptırdın? bu zeynep kamıle benı kendı doktorum gonderdı. orda da bana dedılerkı bız dısarıdan gelenlerı almıyoruz rahim filmine ancak burda tedavi alman lazım. ben de tekrar aynı seylerı burda yapmaya basladım. kan tahlıllerı . hormon testlerı. smear kultur bılmem neler. bıktım artık ya. sonunda ozele gıdıcem herhalde. ama bılmıyorum nerde daha uygun fıyata ıyı bır doktor ıstıyorum. bu devlet hastanelerin dekiler benim psikolojimi bozdular resmen.

canım bi süre bende devlet hastanelerine gittim,okmeydanı ssk,taksim ilkyardım gibi ama resmen insanı hayvan yerine koyuyolar,zaten hep asistanlar bakıyodu hiç doktora denk gelemedim,benim doktorum özel haliç hospitalde güren bey,rahim filmimide cerrahpaşada colormedde yaptırdım çok ilgili ve güzel bi görüntüleme merkezi tavsiye ederim

tesekkur ederım canım. ama anadolu yakasında oturuyorum oraya gitmek biraz zor olur bana. bu taraflarada bildigin bir yer iyi bir doktor varsa lutfen yaz buraya)

geçmiş olsun , radyomar hsg ücreti nedir acaba?

bende bugun radyomarda cektırdım 380 tl. cok korkuyordum fakat adet sancısı gıbı bır sancı oldu o kadar.benım sol tüpü tıkalıymıs korkacak bısey yok. fıyat bıraz fazla aam her zaman cekılecek bır sey degıl.radyomar taksıt yapmıyor ama kredı kartı kulllanıyorsan bankanı ara bankan cekımın ertesı gunu taksıtlendırıyor.

muhtemelen benden de isticekler galiba burdaki yazilari okuyunca icim rahatladi bide her bunyede degisir heralde bilemedim

selam bendede rahım filmı ıstedıler izmirde oturuyrum ozel bı hastanede yaptırıcam anestezı ıle ama korkuyrum bunu nıcın ıstıyolar ben pko ıcın gıttım doktora yumurtlama olmayınca rahım filmı cekıp bakalım yola ole devam edelım dedı cok korkuyorum sadece tuplerın durumumu cıkıyo rahım fılmınde

bende pko hastasıyım senedır korunmamaıza rağmen olmadı hamılelık doktora gıttım glıfor vedı ve yumurtlama ılacı fakat yumurtlama olmadı . rahım fılmı ıstedı onun sonucuna göre hareket edıcekmısız . çok uzuluyorum şimdi rahım fılmı cekılıcem tıkalı cıkasa ıhtımalıde var ve bendeki pko ılerı derecedeymıs .

Merhaba

Arkadaşlar ben geçen hafta çektirdim çok korkarak gittim fakat doktorum çok iyiydi genel anestezi yapıldı uyandığımda
herşey çekilmişti hiç bir şey anlamadım sadece akşam biraz ağrı oldu apranax içtim geçti.Sonuçları 1 gün sonra aldım
ama çekince hemen söylemiş temiz diye.

Ben izmirde oturuyorum Dr.Birdal TOSYALI 500 tl aldı özel çınarlı hastanesinde yaptı kesinlikle tavsiye ederim.

Bende bu pazartesi çekilicem arkadaşlar.Umarım herşey yolunda gider ve temiz çıkar.Dualarınızı bekliyorum.

Merhaba.pazartesi günü çektirdim.Hiç bir şekilde acı hissetmedim.Sadece ilacı sıkınca yumurtalıklarda bir yanma oldu.Yaklaşık 30 saniyelik bişeydi.Toplamda 5 dk da bitti çekim.Benim sol tüpüm açık ama sağda sızma şeklindeymiş yani kapalı.ilaç girdi ama çıkış çok çok çok azmış.Bu ay bekliycez.Diğer ay ilk kez aşılama yaptırıcaz.Umarım en yakın zamanda isteyen herkes hamiş olup sağlıklı bebişler dünyaya getirir :)
Not : 350 tl ye çektirdik.

Son düzenleme:

çok tsk ederim yarın cekılcem rahım fılmı cnm dua edın .tekrar tsk ederim

Kızlar ben Temmuz ayında çektirdim.gitmeden ağrı kesici aldım. gitmeden araştırmıştım enfeksiyon varsa yayabiliyormus rahmin diğer alanlarına. benim de akıntım vardı. doktora ısrar ettim muayene etmesi için. akıntın var, iltihabi olabilir dedi. antibiyotik ve fitil de verdi. hsg.den sonra kullanmaya başladım. Aneztesiz çekildi. adet ağrısından fazla. hatta çığlık attım ama çok kısa sürüyor. biraz kanama da oldu hemen çekildiğinde ama çok şükür temiz çıkmıştı. ertesi ay başka dr.a gittim. o da karışık akıntın var dedi fitil verdi. yani toplam 2 ay antibiyotik kullandım. Eşimde varikosel vardı. biraz düşüktü sperm sayılarımız, hareketimiz, morfoloji... ağustosta eşime saraçoğlunun keçiboynuzu kürünü de yapmaya başladım yumurtlamdan 3-4 gün önce ve çok stresli bir ay omasına rağmen hamile kaldım. Allah büyük hangisi vesile oldu bilmem ancak tavsiyelerim:

1-korkmayın hsg çektirin. doğurmak için uğraşıyoruz ağrı olacak tabi az da olsa. Tüplerde hafif tıkanıklık varsa açılıyormuş.
2-Akıntınız çoksa doktora gidip tedavi isteyin. fitil antibiyotık kullanın. fitil kullanmak ne kadar zor olsa da..
3- Keçiboynuzu kürü yapın eşinize.

Hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah.

Belkı bı yardımım dokunur belkıde sızlerın bana onerılerınız olur.....ben gazıantep de 250 tl yaptım ve sadece 5 dk bı acıydı ondan oncesinde o kadar siddetli agrılı oldugunu duymustum kı herkesde psıkolojık olarak bende tamama ıste cok acıyacak kurtaj gıbı acısı gunlerce devam edecek kafasıyla kkınıge gırdım aglaya aglaya hemşireler daha uzanmadın. Bıle neden aglıyon ben dıyom bılıyorum cok acıyo sonra uzandım sadece 5 dk ve alttan ultrason gıbı sadece bıraz uzağına gıdıyor o kadar kanamam bıle hıc olmadı cok sukur de acık cıktı kanallarım o kadar rahatladımkı o an bilseydim once o kadr rahatlayacagımı 6 ay beklemzdım ve ben 3 yıllık evlıyım hala hamıle degılım bılmıyorum doktor 6 ay daha bekle dedı bazı bayanlar bunun uzerine hamıle kalabiliyormus ama ben bu 3 ayım hsg den sonrakı hala bı umut ederek allahtan beklıyorum bana herhangi bı onerınız varmı hıc bı sorun yokken neden? ???

arkadşlar bnde iki ay öncesinde rahim filmi çektirdim kulaktan dolma sözlerle korkum vardı açıkçası ama zor olmadı. sadece ilaç verildiğinde kasıklarının dolduğunu hissediyorsun sonrasında zaten iyi haber alıyorsan ağrılar önemli bile kalmıyor. fakat doktorum sol kpalı deyince ben o şekilde sedyenden kalkmaya gözlerim doldup ağlamaya başladım nasıl ne olack şimdi diye. hemşireler tuttu dinlenmen lazım diye doktoum kısa ve ümitsiz bir bilgi verip çıktı. tabi yıkıldım. çok ağladım birka gün..sonra tekrar doktoruma telefon ettim bana iki ay bekle doğal yolla olmazsa gel bakıcaz dedi. emin olmak için başka şehirde doktora gitti. ultrasonla baktıktan sonra gbe kalailirsin bu tüplerin kapalı olması çok nadir görülen bir durum tüplerin ilacın ani verilmesinden kendini kasmış olabilir emin olmak için laparoslobi yapmalıyz dedi. ben yaptırmadım ama içim bir nevi rahatlamışdı. şimdi klomen başlıyorum bugün aranızda klomenle gebe kalanlar varmı? inşallah bende bu süreçten sonra bebeğimi kucağıma alırım rabbimin izniyle inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…