Ne lokal ne genel anesteziye ihtiyaç yok. Sadece 10 dk süren bir operasyon. Ben iki kere çektirdim.Hiç korkma.
merhaba yarın bende rahim filmi cektiricem sizlere birkaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.
1. sorum kiyafetle ilgili normalde muayeneye gittiğimde elbise giyiyorum ve etegimi kaldırıp yatıyoru m masaya rahim filmindectamamen soyuyorlarmi yoksa elbise giysemmi sadece külot ve çorap çıkarip yatmak için 2, sorum şu benim adet kanamallm devam ediyor yarın adetimin 8, günü 2 gün yoğun kanamam oluyor sonra nerdeyse 10, 12, güne kadar kahverengi ara ara kanama yapıyor bu problem yaratirmi 3, sorum eşimde yanımda yani aynı odada olabilir mi ? daha sorularım vardı ama inanın unuttum aklıma gelirse yazarım biraz korkuyorum bazı arkadaşlar korkulacak bişey yok demiş ama çok heyecanlıyım
istanbulda olanlar için radyotom u öneriyorum.Servisi bile var.Ağrısız acısız 1 dk sürüyor.C kollu makinası sayesinde yatmanla kalkman bir oluyor. Biraz pahalı ama çekeceğin acıya göre düşünmek lazım.
Merhaba arkadaşlar bende bir buçuk ay önce bu konuyla ilgili bilgi alma amaçlı girmiştim sayfaya.Rahim filmi çekildim.Öncelikle ben pko yum.Filmi çektirdim öyle abartıldığı gibi bir acım olmadı.Hatta yok denicek kadar azdı.Sonucunda tüpümün biri kapalı diğerindede çok az sızma şeklinde geçiş olduğu belirlendi.Gittiğim dr içimi hep rahatlatıyordu ama ben başka bir dr yede gitmek istedim ve bebek olması çok zor hatta bu şekilde doğal yolla hamile kalman imkansız dediler.Sonra kendi dr me geri dönüş yaptım.Ertesi ay adetimi bekledim.İlaç yada başka birşey kullanmayalım bu ay dedi dr.Kendiliğimden adet olacakmıyım diye baktık.Olmadım.Gidip bir idrar testi aldım.Pozitif çıktı.Şok oldum.Daha sonra hemen kan testine gittim ve 72 çıktı.2 gün sonra tekrar gittim kan verdim 370 çıktı :) 1 hafta sonrada ulturasyonla keseyi gördük :) Bunu anlatmamın sebebi şu.Filimde verilen ilaç tüplerimi açmış ve ben hamile kaldım.Filimden korkmayın ve aşılama yaptırmadan önce mutlaka çektirin ve birkaç ay bekleyin.Allahım hepimize hamiş olmayı ve yavrularımızı kucağımıza sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin inşallah.
arkadaşlar bugün rahim filmimi çektirdim bende deneyimimi sizlerle paylaşmak istedim benim durumumda olanlara yardımcı olabilmek amacıyla
benim adet sonrası kahverengi akintim vardı adetten sonra devam eden akıntı bu konuyu doktoruma belirttim bir problem olmayacağını söyledi zaten akintim çok hafif lekelenme seklindeydi
film öncesi ağrı kesici iğne yapıldı kızlar film çekildiği sırada acı cekmeyenler çok şanslı ben iğne olmama rağmen ve acı eşiğim yüksek olmasına rağmen canım çok acıdı işlem bittikten sonra sanırım iğnenin etkisiyle çok hafif ağrı oldu sonrasında çok canım yanmadı ve antibiyotik ilaç verdiler 1 hafta sabah akşam kullanicam herhangi bir enfeksiyona karşı
mide bulantısı oldu arada hafif hafif hala oluyor ilacinda böyle bir etkisi varmış ışte böyle kızlar herkese geçmiş olsun
rahim filmini kac sene cocugu olmaynlara cekiliyor??
hiç zaman kaybetme derim..6 aylık evli olduğunu söyleme..tahlillerim ta hatta bi rahim filmi kalmıştı de. o da zaten otomatik yapar..ben 6 aylıkken gittim salak gibi dedim aaa yeni evlisin bi yıl bekle gel dedi. dr. arkadaşım yyok öyle bi şey çekilebilir demişti.. ama çektirdiğin ay mutlaka korun her dr bunu söylemiyor ilişkiyi öneriyor..kalan var hamile ama riske atma o kadar bekleyip bi ay daha bekle derim..benim kürler bitsin çektirmeyi düşünüyorum..belki bu ay bile çektirebilirim kürleri de kullanırım sonra yine...herkes çektirmememnin zaman kaybı olfugunu söylüyor çünkü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?