Ben çektirdim ölüyorum zannettim kadından kadına değişiyor. Tavsiyem anestezili olmanız. Ben Kadıköy Şifada çektirmeye kalktım. Rahim ağzını tutmaya çalıştı doktor, iğrenç bir his, sonra ilacı verirken ne kadar yaktı anlatamam. Yarım bıraktırdım tamamlayamadım işlemi. Sonra başka yerde anestezili çektirdim. Tamamen rahiminizin ve tüplerinizin durumuna bağlı. Ne olacağını bilemezsiniz, bence kıyın paraya anestezili yaptırın zaten sedimentasyon denen kısa bir bayıltma yapılıyor, normal ameliyat anestezisi gibi değil.
doktora idip desek rahim film istiyorum hemen cekerlermi?? yoksa neler yapilmasi lazim??
Canım, niye film çekildiğimiz ay korunmamız gerekiyor anlayamadım. Açıklarsan sevinirim
Canım, niye film çekildiğimiz ay korunmamız gerekiyor anlayamadım. Açıklarsan sevinirim
tatlım o ay yumurtalıklar radyasyon alıyor ne olur ne olmaz risk almıyorum ben denmişti dr.um..ve cerrahisi bilgisi ilgisi süper bi dr.
Ben bilmiyordun korunmadım, hayırlısı artık. Allahın izniyle hamile kalmak istiyorum cümlemizle beraber. Her ay aynı hayal kırıklığı, sonra yeni umutlar... Bilmiyorum ya rabbim herşeyin hayırlıısnı nasip etsin hapimize. Mutlu haberlerimzi paylşalım burdan inşallah
hiç zaman kaybetme derim..6 aylık evli olduğunu söyleme..tahlillerim ta hatta bi rahim filmi kalmıştı de. o da zaten otomatik yapar..ben 6 aylıkken gittim salak gibi dedim aaa yeni evlisin bi yıl bekle gel dedi. dr. arkadaşım yyok öyle bi şey çekilebilir demişti.. ama çektirdiğin ay mutlaka korun her dr bunu söylemiyor ilişkiyi öneriyor..kalan var hamile ama riske atma o kadar bekleyip bi ay daha bekle derim..benim kürler bitsin çektirmeyi düşünüyorum..belki bu ay bile çektirebilirim kürleri de kullanırım sonra yine...herkes çektirmememnin zaman kaybı olfugunu söylüyor çünkü...
İnşallahh ya, ben de daha hasta olmadım. 2 gün geçti, adet belirtisi falan da yok, ağrı da. Ama umutlanmak istemiyorum. Benim gibi filmden sonra hafif kanama olanlar da gecikme olmuş. Hayırlısı diyelim artık...
Slm bayanlar bende rahim filmi çektirdikten kısa bir zaman sonra hamile kaldım ki benim %50 şansım vardı.yani doktor hatası sonucu yumurtalığın birini aldılar aynı zamanda rahmimde terstti.bukadar olumsuzluklar varken çok şükür hamile kaldım.tüpbebek için randevu bile almıştık ama gerek kalmadı.bayanlar kendinizi strese sokmayın,şartlandırmayın rahat olun allahın izniyle olacak sadece biraz sabır.
.Selam canım nasılsn... Bir kaç gundur gelemiyorum buraya msj yeni okudum yazalı 2 gün gecmiş İnşallah hastalanmamış ve hamişsindir hayırlı haberini bekliyorum ..
.
Canım bugün 6. gün hala hasta olmadım. 10 gün olsun test yapacağım. Hayırlı haberi paylaşırım inşallah. Hepimizin güzel haberlerini görmek dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?