Ben çektirdim ölüyorum zannettim kadından kadına değişiyor. Tavsiyem anestezili olmanız. Ben Kadıköy Şifada çektirmeye kalktım. Rahim ağzını tutmaya çalıştı doktor, iğrenç bir his, sonra ilacı verirken ne kadar yaktı anlatamam. Yarım bıraktırdım tamamlayamadım işlemi. Sonra başka yerde anestezili çektirdim. Tamamen rahiminizin ve tüplerinizin durumuna bağlı. Ne olacağını bilemezsiniz, bence kıyın paraya anestezili yaptırın zaten sedimentasyon denen kısa bir bayıltma yapılıyor, normal ameliyat anestezisi gibi değil.

merheba ben gecen sen yeditepe üni hastanesinde çektirdim herkese tavsiye ederim çünkü hiç acı hissetmedim bencede kişiden kişiye değişiyor çok korkuyordum ama sadece muayene oluyormuş gbi geçti eğer muayeneye bile dayanamıyorsanız film zor gelebilir benim muayene ile ilgili sorunum yoktu ilaç verirrkende acı hissetmedim tüplerim zaten açıktı bu arada suan 4 aylık i kızıım var ben 9 ay sonra hamile kalmıştım rahim filmide işe yaradı bence anestezi hiç muayene giremeyenler yaptırsın bence bi farkı yok yağan kişide onemli ben gittiğim hastaneyi şiddetle tavsiye ederim

merheba ben gecen sene yeditepe üni hastanesinde çektirdim herkese tavsiye ederim çünkü hiç acı hissetmedim bencede kişiden kişiye değişiyor çok korkuyordum ama sadece muayene oluyormuş gbi geçti eğer muayeneye bile dayanamıyorsanız film zor gelebilir benim muayene ile ilgili sorunum yoktu ilaç verirrkende acı hissetmedim tüplerim zaten açıktı bu arada suan 4 aylık i kızıım var ben 9 ay sonra hamile kalmıştım rahim filmide işe yaradı bence anestezi hiç muayene giremeyenler yaptırsın bence bi farkı yok yağan kişide onemli ben gittiğim hastaneyi şiddetle tavsiye ederim

Herkese Merhaba aileye yeni katıldım ...

Bir haftadır bu konudaki hemen hemen tüm yorumları okudum ..Biz eşimle 4 senedir bir cocuk sahibi olamadık bu yüzden karar verdik ve doktora gittik .

Önce ultrason cektirdim hiç birşey cıkmadı fakat rahim normalden çok daha küçük dedi normal doğum yapman çok zor dedi.. Doktor adet sonrası hgs filmi cektiricez birde tüplere bakalım dedi . Beni aldı soguk terler Fındıkzadede radyatom diye bir merkez tavsiye etti . Keza benım bu filmi cektirmem tam bir felaket .normalden küçük bir rahim olduğunu öğrenince zaten ben Allah Allah o korkuyu anlatamam ..

Gecen hafta 19 aralıkda gittim . sabah 9 gibi ismimi söylediler içeriye girdim ..öncelikle üst kısmınızdaki giyseleri cıkartmanızı ve mavi bir önlük gişymenizi istiyorlar . Ayagınızada hemşire terlikleri dediğimiz terliklerden veriyorlar :) herneyse hazırdım masaya uzanmam söylendi uzandım. Dizlerinizi kırıyorsunuz ve sırasıyla işlemleri yapmaya başlıyorlar iki bayan erkek yoktu .

Sanırım ilk yaptıkları rahim agzını açmak için kullandıkları alet . Kafamdaki şeyleri anlatamam resmen masada gerildim:18::18: .kas katı kesildim bayana sordum bu çokmu agrılı bir işlem dedim bana zaten yarısına geldiklerini son bi aşama kaldıgını söyledi ..karşımda mönitorler onlara bakıyordum ..

Bayan bana bir sancın olursa spor yapıyor gibi derin nefes al ver dedi . İlaçcı enjekte ettiklerini hissetmeye başladıgımda derin nefes alıp vermeye başladım Size yemin ederim ne okunulan nede sanılınalın aksine hiçde agrılı bişi olmadı :) bayan bana kalka bilirsdiniz dediğinde şok oldum bir paket ıslak mendil birde ped verdiler.. Garip olan Cıkışda bayan bana hayırlı bir evlat nasip olsun size İnşallah demesi işte o an kafamdaki içimdeki yani o kelime herşeyi aldı götürdü benden ..

Kısacası özetim arkadaşlar bu filmi cektireceğiniz merkez yada şehir değil önemli olan kullanılan aletlerin son teknoloji olması önemli ..Eski yazıları okuyunca çok korkmuştum bende yok rahimi tutup cekmeler yok acmak için acayip kocaman aletler vs vs..

Ordan cıkıp eve gelene kadar hiç bir şeyim yoktu eve geldim ve sanki hani adet olacagınız gün sancınız olurya o şekilde agrım oldu sanırım oda ilaçın tüplere dolmasından ama oda güzel şeyler düşündügünüzde bunun bir amaçı olduğunu aklınıza getirdiğinizde inanın hiç hissedilmiyor ..

Allah (c.c) Bir bebek kokusuna hasret olan ve evlat sevgisine hasret ceken tüm arkadaşlara Hayırlı Sağlıklı bebekler nasip etsin İnşallah ...

Sağlıcakla kalın

tatlım o ay yumurtalıklar radyasyon alıyor ne olur ne olmaz risk almıyorum ben denmişti dr.um..ve cerrahisi bilgisi ilgisi süper bi dr.

Ben anlayamıyorum Benım doktorda yok korunmana felan gerek calışmalara devam et dedi

içime bi sıkıntı düştü :18:

Ben bilmiyordun korunmadım, hayırlısı artık. Allahın izniyle hamile kalmak istiyorum cümlemizle beraber. Her ay aynı hayal kırıklığı, sonra yeni umutlar... Bilmiyorum ya rabbim herşeyin hayırlıısnı nasip etsin hapimize. Mutlu haberlerimzi paylşalım burdan inşallah

İnşallahhhhhhhhhhhhhhhh canım hgs filminden sonra hamiş kalan hanımlar varmış onlarda bana umut oldu fazla umutlanıyorum biliyorum hayal kırıklığımda fazla olur ama işte hep bi umut .. Olmazsa klomen tedavisine başlıcakmış benim doktor .. Uzun bir merdiven basamak basamak cıkıyoruz İnşallah her adım bizi muradımıza götürsün bebişlerimizin resimlerini paylaşalım burda İnşallahhhhhhhhhhhhh

İnşallahh ya, ben de daha hasta olmadım. 2 gün geçti, adet belirtisi falan da yok, ağrı da. Ama umutlanmak istemiyorum. Benim gibi filmden sonra hafif kanama olanlar da gecikme olmuş. Hayırlısı diyelim artık...

ama ilk once kloemen veriyor.yoksa kendi kafana göre git cektir dedi bana Doktor ama sana lazim degil cunku gözükürde biseyin yok sadece Kilo vermen lazim.sizce genede gideyim mi film icin yada ??

Slm bayanlar bende rahim filmi çektirdikten kısa bir zaman sonra hamile kaldım ki benim %50 şansım vardı.yani doktor hatası sonucu yumurtalığın birini aldılar aynı zamanda rahmimde terstti.bukadar olumsuzluklar varken çok şükür hamile kaldım.tüpbebek için randevu bile almıştık ama gerek kalmadı.bayanlar kendinizi strese sokmayın,şartlandırmayın rahat olun allahın izniyle olacak sadece biraz sabır.

İnşallahh ya, ben de daha hasta olmadım. 2 gün geçti, adet belirtisi falan da yok, ağrı da. Ama umutlanmak istemiyorum. Benim gibi filmden sonra hafif kanama olanlar da gecikme olmuş. Hayırlısı diyelim artık...

Selam canım nasılsn... Bir kaç gundur gelemiyorum buraya msj yeni okudum yazalı 2 gün gecmiş İnşallah hastalanmamış ve hamişsindir hayırlı haberini bekliyorum ..

Ya canım Yemin ederim çok mutlu oldum bu yazını okuyunca Rabbim evladını yada evlatlarını sağlıklı kucagına almayı nasip etsin İnşallahhhhhhhhhhhh 41 kere Maşallahhhhhhh...

Bi bilsen ne kadar umut oludun sevinc getirdin bu yazıyla bzilere

Selam canım nasılsn... Bir kaç gundur gelemiyorum buraya msj yeni okudum yazalı 2 gün gecmiş İnşallah hastalanmamış ve hamişsindir hayırlı haberini bekliyorum ..
.

Canım bugün 6. gün hala hasta olmadım. 10 gün olsun test yapacağım. Hayırlı haberi paylaşırım inşallah. Hepimizin güzel haberlerini görmek dileğiyle

.

Canım bugün 6. gün hala hasta olmadım. 10 gün olsun test yapacağım. Hayırlı haberi paylaşırım inşallah. Hepimizin güzel haberlerini görmek dileğiyle

Merhaba canım çok sevindim 4 güncük daha bekleyelim dediğin gibi Mevlam ne eylerse güzel eyler Haydi bakalım İnşallah kalbimizdeki gibi sonuc olur .. Kendine dikkat et ciceğim öpüyorum .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…