ya da anestezi almadan cektirsek aci fazlami olur
genel anestezi altinda hsg cektirenler varmi
Merhaba canım çok sevindim 4 güncük daha bekleyelim dediğin gibi Mevlam ne eylerse güzel eylerHaydi bakalım İnşallah kalbimizdeki gibi sonuc olur .. Kendine dikkat et ciceğim öpüyorum .
Canım, çok teşekkürler,
5 haftalık hamileyim çok şükür. Rabbim isteyen herkese versin inşallah. Dua edelim de sağ salim elimize alalım. Senin de tez zamanda olur inşallah dualarım seninle...Sağlıcakla kal... Hayırlı haberleini bekliyorum
merhabalar. öncelikle hayırlı olsun hamileleik. allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin. rahim filmini nerde çektirmiştin? bi de randevuyu hangi gün almıştın? adetin ilk günü mü? benim bugün 1. günüm ama anca 3. günü gidebilirim randevu almaya. bana 1. gün gel demişlerdi. napcam bilmiyom.
Amin çok sağolasın. Sana da göstersin inşallah rabbim. Özel hastanede çektirdim. Randevu falan almadım ben. Adetin bitince gel dediler sabahtan. Biter bitmez gittim. Doktorumun haberi vardı yani. Hayırlısı olsun
Yarın bende çektireceğim inşallah olumlu sonuçlar alırız çektirdikten sonra deneyimlerimi paylaşacağım.
Merhaba hanimlar,
yaklasik 10ay evvel korunmayi biraktim, hap ile korunuyorduk, ancak hapi biraktiktan sonra düzenli adet olmadim, ilk 2 ay iyiydi sonra tamamen altüst oldu... Doktorum tarafindan yazilan adet düzenleyici (cyclacur) kullandim. 3 ay kullandiktan sonra hala gebelik olmayinca hormon sayimi yapilacagindan birakmami söyledi, sonuclar iyi cikti, ama eylülde düzenleyiciyide birakinca 12.10 adet oldum, kasimda adet görmedim, adet söktürücü primolut verdi, ondan sonra yumurtlama sorunu olabilecegini düsünüp serophene verdi, ama sadece varsayimlara dayanarak tabiki... 1.12.13 de adet oldum, serophene kullandim, gebelik negativ ve 6 hafta geciktim... tekrar adet söktürücü primolut 5 gün kullandim 3 gün sonra hafif bir kanama ped bile kullanmadim okadar az yani... ve sonuc olarak simdi verilen karar hsg yapilacak carsamba günü doktorum anestezili dedi, bakalim insallah herhangi bir sorun yoktur, yada tikaniklik falan varsa bile insallah acilir ve bu ay gebelik gerceklesir, cünkü artik cok istiyoruz ve sebebini de bilmeden neden gerceklesmedigini düsünüp durmak cok yoruyo, dilegim Allah isteyen herkesin kucagini doldursun insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?