iyi pazarlar millet!
herkes gezmelerdedir muhtemelen şimdi. :)
cuma günü anestezi almadan rahim filmi çektirdim. gerçekten gerek yokmuş, iyi ki anestezi istememişim dedim.
doktor bu siklusta korunmamı söyledi. ben de sebebini sormadan tamam deyip çıktım (çünkü yanımda annem vardı, utanmıştım)
sonradan korunmasak nolur ki diye aklıma takıldı. biraz bakındım netten, korunan da var, korunmayan da. eşimle bir aylığına ayrılacağız öteki hafta. korunmasak belki daha şanslı olur muyuz? ne dersiniz?
sizler nasıl hareket ettiniz, doktorlarınız bu konuda size neler söyledi?
Canım ben anestezili çektirdim. hiçbişey hatırlamıyorum. ' saat falan hastanede dinlendim. sonrasında adet ağrısı gibi bir ağrım oldu ama normalde de oluyormuş. Benim gibi korkuyorsan anestezi yaptır derim
antalyada nerede çektirdiniz siz..kaça?memnun kaldınızmı..Antalya'da oturuyorum ben. İstanbul'u bilmem tabi ama özellerde pek sorun olacağını zannetmiyorum. Hayırlı haberler inşallah
antalyada nerede çektirdiniz siz..kaça?memnun kaldınızmı..
Canım ben de anestezili çektirdim ama hafif bir adet ağrısı dışında ağrı yaşamadım ben. Yumurtlama dönemini tutturamayız diye gün aşırı değil de her gün ilişki denedik biz. o ay hamile kaldım ben çok şükür. Senin de öyle olur inşallah. Herkesin yani, amin.
canım bende adetimi bekliyorum adet olsam bi bende hsg çektircem bende pko var sende böyle bir problem var mı
Ben de yoktu canım, inşallah senin de düzelir. Hayırlı haberlerini alırız
tıkalı olan tupunuz acıldı mı?doktor benden de ıstedı bedne cektıremedım yaİstanbul Fındıkzade Radyomar'da anestezisiz çektirdim. Ağrım olmadı desem yalan olur ama öyle dayanılamayacak bir ağrı da çekmedim. Regl ağrısı gibi bir ağrım oldu. Tüplerimden biri de tıkalıydı.
tıkalı olan tupunuz acıldı mı?doktor benden de ıstedı bedne cektıremedım ya(
24 yasındayım hormon degerlerım hepsı ıyı cıktı ama polıkıstk ovwer var.dr hsg dedı ben ıstemedım bence tuplerde sorun yoktur.suan sadece kıstlerımınm yok olmasını ıstıyorum ve bunun ıcınde duzenlı olarak sogan suyu ıcıyorumAçılmadı.Bir tüp bebek denememiz oldu geçen hafta negatifi gördük. Önümüzdeki ay dondurulmuş embriyo ile ikinci tüp bebek transferimiz olacak inşallah.
Kaç yıllık evlisiniz kaç yaşındasınız bilmiyorum ama ihmal etmeyin. Gerçekten korkup eyvah ne olacak ne hissedeceğim diyene kadar bitiyor. Cesaret edemezseniz anestezi isteyin. Herkesin acı eşiği farklı sonuçta
keske bende senın kadar cesaretlı olup cektırebılseydım.pko var hamıle kalamıyorum .2 sene ılıskıye gıremedım.ama bu sorunu atlatttım.şimdide hamıle kalamıyorum 13 aydırkızlar merhaba benim de aşılama için hes çektirmem gerekiyordu. çok korkuyordum çünkü ben vajinal muayenede bile çok geriliyordum. doktorum da anestezili çekelim sana dedi. anestezilinin fiyatı çok geldi bana 200 daha fazlaydı. annem de senhem hamile kalmaya çalışıyorsun hem de bir hsg den korkuyorsun ne var ki onda diyerek beni yüreklendirdi. ben de anestezisiz çektirmeye karar verdim. korktum tabi ki baştan ama sürekli kendime telkinde bulundum ve rahatlattım. sürekli aşılama, tüp bebek gibi tedavilerin ve doğum anının nasıl oacağını düşündüm. dolayısıyla hsg hafif geldi onlar yanında.
hsg anında ise kendimi olabildiğinde rahat bıraktım. ve hissettiğim tek şey tuvaletimin geldiğiydi. ağrım da olmadı çok şükür. sadece çok sıkışırsınız da kasıklarınız ağrır ya o kadarcık. zaten kısacık bi işlem. aşağı yukarı 10 dakika sürdü. biter bitmez de hemen ayağa kalktım. çok az ağrım oldu 2 3 gün. aynı şekilde 2 3 gün azar azar da kanamam oldu. hiç ağrı kesini falan kullanmadım. sadece doktor 2 gün ilişki olmasın dedi. antibiyotik bile vermedi. çok şükür şimdi iyiyim. tüplerim de açık çıktı. bi sorun yok. aşılama yaptırıcam bi iki aya kadar. onu bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?