Canım, benim filmden sonra 4 gün kanamam oldu. Sonrasında korunmadım ve o ay hamile kaldım. Şans daha yüksek çünkü. Eşin de gidecek madem korunma, fırsatı kaçırma :) doktora sordum sonra 1-2 gün yapmasanız olur demişti. Yine de sen bilirsin tabi, hayırlı haberler inşallah

Canım ben anestezili çektirdim. hiçbişey hatırlamıyorum. ' saat falan hastanede dinlendim. sonrasında adet ağrısı gibi bir ağrım oldu ama normalde de oluyormuş. Benim gibi korkuyorsan anestezi yaptır derim

canım nerde çektirdin ben istanbul avrupa yakasında oturuyorum

Antalya'da oturuyorum ben. İstanbul'u bilmem tabi ama özellerde pek sorun olacağını zannetmiyorum. Hayırlı haberler inşallah

antalyada nerede çektirdiniz siz..kaça?memnun kaldınızmı..

Uncalı Meydan Tıpda çektirdim evim yakın olduğu için. Anestezili 400 dü. Orada odada biraz dinlendim, yemek falan da verdiler. İşin içinde olabilir. Bişey hatırlamıyorum zaten ben. Ama daha iyi bir hastanede çektirebilirsin. Özelde fiyatlar aşağı yukarı aynı. Doktor nasıl çekti bilmiyorum ama bilinçlendirme konusunda yetersizdi. Kanaman olur falan demedi, ilişki, banyo vs hakkında bilgi vermedi. İnternetten okudum sonra ben bunları. Yani öncelikle iyi bir doktor

Bugün HSG çektirdim. Anestezili olması elbette büyük bir şanstı. Diyarbakır Dünya Doğum Hastanesi'nde 400 TL'ye çektirdim. Uyuduğum için bir şey hissetmedim . Akabinde kanamam oldu Ama çok az oldu. Ve hala karnım ağrıyor. Kasıklarm ağrıyor doktor 3 gün sonra günaşırı ilişki dedi . yıkanma dedi ama ben yıkandım. Anestezi şansINIZ varsa anestezili yapın derim. Lanet gelsin200-300 TL'ye inanın d eğmez. O psikolojiye değmez. Film sonrası hala kötüyüm. WC 'ye bile oturamıyorum. Makatım bile ağrıyor. Yani acımıyor diyenler . ya çok ağrı eşikleri yüksekyada korkutmamak için böyle diyorlar. sevindiğim tek şey tüplerin açık ve sorun yok. Rabbim burada bir evlat verir İNŞALL L AAAAH

Canım ben de anestezili çektirdim ama hafif bir adet ağrısı dışında ağrı yaşamadım ben. Yumurtlama dönemini tutturamayız diye gün aşırı değil de her gün ilişki denedik biz. o ay hamile kaldım ben çok şükür. Senin de öyle olur inşallah. Herkesin yani, amin.

canım bende adetimi bekliyorum adet olsam bi bende hsg çektircem bende pko var sende böyle bir problem var mı

İstanbul Fındıkzade Radyomar'da anestezisiz çektirdim. Ağrım olmadı desem yalan olur ama öyle dayanılamayacak bir ağrı da çekmedim. Regl ağrısı gibi bir ağrım oldu. Tüplerimden biri de tıkalıydı.

Kızlar benimde çektirmem gerekiyor okuduğum yorumlardan korkmaya başladım Drum ankarada Bayındır hastanesinde çekiyorum dedi anestezimi normalmi çekileceği Ogün benim durumuma göre çekecekmiş korkacak gibi olursan anestezi ile yaparız dedi gitmeden önce ağrı kesici aldınız mı

tıkalı olan tupunuz acıldı mı?doktor benden de ıstedı bedne cektıremedım ya (

tıkalı olan tupunuz acıldı mı?doktor benden de ıstedı bedne cektıremedım ya (

Açılmadı. Bir tüp bebek denememiz oldu geçen hafta negatifi gördük. Önümüzdeki ay dondurulmuş embriyo ile ikinci tüp bebek transferimiz olacak inşallah.

Kaç yıllık evlisiniz kaç yaşındasınız bilmiyorum ama ihmal etmeyin. Gerçekten korkup eyvah ne olacak ne hissedeceğim diyene kadar bitiyor. Cesaret edemezseniz anestezi isteyin. Herkesin acı eşiği farklı sonuçta

24 yasındayım hormon degerlerım hepsı ıyı cıktı ama polıkıstk ovwer var.dr hsg dedı ben ıstemedım bence tuplerde sorun yoktur.suan sadece kıstlerımınm yok olmasını ıstıyorum ve bunun ıcınde duzenlı olarak sogan suyu ıcıyorum

Evet bende pko yum. Yaklaşık 10 yıldır pko ile uğraşıyorum. Bence çektir tüplerde sıkıntı yoksa bile kafan rahatlasın

Merhabalar,
Ben de rahim filmi çektirdim ve çektirmeden önce buradaki yorumları da okudum. bir türlü karar veremiyordum. çok ağrılı olduğunu duyduğum için cesaret edemedim. benim gittiğim hastanede anestezili ve anestezisiz diye iki seçenek vardı. ben de çok korktuğum için anestezili yaptırmaya karar verdim. daha önce anestezi olmadığım için de ondan da tedirgin oldum. ama korkacak hiç bir şey yokmuş meğer boşuna telaş yapmışım. anesteziyi zaten en fazla yarım saatlik, çok hafif yapıyorlar. damardan ilaç yapıyor ve tatlı bir uykuya dalıyorsun. sonra eşim ve hemşire uyandırdı ve giyindim gittim. hiç de bir şey anlamadım. yalnız ben de o anlık bir kanama ve bir kaç günde kasık ağrısı oldu. çok şükür tüplerimin de açık olduğunu öğrendim ve içim çok rahatladı. eğer düşünen varsa hemen yaptırsın bence. gerçekten en azından ne var ne yok onu biliyorsunuz ve eğer bir sıkıntı varsa hemen tedavisine başlanabilir. ben de şükür bir şey çıkmadı, diğer testlerimiz de çok güzel. artık Rabbimin nasip etmesini bekliyoruz

kızlar merhaba benim de aşılama için hes çektirmem gerekiyordu. çok korkuyordum çünkü ben vajinal muayenede bile çok geriliyordum. doktorum da anestezili çekelim sana dedi. anestezilinin fiyatı çok geldi bana 200 daha fazlaydı. annem de senhem hamile kalmaya çalışıyorsun hem de bir hsg den korkuyorsun ne var ki onda diyerek beni yüreklendirdi. ben de anestezisiz çektirmeye karar verdim. korktum tabi ki baştan ama sürekli kendime telkinde bulundum ve rahatlattım. sürekli aşılama, tüp bebek gibi tedavilerin ve doğum anının nasıl oacağını düşündüm. dolayısıyla hsg hafif geldi onlar yanında.
hsg anında ise kendimi olabildiğinde rahat bıraktım. ve hissettiğim tek şey tuvaletimin geldiğiydi. ağrım da olmadı çok şükür. sadece çok sıkışırsınız da kasıklarınız ağrır ya o kadarcık. zaten kısacık bi işlem. aşağı yukarı 10 dakika sürdü. biter bitmez de hemen ayağa kalktım. çok az ağrım oldu 2 3 gün. aynı şekilde 2 3 gün azar azar da kanamam oldu. hiç ağrı kesini falan kullanmadım. sadece doktor 2 gün ilişki olmasın dedi. antibiyotik bile vermedi. çok şükür şimdi iyiyim. tüplerim de açık çıktı. bi sorun yok. aşılama yaptırıcam bi iki aya kadar. onu bekliyorum...

merhabalar arkadaşlar acaba aranızda bölmeli rahimden şüphelenilerek hsg önerilenler var mıı? ben şu an korunuyorum rahim bölgemde bazı zamanlarda oluşan adet sancısı benzeri ağrı şikayetiyle doktora gittim ..ben hsg konusunda tereddüt yaşadım yan etkileri var mı? sizce ne yapmalıyım?

keske bende senın kadar cesaretlı olup cektırebılseydım.pko var hamıle kalamıyorum .2 sene ılıskıye gıremedım.ama bu sorunu atlatttım.şimdide hamıle kalamıyorum 13 aydır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…