- 29 Temmuz 2013
- 912
- 17
- 118
kızlar ben rahim filmi çektirdim dün güle oynaya çıktım işlem çok basit 10 dk oldu bitti sadece bittikten sonra çok hafif ağrı oldu regl ağrısı gibi geçti..ben buradaki yorumlardan çok korktum gerçekten eğer doktorunuz istiyorsa hemen yaptırın üstelik ben ağrı kesici falan da almadım..gönül rahatlığı ile yaptırın..
çok şaşırdımm yaa..
sanırım bu ağrı eşiği ile alakalı..
yoksa bu kadar zıt söylemler olamaz..
tıkanıklık yapışıklık ve ağrı eşiği etkiliyor sanırım..
seninde gözün aydın atlatmışsın canım..
peki sonuç ne çıktı
canım kendini kasma ben korkudan giremedim hastaneye eşim zorla içeri götürdü ama hiç değmedi gerçekten çok rahattı ben ağrı hisssetmedim dr un eli de hafifti..benim ağrı eşiğim düşüktür hiç dayanamam ağrıyabence senin çektirmen lazımsa erteleme inş bebeklerimize kavuşuruz bir de yorumlarda yok kanamam oldu yok bayıldım gibi yorumlar insanı çok etkiliyor kulak asma bitanem
canım ya bizim arkarabamız burada çekildi kız cidden bayılmış yani acillik olmuş...tüpleride açıkmış düşün artıkne ile alakası var bilmiyorum..ondan önce giren kadınlar girmiş çıkmıl basit işlem demişlerrr
doktor bendende istedi 1-2 ay içinde yaptırcam kaçış yok
süper canım çok sevindimm...şimdi ilaçlamı tedavi olacaksın artık...ühttp://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=688048 buraya gelsenevalla şaşırdım canım ne bileyim
bende hiçbir şey olmadı..
lekelenme bile olmadı..iyi bir hastanede çekinmek lazım..ben devlette yaptıracaktım sonra vazgeçtim özele gitttim..
bu arada tüpler açık çıktı:)ilacı verdiği gibi tüplere ulaştı:)
korkmanza hıc gerek yok cok basit bi işlem
inşallah temiz çıkar canım.film çektirdikten sonra tecrübeni paylaşırsan bizler için iyi olur :44:Kızlar bana dua edin yarın sabah rahim filmi çekilecek ben çalışıyorum rapor almama gerek var mı hala kararsızın anestezimi yaptırsam diye karar veremedim
Merhaba kızlar benim 13 yaşında bir kızım var 2. çocuk için uğraşıyorum ama olmuyor bugün HSG çektirdim tüplerim açıkmış ama iltihap var dedi doktor sizce iltihap gebeliğe engel olurmu? lütfen yardım edermisiniz
Eki Görüntüle 983382 Eki Görüntüle 983381
tüplerinizin açık çıkmasına sevindim ama iltihap engel olabilir ilaç tedavisiyle sorun atlatılır sanırım doktorunuz iltihp için bi ilaç vermedimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?