kızlar ben rahim filmi çektirdim dün güle oynaya çıktım işlem çok basit 10 dk oldu bitti sadece bittikten sonra çok hafif ağrı oldu regl ağrısı gibi geçti..ben buradaki yorumlardan çok korktum gerçekten eğer doktorunuz istiyorsa hemen yaptırın üstelik ben ağrı kesici falan da almadım..gönül rahatlığı ile yaptırın..

çok şaşırdımm yaa..
sanırım bu ağrı eşiği ile alakalı..
yoksa bu kadar zıt söylemler olamaz..
tıkanıklık yapışıklık ve ağrı eşiği etkiliyor sanırım..
seninde gözün aydın atlatmışsın canım..
peki sonuç ne çıktı

canım kendini kasma ben korkudan giremedim hastaneye eşim zorla içeri götürdü ama hiç değmedi gerçekten çok rahattı ben ağrı hisssetmedim dr un eli de hafifti..benim ağrı eşiğim düşüktür hiç dayanamam ağrıyabence senin çektirmen lazımsa erteleme inş bebeklerimize kavuşuruzbir de yorumlarda yok kanamam oldu yok bayıldım gibi yorumlar insanı çok etkiliyor kulak asma bitanem

canım ya bizim arkarabamız burada çekildi kız cidden bayılmış yani acillik olmuş...tüpleride açıkmış düşün artık ne ile alakası var bilmiyorum..ondan önce giren kadınlar girmiş çıkmıl basit işlem demişlerrr
doktor bendende istedi 1-2 ay içinde yaptırcam kaçış yok

valla şaşırdım canım ne bileyim
bende hiçbir şey olmadı..
lekelenme bile olmadı..iyi bir hastanede çekinmek lazım..ben devlette yaptıracaktım sonra vazgeçtim özele gitttim..
bu arada tüpler açık çıktı:)ilacı verdiği gibi tüplere ulaştı:)

Kızlar merhaba ben vajinismusum. Herkes ağrılı yada ağrısız diyor. Ama bendeki mesele şu ben içime bişi girmesi beni tuhaf yapıyor.ne gibi bir aşama onuda yazabilirmisiniz? Çok çok korkuyorum.uykuşarım kaçıyor ama anesteziden de korkuyorum ya uyanamaSam diue

merhabalar, ben de dün çektirdim hsg. 6 aydır korkudan erteliyordum. okadar cok şey okudum ki bu konu ile ilgili. okuduklarımın çoğu cok acı çektiklerinden bahsediyordu. benimde canım inanılmaz kıymetlidir. ufacık bir acıda bile ağlarım. neyse araştırmalarım sonucu yine kk da Radyomar fındıkzade de cok gelişmiş bir alet oldugunu ve hiç ağrı olmadan işlemin yapıldıgını okudum. acıkçası cok ta güvenmedim ama son çare artık diyip mecburen dün gittim. çıktığımda inanamadım herşey 2-3 dk içinde bitti ne ağrı ne sızı. normal muaynede ne hissediyorsan o kadar yani. gülerek çıktım odadan eşim şok oldu. Ağlayarak çıkacaksın diye kendimi hazırlamıştım bitti mi yani dedi :) Açıkçası bu kadar ertelediğime acaip pişman oldum.işlemden sonra cok hafif regl ağrısı gibi ağrılarım oldu ama asla dayanılmayacak bir ağrı yok. hiç kanamam da olmadı. ve 5 dk içinde de sonuçlarım elimdeydi. Şaştım kaldım.
diğer hastaneleri bilemiyorum ama benim doktorum bile (İstanbulun en iyi hastanelerinden birinin doktoru ve orda yapılacaktı hsg) ağrı hissedeceksin bu işlemde sana yalan söyleyemem demişti. Ama ben dün Radyomarda ne ağrı ne sızı hissettim.
eğer imkanınız varsa korkmadan Radyomarda yaptırın derim. bu arada 400 tl verdim dün.

Normalde cok fazla yorum yazmıyorum kk ya ama bu konun nasıl bir korku yaşattığını bildiğim için bir faydam olsun diye yazdım. umarım herkes sıkıntısız atlatır bu süreci.

internette bazı sitelerde doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra 2 ay korunun yazıyordu ben doktoruma sorduğumda hayır korunmana gerek yok hatta o 2 ay hamile kalma olasılığın daha yüksek dedi.. hsg içinde aynı ikilem söz konusu kimi korun diyor kimi demiyor bu hsg yi çektirdikten sonra korunmayıp o ay korunmadan hamile kalan var mı çok merak ettim ?

Arkadaşlar herkese merhaba ben aranıza yeni katıldım.7 yaşında bir çocuğum var ve bir tane daha istiyorum ama 2 yıldır korumama rağmen olmadı doktor hsg istedi yaptırdım.sol taraf biraz yapışıkmis filmde açıldı. Şimdi klomen kullandım çatlatma iğnesi yaptırdım bekliyorum.aranızda benim durumunda olan var mi? Lütfen cevap..

korkmanza hıc gerek yok cok basit bi işlem

bu filmi doktor bendende istedi. hastanelerinde cihaz bozukmuş. nasıl bir test hem korktum hemde karmaşık duygular içindeyim beklesemmi biraz daha. sonuçlar nasıl olur tüpler tıkalı olursa nasıl tedavi olur veya tedavisi mümkünmü :2:

Son düzenleme:
Kızlar bana dua edin yarın sabah rahim filmi çekilecek ben çalışıyorum rapor almama gerek var mı hala kararsızın anestezimi yaptırsam diye karar veremedim

slm bayanlar sizlere sorum olacak özellikle istanbulda yaşıyanlar cvp verebilir sanırım avrupa şafak hastanesinde haftaya perşembe rahim filmim çekilicek ALLAH nasip ederse sorum şu aranızda hiç orda çektiren oldu mu ? çektiren varsa memnun kaldımı ? kullandıkları makine son sistemmi ? cnm yanıcak diye korkmuyorum kafam çok karıştı cvp verirseniz çok memnun olucam ALLAH bu yolda yürüyen herkesin yar ve yardımcısı olsun hepinize tşkler

Merhaba kızlar benim 13 yaşında bir kızım var 2. çocuk için uğraşıyorum ama olmuyor bugün HSG çektirdim tüplerim açıkmış ama iltihap var dedi doktor sizce iltihap gebeliğe engel olurmu? lütfen yardım edermisiniz

Son düzenleme:

tüplerinizin açık çıkmasına sevindim ama iltihap engel olabilir ilaç tedavisiyle sorun atlatılır sanırım doktorunuz iltihp için bi ilaç vermedimi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…