Son düzenleme:
cnm geçmiş olsun.iltihap gebeliğe engel olmaz ama allah korusun düşük erken doğum yada bebekte başka sorunlar gibi komplikasyonlara neden olabiliyor.önemli olan tüplerin açık olması.sen dr un verdiği ilaçları düzenli olarak kullan sonra bebeğe geç bence.

bu arada iltihap olduğunu rahim filminde mi anladı[/QUOTE]

Evet canım rahim filminden anladı tüplerin açık ama iltihap var dedi fitil,iğne,hap falan verdi kullan dedi bunları adetin 3. günü tekrar gel dedi inşallah işe yarar ilaçlar çok üzülüyorum kızım tek kaldı

Selam kızlar.Nereden başlasam bilmiyorum, şu birkaç gündür allak bullak oldum resmen. Bir yıldır çocuğumuz olmadığından ve ekim 2013 ten beri bir ay adet olup bir diğer ay adet olamadığından doktora gittim. Yapılan kan testine göre FSH 31,48 çıktı, çekilen rahim filminde de rahim agzı dar olduğundan zar zor bir aletle açarak film çekilebildi, sonuç ise tüplerden biri kapalı. Doktorun dediğine göre, fsh yüksek ve tüp bebek merkezleri bu durumda seni kabul etmezler, fsh yüksek ise normal bir yolla da hamile kalamazsın, zaten rahim agzı neredeyse kapalı ve bir tüp kapalı, bunları açmak için operasyon geçirmen gerek dedi.Benim gibi rahim ağzı kapalı olan ve rahim fimi çektiremeyen ya da zor film çekilen oldu mu?

üzme kendini bak allah uzun ömür versin bir kızın varmış.sana kendini daha iyi hissettirecekse anlatıyım.yedinci yılımızda 3 aşılamadan sonra hamile kaldım ben.söylemesi gerçekten sadece dile kolay.o kadar zor günlerdiki.pko la uğraştım.v....musla uğraştım bi dolu mücadele işte.sonrasında hamile kaldım ama yalnış bi kelime sarfetmekte istemiyorum çok zor bir hamilelik oldu.bir gün bile oh be bebeğim geliyo diye sevinemedim.öğrendiğimizin ertesi günü kanamalar başladı.anneme gıtmek zorunda kaldım.tam 3 ay evime gidemedim.eşim yanımda olamadım her an.başkasına muhtaç olmak ne demek hepsini yaşadım.sürekli iğneler ilaçlar serumlar.8 gün yataktan dışarı çıkmadım.8 gün öğlen akşam hep aynı yemeği yedim.yat dediler yattım kakl dediler kalktım.şunu ye dediler yedim bunu yeme dediler yemedım.tabiri caizse elimden gelmeyenleri bile yapmaya çalıştım.3 kere hastanede yattım.yani bi sürü mücadele.hep dedilerki 3 ay olunca kanama durur.3 ayı biitirdik ne kanama durdu ne bişey.sinirlerim allak bullaktı.bebeğime bişey almak bile nasıp olmadı.4.cü aya gelince bebeğimin suyunun bittiğini söylediler.alınması gerekiyodu.canlı canlı bebeğimi normall doğuumla aldılar benden.hiçbişeyi olmayan sapasağlam bir bebekti.şimdi bu gunler tamda onun doğduğu günler olucaktı ama yok işte.senin bak ne kadar güzel bir evladın var.hergün şükret hayırlısını iste.kendini üzme.ilacın var çaren var.sen onları kullan stres yapma inanıyorum gene olucak.bak sneın gıbı olan bır arkadasım var benım 13 yaşında bir kızı vardı.geçen ay ikinciyi doğurdu.stresten streslı ortamdan ayrıldı (işyrinden bahsediyorum)sonra geldi minik zeynep i.dilerim sende en kısa zamanda bebeğine kavuşursun.

Kizlar merhaba;
Bende rahim filmi cektirmeliyim ama korkuyorum.Kendimce endiselerim var ama doktor cekilmesini onerdi.Isteyen doktor universitede randevu alcaktim ama karar veremedim.Ozeldemi yaptirsam yoksa oradami?rahim filmini jinekologmu cekmeli universitede diyorum acaba hani ogrenciler falanda var onlarami cektirirler yoksa uzmanmi ceker siz nerelerde cektirdiniz yardimci olabilecek varmi?

ben özelde çektirdim toplam 4 kere.3 ü aynı yerde 1 i farklı yerde.3 ünü çektirdiğim yer işinde uzman bir dr tarafından son derece itinalı çekildi.diğeri ise benim sevgili!dr umun ticari amaçlı ısrarla gönderdiği saçma sapan bir yerdi.sonucunda çıkan filmi kendisi bile beğenmedi.

inşallah temiz çıkar canım.film çektirdikten sonra tecrübeni paylaşırsan bizler için iyi olur :44:
Bugün çok büyük bi korkuyla anestezi olsun mu olmasın mı derken hastaneye gittiğimde anestezi için önceden haber vermeniz gerekirdi dendi sonra hemşirelerin verdiği destekle anestesiz oldum bunun için vücuda anestezi almanıza gerek yok dediler bende tmm dedikten sonra çekildi film biraz acıdı acımadı değil bu biraz acı eşiğiyle alakalı bi durum çok korktum ama korktuğum kadar olmadı hatta sonrasında işe geldim çok az kanamam oldu biraz kasıklarım ağrıdı sonra oda geçti ankarada bayındır hastanesinde oldum Dr Cihangir çakıcıydı çektirmek isteyenlere tavsiye edebilirim sonuçlar hemen çıktı raporuda aldım raporda anladığım kadarıyla bişiy çıkmadı filmde akşam bakacak Dr inşallah bi sorun yoktur

korkulan kadar bişe değil gerçekten.lütfen gerkesiz yere kimse ertelemesin.gerçekten çok önemli ve atlanmaması gereken bir adım.inşallah seninde sonuçların tertemiz çıkar canım.

selam kızlar
bende sizinle hsg deneyimimi paylaşmak istedim.doktor hsg çektir deyince ilk iş araştırmak oldu
ama ne araştırma sonra herkesten ayrı bir ses
anestezi olmadan sakın,derken hastaneye gittim.randevu saatimden 2,5 saat sonra aldılar
iyice stres yaptım.titreyerek girdim
ama hiç öyle değilmiş ben kan verirken bile bayılacak gibi oluyorum
ama hsg yi çektirdim evet acı oluyor ama dayanılamayacak kadar değil
ben sonuçlar çok iyi değil diye tekrar çektirdim hatta
ayrıca hsg tüplere etki ediyormuş eğer tıkanıklık varsa

Geçmiş olsun canım ne çıktı sonuç sende..

korkulan kadar bişe değil gerçekten.lütfen gerkesiz yere kimse ertelemesin.gerçekten çok önemli ve atlanmaması gereken bir adım.inşallah seninde sonuçların tertemiz çıkar canım.

Benim 19 haftalık gebelik kaybım vardı canım Dr içerde et yada başka bi sorun var mı diye tedbir amaçlı çekti çok şükür bişiy çıkmadı ama gebelik kaybımın raydan olabileceğini söyledi onun için biraz moralim bozuldu bide rahmin sol tarafında genişlik var dedi aşağıdan muayene etti bişiy göremedim doğum yaptığın için genişlemiş biraz dedi Rabbim bu sıkıntılarımızı görüp gönlümüze göre versin inşallah

.arkadaşlar bende salı günü hsg çektiicem. Okuduklarimin bazilarindan gercekten endişe duymaya basladim.bende 7 senelik evliyim sağ overde kist varmis doktor dogum kontrol hapı verdi ams ben cocuk sahibi olmayi istiyorum bu hsp beni düşündurdu scikcasi

Herkese merhaba :) bugün saat 12.10 da rahim filmim cekildi. Genel anestezi yapıldı. 12.30 da uyandım ve her şey bitmişti. Kesinlikle genel anestezi yaptırın. Çok rahat oluyor. Hiçbi şey hissetmedim. Şuan da ağrım filan yok. Kimse korkmasın bu filmden diye paylaşmak istedim sizinle. Etrafımda bazı kişiler genel anestezi yapılmadan çektirmişler film. Çok kötü olmuş ağrıları çok olmuş. Korkmuştum hatta onlarla konuşunca. Ama doktorum çok rahatlattı beni. Ben İzmirliyim doktorum Cemal Karanfil. Filmi kendi çekti zaten. Ve dedi ki genel anestezi yapıcam ne olursa olsun canının yanmasını istemiyorum. Ben de iyi ki güvenmişim doktoruma. Her şey çok rahattı. Uyandığımda hemşire kıyafetlerimi bile giydirmişti. 4 kişi vardı film çekmek için yanımda. Doktorum, 2 anestezi uzmanı, 1 hemşire. Zaten iğne yapıldıktan 3 saniye sonra uyumuşum :) Doktorumun "Ezgiii uyandın mıııı?" diye kapıdan seslenmesiyle uyandım :) hemen sormuşum açık mı tüpler diye :)) açık açık korkma dedi çok sevindim :)) kızlar sakın korkmayın rahim filminden. Ama genel anestezi mutlaka yaptırın. İnşallah herkesi tüpleri açık olur :))

belki bende çektırırım zten 2 sene oldu nerdeyse bende çok korkuyorum ama çok güzel anlatmışsınız genel anesteziyle çektiricem kesinlikle ne kadara çektirdiniz ücreti ne kadardı ??

Korkulacak hiçbirşey yok kızlar ben 1 hafta önce anestesiz çektirdim ağrımda olmadı.. hafif bir sızı hissediyorsunuz adet öncesi gibi..doktorum önermişti son teknoloji makine ağrısız die iyi ki gitmişim 400 tl çekildim ..fındıkzade de..

belki bende çektırırım zten 2 sene oldu nerdeyse bende çok korkuyorum ama çok güzel anlatmışsınız genel anesteziyle çektiricem kesinlikle ne kadara çektirdiniz ücreti ne kadardı ??
Genel anestezi yapıldığı için korkacak hiçbi şey yok sakın meraklanmayın :) gerçekten hiçbi şey hissetmeyeceksiniz. Bitince de hiç ağrı olmuyor. İçiniz rahat olsun. Ben de çok korkmuştum. Hepsi boşunaymış :)) 600 lira verdik biz doktora her şey içinde.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…