- 6 Ocak 2008
- 914
- 800
- 648
Merhaba kızlar benim 13 yaşında bir kızım var 2. çocuk için uğraşıyorum ama olmuyor bugün HSG çektirdim tüplerim açıkmış ama iltihap var dedi doktor sizce iltihap gebeliğe engel olurmu? lütfen yardım edermisiniz
Eki Görüntüle 983382 Eki Görüntüle 983381
iltihap olduğunu rahim filminde mi anladı cnm.bence dr un verdiği ilaçları kullan sonra gebelik düşün
Kizlar merhaba;
Bende rahim filmi cektirmeliyim ama korkuyorum.Kendimce endiselerim var ama doktor cekilmesini onerdi.Isteyen doktor universitede randevu alcaktim ama karar veremedim.Ozeldemi yaptirsam yoksa oradami?rahim filmini jinekologmu cekmeli universitede diyorum acaba hani ogrenciler falanda var onlarami cektirirler yoksa uzmanmi ceker siz nerelerde cektirdiniz yardimci olabilecek varmi?
Bugün çok büyük bi korkuyla anestezi olsun mu olmasın mı derken hastaneye gittiğimde anestezi için önceden haber vermeniz gerekirdi dendi sonra hemşirelerin verdiği destekle anestesiz oldum bunun için vücuda anestezi almanıza gerek yok dediler bende tmm dedikten sonra çekildi film biraz acıdı acımadı değil bu biraz acı eşiğiyle alakalı bi durum çok korktum ama korktuğum kadar olmadı hatta sonrasında işe geldim çok az kanamam oldu biraz kasıklarım ağrıdı sonra oda geçti ankarada bayındır hastanesinde oldum Dr Cihangir çakıcıydı çektirmek isteyenlere tavsiye edebilirim sonuçlar hemen çıktı raporuda aldım raporda anladığım kadarıyla bişiy çıkmadı filmde akşam bakacak Dr inşallah bi sorun yokturinşallah temiz çıkar canım.film çektirdikten sonra tecrübeni paylaşırsan bizler için iyi olur :44:
Bugün çok büyük bi korkuyla anestezi olsun mu olmasın mı derken hastaneye gittiğimde anestezi için önceden haber vermeniz gerekirdi dendi sonra hemşirelerin verdiği destekle anestesiz oldum bunun için vücuda anestezi almanıza gerek yok dediler bende tmm dedikten sonra çekildi film biraz acıdı acımadı değil bu biraz acı eşiğiyle alakalı bi durum çok korktum ama korktuğum kadar olmadı hatta sonrasında işe geldim çok az kanamam oldu biraz kasıklarım ağrıdı sonra oda geçti ankarada bayındır hastanesinde oldum Dr Cihangir çakıcıydı çektirmek isteyenlere tavsiye edebilirim sonuçlar hemen çıktı raporuda aldım raporda anladığım kadarıyla bişiy çıkmadı filmde akşam bakacak Dr inşallah bi sorun yoktur
selam kızlar
bende sizinle hsg deneyimimi paylaşmak istedim.doktor hsg çektir deyince ilk iş araştırmak oldu
ama ne araştırma sonra herkesten ayrı bir ses
anestezi olmadan sakın,derken hastaneye gittim.randevu saatimden 2,5 saat sonra aldılar
iyice stres yaptım.titreyerek girdim
ama hiç öyle değilmiş ben kan verirken bile bayılacak gibi oluyorum
ama hsg yi çektirdim evet acı oluyor ama dayanılamayacak kadar değil
ben sonuçlar çok iyi değil diye tekrar çektirdim hatta
ayrıca hsg tüplere etki ediyormuş eğer tıkanıklık varsa
Geçmiş olsun canım ne çıktı sonuç sende..
korkulan kadar bişe değil gerçekten.lütfen gerkesiz yere kimse ertelemesin.gerçekten çok önemli ve atlanmaması gereken bir adım.inşallah seninde sonuçların tertemiz çıkar canım.
saol cnm sol tüp tıkalıymış ama geçişe engel olmuyor dediler
canım ayrıca bu film için ne kadar ücret aldılar
Herkese merhaba :) bugün saat 12.10 da rahim filmim cekildi. Genel anestezi yapıldı. 12.30 da uyandım ve her şey bitmişti. Kesinlikle genel anestezi yaptırın. Çok rahat oluyor. Hiçbi şey hissetmedim. Şuan da ağrım filan yok. Kimse korkmasın bu filmden diye paylaşmak istedim sizinle. Etrafımda bazı kişiler genel anestezi yapılmadan çektirmişler film. Çok kötü olmuş ağrıları çok olmuş. Korkmuştum hatta onlarla konuşunca. Ama doktorum çok rahatlattı beni. Ben İzmirliyim doktorum Cemal Karanfil. Filmi kendi çekti zaten. Ve dedi ki genel anestezi yapıcam ne olursa olsun canının yanmasını istemiyorum. Ben de iyi ki güvenmişim doktoruma. Her şey çok rahattı. Uyandığımda hemşire kıyafetlerimi bile giydirmişti. 4 kişi vardı film çekmek için yanımda. Doktorum, 2 anestezi uzmanı, 1 hemşire. Zaten iğne yapıldıktan 3 saniye sonra uyumuşum :) Doktorumun "Ezgiii uyandın mıııı?" diye kapıdan seslenmesiyle uyandım :) hemen sormuşum açık mı tüpler diye :)) açık açık korkma dedi çok sevindim :)) kızlar sakın korkmayın rahim filminden. Ama genel anestezi mutlaka yaptırın. İnşallah herkesi tüpleri açık olur :))
Genel anestezi yapıldığı için korkacak hiçbi şey yok sakın meraklanmayın :) gerçekten hiçbi şey hissetmeyeceksiniz. Bitince de hiç ağrı olmuyor. İçiniz rahat olsun. Ben de çok korkmuştum. Hepsi boşunaymış :)) 600 lira verdik biz doktora her şey içinde.belki bende çektırırım zten 2 sene oldu nerdeyse bende çok korkuyorum ama çok güzel anlatmışsınız genel anesteziyle çektiricem kesinlikle ne kadara çektirdiniz ücreti ne kadardı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?