Slm kizlar bende araniza yeni katilanlardanim.bende gecen hafta hastaneye gittim dr um hsg cekileceksin dedi.ben bir haftadir arastiriyrm herkez ayriayri seyler yazmislar.benim canim cok azdir elim kesilsin hemen mizmizlanirim..neyse askinda ben sunu sormak istiyrm sizlere ankarada anestezili hsg cektiren varmi? Neolur bana yardmci olun..

merhaba hsg yi görünce yazmak istedim bende ankaradayım aynen sizin gibi nette yazılanlar okuyarak hsg den çok korkmuştum ve bi kaç hastane ile görüşmüştüm fiyatlar çok pahalı gelmişti sonunda zekai tahirde çektirdim ama inanın korkucak hiç bişey yok adet sancısını sadace on onbeş saniye yaşıyorsunz ve hemen geçiyo kndinizi rahat bırakıp burada yazılanları düşünmeden girin filme zaen öncesinde ağrı kesici ve kas gevşetici veriyo doktorlar şimdiden geçmi lsun inş. sonuçlarda temiz çıkar.....

Cok tsk edrm cvp yazdgn icin.bende zekai tahire gidiyorum ama devlet hastanesi oldugu icin cok korkuyorum. Bide benim adet sancim hic olmadi yani o agri ne derece oluck bilmiyorum (

Ankarada hsg cektiren hic yok mu ya. Nolur yardimci olun (((

canım merhaba,
ben yarın akşam 6 da sincan koru hastanesinde çektireceğim. Doktorum Ahmet Özek. Fiyatı da genel anestezi ile 500 lokal olursa 250 tl.
Ben Genel yaptıracağım çünkü bu çocuk olaylarından zaten çok gerginim bir de acı çekmek istemiyorum

Ben lina kadin sagliginda yaptirmayi dusunuyrm fiyati 600 tl.. ama sincanda olabilir oranin fiyati iyiymis.

Bende senin gibi dusuyorm. Biz hastane islerini kimseye soylemedik. Kayinvalidem bazen cocuk yapmiyorz diye cok ustume geliyo.bizde 5 aydir cocuk istiyoruz ama olmuyo.tedavi gordugumu soylemek istemiyoruz benim sitresim bana yetiyo bide onlarin agir konusmalarini kaldiramam.

kızlar bende bugün 2 de çekildim anesteziyle tabi bişey hissetmedim ama uyandığımda müthiş bir ağrı dayanılmaz sancı çektim iğne yemeden kendime gelemeyecektim .1 saat acı çektim sonra geçti ara ara kramplar giriyo kanamamda çok az var .

Arkadaslar bende bu ay çektireceğim adetin bitnesini bekliyoruz. Sincan korunun fiyatı iyiymiş ben balgat koruya gittim 1250 anestezili normalide 900 dediler. Vıldırmış bunlar diye düşündüm. Turgut özal üni hastanesindede anestezili 460 dediler. Muhtemelen orada yaptıracagım.

Cnm anestezili olunca ustumzde ki kiyafetlerin hepsini cikarttiyorlarmi?
Yani nasil oluyo rica etsm en basindan neler yasadigini anlatirmisin¿

canım ben dün sincan koru da çektirdim, 500 TL verdim. Şuandada ağrım sızım hiç bişeyim yok. Sonuçlarıda hemen aldık.

KIZLAAAAARRRRRRR hsg gördüğüm her yere yazıyorum netteki yazılanlarla zihnininzi doldurup korkmayın bende sizler gibi çok çok araştırdım anestezili normal vs diye ama en sonunda zekai tahirde normal çektirdim inanın hiiiiç korkacak bişey yok sonuçlarıda hemen aldım 800 -900 tlleri boşuna harcamayın Allah muhafaza bi sorun çıkasa aşılama yada tüp bebek ilaçlarında o paralara çok ihtiyacınız olacak.....

Cnm anestezili olunca ustumzde ki kiyafetlerin hepsini cikarttiyorlarmi?
Yani nasil oluyo rica etsm en basindan neler yasadigini anlatirmisin¿

Tamemen soyunuyoruz canım. Üzerimizde hasta önlüğü oluyo. İşlem yapacakları odaya alıyorlar. 2-3 kişi oluyor. sen uyuyosun zaten.

Ben boyle yasanan olaylari duydugum zaman cok kotu oluyorum zaten cok stresli ve panikci birisiyim..
O yzden lutfen bana hastane ve doktor tavsiyelerinizide yazin ;((

Yaaa kizlaaaaaarrrrr nolur dogru duzgun anestezili hsg ceken bi hastane soyleyin.. sanirim adet oluyorum o yuzden cok cabuk karar vermeliyim......
.........YARDIMCI OLUN LUTFEN !!!!!

Bu ne yaa sincan koru hastanesini aradim kadin 1.250 tl diyo anestezili hsg ye... bu ne ya cildirmis bunlar. Yarim saatlik bi islem niye bu kadar yuksek tutuyorlar fiyatlari anlamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…