merhaba hsg yi görünce yazmak istedim bende ankaradayım aynen sizin gibi nette yazılanlar okuyarak hsg den çok korkmuştum ve bi kaç hastane ile görüşmüştüm fiyatlar çok pahalı gelmişti sonunda zekai tahirde çektirdim ama inanın korkucak hiç bişey yok adet sancısını sadace on onbeş saniye yaşıyorsunz ve hemen geçiyo kndinizi rahat bırakıp burada yazılanları düşünmeden girin filme zaen öncesinde ağrı kesici ve kas gevşetici veriyo doktorlar şimdiden geçmi lsun inş. sonuçlarda temiz çıkar.....Slm kizlar bende araniza yeni katilanlardanim.bende gecen hafta hastaneye gittim dr um hsg cekileceksin dedi.ben bir haftadir arastiriyrm herkez ayriayri seyler yazmislar.benim canim cok azdir elim kesilsin hemen mizmizlanirim..neyse askinda ben sunu sormak istiyrm sizlere ankarada anestezili hsg cektiren varmi? Neolur bana yardmci olun..
Ankarada hsg cektiren hic yok mu ya. Nolur yardimci olun(((
Arkadaslar bende bu ay çektireceğim adetin bitnesini bekliyoruz. Sincan korunun fiyatı iyiymiş ben balgat koruya gittim 1250 anestezili normalide 900 dediler. Vıldırmış bunlar diye düşündüm. Turgut özal üni hastanesindede anestezili 460 dediler. Muhtemelen orada yaptıracagım.
Cnm anestezili olunca ustumzde ki kiyafetlerin hepsini cikarttiyorlarmi?
Yani nasil oluyo rica etsm en basindan neler yasadigini anlatirmisin¿
Ben lina kadin sagliginda yaptirmayi dusunuyrm fiyati 600 tl.. ama sincanda olabilir oranin fiyati iyiymis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?