Bu ne yaa sincan koru hastanesini aradim kadin 1.250 tl diyo anestezili hsg ye... bu ne ya cildirmis bunlar. Yarim saatlik bi islem niye bu kadar yuksek tutuyorlar fiyatlari anlamiyorum

Canım bende bugun turgut özaldaydım haftaya cuma yada ctesiye randevu alcam. Anestezi olmazsa 300 dediler olursa 460 mış bilgin olsun. Doktorum bana sen çok anestezi ihtiyacın olmaz dedi. Anestezisiz yaptırırsam fitil gibi bişi yazdı işlemden 20 dak önce kullan agrıyı azaltır dedi birde antibiyotik yazdı enfeksiyon falan olma riskine karsı. Ama ben hala karar veremedim. Anestezi olunca ne kadar sürüyo ve hemen uyanabiliyormusun??? Sincan koruda yaptıran arkadasım tekrar yazarmısın. Daha detaylı

Cnm anestezi olunca yarim saat uyuyormusun.. bisey sorcam Turgut ozalda erkek doktormu var? Birde ben dun aksam besbucukda hastaneyi aradim doktorlarin suan orda olmadiginda dolayi bana bilgi vermediler. Ben bugun adet oluyorum galiba)) acaba pazartesi o hastaneyi arasam bana randevuyu yakin gunlere verirmi?

Biraz once ankara medicana hastanesini aradim anestezi icin 213 tl ama ekstra ucret cikabilir dediler.. bana fiyati cok uygun geldi. Medicana hastanesine giden varmi yada bilgi sahibi olan.....!

denizli erpada anestezili 230 tl ilaçsız 160 tl çok uygun bence ben şimdi çok iyiyim antibiyotik verdi doktor enfeksiyon riskine karşı.ama korkuyorsanız lütfen anesteziyle yaptırın .çok şükür sonuçlarım çok iyi çıktı..rabbim yardımcımız olsun

kızlar bende sanırım bi sonraki ay çektiricem hsg. burda yazılanları okuduktan sonra kesinlikle sedasyonla çektiricem.

önce klomenle başladık. sonra gecen ay merional+ovitrelle denedik 8 yumurtaya rağmen omadı doktor 1 ay daha iğneyi deneyelim olmadı hsg çekeriz dedi. ilaçlar zaten 500 tl ye yakın tutuyor. bende hsg yi şimdiden çektirelim dedim. benim gittiğim yerde 750 dediler sedasyonla. artık para mevzularını gözden çıkardım.

Mrb arkadaslar ben defne 3.5 senelik evliyim ilk sene dikkat ettik ben antibiyotik kullaniyodum.Ondan sonraki sene doktora gittigimde kizamikcik aşısi olmam gerektigini soyledi ve oldum ama asidan sonra adetlerim dengesizlesti.25 kasim 2013 te asilama oldum esime de dr.klomen ve evicap verdi 3 ay kullan dedi ama zamani dolmadan asilama oldum ardindan sonraki ay klomen ve catlatma ignesi oldum sonuc sifir.daha sonra baska doktora gittim esimin spemleri sinirda bu sekilde nasil asilama oldun die kizdi rahim filmi cekelim dedi ama malesef cekilemedim cunku rahim agzi cok darmis aletler bile tutmadi canim yandi.simdi ne yapicam bilmiyorum kararsizim esim tekrar test vericek ne olur artik bilmiyorum lütfen bir fikir verim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Biraz once ankara medicana hastanesini aradim anestezi icin 213 tl ama ekstra ucret cikabilir dediler.. bana fiyati cok uygun geldi. Medicana hastanesine giden varmi yada bilgi sahibi olan.....!

Cts den beri turgut özalda cihaz bozuk diye randevu vermiyorlarrrr😩şansa bakk.bende medicanaya yönleneceğim heralde offf adetim bitmek üzre 😡

Bu ne yaa sincan koru hastanesini aradim kadin 1.250 tl diyo anestezili hsg ye... bu ne ya cildirmis bunlar. Yarim saatlik bi islem niye bu kadar yuksek tutuyorlar fiyatlari anlamiyorum

ebru demın yazdım basket hastanesı

250 anestezı parası
50/100 arası ılacı

150 fılmı cıekıyor

ibni sina da ucretı cok dusuk

guven hastanesı 750 cekıyor aneztezı ıstersen 1500 tl toplam

Cts den beri turgut özalda cihaz bozuk diye randevu vermiyorlarrrr😩şansa bakk.bende medicanaya yönleneceğim heralde offf adetim bitmek üzre 😡

medıcanada cok ıyı basketın fıyatı usttekı yorumda bı bak ıstersen

0312/212/68/68

ebru demın yazdım basket hastanesı

250 anestezı parası
50/100 arası ılacı

150 fılmı cıekıyor

ibni sina da ucretı cok dusuk

guven hastanesı 750 cekıyor aneztezı ıstersen 1500 tl toplam

....
Baskenti aradim simdi evet oranin fyti cok iyi.yarin gidip konuscam persembe yada cuma gunune randevu alirim heralde.

Cnm bende aradim turgut ozali ama cihazlari bozulmus persembe yada cuma gunu arayin dediler.sende baskenti dusun istersen fyt konusunda uygun bence.

Cnm bende aradim turgut ozali ama cihazlari bozulmus persembe yada cuma gunu arayin dediler.sende baskenti dusun istersen fyt konusunda uygun bence.

medicanayı aradım ama bilgi kısmına ulaşamadım.başkenti arayıp bende randevu alayım bari

başkentte sürekli hattı meşgul diyor ve düşüyor.sen nasıl ulaştın ebruli18

0312/212/68/68den hsg fılmı ucret bılgısı almak ıstıyorm de operator baglıyır

randevu vs hepsını solersın ıste
baska yerde munae oldum de fılmı orda cektırmek ıstıyorm de

Son düzenleme:

Cnm bende helinin verdigi noyu aradim konustum evet brz bekletiyolar ama yinede konustum.benim o hastanede acilmis bi dosyam olmadigi icin hastaneye radyoloji bolumune gelip konusmaniz gerekiyor dediler.birde anestezi gunleri varmis.sali persembe ve cuma gunleri belirli saatlerde doktor oluyrmus.o yuzden sende bian once hastaneye git ve randevunu ayla.

-----------
Cnm naptin konustunmu baskent hastanesiyle...?

Saat5 e kadar aradım bağlıyor açoyorlar kapatıyorlar yada sürekli meşgul çalldı. 5 ten sonra da randevu kapandı dedi yarın arayın dedi.falan filan yarın şansımı denicem yine medicana ve başkent:))) o kadar terslik olduki bundada hayır vardır dedim napiyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…