Saat5 e kadar aradım bağlıyor açoyorlar kapatıyorlar yada sürekli meşgul çalldı. 5 ten sonra da randevu kapandı dedi yarın arayın dedi.falan filan yarın şansımı denicem yine medicana ve başkent:))) o kadar terslik olduki bundada hayır vardır dedim napiyım.
..gunaydin canim ben medicana yi dun aradim ama anestezilinin 613 ve ayriyetten muayene ucretininde cikacagini soylediler bende sasirdim cumartsi gunu aramistim bana 213 demislerdi dedim oda bana yanlis anlasilma olmus sabirm dedi...bunu sna soyleyim ona gore karar ver cnm
yanı ne kadar cekıyolarmıskı anlamadım
613 etl anestezili cekiliyrms + ekstra ucrette cikabilirmis.
..gunaydin canim ben medicana yi dun aradim ama anestezilinin 613 ve ayriyetten muayene ucretininde cikacagini soylediler bende sasirdim cumartsi gunu aramistim bana 213 demislerdi dedim oda bana yanlis anlasilma olmus sabirm dedi...bunu sna soyleyim ona gore karar ver cnm
ebruli18 arkadaşım az önce medicana ile görüştüm. Banada 680 tl anestezili dediler anestezi olmazsa 440 tl civarıymış dedi.tabi bana ekstra doktordan bahsetmedi.Bende hemen yazayım dedim geçenki rakamların yanlış olduğunu ama sen benden önce yazmışın.Bence bunlar tutturabildiğine geçiriyorlar.İnsanlarında eli mahkum gidip celladına teslim oluyor.Ekstra ücrette en az doktor muayene ücretide 100-200 vardır. hadi geçmiş olsun.
yanı ne kadar cekıyolarmıskı anlamadım
Helincim cok tesekkur ederim senin sayende islerim hizlandi. Bugun baskent unv.gittim randevumu aldim haftaya sali saat 4 de hsg cekilcek. Umarim bi problem olmaz(
bende şimdi gidip randevu alıcam başkentten. Sana doluluk durumuna göremi randevu verdiler yoksa senmi salıyı istedin canım.
Yk cnm onlar anestezi doktorlarina gore ayarliyolar.bu hafta doluymus sali gunune yazdilar.bide gunde sadece 3 hsg cekimi yapiyorlarms. Bence sende biran once git ak randevunu. Zaten suan gittiginde sadece giris ve randevu islemlerini hallediysn.ucreti hsg cekimine gittiginde yapiliyr sanirim.
canım bende randevu aldım hayırlı olsun bakalım. Allahım inşallah temiz çıkarda tedavimiz ve sonrası iyi olur.
Helincim cok tesekkur ederim senin sayende islerim hizlandi. Bugun baskent unv.gittim randevumu aldim haftaya sali saat 4 de hsg cekilcek. Umarim bi problem olmaz(
Hadi hayirlisi bakalim.. sana hangi gune verdiler
Benim gunum bittiya gecikmemem gerekiyodu.gittim sali en erken dediler. Persembe-cuma olmam gerek dedim biraz israr ettim falan sonra biri iptalmi etti ne cumaya gun verdiler banada. Sukurler olsun yoksa medicanaya gitmek istemedim boyle eksik yada yanlis bilgiden dolayi
Hadi hayirlisi bakalim.. sana hangi gune verdiler cnm
Ebruli18 bugun ben çekindım filmi sonuç noldu bilmiyorum. Saat 4:30 da aldılar beni uyandıgımda mesai bitmişti. Filmi vermediler pazartesiye kaldı. Fakat şunu söyleyim benden baya baya leke geliyor. Uyandığımda gördüğüm kandan ürktüm iyiki dedim anestezi almışım yoksa katlanamazdım heraldeinşallah sonucumda iyidir 😞
Ebruli18 bugun ben çekindım filmi sonuç noldu bilmiyorum. Saat 4:30 da aldılar beni uyandıgımda mesai bitmişti. Filmi vermediler pazartesiye kaldı. Fakat şunu söyleyim benden baya baya leke geliyor. Uyandığımda gördüğüm kandan ürktüm iyiki dedim anestezi almışım yoksa katlanamazdım heraldeinşallah sonucumda iyidir 😞
Canim ben kapali bi bayanim.acaba esarba kadar cikartiliyormu? Yani sen ne yaptin hastaneye gittiginde..?
Canım ya valla erkekler çektii😞
Kızlar vardı ilk masaya yatarken igneyi onlar yaptı. Üstte atletim kaldı. Saça falan karışmadılar zatende.ama2-3 erkek vardı önce çok utandım. Sonra bayılmışım zaten bişi hatırlamıyom
Onluk vermedilermi? Aayyyy eger onluksuz hic bisey olmadan yapiyorlarsa ben cok utanirim.. valla bide erkekler olursa tamam artik yerin dibine girer girer cikarim( ;-(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?