Merhaba..

Benim de rahim filmi çektirmem gerekiyor..Çikolata kistim tekrarladı ve doktor 4 ay olmayınca bir şey film çektir sonra da klomentin başlayabiliriz dedi hem çok korkuyorum hem de gitmek istiyorum bir yerden de gitmeyeyim diyorum bilmiyorum..

Rabbim yardımcımız olsun inşallah..

Aynen canim katiliyorum sana. Bende cok korkuyorum yarin 4 te cektircem ve beni acayip sitres basti simdiden ((

Arkadas sana bsy sorcam; bana film cektirmeye gelecegn gun 8 saat su dahil hic bisey yiyip icmiyeceksin dedilr.. acaba sanada oyle bisey soylediiler mi?

Evet ebruli18 cim en son sabah 8 de yedim ictim 4 e kadar ne yedim ne ictim. Islemden bir saat sonraya kadarda bisi yemeyin dediler oyle yaptik. Bu arada benim hala lekem geliyorr kendimi azicik yorsam leke gelmeye devam ediyor ne zaman gececek buuu?

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım cumartesi günü benimde film randevum var, çok kötü geçenler var hiç bir şey anlamayanlar var bu neye bağlı acaba korksammı korkmasammı bilemiyorum, birde bu film ile birlikte var olan tıkanıklık yapışıklık açılırmı tecrübesi olan varmı aranızda , radyasyona maruz kalıcağımız için bi süre korunmak gerektiğini okumuştum off kafam karışıkk:44:

Yaaaaa cooookkkk susadim.. ne sacma biseymis anestezili cektirmek ;((((

Canim bu arada senin sonuclar nasil cikti bi bilgi vermedin..!?

Oncelikle sunu soylemek istiyrm.. kesinlikle anestezi ile cektirilmeli hsg. Ben cektirdim uyandigimda cok agrim oldu yaklasik 10 Dakka sordu daha sonra azaldi.yarimsaatte dinlenmem icin yatirdilar. Kanamam yok. Suanda gayet iyiyim. Sonuclarimi yarin alicam.

arkadaşlar istanbulda oturanlar için yazıyorum fındıkzadede random tıp merkezinde rahim filmi çektirmek acısız oluyormuş bilginiz olsun.

Arkadas sana bsy sorcam; bana film cektirmeye gelecegn gun 8 saat su dahil hic bisey yiyip icmiyeceksin dedilr.. acaba sanada oyle bisey soylediiler mi?

anestezi alacağın için bir şey yiyeyemez içemezsin canım. organlar kısmen iptal oluyor çünkü

canım benim doktorum korunmayın bu ay sizin için önemli, radyasyon çok az ve gebelik öncesi sorun olmaz dedi. 1 hafta korunduk sadece enfeksiyon olmaması için. HSG yi çeken doktor ise bu ay gebelik planlamayın zaten vücuda giren ilaçdan dolayı da olmaz dedi. Kararı sen ver. Ben anestezi ile yaptırdım 2 gün kanamam oldu

Cnm korkmana hiç gerek yok çok kolay bir işlem bende bir kaç ay önce korka korka gittim ama korkulacak birşey yok adet sancısını düşün onun gibi sadece biraz daha fazlası ama anlık endişelenecek birşey değil eğer hafif bir tıkanıklık ve yapışıklık varsa verdikleri ilaç onları açıyor ayrıca o ay korunmana gerek yok gebelik öncesi bir işlem olduğundan hamileliği etkilemiyor aksine ilişki öneriyorlar film sonrası hamile kalma şansın çok yüksek ilk 6 ay şimdiden geçmiş olsun umarım bir sorun yoktur

hanımlar öncelikle geçmiş olsun hepimize..bende rahim filmi çektirmeyi düşünüyoru m..rahim filmi nerelerde çekiliyor bilgilendirimisiniz....

hanımlar öncelikle geçmiş olsun hepimize..bende rahim filmi çektirmeyi düşünüyoru m..rahim filmi nerelerde çekiliyor bilgilendirimisiniz....

Devlette ücretsiz çektirebiliyırsun ama sanırım hemen sıra gelmiyor bende yaz sonunda çapada radyomar merkezinde çektirmiştim

Devlette ücretsiz çektirebiliyırsun ama sanırım hemen sıra gelmiyor bende yaz sonunda çapada radyomar merkezinde çektirmiştim

sağolasın canım benim bakalım artıkk neresinde çelkilirsem diğer adet dönemnde doktora sorayım..eim fsh yüksek çıktı o yüzden sıkıntılı imiş bende araştraaya başladım....

Çok teşekkür ederim cevabın için allah razı olsun içimi rahatlattın

Yarın allahın izniyle çekilicem rabbim tüm isteyenlere evlat nasip etsin sanada.

İçimi rahatlattığın için çok teşekkür ederim allah razı olsun rabbim gönlünüze göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…