İçimi rahatlattığın için çok teşekkür ederim allah razı olsun rabbim gönlünüze göre versin.

amin canım sağol. Hepimiz için inşallah :) Bu arada ben korunmadım.. Nasipte varsa olur. Allahım hayırlısı ile versin bebeklerimizi. Ne kadar çok istiyorum o biliyor. Zamanı var demek ki...

ben filmden sonra yara yaktırdım iyileşene kadar çalışma yok bize
doktor iyileşti desin hemen başlayacağız inşallah
hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Son düzenleme:
Hgs cektirdim ama kanamam olmadi.. bu iyi habermi anliyamadim? Sonuclarimi henuz almadim. Eger film cektiripte kanamasi olmayanlar ve sonucu iyi cikanlardan cevap bekliyorum.......

Hgs cektirdim ama kanamam olmadi.. bu iyi habermi anliyamadim? Sonuclarimi henuz almadim. Eger film cektiripte kanamasi olmayanlar ve sonucu iyi cikanlardan cevap bekliyorum.......

benimde kanamam olmadı ve açık çıktı canım kafana takma herkeste ayrı belirtileri oluyor

Merhaba arkadaslar, bugün sükürler olsunki hsg rahim filmini çektirdim, oncelikle sonda tarzında bir boru içime saldılar tek o aşama biraz ürkütücüydü, demir bir alet ile spekum gibi bi adı vardı rahim agzına yerlestirip boruyu iç kısma dogru soktular sonrasında düz sedye tarzında bir sedyeye yatırılıp o borudan içeriye bir sıvı enjekte edilip ekranda izlendi o sıvının tüplerinizden gectiğini hissediyorsunuz adet sancısı tarzında ince bir sızlanma oldu 10 dk gibi kısa bir sürede bitti, kalktıgımda adet olur gibi ıslaklık hissettim içime giden o sıvı cıkıyordu ancak kanda geldi, normal oldugunu kan gelebilcegini söylediler sonucumu ve raporumu aldıktan sonra doktoruma gösterdik bir sorun olmadıgını söyledi doktorum ve bana 1 hafta ilişkiye girmeyeceksiniz dedi ayrıca 12 saat arayla kullanacagım bir antibiyotik ilaç verdi olası bir enfeksiyonu önlemek içinmiş benim hsg hikayemde böylelikle sona erdi hiç korkmayın korkulcak hiç bir sey yokmuş herkese geçmiş olsun tez zamanda bebişlerimize kavuşmayı rabbim nasip etsin.

cnm nerde çektirdin gerçekten çok acılı oluyor mu?

Hadi geçmiş olsun cnm şimdi sırada çalışmalar var:)inş en yakın zamanda güzel haberlerini alırız

Canim bu arada senin sonuclar nasil cikti bi bilgi vermedin..!?

canım temiz çıktı şükür:)) şimdi aşılama bölümünemi gideyimm? bu ay aşılama deneyeceğiz kısmetse ama hala hastane konusunda ve doktor konusunda sıkıntım var yoksa yine başkentemi gitsem bilemedim26::18:

Meraba hanimlar.
Ben sizinle yasadiklarimi paylasmak istiyorum. Benim rahim filmi cektirmem gerekiyordu ve cok korkuyordum herkezden farkli seyler duyuyordm. Sonra baskent unv.duydum ve oraya gidip anestezili cektirmeye karar verdim.
Ucretide 355 tl tutdu.
Ben hastaneden cok memnun kaldim ve anestezili hsg cektirmek isteyen herkeze siddetle tavsiye ediyorum kesinlikle oraya gitmeniz gerekiyor...

merhaba kızlar bende dün radyomarda rahim filmi çektirdim çok rahat geçti çok şükür aynı muayene olur gibi hiç ağrı sızı olmadı anesteziye gerek yok o yüzden.. 400 tl ücreti eğer anlaşmalı kurumla giderseniz 340 felan geliyo.Tavsiye ederim orayı çalışanlarda güler yüzlü...

slm kızlar pazartesi bende cektirecegim hsg sonuc hemen veriliyomu devlette cektirecegim

slm kızlar pazartesi bende cektirecegim hsg sonuc hemen veriliyomu devlette cektirecegim
Cnm diger taraftada yazdim ama yine soyleyim.ben baskent unv.de cektirdm cok guzel ilgileniyolar hsg den cikinca ozel odaya aliyolar kendini iyi hissetmeden de cikartmiyolar. Fiyatida 355 tl.

Cnm diger taraftada yazdim ama yine soyleyim.ben baskent unv.de cektirdm cok guzel ilgileniyolar hsg den cikinca ozel odaya aliyolar kendini iyi hissetmeden de cikartmiyolar. Fiyatida 355 tl.

Ben de devlet hast.de cektirdim.hiçbir sıkıntı yaşamadım.herkese tavsiye ederim. Bedavaaaaa .3 -4dk için boşuna para vermeyin.

Arkadaşlar ben yaklaşık bir senedir bebek istiyorum iki kere kimyasal gebelik geçirdim bir süre de kılomen ve çatlatma iğnesiyle tedavi oldum ama bir şekilde tutmadı doktorum kafamızın rahat olması için rahim filmi çektirelim dedi ben daha önce duyduklarımdan dolayı çok korkuyor ve stres yapıyordum doktorumun bana söylemesi üzerine istanbul fatih fındıkzade radyomar hsg merkezine gittim özellikle internetten cevat beyin ismini duymuştum randevumu alırken özelllikle cevat bey olsun istedim gittiğimde biraz heyecanlı ve gergindim sıra bana geldiğinde içeri girdim üstümüzü değiştirmek için bir önlük ve terlik veriyorlar içeri girdiğimde cevat bey ve hemşire arkadaşlar bekliyorlardı hiç birşeyi bilmiyordum bir kaç soru sordum cevat bey o kadar mükemmel bir doktor ve çalışan arkadaşlar o kadar pozitif ki psikolejik olarak beni çok rahatlattı konuşmaları espirileri derken her şeyi yaparken adım adım anlattı ben normalde ağrı eşiği çok düşük bir insanken hiçbir şekilde acı ağrı hissetmedim biraz uzun anlattım belki ama inanın arkadaşlar hiç korkulacak bir şey yok işlem bittikten sonra kesinlikle ağrım dahi olmadı boşuna üzülmüş stres yapmışım cevat bey ve radyomar ekibine sonsuz teşekkürler çok şükür tüplerim de sıkıntı yok allah herkeze hayırlı bebiş nasip etsin :)

merhaba arkadaşlar,
çok fazla yorum var çoğunu okudum ama okuduklarım arasında aradığım bilgiyi bulamadım.
kapalı yada yapışık olan tüpler rahim filmiyle beraber açılıyor mu?

merhaba arkadaşlar,
çok fazla yorum var çoğunu okudum ama okuduklarım arasında aradığım bilgiyi bulamadım.
kapalı yada yapışık olan tüpler rahim filmiyle beraber açılıyor mu?

merhaba canım
evet ilaçla açılıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…