İçimi rahatlattığın için çok teşekkür ederim allah razı olsun rabbim gönlünüze göre versin.
Çok teşekkür ederim cevabın için allah razı olsun içimi rahatlattın
Yarın allahın izniyle çekilicem rabbim tüm isteyenlere evlat nasip etsin sanada.
Hgs cektirdim ama kanamam olmadi.. bu iyi habermi anliyamadim? Sonuclarimi henuz almadim. Eger film cektiripte kanamasi olmayanlar ve sonucu iyi cikanlardan cevap bekliyorum.......
benimde kanamam olmadı ve açık çıktı canım kafana takma herkeste ayrı belirtileri oluyor
Merhaba arkadaslar, bugün sükürler olsunki hsg rahim filmini çektirdim,oncelikle sonda tarzında bir boru içime saldılar tek o aşama biraz ürkütücüydü, demir bir alet ile spekum gibi bi adı vardı rahim agzına yerlestirip boruyu iç kısma dogru soktular sonrasında düz sedye tarzında bir sedyeye yatırılıp o borudan içeriye bir sıvı enjekte edilip ekranda izlendi o sıvının tüplerinizden gectiğini hissediyorsunuz adet sancısı tarzında ince bir sızlanma oldu 10 dk gibi kısa bir sürede bitti, kalktıgımda adet olur gibi ıslaklık hissettim içime giden o sıvı cıkıyordu ancak kanda geldi, normal oldugunu kan gelebilcegini söylediler sonucumu ve raporumu aldıktan sonra doktoruma gösterdik bir sorun olmadıgını söyledi doktorum ve bana 1 hafta ilişkiye girmeyeceksiniz dedi ayrıca 12 saat arayla kullanacagım bir antibiyotik ilaç verdi olası bir enfeksiyonu önlemek içinmiş benim hsg hikayemde böylelikle sona erdi hiç korkmayın korkulcak hiç bir sey yokmuş herkese geçmiş olsun tez zamanda bebişlerimize kavuşmayı rabbim nasip etsin.
Merhaba arkadaslar, bugün sükürler olsunki hsg rahim filmini çektirdim,oncelikle sonda tarzında bir boru içime saldılar tek o aşama biraz ürkütücüydü, demir bir alet ile spekum gibi bi adı vardı rahim agzına yerlestirip boruyu iç kısma dogru soktular sonrasında düz sedye tarzında bir sedyeye yatırılıp o borudan içeriye bir sıvı enjekte edilip ekranda izlendi o sıvının tüplerinizden gectiğini hissediyorsunuz adet sancısı tarzında ince bir sızlanma oldu 10 dk gibi kısa bir sürede bitti, kalktıgımda adet olur gibi ıslaklık hissettim içime giden o sıvı cıkıyordu ancak kanda geldi, normal oldugunu kan gelebilcegini söylediler sonucumu ve raporumu aldıktan sonra doktoruma gösterdik bir sorun olmadıgını söyledi doktorum ve bana 1 hafta ilişkiye girmeyeceksiniz dedi ayrıca 12 saat arayla kullanacagım bir antibiyotik ilaç verdi olası bir enfeksiyonu önlemek içinmiş benim hsg hikayemde böylelikle sona erdi hiç korkmayın korkulcak hiç bir sey yokmuş herkese geçmiş olsun tez zamanda bebişlerimize kavuşmayı rabbim nasip etsin.
Canim bu arada senin sonuclar nasil cikti bi bilgi vermedin..!?
slm kızlar pazartesi bende cektirecegim hsg sonuc hemen veriliyomu devlette cektirecegim
Devleti bilmiyorum ama ben özelde çektirdim yarım saatte aldım sonucu
Cnm diger taraftada yazdim ama yine soyleyim.ben baskent unv.de cektirdm cok guzel ilgileniyolar hsg den cikinca ozel odaya aliyolar kendini iyi hissetmeden de cikartmiyolar. Fiyatida 355 tl.slm kızlar pazartesi bende cektirecegim hsg sonuc hemen veriliyomu devlette cektirecegim
Cnm diger taraftada yazdim ama yine soyleyim.ben baskent unv.de cektirdm cok guzel ilgileniyolar hsg den cikinca ozel odaya aliyolar kendini iyi hissetmeden de cikartmiyolar. Fiyatida 355 tl.
merhaba arkadaşlar,
çok fazla yorum var çoğunu okudum ama okuduklarım arasında aradığım bilgiyi bulamadım.
kapalı yada yapışık olan tüpler rahim filmiyle beraber açılıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?