merhaba canım
evet ilaçla açılıyormuş
Kozlar doktorun rahim filmi cekecgiz gelecek ay dedi anestezili çekim istedim olmaz bu sorumluluğu alamam anestesisiz çekeceğiz dedi çok tirsiyorum cektirenler çok zormu ;((((
merhaba dr benden dr hsg istedi
yaptırmam gereken özel bir gün var mı
adetim yeni bitti 3. gün haftaya çektirsem sorun olur mu?
meraba arkadaşlar ben perşembe günü 2. rahim filmimi çektireceğim fındıkzadede radyomar da ağrısız çekiyolarmış oraya gideceğim çektirenlerde ağrısız olduğunu söylüyorlar bi araştırım derim banada dr.um tavsiye etti güzel çekiyolarmış
merhaba kızlar bende dün radyomarda rahim filmi çektirdim çok rahat geçti çok şükür aynı muayene olur gibi hiç ağrı sızı olmadı anesteziye gerek yok o yüzden.. 400 tl ücreti eğer anlaşmalı kurumla giderseniz 340 felan geliyo.Tavsiye ederim orayı çalışanlarda güler yüzlü...
canım radyomarda nasıl rahim filmi çekiliyor üzerimiz açık oluyor yani emar gibi kapalı bir işlem mi ben mr a giremiyorumda
Kozlar doktorun rahim filmi cekecgiz gelecek ay dedi anestezili çekim istedim olmaz bu sorumluluğu alamam anestesisiz çekeceğiz dedi çok tirsiyorum cektirenler çok zormu ;((((
canım ben hiç anlamadım inan ki muayene olur gibi oluyo aynı korkmana gerek yok :) birde öyle kapalı ortam değil röntgen masası gibi bi masaya yatıyosun onlar 5 dk hallediyolar ama dediğim gibi alttan muayene olur gibi aynı o yüzden rahat ol :)canım radyomara bende gitmeyi düşünüyorum ama acı olur mu diye cok korkuyorum bir de bu rahim filmi için olan aletler mr gibi değil demi ben mr a giremiyorum kapalı dar olunca fenalaşıyorum
Eki Görüntüle 1104405 anlayan var mı kızlar bu hsg de bir problem var mı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım benim tesekkür ederim valla doktorun ne dediğini çok anlayamadım sorun yok kötü bir şey yok dedi ama yazdığı notta geçiş yavaş yazıyordu..tüplerin açık gibi duruyo tatlım ama doktora sormak lazım tabi..
Canım benim tesekkür ederim valla doktorun ne dediğini çok anlayamadım sorun yok kötü bir şey yok dedi ama yazdığı notta geçiş yavaş yazıyordu..
ne demek canım :) geçiş yavaşsa belki yapışıklık varmıştır o açılmıştır kaç senedir doktora gide gele uzman oldum artık
:)) umarım .. Bu ay olmadı Haziran'da da olmazsa laparoskopi yaptırırım belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?