Kozlar doktorun rahim filmi cekecgiz gelecek ay dedi anestezili çekim istedim olmaz bu sorumluluğu alamam anestesisiz çekeceğiz dedi çok tirsiyorum cektirenler çok zormu ;((((

arkadaşım yapışık ve hafif tıkanık olanlar açılabiliyormuş o verilen ilaçla diye duymuştum ama tamamen tıkalı olanlar tabikide açılmaz

Kozlar doktorun rahim filmi cekecgiz gelecek ay dedi anestezili çekim istedim olmaz bu sorumluluğu alamam anestesisiz çekeceğiz dedi çok tirsiyorum cektirenler çok zormu ;((((

Merhaba tarasam, ben 1 ay once cektirdim hsg anestezisiz. Agrili bi islem ama dayanilmayacak kadar degil kadin muayne gibi yalniz 1-2 dk siddetli bi kasik agrin oluyor oda ilac verilince yumurtaliklara giderken biraz sik disini. Anestezi alma bencede birde nerde cektireceksin fiyat ve yer hakkinda bilgi verebilirim.

Kızlar bende çok korkuyorum. İki kere kürtaj oldum ve anestezi ile birde ofishistereskopi oda aAnestezili. Benim korktuğum aleti takarlarken simir testinde bile stres oldum ağrıya dayanıyor um ama acıya dayanamiyorum. Ne yapıcam ben

merhaba dr benden dr hsg istedi
yaptırmam gereken özel bir gün var mı
adetim yeni bitti 3. gün haftaya çektirsem sorun olur mu?

merhaba dr benden dr hsg istedi
yaptırmam gereken özel bir gün var mı
adetim yeni bitti 3. gün haftaya çektirsem sorun olur mu?

hsg genellikle adet bitiminin ilk haftasında yapılıyor: nedeni ise biliyorsun hamile kalınabilecek en uygun dönem 12. ile 17 . gün arası. her ihtimale karşı döllenme olabileceği düşünülerek o tarihlerde yapmak pek uygun olmuyor diye biliyorum. ben 2 kez rahim filmi çektirdim ve ikisinde de öyleydi.

canım radyomarda nasıl rahim filmi çekiliyor üzerimiz açık oluyor yani emar gibi kapalı bir işlem mi ben mr a giremiyorumda

canım radyomara bende gitmeyi düşünüyorum ama acı olur mu diye cok korkuyorum bir de bu rahim filmi için olan aletler mr gibi değil demi ben mr a giremiyorum kapalı dar olunca fenalaşıyorum

anlayan var mı kızlar bu hsg de bir problem var mı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım radyomarda nasıl rahim filmi çekiliyor üzerimiz açık oluyor yani emar gibi kapalı bir işlem mi ben mr a giremiyorumda

acık oluyor etrafı kapalı değil zaten çok kısa sürüyo ve ağrısız bence mutlaka radyomarda cektir.

valla ilkini anestezi olmadan çektirdim ...
o kdr agrı kanama olunca rahat duramadım tek tarafım çıkmadı bile... gecen cumada başkent hastanesınde cektırdım dra söyledım agrı eşiğim zaten düşük kesinlikle anestezili yapdırın eger sağlıklı ve temiz çıksın istıyorsanız....

başkent hastnesinde anestezi dahıl 110 gıbı bişi tuttu hulusi hocaya muayneye gittim 122 fark ödedim...

yok özelde yapdırayım deseniz 720-1000 arası hsg anestezili...

Haftaya cumaya gidicem bende HSG ye
Doktor bir ağrı kesici, HSG sırasında kullanılan ilaç ve HSG sonrası antibiyotik vermiş.
Bakalım bende ne çıkacak

Yalnız bişeyi merak ettim.
HSG için ücret mi ödeniyor.
Ben özel olarak gittim doktoruma tıp fakültesine, herhangi birşey de söylemedi doktorum. Şaşırdım şimdi.

Son düzenleme:
canım radyomara bende gitmeyi düşünüyorum ama acı olur mu diye cok korkuyorum bir de bu rahim filmi için olan aletler mr gibi değil demi ben mr a giremiyorum kapalı dar olunca fenalaşıyorum
canım ben hiç anlamadım inan ki muayene olur gibi oluyo aynı korkmana gerek yok :) birde öyle kapalı ortam değil röntgen masası gibi bi masaya yatıyosun onlar 5 dk hallediyolar ama dediğim gibi alttan muayene olur gibi aynı o yüzden rahat ol :)

tüplerin açık gibi duruyo tatlım ama doktora sormak lazım tabi..
Canım benim tesekkür ederim valla doktorun ne dediğini çok anlayamadım sorun yok kötü bir şey yok dedi ama yazdığı notta geçiş yavaş yazıyordu..

ne demek canım :) geçiş yavaşsa belki yapışıklık varmıştır o açılmıştır kaç senedir doktora gide gele uzman oldum artık

ne demek canım :) geçiş yavaşsa belki yapışıklık varmıştır o açılmıştır kaç senedir doktora gide gele uzman oldum artık

:)) umarım .. Bu ay olmadı Haziran'da da olmazsa laparoskopi yaptırırım belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…