İyi Akşamlar herkese. Ne çok canımızı yakacak, Psikolojimizi bozacak durumla karşılaşıyoruz ve hala güçlü durabiliyoruz.
6 yıllık evliyim. 4 yıldır korunmuyorum. 1 düşük yaptım. Pko var ve artık hipotroid de var. Hsg çektirmem gerekiyormuş. Çok korkuyorum o yüzden anestezi altında çektirmek istiyorum. İzmir de önerebileceğiniz bir yer var mı? Başkent Üniversitesi hastanesine randevu aldım. Doktorum oraya yönlendirdi. Bu hastanede hsg çektireniniz var mı? Allah isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin.

bende bir kez çektirdim zordu benim için acı eşiğim düşük ben dayandıysam katlanılamıyacak bir ağrı değil emin ol genel yada lokal anestezi uygulanmaz bildiğim bana sadece ağrı kesici fitil vermişlerdi

merhabalar,

istanbulda radyotom diye bir yerde cektirdim. ve hiç ama giç acı hissetmedim. hatta hiçbişi anlamadım desem yeridir.

cok acılı oluyor diyenlerin nasıl bir uygulamadan gectigini bilmiyorum ama rahim filminde hiç acı cekmedim

Merhaba bende medistate kavacık hastanesinde çektirdim, burayı çok takip ediyorum; tüm herşeyi buradan arıyorum ilginç bir site maşallah herşey var; bende buradan okuduklarımla çok korkmuştum nolcak vs vs diye diye gittim. Radyoloji dr. gayet nazik bir bayandı; yalnız bir aparat takılıyor o kısım biraz acı verici birde ilk normal görüntü çekiliyor sonra sıvı ilk verilirken önceki dönem; sonraki dönem olmak üzere 2 defa sıvı veriliyor odalar soğuk ben çok üşüdüm. apart takılına kadar ki kısım geçene kadar ağrı oluyor benim ağrım baya oldu sonra sıvı verilirken hiçbişi hissetmedim karnım sıvı doldu onu hissettim. tüplerim açık hiçbir sorun yok..sonrasında baya bir akıntım oldu.. ağrı vs olmuyor sonrasında da..korkmayın yaptırın anesteziye hiç gerek yok; ama dr gittiğinizde muayene sırasında ağrınız oluyorsa bu ondan daha fazla bir ağrı oluşuyor bunu da ek olarak ilave edeyim..hepinize sağlıklı günler

bende seninle ayni yerde cektirdim...ne agri ne sizi hicbisi hissetmedim..calisanlarin guler yuzlu olmalari falan cok hosuma.gitti..

bende seninle ayni yerde cektirdim...ne agri ne sizi hicbisi hissetmedim..calisanlarin guler yuzlu olmalari falan cok hosuma.gitti..

ben de bu ay hamile kalamazsam adetimin bitimde gidip çektiricem hsg acıkcası biraz korkuyrum. acı eşiğim düşük değil ağda yaptırırken bile uykusu gelen bir tipim ama yinede çekiniyorum

ben de bu ay adet olursam hsg filmi çektiricem. İzmitte yaşıyorum, burada nerelerde çekiliyo bilgisi olan var mı? bi de benim merak ettiklerim var. bu hsg filminde tüpler falan tıkalı çıkıyo ya bazılarında, bu tüplerin tıkalı olması, normal adet döngüsünü etkileyen bişey değil anladığım kadarıyla. peki tüpleri tıkalı olan insanlarda herhangi bir belirti oluyor mu? mesela ağrılı adet dönemi veya akıntı gibi?? bilgisi olanlar cevap verirse sevinirim

Herkese İyi akşamlar. Ben HSG filmimi İzmir Başkent Üniversitesi hastanesinde Dr. Mesut Özsoya çektirdim. Hsg sonunda bana resimlerden oluşan bir cd verdi. 4 doktora gösterdim 4üde HSG raporu istedi ama bana rapor verilmedi. Ayrıca hepside bu HSG çok kötü çekilmiş hiç anlaşılır değil dedi. Bizim için zaten yeterince zor ve stresli bir süreci niçin daha da zorlaştırıyorlar anlamıyorum.

Ben ankarada anestezili cektirdim tuplerim acik cikti banada sadece cd verildi. Ama arkadaslar sonrasinda idrar yolu enf oldum iki ay ugrastirdi.islem kolay ancak cektirmeden mutlaka mantar ya da enfeksiyon var mi kontrol ettirin.

Selam bugün çektirdim, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci kampüsü Radyoloji Bölümünde kas gevşetici bunu söylememişlerdi ama ben yine de aldım ve ağrı kesici işte bunu almamı söylediler fakat biraz erken almışım sanırım oraya gidince söylüyorlar alın diye ona göre gideceklerin bilgisi olsun ... Birkaç saniye süren bir acı benim ağrı eşiğim düşük sanırım herkeste farklı seyrediyor, hala regl olacakmışım gibi kasıklarım ve eve gelip duş aldım(çünkü hemen duş al diye uyarıyorlar) Antibiyotiğe başladım ki yine dr söyledi ve 5gün ilişki yasak dediler. Herkese kolay gelsin...

Kizlar drlar vajinal muayene de anlayamiyolar mi rahimde tikaniklik olup olmadigini.

Bende gelecek ay cekilcem anestezili istiyorum

Merhaba;

Radyotom'un bir kaç şubesi varmış. Bakırköy, Fındıkzade, Taksim, Levent diyor internet sitesinde. Sizler nerede çektirdiniz acaba? Çalışanlar da önemli olduğu için, şubeler fark eder belki diye öğrenmek istedim.

Teşekkürler

hanımlar bnde cocuk ıstıyorum 1 sene oldu evlenelı cocuk olmadı ve pko oldugunu ogrendım devlete gıttıgımde 1 sene dolmadan tedaviye baslamıyolar ve hep baslarından savıyolar ozele gıdıyorum kılon var cocuk olmaz dıyıp postalıyolar yanı bn artık nbcamı sasırdım hangı doktora nereye gıdeyım blmıyorum cıldırcm ne bı ılac verıyolaar ne bısı yanı bn hamıle kalmk ıcın zayıflamayı bekleyememkı he bu arada zayıflamaya calısırım ama pko olunca da malum zayıflamak zor bnde artık tedavıye baslamak ıstıyorum rahım fılmı fln cektrmek ıstıyorum bu ısler nası oluyo bı yonlendırırsenız once nbmalıyım devlete mı gıdeyım ıstanbul avrupada oturuyorum rahım fılmını nası cektırıyoruz ozel hastaneye gıdıp dırek cektrmek ıstıyorummu dıcez yoksa doktorlarmı yonlendırıyo

biraz gec oldu cevap ama findikzadede cektirmsitim ben ve calisanlar inanilmaz guler yuzluler..

biraz gec oldu cevap ama findikzadede cektirmsitim ben ve calisanlar inanilmaz guler yuzluler..
Çok teşekkür ederim canım
Daha kesin değil çektirip çektirmeyeceğim zaten. Yakında anlaşılacak :/ Umarım gerek kalmaz.

hic korkmayin kizlar ben ne agri kesici ictim nede anestezili oldum cok kolay gecti yazin cektirdim iki tarafta acik cikti cok sukur bana guvenin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…