çok şükür canım tüpler acıkda işde üst kubbe bu kadar çökük olmasaydı keşke sorun mu degıl mı bılemıyorum doktorlarda da fikir ayrılığı varSenin tüplerin bile açık nasıl belli
bende bir kez çektirdim zordu benim için acı eşiğim düşük ben dayandıysam katlanılamıyacak bir ağrı değil emin ol genel yada lokal anestezi uygulanmaz bildiğim bana sadece ağrı kesici fitil vermişlerdiArkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.
bende seninle ayni yerde cektirdim...ne agri ne sizi hicbisi hissetmedim..calisanlarin guler yuzlu olmalari falan cok hosuma.gitti..merhabalar,
istanbulda radyotom diye bir yerde cektirdim. ve hiç ama giç acı hissetmedim. hatta hiçbişi anlamadım desem yeridir.
cok acılı oluyor diyenlerin nasıl bir uygulamadan gectigini bilmiyorum ama rahim filminde hiç acı cekmedim
bende seninle ayni yerde cektirdim...ne agri ne sizi hicbisi hissetmedim..calisanlarin guler yuzlu olmalari falan cok hosuma.gitti..
Anlayamazlar cnm bildigim kadariyla. Hsg lazimKizlar drlar vajinal muayene de anlayamiyolar mi rahimde tikaniklik olup olmadigini.
Bende gelecek ay cekilcem anestezili istiyorum
merhabalar,
istanbulda radyotom diye bir yerde cektirdim. ve hiç ama giç acı hissetmedim. hatta hiçbişi anlamadım desem yeridir.
cok acılı oluyor diyenlerin nasıl bir uygulamadan gectigini bilmiyorum ama rahim filminde hiç acı cekmedim
bende seninle ayni yerde cektirdim...ne agri ne sizi hicbisi hissetmedim..calisanlarin guler yuzlu olmalari falan cok hosuma.gitti..
biraz gec oldu cevap ama findikzadede cektirmsitim ben ve calisanlar inanilmaz guler yuzluler..Merhaba;
Radyotom'un bir kaç şubesi varmış. Bakırköy, Fındıkzade, Taksim, Levent diyor internet sitesinde. Sizler nerede çektirdiniz acaba? Çalışanlar da önemli olduğu için, şubeler fark eder belki diye öğrenmek istedim.
Teşekkürler
Çok teşekkür ederim canımbiraz gec oldu cevap ama findikzadede cektirmsitim ben ve calisanlar inanilmaz guler yuzluler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?