Ben de bugünden itibaren bıraktm almayı zaten, teşekkür ederim cevabın içinmerhaba bende çektirdim geçenlerde bana doktor çektikten sonra verdi antibiyotk ben bi kaç gün içtim sonra bıraktım dr hamile kalsanda zarar olmaz demişti ama bende çok kullanamadım zaten
MerhabaSelam bugün çektirdim, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci kampüsü Radyoloji Bölümünde kas gevşetici bunu söylememişlerdi ama ben yine de aldım ve ağrı kesici işte bunu almamı söylediler fakat biraz erken almışım sanırım oraya gidince söylüyorlar alın diye ona göre gideceklerin bilgisi olsun ... Birkaç saniye süren bir acı benim ağrı eşiğim düşük sanırım herkeste farklı seyrediyor, hala regl olacakmışım gibi kasıklarım ve eve gelip duş aldım(çünkü hemen duş al diye uyarıyorlar) Antibiyotiğe başladım ki yine dr söyledi ve 5gün ilişki yasak dediler. Herkese kolay gelsin...
Selam bugün çektirdim, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci kampüsü Radyoloji Bölümünde kas gevşetici bunu söylememişlerdi ama ben yine de aldım ve ağrı kesici işte bunu almamı söylediler fakat biraz erken almışım sanırım oraya gidince söylüyorlar alın diye ona göre gideceklerin bilgisi olsun ... Birkaç saniye süren bir acı benim ağrı eşiğim düşük sanırım herkeste farklı seyrediyor, hala regl olacakmışım gibi kasıklarım ve eve gelip duş aldım(çünkü hemen duş al diye uyarıyorlar) Antibiyotiğe başladım ki yine dr söyledi ve 5gün ilişki yasak dediler. Herkese kolay gelsin...
canım biraz geç cevap verilmiş olacak fakat bu konuda kimse yazmamış sana onun için yazmak istedim. devlet hastanesinde korunmasız 1 yıl bitip de gebe kalınmazssa tedaviye başlanıyo bana da öyle söylendi ve ben özele gittim.özelde bu konuda sorun asla çıkmaz sonuçta paranla testleri yaptıracaksın bütçene uygun bi hastane bulursun. sen isteğini dile getir onlar yapılması gereken testleri zaten sırasıyla yapacaklar ki benimde öyle oldu. ve sende pko varmış bunu belirtirsin ona göre testlerden başlanılır. kaldıki kilo da önemli gebeliği etkileyen bi durum bundan dolayı sıkı bi diyetede girersin en azından testler için zaman harcadığın o sürede kiloda vermiş olursun. nen bu konuda baya uğraştım baya bi tecrübem varhanımlar bnde cocuk ıstıyorum 1 sene oldu evlenelı cocuk olmadı ve pko oldugunu ogrendım devlete gıttıgımde 1 sene dolmadan tedaviye baslamıyolar ve hep baslarından savıyolar ozele gıdıyorum kılon var cocuk olmaz dıyıp postalıyolar yanı bn artık nbcamı sasırdım hangı doktora nereye gıdeyım blmıyorum cıldırcm ne bı ılac verıyolaar ne bısı yanı bn hamıle kalmk ıcın zayıflamayı bekleyememkı he bu arada zayıflamaya calısırım ama pko olunca da malum zayıflamak zor bnde artık tedavıye baslamak ıstıyorum rahım fılmı fln cektrmek ıstıyorum bu ısler nası oluyo bı yonlendırırsenız once nbmalıyım devlete mı gıdeyım ıstanbul avrupada oturuyorum rahım fılmını nası cektırıyoruz ozel hastaneye gıdıp dırek cektrmek ıstıyorummu dıcez yoksa doktorlarmı yonlendırıyo
canım biraz geç cevap verilmiş olacak fakat bu konuda kimse yazmamış sana onun için yazmak istedim. devlet hastanesinde korunmasız 1 yıl bitip de gebe kalınmazssa tedaviye başlanıyo bana da öyle söylendi ve ben özele gittim.özelde bu konuda sorun asla çıkmaz sonuçta paranla testleri yaptıracaksın bütçene uygun bi hastane bulursun. sen isteğini dile getir onlar yapılması gereken testleri zaten sırasıyla yapacaklar ki benimde öyle oldu. ve sende pko varmış bunu belirtirsin ona göre testlerden başlanılır. kaldıki kilo da önemli gebeliği etkileyen bi durum bundan dolayı sıkı bi diyetede girersin en azından testler için zaman harcadığın o sürede kiloda vermiş olursun. nen bu konuda baya uğraştım baya bi tecrübem varklomenle tedavi-aşılama-3 tüp bebek tabi bunun öncesinde yapılan testler.. hormon testleri-rahim filmi vs.vs. sormak istediğin bişi olursa yazarsın elimden geldiğince yardımcı olurum.. hastane tavsiye edebilirim ama öncelikli testlerinin tamamının yapılması gerekli ve olmamasının sebebebinin net belirtilmiş olması gerek. hayırlısı olsun..
rahim filmi tüpler açıkmı diye bakılmak için çekilir. eyer doktorun filmden emin olamadıysa mutlaka yeniden daha iyi bir yerde çektirmelisin -yani makinesi daha gelişmiş bir yer olabilir. loporoskopide rahimin şekli ile alakalı idi sanırım. bende rahim filminde tüpler açıktı 2 kez tüp bebek tutmayınca doktorum tanı amaçlı histereskopi yaptı bu işlemde rahimde şekil bozukluğu varmı diye kamera ile bakıldı.çok şükür bi sorun yoktu ama olması durumunda müdahale edip şekli düzeltebiliyorlar.kist-miyom vs. varmı diye bakılıyo varsa alınıyo. yani anlıycağın rahimin tamamen tedaviye uygunmu değilmi bununla ilgili bi problem varmı detaylı bakıyolar. bi sıkıntı varsa önce rahime ilgili sıkıntıyı düzeltiğ ondan sonra tüp bebeğe başlarlar.merhabalar,
doktorum bana tup bebk onerdı. rahım fılmı temız tupler acık cıktı ama doktorum fılmın kotu cekılmıs olabılecegını. rahım fılmı ya da loporoskopı cekılmesı gerektıgını soyledı. rahımde sıkıntı olabılır dedı.
tuplerın acık olmamasının dısında ne gıbı sıkıntılar olabılır kı. rahım fılmı cektrdım yazmıssınz o yuzden sormak ıstedım
canım rahim filmi tüpler için yapılıyo yani tüpler açıkmı diye. kistin varsa rahimde dir.bu engel değil kist varsa da çekiliyor bildiğim kadarıyla. ikisi farklı yerlerde yani. yapılan işlemde renkli sıvı rahimden geçerek tüplerin giriş yerinden enjekte ediliyor.anladım benım bı kıstım var kıst varken rahım fılmı cekılır mı
canım rahim filmi tüpler için yapılıyo yani tüpler açıkmı diye. kistin varsa rahimde dir.bu engel değil kist varsa da çekiliyor bildiğim kadarıyla. ikisi farklı yerlerde yani. yapılan işlemde renkli sıvı rahimden geçerek tüplerin giriş yerinden enjekte ediliyor.
canım ben yaptılralı 2 sene olmuştur belkide daha fazla. ama tecrübemi paylaşırım tabiii.merhaba ,öncelikle bebeğin için seni tebrik ederim.bende 2 sene oldu tedavi görüyorum.klomen gonalf yumurta büyüdü zorlada olsa ama sonuç negatif.dr aşılama dedi ve öncelikle rahim filmi istedi.ve okuduğum kadarıyla zorlu bi işlemmiş.eğer sorun olmazsa detaylı bir şekilde ne aşamadan geçiyoruz rahim filmi çekilirken anlatımısın?birde sen nasıl hamile kalmayı başardın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?