diğer sorunu geç gördüm canım.
benimki tüp bebek yöntemiyle oldu. önce klomenle yumurta takibi yapılarak çatlatma iğnesiyle 2 yada 3 kez denedik tutmayınca aşılama oda olmayınca 3 kez tüp bebek yaptık sonuncusunda tuttu çok şükür.allah isteyen herkese nasip etsin...

cevabın için teşekkür ederim.

Rahim filmi için kesinlikle fındıkzade radyotom radyomarı tavsiye ederim işlemin bittiğini bile anlamıyosun Yatıp kalkman bir oluyo ve kesinlikle yapılırken olsun sonrasında olsun hiç bir Ağrı Sancı çekmiyorsun

Ben 1 hafta önce çektirdim ağrı eşiğim yüksek olmasına rağmen çok canım yandı ama 1 2 dakikalık bir işlem sıvı çok yakıyor. Sonrasında tüplerin açık olduğunu öğrendik. Doktor ağrı kesici ve antibiyotik yazdı. 3 gün kanama devam etti. Ama hala kasıklarımda belimde ve bacaklarımda ağrı oluyor. Böyle 1 hafta sonra aynı şikayetleri yaşayan var mı

Cnm bende 1 hafta önce çektirdim sadece cektirdigim gün ağrım oldu kanama olmadı bende ertesi gün öğlen gibi geçti ağrı

Arkadaslar merhaba yeni uye oldum asilama yaptiracagim ama once rahim filmi istediler vede burda okuduklarim beni cok korkuttu

Bende iki gun once cektirdim radyotom radyomar findikzadede. Doktorum yonlendirdi fakat forumdanda okuyodum olumlu yorumlari. Titreyerek gittim cok korkuyodum.hemsireler cok rahatlatti ama brnim canim cok tatlidir ve dahada bir yillik evliyim alttan muayene bile olmadim tam anlamiyla.neyse girdim onluk ve terlikleri giydim sedyye uzandim.yuvarlak bi rontgen aleti karnimin ustundeydi bikac film cekti kalbim kut kut carpiyo kipkirmizi oldum cok panigimdir.bi bayan alttan bi kataterle isleme basladi aci yada agri cekmedim bi yandanda rontgenler cekildi ekranda rahmimi gordum fln derken hemsire yatakta doner gibi donun dedi nasi yani sivi vermcekmisiniz dedim guldu ohooo islem bitti bile gecmis olsun dedi ben tabi sok:) e bende aciycak diye bekliyorum sivi verince agri olcak saniyodum dedim.doktorunuz buraya yonledrdgi icin cok sanslisiniz burda tamamen agrisiz gordugunz gibi dedi.ilacin dagilmasi icin sedyede dondum sonra kalktim giyindim.ne bir sanci ne agri. Allaha sukurler olsun korkularim bosunaymis sonra doktoruma gittim tuplerim acik rahin temiz binlerce sukur. Doktordan ciktik esim git yaz kk da yazik senin gibi korkanlar vardir korkmasinlar dedi yazmammi dedim arkadaslar ben sakaryadan geldim iyikide gelmisim istanbulda olanlar mutlaka radyotomda cektirin 400tl odedim bu arada

Bende 2012de adanada çektirdim..internetten okuyup gittim,stresliydim ama çok şükür acı ağrı olmadı.sadece adet döneminde ki gibi gelen hafif sancı oldu.O kadar..bende 600tl.vermiştim ama çok şükür sıkıntı olmadı

Ben iki gün önce çektirdim allaha çok şükür kanallar da sıkıntı çıkmadı. Canım hiç korkma benim 5 dakika sürdü adet sancısının biraz daha siddetlisi dayanılmıycak bir ağrı değil. Umarım sonuçların iyi çıkar...

kızlar bu filmi adetin kaçıncı günü çekiyorlar.biter bitmez mi gidilmesi gerekiyor?

merhaba arkadaşlar,
7 aylık evliyim 32 yaşındayım. 7 aydır uğrasıyoruz çocuk için. bu ay adetimin 2. günü hormon testi yapılacak. rahim filmi ne zaman çektirmeliyim sizce?

merhaba arkadaşlar,
7 aylık evliyim 32 yaşındayım. 7 aydır uğrasıyoruz çocuk için. bu ay adetimin 2. günü hormon testi yapılacak. rahim filmi ne zaman çektirmeliyim sizce?
merhaba.
normalde jinekoloğun seni yönlendirmesi gerekir bu konuda.Fakat bunun için randevulu gitmen gerekiyor.randevunu da adetin 9 veya en geç 10. gününe yazıyorlar. 10. gün geçerse bir dahaki ay adet dönemini beklemen gerekiyor.

Kimse var mi?
Yarin rahim filmi cektirecegim insallah ama Findikzade Radyotom agrisiz cekiyor demis çoğu kişi, nasil oluyor bu? Ben de oraya mi gitmeliyim? Cok korkuyorum çünkü. .

Arkadaşlar istanbulda yaşıyorsanız kesinlikle radyotom radyomara gidin gerçekten hiç ağrı hissetmedim bende burda yazılanları görüp çok korkuyordum ama boşunaymış çok kısa bi işlem boş yere ihmal etmeyin

Herkes orayı öneriyor ben de oraya gideyim o zaman ne zaman çekilmesi gerekiyor belli bir günü var mı ve ücreti nedir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…