diğer sorunu geç gördüm canım.merhaba ,öncelikle bebeğin için seni tebrik ederim.bende 2 sene oldu tedavi görüyorum.klomen gonalf yumurta büyüdü zorlada olsa ama sonuç negatif.dr aşılama dedi ve öncelikle rahim filmi istedi.ve okuduğum kadarıyla zorlu bi işlemmiş.eğer sorun olmazsa detaylı bir şekilde ne aşamadan geçiyoruz rahim filmi çekilirken anlatımısın?birde sen nasıl hamile kalmayı başardın?
diğer sorunu geç gördüm canım.
benimki tüp bebek yöntemiyle oldu. önce klomenle yumurta takibi yapılarak çatlatma iğnesiyle 2 yada 3 kez denedik tutmayınca aşılama oda olmayınca 3 kez tüp bebek yaptık sonuncusunda tuttu çok şükür.allah isteyen herkese nasip etsin...
rica ederim... rahim filmi içinde dediğim gibi ağrısız çeken yerler var araştırıp kendine uygun olan bi yer bulabilirsin.ben çektireli baya oldu sonuçta.geçmiş olsuncevabın için teşekkür ederim.
kızlar bu filmi adetin kaçıncı günü çekiyorlar.biter bitmez mi gidilmesi gerekiyor?
merhaba.merhaba arkadaşlar,
7 aylık evliyim 32 yaşındayım. 7 aydır uğrasıyoruz çocuk için. bu ay adetimin 2. günü hormon testi yapılacak. rahim filmi ne zaman çektirmeliyim sizce?
Herkes orayı öneriyor ben de oraya gideyim o zaman ne zaman çekilmesi gerekiyor belli bir günü var mı ve ücreti nedir acabaArkadaşlar istanbulda yaşıyorsanız kesinlikle radyotom radyomara gidin gerçekten hiç ağrı hissetmedim bende burda yazılanları görüp çok korkuyordum ama boşunaymış çok kısa bi işlem boş yere ihmal etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?