- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.371
- 598
Arkadaşlar istanbulda yaşıyorsanız kesinlikle radyotom radyomara gidin gerçekten hiç ağrı hissetmedim bende burda yazılanları görüp çok korkuyordum ama boşunaymış çok kısa bi işlem boş yere ihmal etmeyin
Herkes orayı öneriyor ben de oraya gideyim o zaman ne zaman çekilmesi gerekiyor belli bir günü var mı ve ücreti nedir acaba
Teşekkürler canım verdiğin bilgiler için çok geçmiş olsunBir gün oncesinden sabah 8den 11e kadar r randevu al yoksa ertesi gün cok beklersin. Adetin 8.9. Ve 10. Gunleri gitmen lazim. Ayrica fiyati da 400 canim..
Teşekkürler canım verdiğin bilgiler için çok geçmiş olsun
[UOTE="pnrsbn, post: 38172704, member: 638196"]Rahim filmi sonrası hamile kalan varmı
Mrb canim ben normal cektirdim korkacak bisey degil zaten 10 dk anca suruyo vajinal muayene gibi spekulum takilyo onda aci falan yok zaten benim sadece ilac verdikten sonra basincla ilac yumurtaliklara doldugu icin agri hissettim hani idrara sîkısırsinda boyle basinc hissedersn ondan biraz fazla ama dayana bildim anestezili olacak kadar abartacak bisey yok tabi bu kisinin agri esiginede bagli ben cikacak sonuctan korkugum icin biraz stresliydim ondan belki fazla hissettim
Bende iki gun once cektirdim radyotom radyomar findikzadede. Doktorum yonlendirdi fakat forumdanda okuyodum olumlu yorumlari. Titreyerek gittim cok korkuyodum.hemsireler cok rahatlatti ama brnim canim cok tatlidir ve dahada bir yillik evliyim alttan muayene bile olmadim tam anlamiyla.neyse girdim onluk ve terlikleri giydim sedyye uzandim.yuvarlak bi rontgen aleti karnimin ustundeydi bikac film cekti kalbim kut kut carpiyo kipkirmizi oldum cok panigimdir.bi bayan alttan bi kataterle isleme basladi aci yada agri cekmedim bi yandanda rontgenler cekildi ekranda rahmimi gordum fln derken hemsire yatakta doner gibi donun dedi nasi yani sivi vermcekmisiniz dedim guldu ohooo islem bitti bile gecmis olsun dedi ben tabi sok:) e bende aciycak diye bekliyorum sivi verince agri olcak saniyodum dedim.doktorunuz buraya yonledrdgi icin cok sanslisiniz burda tamamen agrisiz gordugunz gibi dedi.ilacin dagilmasi icin sedyede dondum sonra kalktim giyindim.ne bir sanci ne agri. Allaha sukurler olsun korkularim bosunaymissonra doktoruma gittim tuplerim acik rahin temiz binlerce sukur. Doktordan ciktik esim git yaz kk da yazik senin gibi korkanlar vardir korkmasinlar dedi yazmammi dedim arkadaslar ben sakaryadan geldim iyikide gelmisim istanbulda olanlar mutlaka radyotomda cektirin 400tl odedim bu arada
TeşekkürlerRahim filmi için kesinlikle fındıkzade radyotom radyomarı tavsiye ederim işlemin bittiğini bile anlamıyosun Yatıp kalkman bir oluyo ve kesinlikle yapılırken olsun sonrasında olsun hiç bir Ağrı Sancı çekmiyorsun
Merhaba;diğer sorunu geç gördüm canım.
benimki tüp bebek yöntemiyle oldu. önce klomenle yumurta takibi yapılarak çatlatma iğnesiyle 2 yada 3 kez denedik tutmayınca aşılama oda olmayınca 3 kez tüp bebek yaptık sonuncusunda tuttu çok şükür.allah isteyen herkese nasip etsin...
Rica ederim canim cesaret verdiysem ne mutlu, sevindim :) bu ay kirmiziyi gordum duan ve guzel temennin icin cok tesekkur ederim allah hepimizr hayirli evlatlar versin. Bir yil korunmadan hamilr kalamadiysan hsg cektirmeni tavsiyr ederim cunku allah korusun tikaniklik varsa ne kadar ilac kullansanda gebe kalinamiyor.allah kimseye aratmasin gercekten zormus bu islerCanım yaaa.. Ne iyi ettin de yazdın..Herkes orayı tavsiye ediyor ama sen bi ayrı güzel anlatmışsın Çok teşekkürler.. Eğer gerekli olursa orada çektireceğim mutlaka.. cesaret verdin valla.. İnşallah bebiş haberlerini de verirsin
TeşekkürlerKorkularımı yeniyorum sayenizde Bebeğiniz inşallah sağlıkla mutlulukla dünyaya gelsin..
tşk.ederim canım.allah isteyen herkese nasip etsin .. emeklerinizin karşılığını alırsınız inşallah. tüp bebek uzun ve yorucu bir süreç olsu hiö ara vermeden devam ettiğimden dolayı. umarım hepimiz sağlıkla meleklerimize kavuşuruz..Merhaba;
Amin inşallahh..
Çok sabretmişsiniz, çok beklemişsiniz.. İnşallah bebeğiniz sağlıkla dünyaya gelsin..Çok mutlu başarılı analı babalı uzuunn bir ömrü olsun inşallah..
Bu ay 10. ay canım. İlaç ve çatlatma iğnesiyle de 2. ayımız. Yine olmazsa aşılama yaparız dedi doktor. Yani o aslında böyle devam edebiliriz istersen dedi de, ben istemedim. Aşılamadan önce de film çektirilmesi gerekiyor sanırım duruma bakmak için; bir sorun varsa boşa gitmesin diye. Bizde Allah'a şükür görünür bir sorun da yok, yine de olmadı.. Belki de tüplerdedir sorunRica ederim canim cesaret verdiysem ne mutlu, sevindim :) bu ay kirmiziyi gordum duan ve guzel temennin icin cok tesekkur ederim allah hepimizr hayirli evlatlar versin. Bir yil korunmadan hamilr kalamadiysan hsg cektirmeni tavsiyr ederim cunku allah korusun tikaniklik varsa ne kadar ilac kullansanda gebe kalinamiyor.allah kimseye aratmasin gercekten zormus bu isler
Amin canım amiiinn.. İnşallahhhtşk.ederim canım.allah isteyen herkese nasip etsin .. emeklerinizin karşılığını alırsınız inşallah. tüp bebek uzun ve yorucu bir süreç olsu hiö ara vermeden devam ettiğimden dolayı. umarım hepimiz sağlıkla meleklerimize kavuşuruz..
Bencede asilamadan once tuplerine bir baktir hem icin rahat eder. Esinede sperm testi yaptirmanizi oneririm. Bazen yillarca ugrasip sadeve sorunu kadinda arayan doktorlar yuzunden bi cok kadin bos yere hormon ilaclrina maruz kaldi. Gerci simdilerde doktorlar daha dikkatli. Bende bu adetimle beraber yumurta takibine basliyorum cikolata kistim var zaman kaybi deselerde hayirlisi bakalim :) allah butun bebek istyen arkadaslara bizlere de saglikli evlatlar nasip etsin insallahBu ay 10. ay canım. İlaç ve çatlatma iğnesiyle de 2. ayımız. Yine olmazsa aşılama yaparız dedi doktor. Yani o aslında böyle devam edebiliriz istersen dedi de, ben istemedim. Aşılamadan önce de film çektirilmesi gerekiyor sanırım duruma bakmak için; bir sorun varsa boşa gitmesin diye. Bizde Allah'a şükür bir sorun da yok, yine de olmadı.. Belki de tüplerdedir sorunyani inşallah değildir de.. Değilse de içim rahatlar bari.. Adetime 3-4 gün var aslında ama adet belirtileri var.. Pek umudum yok.. Yine de bir sürpriz yaparsa bebişim filme de gerek kalmaz inşallah
Slm kizlar bende bu ay hsg cekilecem. Hemde anestesisiz dedi doktorum. 14 aylik evliyim ve bir sorun olmamasina ragmen hamile kalamadim. Hsg ye karar verdim. İns. Kotu bir sonuc cikmaz. Cok endiseliyim. Hsg den sonra hamile kalmak daha kolay oluyormus galiba. Hamile kalan var mi. Kadin olmak cok zormus ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?