Evet, ben de bugun orada cektirdim. Siviyi verirlerken aci duydum su an da hafif sancim var ama hemen yaptilar oldu bitti. Siz dd mi bugun yaptirdiniz? Belki karsilasmisizdir ;-)

Herkes orayı öneriyor ben de oraya gideyim o zaman ne zaman çekilmesi gerekiyor belli bir günü var mı ve ücreti nedir acaba

Bir gün oncesinden sabah 8den 11e kadar r randevu al yoksa ertesi gün cok beklersin. Adetin 8.9. Ve 10. Gunleri gitmen lazim. Ayrica fiyati da 400 canim..

[UOTE="pnrsbn, post: 38172704, member: 638196"]Rahim filmi sonrası hamile kalan varmı[/QUOTE]

Bunu bende merak ediyorum bu ayin 13 de hsg cekîldim 6snda adet gunum normalde 5nden itibaren acik kahve rengi akintim var adet olmadim belirtimde yok

[UOTE="pnrsbn, post: 38172704, member: 638196"]Rahim filmi sonrası hamile kalan varmı

Bunu bende merak ediyorum bu ayin 13 de hsg cekîldim 6snda adet gunum normalde 5nden itibaren acik kahve rengi akintim var adet olmadim belirtimde yok[/QUOTE]

Merhaba. Nasıl geçti acaba? Anestezili mi yoksa normal mi çektirdiniz? Ben bu ay hamile kalmazsam film çekilcek çok korkuyodum ama burda yazanlardan cesaret aldım o yüzden bi sorayım dedim :)

Mrb canim ben normal cektirdim korkacak bisey degil zaten 10 dk anca suruyo vajinal muayene gibi spekulum takilyo onda aci falan yok zaten benim sadece ilac verdikten sonra basincla ilac yumurtaliklara doldugu icin agri hissettim hani idrara sîkısırsinda boyle basinc hissedersn ondan biraz fazla ama dayana bildim anestezili olacak kadar abartacak bisey yok tabi bu kisinin agri esiginede bagli ben cikacak sonuctan korkugum icin biraz stresliydim ondan belki fazla hissettim

Anladım teşekkür ederim. Ama bana o rahime bakmak için spekulumu taktığında canm çok acıdı heralde birden yaptığı için irkildim bide. Ama ona dayandım o metal hortuma da dayanırım heralde (

Slm kizlar bende bu ay hsg cekilecem. Hemde anestesisiz dedi doktorum. 14 aylik evliyim ve bir sorun olmamasina ragmen hamile kalamadim. Hsg ye karar verdim. İns. Kotu bir sonuc cikmaz. Cok endiseliyim. Hsg den sonra hamile kalmak daha kolay oluyormus galiba. Hamile kalan var mi. Kadin olmak cok zormus ya.

Canım yaaa.. Ne iyi ettin de yazdın.. Herkes orayı tavsiye ediyor ama sen bi ayrı güzel anlatmışsın Çok teşekkürler.. Eğer gerekli olursa orada çektireceğim mutlaka.. cesaret verdin valla.. İnşallah bebiş haberlerini de verirsin

Teşekkürler Korkularımı yeniyorum sayenizde Bebeğiniz inşallah sağlıkla mutlulukla dünyaya gelsin..

Merhaba;
Amin inşallahh..
Çok sabretmişsiniz, çok beklemişsiniz.. İnşallah bebeğiniz sağlıkla dünyaya gelsin.. Çok mutlu başarılı analı babalı uzuunn bir ömrü olsun inşallah..

Bende cuma günü hsg çektiricem ve bu ilk iğneden sonraki doktorunun istediği bişey.. Pkoluyum bende.. 9 aydır korunmadığımız halde Rabbim nasip etmedi.. Bu sayede hamile olan var mı?? Rahim filmi ne kadar olumlu geldi çektirenlere?? Deneyimlerinizi ve sonuçlarınızı öğrenebilir miyim rica etsem.. Teşekkür ederim şimdiden.. Bu arada doktorum direk anestezili çektircez dedi bana ben önermedim..

Rica ederim canim cesaret verdiysem ne mutlu, sevindim :) bu ay kirmiziyi gordum duan ve guzel temennin icin cok tesekkur ederim allah hepimizr hayirli evlatlar versin. Bir yil korunmadan hamilr kalamadiysan hsg cektirmeni tavsiyr ederim cunku allah korusun tikaniklik varsa ne kadar ilac kullansanda gebe kalinamiyor.allah kimseye aratmasin gercekten zormus bu isler

Merhaba;
Amin inşallahh..
Çok sabretmişsiniz, çok beklemişsiniz.. İnşallah bebeğiniz sağlıkla dünyaya gelsin.. Çok mutlu başarılı analı babalı uzuunn bir ömrü olsun inşallah..
tşk.ederim canım.allah isteyen herkese nasip etsin .. emeklerinizin karşılığını alırsınız inşallah. tüp bebek uzun ve yorucu bir süreç olsu hiö ara vermeden devam ettiğimden dolayı. umarım hepimiz sağlıkla meleklerimize kavuşuruz..

Bu ay 10. ay canım. İlaç ve çatlatma iğnesiyle de 2. ayımız. Yine olmazsa aşılama yaparız dedi doktor. Yani o aslında böyle devam edebiliriz istersen dedi de, ben istemedim. Aşılamadan önce de film çektirilmesi gerekiyor sanırım duruma bakmak için; bir sorun varsa boşa gitmesin diye. Bizde Allah'a şükür görünür bir sorun da yok, yine de olmadı.. Belki de tüplerdedir sorun yani inşallah değildir de.. Değilse de içim rahatlar bari.. Adetime 3-4 gün var aslında ama adet belirtileri var.. Pek umudum yok.. Yine de bir sürpriz yaparsa bebişim filme de gerek kalmaz inşallah

Amin canım amiiinn.. İnşallahhh

Bencede asilamadan once tuplerine bir baktir hem icin rahat eder. Esinede sperm testi yaptirmanizi oneririm. Bazen yillarca ugrasip sadeve sorunu kadinda arayan doktorlar yuzunden bi cok kadin bos yere hormon ilaclrina maruz kaldi. Gerci simdilerde doktorlar daha dikkatli. Bende bu adetimle beraber yumurta takibine basliyorum cikolata kistim var zaman kaybi deselerde hayirlisi bakalim :) allah butun bebek istyen arkadaslara bizlere de saglikli evlatlar nasip etsin insallah

1.5 yıl korunmadığımız halde çocuğumuz olmadı. Sonra HSG ye karar verdik. Ben anestezili oldum. . Bayıltıldım uyandığımda herşey bitmişti odaya çıkardılar. Hemen çıkar giderim dedim ama hemşireler 2 saaat kalmam gerektiğini söyledi. Bu iki saat içinde çok aşırı kanamam oldu. Kanama birtürlü durmayınca 4. saatin sonunda tampon yapıldı. saat 16:00 da girdiğim hastaneden kanamam azalınca saat 23:00 da çıktım ama o son kanamam oldu birdaha regl olmadım o ay hiç beklemediğim halde hamile kaldım. HSG nin hikmetimidir, o ay beklemediğimizden dolayımıdır, yoksa eşimin gördüğü tedavidenmidir bilmiyorum tek bildiğim şimdi gün sayıyorum. Sizi korkutma için yazmıyorum çok sık rastlanan bir durum değilmiş bu. Yazmamın nedeni siz siz olun yanınızda biriyle hazırlıklı gidin. Kanamam çok olmasına rağmen hiç ağrı çekmedim zaten sadece yanlış bişey yapıldı diye korktum. Rabbim hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin. Bıkmayın, usanmayın mücadeleyi bırakmayın, çok fazlada kafaya takmayın en önemlisi bol bol dua edin. Siz tevekkül edin rabbim hayırlısıysa zaten mutlaka verir. Vermezsede rabbimi dediği gibi" Sizin hayır bildiklerinizde şer, şer bildiklerinizde hayır vardır.. ALLAH bilir siz bilemezsiniz.."[ Bakara / 216 ] bundada bir hayır vardır deyin. Lütfen benim içinde dua edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…