1.5 yıl korunmadığımız halde çocuğumuz olmadı. Sonra HSG ye karar verdik. Ben anestezili oldum. . Bayıltıldım uyandığımda herşey bitmişti odaya çıkardılar. Hemen çıkar giderim dedim ama hemşireler 2 saaat kalmam gerektiğini söyledi. Bu iki saat içinde çok aşırı kanamam oldu. Kanama birtürlü durmayınca 4. saatin sonunda tampon yapıldı. saat 16:00 da girdiğim hastaneden kanamam azalınca saat 23:00 da çıktım ama o son kanamam oldu birdaha regl olmadım o ay hiç beklemediğim halde hamile kaldım. HSG nin hikmetimidir, o ay beklemediğimizden dolayımıdır, yoksa eşimin gördüğü tedavidenmidir bilmiyorum tek bildiğim şimdi gün sayıyorum. Sizi korkutma için yazmıyorum çok sık rastlanan bir durum değilmiş bu. Yazmamın nedeni siz siz olun yanınızda biriyle hazırlıklı gidin. Kanamam çok olmasına rağmen hiç ağrı çekmedim zaten sadece yanlış bişey yapıldı diye korktum. Rabbim hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin. Bıkmayın, usanmayın mücadeleyi bırakmayın, çok fazlada kafaya takmayın en önemlisi bol bol dua edin. Siz tevekkül edin rabbim hayırlısıysa zaten mutlaka verir. Vermezsede rabbimi dediği gibi" Sizin hayır bildiklerinizde şer, şer bildiklerinizde hayır vardır.. ALLAH bilir siz bilemezsiniz.."[ Bakara / 216 ] bundada bir hayır vardır deyin. Lütfen benim içinde dua edin.
Âmin Allah Razı olsun canım Rabbim sizlere ve tüm isteyenlere nasip etsin înşaallah hayırlı sağlıklı bebişlerCanım yaaa.. Ne iyi ettin de yazdın..Herkes orayı tavsiye ediyor ama sen bi ayrı güzel anlatmışsın Çok teşekkürler.. Eğer gerekli olursa orada çektireceğim mutlaka.. cesaret verdin valla.. İnşallah bebiş haberlerini de verirsin
TeşekkürlerKorkularımı yeniyorum sayenizde Bebeğiniz inşallah sağlıkla mutlulukla dünyaya gelsin..
Eşimin de testleri yapıldı canım. İkimizde de bir sorun görünmüyor, ama kısmet olmadı daha.. Stresten olabilir, ben çok stres yapıyorum. Bu da çok etkiliyormuş. RAhat olmaya çalışıyoru artık ama.. Bakalım.. Elbet bir günü vardır. Bekliyoruz. Hayırlısı olsun senin için de canım.. Neden zaman kaybı olsun. Aldırma.. Elimizden geleni yapıcaz, umudumuzu kaybetmeyeceğiz.. Allah sağlıklar versin sana da. İsteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah..Bencede asilamadan once tuplerine bir baktir hem icin rahat eder. Esinede sperm testi yaptirmanizi oneririm. Bazen yillarca ugrasip sadeve sorunu kadinda arayan doktorlar yuzunden bi cok kadin bos yere hormon ilaclrina maruz kaldi. Gerci simdilerde doktorlar daha dikkatli. Bende bu adetimle beraber yumurta takibine basliyorum cikolata kistim var zaman kaybi deselerde hayirlisi bakalim :) allah butun bebek istyen arkadaslara bizlere de saglikli evlatlar nasip etsin insallah
Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.. İnşallah çok kolay olur doğumun.. Sağlıklı mutlu uzun ömürler versin Allah'ım hepberaber size..1.5 yıl korunmadığımız halde çocuğumuz olmadı. Sonra HSG ye karar verdik. Ben anestezili oldum. . Bayıltıldım uyandığımda herşey bitmişti odaya çıkardılar. Hemen çıkar giderim dedim ama hemşireler 2 saaat kalmam gerektiğini söyledi. Bu iki saat içinde çok aşırı kanamam oldu. Kanama birtürlü durmayınca 4. saatin sonunda tampon yapıldı. saat 16:00 da girdiğim hastaneden kanamam azalınca saat 23:00 da çıktım ama o son kanamam oldu birdaha regl olmadım o ay hiç beklemediğim halde hamile kaldım. HSG nin hikmetimidir, o ay beklemediğimizden dolayımıdır, yoksa eşimin gördüğü tedavidenmidir bilmiyorum tek bildiğim şimdi gün sayıyorum. Sizi korkutma için yazmıyorum çok sık rastlanan bir durum değilmiş bu. Yazmamın nedeni siz siz olun yanınızda biriyle hazırlıklı gidin. Kanamam çok olmasına rağmen hiç ağrı çekmedim zaten sadece yanlış bişey yapıldı diye korktum. Rabbim hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin. Bıkmayın, usanmayın mücadeleyi bırakmayın, çok fazlada kafaya takmayın en önemlisi bol bol dua edin. Siz tevekkül edin rabbim hayırlısıysa zaten mutlaka verir. Vermezsede rabbimi dediği gibi" Sizin hayır bildiklerinizde şer, şer bildiklerinizde hayır vardır.. ALLAH bilir siz bilemezsiniz.."[ Bakara / 216 ] bundada bir hayır vardır deyin. Lütfen benim içinde dua edin.
Çok teşekkürler canım.. Amin inşallah..Âmin Allah Razı olsun canım Rabbim sizlere ve tüm isteyenlere nasip etsin înşaallah hayırlı sağlıklı bebişler
Korkacak hiç birşey yok benim ellerim ayaklarım titriyordu Boşa stres yapmışım çok rahat olun çünkü Canınız yanmayacak ve iki dakikalık bi işlem normal muane gibi düşününSonundada hayırlı haberler alırsınız inşaallah
İzmirde hsg çektirecekler çektirenlerdevlet hastanesi üniversite hastaneleri hangisinde çektirdiniz ve kaç gün sonrasına randevu verdiler lütfen yardımcı olur musunuz??
merhaba kızlar bizde 20 aydır deniyoruz ama olmuyo 3 gün önce film çektirdim bikaç sorum var bilgisi olan yardımcı olabilecek varmı acaba
kızlar rahim filmi mi profil resi yaptım bakar mısınız üst kubbesi çokuk sizinkine göre fazlamı çökük
İzmirde hsg çektirecekler çektirenlerdevlet hastanesi üniversite hastaneleri hangisinde çektirdiniz ve kaç gün sonrasına randevu verdiler lütfen yardımcı olur musunuz??
ben burda gördüğüm kadarıyla hsg de tıkalı olan yerin içinde sıvı olursa o çok zararlı oluyomuş benim benim hsg sonucumda sadece tıkalı yazıyo hiçbişey yazmıyo.sıvı olsa yazarmıydı acaba. o sıvı artık neyse bilmiyorum tüp bebeği bile engelliyomuş.bide ben o an çok acı çektim ve kendimi çok sıktım acaba ondan tıkalı çıkmış olabilirmi. dr önce spazm olabilir ufak bi tıkanıklık dedi biz çok soru sorunca senin o tüpün tamamen tıkalı çocuğun olmaz aşılama deneyelim dediSor canim bildigimiz bir konuysa cevap veririz. İns.senin sonuclarinda iyi cikar
ben burda gördüğüm kadarıyla hsg de tıkalı olan yerin içinde sıvı olursa o çok zararlı oluyomuş benim benim hsg sonucumda sadece tıkalı yazıyo hiçbişey yazmıyo.sıvı olsa yazarmıydı acaba. o sıvı artık neyse bilmiyorum tüp bebeği bile engelliyomuş.bide ben o an çok acı çektim ve kendimi çok sıktım acaba ondan tıkalı çıkmış olabilirmi. dr önce spazm olabilir ufak bi tıkanıklık dedi biz çok soru sorunca senin o tüpün tamamen tıkalı çocuğun olmaz aşılama deneyelim dedi
Teşekkür ederim Canım bilgilendirdiğin için.. Benim Ocak ayına kaldı hsg.. Hemen çekiyorlarsa çok sevindim.. Sen be zaman çektirdin hsg'yi ?? Bir sıkıntı varmıymış tüplerinde ?? Birde sen hangi doktora girtin :/ asistan Burak Arslan baktı bana ve öbür ay tüm tetkiklerini yapalım dedi.. Sende yararlı olgu mu hsgselam canım. yazını geç görmüşüm galiba. ben 9 eylülde çekildim. uzağa vermediler randevumu. önden kadın doğudan randevu almıştım. doktorumun hsg istediğini söyledim. adet olunca arayın dediler. aradım. bittikten 2 gün sonraya randevu verdiler. 15 dk sürdü işlem. anestezi almadım. ağrı sızı olmadı
Teşekkür ederim Canım bilgilendirdiğin için.. Benim Ocak ayına kaldı hsg.. Hemen çekiyorlarsa çok sevindim.. Sen be zaman çektirdin hsg'yi ?? Bir sıkıntı varmıymış tüplerinde ?? Birde sen hangi doktora girtin :/ asistan Burak Arslan baktı bana ve öbür ay tüm tetkiklerini yapalım dedi.. Sende yararlı olgu mu hsg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?