Slm canim hsg cekimin iyi gecmemis ama sukur o ay hamile kalmışsin. Bende cok korkuyorum hsg den. Bende 14 aylik evliyim bir kere vajinal muayene oldum cok kasiliyorum geriliyorum. Doktor anestesisiz olacak dedi 5 dk lik islem icin narkoz onermiyoruz dedi. Bakalim ins. İyi gecer tupler aciktirda senin gibi hemen hamile kalirim. Sende 38. Haftadasin galiba rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.

Âmin Allah Razı olsun canım Rabbim sizlere ve tüm isteyenlere nasip etsin înşaallah hayırlı sağlıklı bebişler
Korkacak hiç birşey yok benim ellerim ayaklarım titriyordu Boşa stres yapmışım çok rahat olun çünkü Canınız yanmayacak ve iki dakikalık bi işlem normal muane gibi düşünün Sonundada hayırlı haberler alırsınız inşaallah

Eşimin de testleri yapıldı canım. İkimizde de bir sorun görünmüyor, ama kısmet olmadı daha.. Stresten olabilir, ben çok stres yapıyorum. Bu da çok etkiliyormuş. RAhat olmaya çalışıyoru artık ama.. Bakalım.. Elbet bir günü vardır. Bekliyoruz. Hayırlısı olsun senin için de canım.. Neden zaman kaybı olsun. Aldırma.. Elimizden geleni yapıcaz, umudumuzu kaybetmeyeceğiz.. Allah sağlıklar versin sana da. İsteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah..

Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.. İnşallah çok kolay olur doğumun.. Sağlıklı mutlu uzun ömürler versin Allah'ım hepberaber size..
Hepimiz için her şeyin hayırlısı olsun.. Sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun.. Allah en güzelini bilir.. Ne zaman verecekse, bekliyoruz biz de.. Kısmetse inşallah olacak Sağol canım..

Çok teşekkürler canım.. Amin inşallah..

İzmirde hsg çektirecekler çektirenler devlet hastanesi üniversite hastaneleri hangisinde çektirdiniz ve kaç gün sonrasına randevu verdiler lütfen yardımcı olur musunuz??

İzmirde hsg çektirecekler çektirenler devlet hastanesi üniversite hastaneleri hangisinde çektirdiniz ve kaç gün sonrasına randevu verdiler lütfen yardımcı olur musunuz??

bende 24 kasımda alsancak barış ta çektirdim kendi dr geldi ve çekti 500 lira.anestezili fiyatı bu anestezisiz 350 diye biliyorum.dr.kendi aldı randeuyu adetin 10.gününe denk getirdi.

Kızlar slm herkese bursada yaşayıp rahim filmi çektiren varmı çok korkuyorum bu cumartesi bende bursa rentip ta çektiri cem kismetse anestezi yok sadece yarım saat önceden gelin iğne yapılcakmis ağrı kesici okadar çok mu ağrı oluyo lütfen yardım edin

Ben de cektirdim cuma günü anestezili oldu...ben istedim çünkü dayanamam diye agriya...filmden once anestezi ignesi yapıldı gerisini hatirlamiyorum uyandigimda bitmisti esim toplam 15 surmedi dedi..raporu yarin alacagiz ama doktor esime kanallar acik demis cekilirken görülüyor ya...ocak ayında asilama düşünüyoruz esimde morfoloji sıkıntısı var umarim olur...korkan kisiler anestezili cektirsin biraz kanamam oldu o da cok degil yani...

Arkadaşlar selam ,
bende geçen ay çektirdim hsg..
doktorum aneztesiye hiç gerek olmadığını söyledi..
aşırı korkan bayılma derecesinde ve vajinismusların dışında ben anestesi yapmıyorum dedi.
burada 10 sn ağrı hissetmemek için bütün gün sersem geziyorsunuz dedi yazık dedi..

işlemden 15 dk önce apranax fort ağrı kesici içtim
neyse radyoloji de masada yattım doktorum geldi.
smear testi aldığı şeffaf bir alet vardı elinde sürekli konuştu benimle
o aletle rahim ağzını tutucam dedi .. hafif o anda adet olacakmışım gibi ağrı-baskı arası birşey hissettim
ama ilacı enjekte ederken hiçbirşey hissetmedim çok şükür
sağ tüpüm tam açık
sol tüpüm de hafif yapışıklık var dedi ama tıkanıklık değil dedi ..
onuda yarım ilaç daha sıkarak açtı çok şükür..
ama ben bile filmde gördüm sağ tümden yağ gibi geçmiş ilaç solda sızıntı şeklinde geçiyor 1 ilaç+ yarım ilacı basınca açılıyor..
ama tabi sağ gibi çok değil.
raporumda da sol da zorlama ile geçiş sağlandı yazdı ...
ama çok şükür ikiside şuanda sağlıklı
2 gün lekelenme oldu işlemden sonra masadan kalktığımda ağrım kalmamıştı

boşuna korkup tüm gününüzü anestezi alarak harap etmeyin

Slm kızlar hsg cekildim bugun. Biraz agri oluyor o kadar toplam 5 dk suruyor. Cok korkmama ragmen guzel gecti. 2 dk adet sancisi gibi agri oluyor. Cok şükür sonuclarim iyi cikti. Doktor tüplere ilac verildiği için bu ay gebelik Şansın yüksek dedi. Ins. Rabbim hsg yi vesile kılarda bu ay gelir mucizem. Dua eder dua beklerim kızlar. Rabbim gönlümüzdekini hayırlı bir şekilde bizlere nasip eder ins. Aminnnnn

merhaba kızlar bizde 20 aydır deniyoruz ama olmuyo 3 gün önce film çektirdim bikaç sorum var bilgisi olan yardımcı olabilecek varmı acaba

merhaba kızlar bizde 20 aydır deniyoruz ama olmuyo 3 gün önce film çektirdim bikaç sorum var bilgisi olan yardımcı olabilecek varmı acaba

Sor canim bildigimiz bir konuysa cevap veririz. İns.senin sonuclarinda iyi cikar

selam canım. yazını geç görmüşüm galiba. ben 9 eylülde çekildim. uzağa vermediler randevumu. önden kadın doğudan randevu almıştım. doktorumun hsg istediğini söyledim. adet olunca arayın dediler. aradım. bittikten 2 gün sonraya randevu verdiler. 15 dk sürdü işlem. anestezi almadım. ağrı sızı olmadı

Sor canim bildigimiz bir konuysa cevap veririz. İns.senin sonuclarinda iyi cikar
ben burda gördüğüm kadarıyla hsg de tıkalı olan yerin içinde sıvı olursa o çok zararlı oluyomuş benim benim hsg sonucumda sadece tıkalı yazıyo hiçbişey yazmıyo.sıvı olsa yazarmıydı acaba. o sıvı artık neyse bilmiyorum tüp bebeği bile engelliyomuş.bide ben o an çok acı çektim ve kendimi çok sıktım acaba ondan tıkalı çıkmış olabilirmi. dr önce spazm olabilir ufak bi tıkanıklık dedi biz çok soru sorunca senin o tüpün tamamen tıkalı çocuğun olmaz aşılama deneyelim dedi

Merhaba arkadaslar hsg filmi icin imkaniniz varsa kesinlikle findikzade radyotoma gidin derim .. ne agri ne aci hicbirsey hissetmedim .. okuduklarim ve sagdan soldan duyduklarimla aglayarak girdigim yerden gule oynaya ciktim .. sonucumu da hemen aldim ..basligi gordugum her yerde paylasmaya calisiyorum herkes ogrensin diye umarim yardimci olurum .. hsg de aci agri sizi olmasi ceken kisiye ve girdiginiz makinaya bagli .. rayotom da yeni makinalar mevcut ve cok guzel ilgi var .. benim gibi birinin filmini cekerken bile sabirla guler yuzle devam ettiler :) normalde cok korkarim butun hastane islerinden .. unutmadan fiyati 400 tl netten de arastirin goreceksiniz .. rabbim hayirlisiyla bebeklerimizi kucagimiza almamizi nasip eder insallah ..

Canim zararli oldugunu duymadim ben. Ama kasilmadan dolayi spazm oldugunu kapali gozuktugunu. Hatta sonucu baska doktora gosterdiklerinde doktor tekrar hsg istedigini duydum burdaki arkadaslardan. Sende sonucu baska doktora goster bence. Hsg sirasinda kasıldıgini anlat. Bazi doktorlar oyle malesef sanki bedava bizle ilgileniyorlar gibi bizi basindan gondermeye calisiyorlar dogru duzgun cvp vermiyorlar

Teşekkür ederim Canım bilgilendirdiğin için.. Benim Ocak ayına kaldı hsg.. Hemen çekiyorlarsa çok sevindim.. Sen be zaman çektirdin hsg'yi ?? Bir sıkıntı varmıymış tüplerinde ?? Birde sen hangi doktora girtin :/ asistan Burak Arslan baktı bana ve öbür ay tüm tetkiklerini yapalım dedi.. Sende yararlı olgu mu hsg

merhaba bilge. hemen çektiler benimkini. 10 kasımda çekildim. tüpler açık ama rahim tepesinde bi bombe var doktorum hamilelikte yatman gerekebilir dedi.
valla girdiğim doktor kim bakmadım bile. direk hsg isteniyor dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…