- 14 Kasım 2014
- 369
- 63
- 43
Arkadaşlar selam ,
bende geçen ay çektirdim hsg..
doktorum aneztesiye hiç gerek olmadığını söyledi..
aşırı korkan bayılma derecesinde ve vajinismusların dışında ben anestesi yapmıyorum dedi.
burada 10 sn ağrı hissetmemek için bütün gün sersem geziyorsunuz dedi yazık dedi..
işlemden 15 dk önce apranax fort ağrı kesici içtim
neyse radyoloji de masada yattım doktorum geldi.
smear testi aldığı şeffaf bir alet vardı elinde sürekli konuştu benimle
o aletle rahim ağzını tutucam dedi .. hafif o anda adet olacakmışım gibi ağrı-baskı arası birşey hissettim
ama ilacı enjekte ederken hiçbirşey hissetmedim çok şükür
sağ tüpüm tam açık
sol tüpüm de hafif yapışıklık var dedi ama tıkanıklık değil dedi ..
onuda yarım ilaç daha sıkarak açtı çok şükür..
ama ben bile filmde gördüm sağ tümden yağ gibi geçmiş ilaç solda sızıntı şeklinde geçiyor 1 ilaç+ yarım ilacı basınca açılıyor..
ama tabi sağ gibi çok değil.
raporumda da sol da zorlama ile geçiş sağlandı yazdı ...
ama çok şükür ikiside şuanda sağlıklı
2 gün lekelenme oldu işlemden sonra masadan kalktığımda ağrım kalmamıştı
boşuna korkup tüm gününüzü anestezi alarak harap etmeyin
Slm kızlar hsg cekildim bugun. Biraz agri oluyor o kadar toplam 5 dk suruyor. Cok korkmama ragmen guzel gecti. 2 dk adet sancisi gibi agri oluyor. Cok şükür sonuclarim iyi cikti. Doktor tüplere ilac verildiği için bu ay gebelik Şansın yüksek dedi. Ins. Rabbim hsg yi vesile kılarda bu ay gelir mucizem. Dua eder dua beklerim kızlar. Rabbim gönlümüzdekini hayırlı bir şekilde bizlere nasip eder ins. Aminnnnn
Hepinize çok teşekkürler paylaşımlar için kızlarselam canım. yazını geç görmüşüm galiba. ben 9 eylülde çekildim. uzağa vermediler randevumu. önden kadın doğudan randevu almıştım. doktorumun hsg istediğini söyledim. adet olunca arayın dediler. aradım. bittikten 2 gün sonraya randevu verdiler. 15 dk sürdü işlem. anestezi almadım. ağrı sızı olmadı
İnşallah sonucu temiz çıkar ve ağrısız olur senin de..Çok sağolun kızlar bende bu cumartesi gidicem dua edin lutfen
Ben de orda çektireceğim. İnşallah senin gibi rahat olur benim de.. Saol canım.. Hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz inşallah bebeklerimizeMerhaba arkadaslar hsg filmi icin imkaniniz varsa kesinlikle findikzade radyotoma gidin derim .. ne agri ne aci hicbirsey hissetmedim .. okuduklarim ve sagdan soldan duyduklarimla aglayarak girdigim yerden gule oynaya ciktim .. sonucumu da hemen aldim ..basligi gordugum her yerde paylasmaya calisiyorum herkes ogrensin diye umarim yardimci olurum .. hsg de aci agri sizi olmasi ceken kisiye ve girdiginiz makinaya bagli .. rayotom da yeni makinalar mevcut ve cok guzel ilgi var .. benim gibi birinin filmini cekerken bile sabirla guler yuzle devam ettiler :) normalde cok korkarim butun hastane islerinden .. unutmadan fiyati 400 tl netten de arastirin goreceksiniz .. rabbim hayirlisiyla bebeklerimizi kucagimiza almamizi nasip eder insallah ..
Anladım.. Hayırlısı olsun inşallah.. Bakalım bende önümüzdeki ay çekilicem.. Anestesisiz düşünüyorummerhaba bilge. hemen çektiler benimkini. 10 kasımda çekildim. tüpler açık ama rahim tepesinde bi bombe var doktorum hamilelikte yatman gerekebilir dedi.
valla girdiğim doktor kim bakmadım bile. direk hsg isteniyor dedim.
Anladım.. Hayırlısı olsun inşallah.. Bakalım bende önümüzdeki ay çekilicem.. Anestesisiz düşünüyorum
Sen ne zaman çektirmiştin acaba? Dün akşam aradım bana böyle dediler.Merhaba arkadaslar hsg filmi icin imkaniniz varsa kesinlikle findikzade radyotoma gidin derim .. ne agri ne aci hicbirsey hissetmedim .. okuduklarim ve sagdan soldan duyduklarimla aglayarak girdigim yerden gule oynaya ciktim .. sonucumu da hemen aldim ..basligi gordugum her yerde paylasmaya calisiyorum herkes ogrensin diye umarim yardimci olurum .. hsg de aci agri sizi olmasi ceken kisiye ve girdiginiz makinaya bagli .. rayotom da yeni makinalar mevcut ve cok guzel ilgi var .. benim gibi birinin filmini cekerken bile sabirla guler yuzle devam ettiler :) normalde cok korkarim butun hastane islerinden .. unutmadan fiyati 400 tl netten de arastirin goreceksiniz .. rabbim hayirlisiyla bebeklerimizi kucagimiza almamizi nasip eder insallah ..
Evet aynen öyle söyledi doktor bana da.. adet olduğun zaman ara dedi ben seni çağırcam 3.günü dedi ve sonra rahim filmi için radyokojiye göndercem dedi.. Bede sordum doktora randevumu geciktirmezler mi diye yok dedi ben seni direk göndercem hastam olduğun için o ay çektircez.. Ya öyle bi sıkıntı olursa ameliyathane bir arkadaşım var bi şekîkde yardımcı olcak inşallah.. Bide ben anestezisiz dayanabilirmiyim bilmiyorum ya..sen şimdiden randevunu al. regl olunca ara diyolar çünkü
Evet aynen öyle söyledi doktor bana da.. adet olduğun zaman ara dedi ben seni çağırcam 3.günü dedi ve sonra rahim filmi için radyokojiye göndercem dedi.. Bede sordum doktora randevumu geciktirmezler mi diye yok dedi ben seni direk göndercem hastam olduğun için o ay çektircez.. Ya öyle bi sıkıntı olursa ameliyathane bir arkadaşım var bi şekîkde yardımcı olcak inşallah.. Bide ben anestezisiz dayanabilirmiyim bilmiyorum ya..sen ne durumdasın şuan ?? Hsg nin yararını gördün mü?? Ben bu ay bariz bi şekilde ymurtladığımı hissettim ve günleri değerlendirdik.. İnşallah hsgye ihtiyaç kalmaz..
Çok güzel ya :) inşallah göbüşün en yakın zamanda dolar bebişle.. Hakkımızda hayırlısı inşallah.. Bende düşünüyorum aslında anestezisiz film.. Kısa bir süre için anestezi gereksiz gibi.. Ama bazen kasılıyormuşsun ve film net çıkmıyomuş bu yüzden anestezi de önerîyorlar..1 ay oldu daha. henüz bir şey yok. bakalım nasip inşallah görürüz. benim canım hiiçç acımadı. çocuk geçmiş olsun bitti dedi şaka yapıyo sandım
Cumartesi rahim filmi için randevumu aldım ama radyotom fındıkzade artık çekmiyormuş. doktorumuz yok dedi. Bakırköy şubesine yönlendirdi. Ağrısız mı diye sordum. Evet dedi. 5-10 dakikalık bir olay ve en fazla regl ağrısı gibi bir ağrı oluyor dedi. Makine aynıdır zaten heralde. Güven verdiler ama, bakalım.. İnşallah ağrısız olur..
Sen ne zaman çektirmiştin acaba? Dün akşam aradım bana böyle dediler.
Çok güzel ya :) inşallah göbüşün en yakın zamanda dolar bebişle.. Hakkımızda hayırlısı inşallah.. Bende düşünüyorum aslında anestezisiz film.. Kısa bir süre için anestezi gereksiz gibi.. Ama bazen kasılıyormuşsun ve film net çıkmıyomuş bu yüzden anestezi de önerîyorlar..
Ayy.. Korktum bak şimdii... Saol.. Bir sorarım yine.. OOfffmerhaba rahim filmi için fındıkzade deki cihazı diğer şubeye taşıyp taşımadıklarının onayını almalarını tavsiye ederim. çünkü bakırköydeki şubelerinde C kollu cihazları yoktu. taşıdıysalar ne güzel.
ben 1 aralıkta fındıkzade de çekim yaptırdım. soyunma giyinme ve film işlemi 5 dk sürmedi. ilacı verirlerken 10-15 sn şiddetli bir ağrı basınç hissettim. hiç lekelenmem olmadı. doktordan herhangi bir ilgi konuşma görmedim hep hemşireler konuştu. doktorla görüşmek istediğimi söylediğim halde görüştürülmedim. herhangi bir probleminiz yokmuş diyen bir hemşire ile muhattap oldum. 400 tl ücret ödedim.
Cumartesi rahim filmi için randevumu aldım ama radyotom fındıkzade artık çekmiyormuş. doktorumuz yok dedi. Bakırköy şubesine yönlendirdi. Ağrısız mı diye sordum. Evet dedi. 5-10 dakikalık bir olay ve en fazla regl ağrısı gibi bir ağrı oluyor dedi. Makine aynıdır zaten heralde. Güven verdiler ama, bakalım.. İnşallah ağrısız olur..
Sen ne zaman çektirmiştin acaba? Dün akşam aradım bana böyle dediler.
Bencede anestezi çok sağlıklı değil ve bende istemiyorum kesinlikle.. Rabbim büyük yardım eder mutlaka.. Ayrıca çok haklısın nasıl doğum yapar ki buna dayanamayacak bi kadın.. :) çok güzel güven veriyorsun canım çok sağol..benden sana tavsiye. diyafram nefesi al. burnundan alıp ağzından üfle yani. hiç onu düşünme. deniz kenarında veya bi ormanda olduğunu hayal et. hayalini tamamlayamıyosun bile :) gerçekten de ufak bir şey için anestezi almaya gerek yok çünkü anestezi iyi bişey değil.
ben buna dayanamazsam nasıl doğum yapıcam yaa diyerek kendime telkinde bulundum hep.
Çok saol canımBen de yeni cektirdim canim cok fazla olmadi iki ay .. ben adet agrisi kadarini bile hissetmedim cnm umarim guzel gecer .. yonlendirdigi yeri arayip bilgi al istersen makinalarini sor yeni mi diye ismi c kollu diye geciyordu yanlis hatirlamiyorsam ..
Bencede anestezi çok sağlıklı değil ve bende istemiyorum kesinlikle.. Rabbim büyük yardım eder mutlaka.. Ayrıca çok haklısın nasıl doğum yapar ki buna dayanamayacak bi kadın.. :) çok güzel güven veriyorsun canım çok sağol..
Radyotom Bakırköy şubesini aradım. Cihazınız Fındıkzade şubesindeki cihazla aynı mı diye sordum. İnternet sitesinde de çünkü ağrısız hsg için Fındıkzade şubesi yazıyor. Telefondaki kız cihazın aynı olduğunu, ağrısız olacağını ve 5 dakika süreceğini söyledi. Yarın çekilicem.. Anlatırım size..Ben de yeni cektirdim canim cok fazla olmadi iki ay .. ben adet agrisi kadarini bile hissetmedim cnm umarim guzel gecer .. yonlendirdigi yeri arayip bilgi al istersen makinalarini sor yeni mi diye ismi c kollu diye geciyordu yanlis hatirlamiyorsam ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?